Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zwart ziet typerend moment voor het huidige Ajax met Taylor in de hoofdrol

Laatste update:

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord (0-3 tussenstand) werd zondag na 55 minuten definitief gestaakt, omdat hooligans van Ajax de wedstrijd bewust wilden saboteren. Het restant van het duel tussen de twee aartsrivalen wordt woensdag in een leeg stadion afgewerkt. Zwart is geschrokken van het spel van Ajax afgelopen zondag. "Ik heb aan het begin alle lange ballen genoteerd om te kijken wat er aan de hand was. In de eerste zeven minuten geeft Ajax vijf totaal kansloze lange ballen die balverlies opleveren..."

Meer: Van ‘t Schip kondigt alvast één wissel bij Ajax aan: ‘geweldig ventje’ komt erin | Vermoedelijke XI Ajax: Van ‘t Schip staat voor 2 belangrijke keuzes

Nog typerender voor het huidige Ajax en de wanhoop bij de fans vond Zwart een moment met Taylor. "Daarna komt er een duel op het middenveld, schopt Taylor iemand omver en staat de hele ArenA op de banken. Dan denk ik: is dit nu wat het Ajax-voetbal is geworden? Ik wist echt niet waarnaar ik zat te kijken. Een soort stoere drang om de bal naar voren te knallen, er heel hard achteraan rennen en alles omver schoppen wat daarvoor ligt. Er werden vervolgens knipoogjes gegeven zo van: 'Dat hebben we even laten zien.' Ik wist echt niet waarnaar ik zat te kijken."

Anton Gaaei is een slachtoffer van het huidige ideeëloze spel van Ajax, zo concludeert Zwart. "Wat zie je de hele wedstrijd gebeuren? Dat Ajax de bal speelt naar een back. De enige bal die je tegen Feyenoord niet moet geven, gaf Ajax voortdurend. Dan levert Gaeei in en wordt hij gewisseld. Dan denk ik: waar zitten we naar te kijken met zijn allen?" Volgens Zwart ontbreekt het bij Ajax aan coaching en zijn de spelers bang om fouten te maken. "Dan krijg je dus een elftal waarin geen enkele middenvelder meer een bal in de dekking durft te vragen, omdat ze weten dat als de deze kwijtraken, gewisseld worden en de schuld voor de nederlaag krijgen. En Steijn zegt vervolgens weer dat tegen zulke fouten niet op valt te coachen."

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
13
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
49
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties