Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zidane zei 'nee' tegen 150 miljoen euro en hereniging met oude vriend'

Laatste update:

Al-Nassr ontsloeg in april hoofdrainer Rudi Garcia en wordt sindsdien geleid door Dinko Jelicic, voormalig eindverantwoordelijke bij de Onder 19. Vanaf volgend seizoen moet er echter weer een grote naam voor de groep staan. Daarom is Zidane gepolst, met een aanbieding om 'u' tegen te zeggen. Zizou kon in totaal liefst 150 miljoen euro aan salaris gaan opstrijken, uitgesmeerd over een contract van twee jaar.

Zidane laat het sportieve plaatje echter zwaarder wegen dan het financiële. De voormalig middenvelder mikt nog altijd op een dienstverband in een van de vijf Europese topcompetities. RMC Sport meldde eind april al dat Zidane de voorkeur heeft voor zijn oude club Juventus, waar de toekomst van Massimiliano Allegri niet onbetwist lijkt. Eerder werd Zidane al gelinkt aan Paris Saint-Germain en het bondscoachschap van zijn geboorteland Frankijk.

Vooralsnog lijken er bij geen van de geïnteresseerden concrete ontwikkelingen gaande. Zidane kan zo zijn derde clubloze seizoen op rij ingaan. Zijn laatste klus was die van hoofdtrainer bij Real Madrid, de enige club waar hij tot nog toe aan het roer stond. In zijn eerste periode daar werkte Zidane met Ronaldo. Het duo won in de Spaanse hoofdstad samen onder meer driemaal de Champions League en eenmaal LaLiga.

Meer nieuws

VZ Kort: Goed nieuws voor Engelse topclubs: FA Cup stopt met replays
77
Smaakmaker uit succesjaar 2014 wil terug naar PEC: 'Als ze bellen kom ik meteen'
5
Club op 1.200 kilometer afstand van Nijmegen wenst NEC succes in bekerfinale
3
Vertrek bij Feyenoord op komst? 'Openingsbod van 20 miljoen op Dávid Hancko'
134
PSV en Feyenoord grepen mis: 'Deze club wilde me echt graag hebben'
13
'Zlatan Ibrahimovic ziet gewenste aanwinst voor AC Milan bij Ajax'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties