Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zinédine Zidane liet kans lopen om bij geliefde club carrière te vervolgen

Laatste update:

Marseille is de geboortestad van Zidane, al kwam hij nooit voor de plaatselijke topclub uit. Zidane sprak desondanks wel altijd lovend over Olympique, de club waar zijn idolen Blaz Sliskovic, Enzo Francescoli en Jean-Pierre Papin speelden. Zidane kreeg onlangs dus de kans om alsnog voor het eerst aan de slag te gaan bij Marseille, maar sloeg die af. De enkelvoudig wereldkampioen is niet overtuigd van het huidige project bij de club, waardoor hij ervoor koos om de kans af te wijzen. L'OM was na het opstappen van Marcelino op zoek naar een nieuwe trainer en stelde onlangs Gennaro Gattuso aan als diens opvolger. Het blijft desondanks goed mogelijk dat Zidane in de toekomst alsnog aan de slag gaat bij Marseille. Dat heeft alles te maken met een mogelijke overname van de club.

Zo toonde kroonprins Mohammed Bin Salman, de huidige eigenaar van Newcastle United, in een eerder stadium interesse in de club, net als prins Al-Waleed Bin Talal. Marseille-eigenaar Frank McCourt wilde jarenlang niet aan een verkoop denken, maar gezien de crisis waarin Marseille zich bevindt zou dat nu toch tot de mogelijkheden behoren. Onlangs vond er bijeenkomst plaats tussen de clubleiding en de ultra's van Marseille. Deze meeting mondde uit in een verbale confrontatie zonder dat Longoria en andere bestuursleden de kans hadden om te reageren. El Mundo Deportivo weet dat Zidane spoedig weer aan de slag wil als trainer. Gezien Marseille nu toch bereid zou zijn om te verkopen, zou hij in de toekomst alsnog bij L'OM aan de slag kunnen.

Na het vertrek van Zidane bij Real Madrid in 2021 was het stil betreffende de trainerscarrière van de Fransman met Algerijnse roots. Zidane liet in een eerder stadium al weten op te staan voor een dienstverband bij een andere ex-club: Juventus. Daar staat Massimiliano Allegri voorlopig nog aan het roer. Bij Real Madrid lijkt trainer Carlo Ancelotti het na dit seizoen voor gezien te houden. Xabi Alonso staat het hoogst op het lijstje als vervanger van de Italiaan, terwijl Brighton & Hove Albion-manager Roberto De Zerbi volgens Cadena SER geldt als plan B. El Mundo Deportivo weet echter dat Zidane er ook nog uitstekend opstaat bij De Koninklijke. De voormalig topmiddenvelder heeft bovendien een uitstekende relatie met Real-president Florentino Pérez.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
16
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
50
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties