Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Paul Merson: 'Zou schokkender zijn als Oranje Engeland verslaat dan dat de Zwitsers dat hadden gedaan'

Laatste update:

"Er zal woensdag aan beide kanten heel veel talent rondlopen. Dus je hebt ook een beetje geluk nodig om dat eerste doelpunt te maken", analyseert Merson in zijn column voor Sky Sports.

Merson constateert dus dat Oranje over de nodige kwaliteit beschikt. Desondanks geeft hij het elftal van bondscoach Ronald Koeman weinig kans in de halve eindstrijd tegen Engeland, dat bepaald nog geen grootse indruk heeft gemaakt tijdens EURO 2024.

"Ik zie Nederland ons niet verslaan. En als ze dat wel doen, dan zou ik dat schokkender vinden dan als de Zwitsers ons hadden verslagen." Engeland en Zwitserland kwamen in de kwartfinale na 120 minuten niet verder dan 1-1. De Engelse ploeg nam de strafschoppen vervolgens beter, waardoor de kraker tegen Oranje lonkt.

"Engeland is nog niet uit de derde versnelling gekomen", hoopt Merson vurig dat het team van bondscoach Gareth Southgate alsnog gaat schitteren op dit EK. De voormalig middenvelder van onder meer Arsenal gelooft heilig in de kansen van the Three Lions.

"We zijn nog twee wedstrijden verwijderd van iets waarvan ik niet dacht dat het in mijn leven ooit zou gebeuren. We hebben gewoon iets meer beweging nodig en dat zal vertrouwen kweken, want dit is een geweldig team."

Merson weet uit ervaring hoe moeilijk het is om het shirt van Engeland te dragen. "En ik ben hard geweest voor het team, omdat ze nog niet hebben bereikt wat ik had verwacht. Maar het is ook niet gemakkelijk. Dit is waar het begint. Het hangt ervan af wie het verschil gaat maken in de komende twee wedstrijden."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Welk land haalt de finale van het EK?

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
15
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties