Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Zeer opmerkelijke trend sinds EK 2004: is finaleplek voor Oranje een zekerheidje?

Laatste update:

BetUS Sports Betting heeft op hun Instagram-account een video gewijd aan de trend. Sinds het EK van 2004 heeft het vaderland van de scheidsrechter die de EK-finale floot altijd de daaropvolgende EK-finale gehaald.

Zo werd de finale tijdens het EK 2004 gefloten door de Duitser Markus Merk. Duitsland haalde vervolgens de eindstrijd tijdens het EK 2008.

Op dat eindtoernooi stond de finale onder leiding van de Italiaanse scheidsrechter Roberto Rosetti. Vier jaar later streed Italië om EK-winst tegen Spanje.

Op het EK 2012 moest de Portugese scheidsrechter Pedro Proença de finale in goede banen leiden. En wat denk je? Portugal won vervolgens vier jaar later het EK 2016. In die finale was de Engelse arbiter Mark Clattenburg de scheidsrechter van dienst. De trend zette zich voort, want Engeland was vijf jaar later - op het EK van 2021 - finalist. De inmiddels gestopte Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers was destijds de dienstdoende arbiter.

Deze trend kan zich doorzetten indien het Nederlands elftal woensdagavond weet af te rekenen met Engeland. Frankrijk en Spanje strijden dinsdagavond om 21.00 uur onderling om de andere plek in de finale.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door BetUS Sports Betting (@betus.sports)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
33
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties