Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Öztürk dicht international van Oranje de rol van 'grote ster op het EK' toe

Laatste update:

"Hij is een talent dat bij de topcategorie zit", begint Suley. "Hij behoort tot de (Jude, red.) Bellinghams van deze wereld. Je kan allemaal namen opnoemen. Xavi Simons is gewoon een ongelofelijk interessant talent."

Bij het Nederlands elftal komt het er vaak nog niet uit bij Simons, zo ziet ook Öztürk. Toch denkt hij dat de voormalig PSV'er een van de steunpilaren van Oranje kan zijn op het EK in Duistland volgend jaar. Daarbij trekt de journalist een vergelijking met het EK van 2021.

"Hem kan zomaar overkomen wat Denzel Dumfries ook is overkomen op het EK 2021. Een aantal weken met elkaar, de afstemming wordt beter omdat je met elkaar traint en speelt. Het kan zomaar dat Xavi Simons dan de grote ster op het EK wordt, want hij heeft die capaciteiten en hij is die bijzondere speler. En niet Wout Weghorst", aldus Öztürk.

Hij haakt daarmee in op het opmerkelijke interview dat de spits van Oranje gaf na afloop van het gewonnen duel met Ierland (1-0). "Ik denk dat dat ook de reden is dat heel veel mensen het over Weghorst willen hebben. Die denken allemaal: Wat een grote waffel voor iemand die niet Xavi Simons is."

Simons speelde tot dusver tien interlands voor Nederland, waarin hij geen enkele keer het net wist te vinden of een assist gaf. Zijn debuut voor Oranje maakte hij op het WK in Qatar, toen hij van Louis van Gaal mocht invallen tegen de Verenigde Staten (3-1).

Bij Leipzig is Simons daarentegen bezig aan een voortreffelijk seizoen. Hij wordt door de Duitsers voor één voetbaljaargang gehuurd van Paris Saint-Germain. Vooralsnog speelde hij achttien wedstrijden namens Leipzig, met zes goals en acht assists tot gevolg.

Meer nieuws

Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
3
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
5
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
33
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
35
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties