Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
Zaterdag, 27 april 2024 om 17:55

Manchester United is er zaterdag op Old Trafford niet in geslaagd om af te rekenen met nummer negentien Burnley: 1-1. Antony tekende in de slotfase voor zijn allereerste goal van dit seizoen in de Premier League, maar dat was niet voldoende voor drie punten omdat André Onana een penalty weggaf. Het elftal van manager Erik ten Hag blijft zesde staan en staat nog maar een punt voor op nummer zeven Newcastle United, dat met 5-1 won van hekkensluiter Sheffield United.

Burnley, dat de punten hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie, was al na 20 seconden spelen dicht bij de 0-1. Onana hield Datro Fofana echter van scoren af. Wat volgde was een storvloed aan kansen voor Manchester United. Antony (tweemaal), Christian Eriksen en Bruno Fernandes (paal) wisten allemaal het net niet te vinden.

Meer: Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United

In de slotfase van de vermakelijke eerste helft was ook Burnley een paar keer dicht bij de openingstreffer. Mede door goed keeperswerk van Onana ging Manchester United niet met een achterstand de kleedkamer in op het volgepakte Old Trafford. De opdracht voor na rust was simpel: scoren.

In de tweede helft werd ook duidelijk dat Manchester United in verdedigend opzicht erg kwetsbaar is. Burnley had veelvuldig de bal, maar wist niet te profiteren van de zwakke plek bij de thuisclub. Antony had de ploeterende Red Devils op 1-0 kunnen brengen, maar zijn inzet van dichtbij werd gepareerd door Arijanet Muric.

De 1-0 voor Manchester United kwam er alsnog. Antony profiteerde optimaal van geschutter in de verdediging van Burnley en schoof de bal al vallend in de rechterbenedenhoek. De Braziliaanse aanvaller vierde zijn eerste Premier League-goal van dit seizoen uitbundig: hij deed de bal onder zijn shirt, waarmee hij wellicht aangaf vader te zullen worden, en wees naar een Sonic the Hedgehog-poppetje dat hij vanuit het publiek kreeg aangereikt.

Ten Hag besloot kort daarop om Eriksen te laten vervangen door Sofyan Amrabat. Manchester United koesterde de voorsprong en Antony leek de matchwinner te worden. Drie minuten voor het einde sloeg het noodlot toe voor de kwakkelende ploeg van Ten Hag. Onana deelde bij een luchtduel een beuk uit in het gezicht van Fofana en de bal kwam na een VAR-check op de stip te liggen.

Zeki Amdouni liet Onana vervolgens kansloos vanaf elf meter, tot grote vreugde van de meegereisde Burnley-aanhang in de hoek van Old Trafford. Manchester United leek in blessuretijd ook een penalty te krijgen toen een voorzet van Antony tegen de hand van een verdediger van Burnley aankwam, maar ditmaal bleef een check bij de VAR uit. Opnieuw een frustrerende middag dus voor Ten Hag en consorten.

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
21
   
23:54
23:54
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
   
23:38
23:38
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
   
22:59
22:59
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
   
22:55
22:55
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (65)

 
Mick00
 
53
27 april 2024 om 17:57
Dit zijn toch gewoon de twee allerslechtste ploegen in de PL ongeveer. Jezus wat een bedroevend niveau.
 
manunitedrvp
 
58
27 april 2024 om 17:59
Wat een farce die Ten Hag. Letterlijk alle wedstrijden gaan moeizaam, maak niet uit of het tegen plek 1 of 20 is (of plek 7 in de Championship).Je eindigt dalijk nog achter Chelsea, wat letterlijk een rampseizoen doormaakt.Ik vraag me af of Ajax hem terug moet willen. De aankopen van hem zijn zo vreemd en matig. Lijkt me dat de invloed van Overmars in het succes gewoon erg groot was.
 
Paolo Maldini
 
15
27 april 2024 om 18:16
Als je hem terugwil moet je ETH iig nul zeggenschap over transfers geven. Iets dat United ook deze zomer moet doen, indien ze ervoor kiezen hem te laten zitten
 
manunitedrvp
 
28
27 april 2024 om 18:20
Die man is net als Misintlat gewoon in staat om je club weer financieel een aantal jaar terug te gooien. Ongelooflijk wat matige aankopen van die man. Dat niet alleen, de bedragen die ervoor zijn betaald zijn echt absurd.
 
Origami
 
6
27 april 2024 om 18:40
Zo slecht doet ten hag het niet hoor. Het team speelt veel beter dan half jaar geleden waar elke 2e pass mislukte of in voeten van tegenstander werd gespeeld. Bal wordt nu sneller en beter rondgespeeld met goede aanvallen. Maar de kansen moet je wel afmaken. Ook zijn alle cbs geblesseerd op maguire na. Dat helpt ook niet. Laat ook jeugd doorstromen. Deden ook niet alle coaches voor hem Maar voordat united terug kan naar top zullen ze zich nog af moeten doen van 4/5 spelers die niet passen bij de speelstijl waar ze naar streven. Probleem bij United is dat de vele coaches in korte tijd allemaal spelers hebben gehaald naar de stijl die zij wilden hanteren. Het is nu beetje mismatch aan spelers. Als je Ten Hag ontslaat heeft de nieuwe coach weer hetzelfde probleem, Maar Ten hag 3 beker finales in 2 seizoenen. En hoogste winrate heeft hij toch ofzo?
 
Leeds01
 
0
28 april 2024 om 06:14
de afgelopen 10 jaar word er door mu met geld gesmeten aan spelers. En een voor een, presteren ze niet. Dus dit ligt niet alleen aan ten Hag
 
PSV18
 
10
27 april 2024 om 18:15
Waardeloos, lijkt mij einde verhaal 10 Hag.
 
Giovinazzi
 
3
27 april 2024 om 19:09
De 2 slechtste zijn op dit moment blijkbaar Sheffield en Burnley…
 
RonaldvanderVaart
 
33
27 april 2024 om 17:57
Wat een keeper ??
 
AtlasLeeuw35
 
14
27 april 2024 om 17:58
Was ook een domme fout van Casemiro vooraf…
 
PanFC
 
36
27 april 2024 om 18:02
En? Dan moet je er zelf een nog dommere overheen maken?
 
Mrvp
 
3
27 april 2024 om 18:53
Het is nu al vrij lang duidelijk dat Onana niet van het juiste niveau is voor Man U. Consistentie en betrouwbaarheid zijn ver te zoeken. Dan kun je er briljante momenten tussen hebben maar uiteindelijk is het belangrijker dat je die oliedomme fouten gewoon niet steeds maakt. Ten Hag gaat teveel af op spelers waar hij persoonlijk ervaring mee heeft. Nooit begrepen dat ze niet al lang een andere keeper voor het doel gezet hebben want aan het geld ligt het niet.
 
messino
 
1
27 april 2024 om 18:58
Sinds hij een verkeerd pilletje heeft genomen is het bergafwaarts met hem gegaan. Zou normaliter in deze vorm nooit basiskeeper bij United mogen zijn. Er moet worden doorgeselecteerd deze zomer. En goed ook.
 
FCTLeon
 
13
27 april 2024 om 19:07
Bij Inter deed hij het prima hoor.
 
Suc6Magnet
 
0
27 april 2024 om 20:17
Die Onana heeft United echt al zo vaak punten gekost, dat is echt niet meer normaal…
 
Zermatt_Person
 
12
27 april 2024 om 17:57
Hopen dat Ten Hag gewoon nog de coach blijft volgend seizoen bij Man Utd. Iemand die weet of er geruchten zijn dat hij ontslagen gaat worden en wie zijn vervanger wordt?
 
Drenniz
 
9
27 april 2024 om 18:00
Hij zal wel aan mogen blijven, en terecht overigens. Ik denk dat hij er nog steeds wel iets van kan maken als het bestuur eens achter hun coaches gaan staan. Maar dit is ALTIJD het probleem geweest, dat begon al bij toen LvG het roer had, en toen Mourinho en ga zo maar door... het is niet de coach z'n schuld. De club is het probleem, en die verwaande pokke jochies op 't veld.
 
manunitedrvp
 
55
27 april 2024 om 18:03
Prachtig, die excuses zoals ‘het zijn de Glazers’, ‘de mentaliteit binnen de club’. Ten Hag heeft een vrijheid gehad in het aankoopbeleid die de trainers ervoor niet hadden. Als je nog steeds loopt te worstelen thuis met dit spelersmateriaal tegen de nummer 19 en 20 is het gewoon klaar. Ten Hag gewogen en te licht bevonden.Die ‘verwende pokke jochies’ moeten gemanaged worden door de trainer. Daar is het bestuur niet verantwoordelijk voor.
 
realmadrid84
 
9
27 april 2024 om 18:15
Drenniz het is gewoon zijn eigen schuld ten hag wilt gewoon laten zien dat hij de mannetje is , hij heeft spelers kunnen halen hij wilde macht en die kreeg hij , terwijl mourinho zijn vraagtekens had van spelers die united haalde dus ten hag vergelijken met mourinho gewoon niet meer doen?? en als je dan toch gaat zeggen blessure blablabla mourinho had ook daarmee te maken maar pakte gewoon een europese prijs
 
ManUtd36
 
10
27 april 2024 om 18:24
Met dit spelersmateriaal en de blessures (inmiddels 60+ verschillende blessures) sta je gewoon ongeveer waar je hoort te staan. Je verdediging hangt van ellende aan elkaar door blessures. Alleen Dalot zou normaal in de basis staan. Maar die staat nu linksback te voetballen. Shaw, Malacia, Lindelof, Martinez, Evans, Varane en Kambwala zijn allemaal geblesseerd. Casemiro doet zijn best maar is natuurlijk geen centrale verdediger en bij Maguire is iedere bal over de verdediging een grote kans. Eriksen staat noodgedwongen naast een 18 jarige terwijl iedereen kan zien dat hij het niet kan belopen. Bruno heeft een dramaseizoen en haalt pas de laatste wedstrijden zijn niveau. Rashford is al het hele jaar drama en ook weer geblesseerd. De aankoop van 55m is al het hele seizoen geblesseerd, net als de 'backup spits'. In een normaal seizoen speel je voor top 4, en in een rampseizoen zoals dit speel je voor de 6e plaats. Het idee dat we met een andere manager zoveel betere resultaten zouden halen geloof ik niet. Maar iedereen zijn mening natuurlijk. Het zou mij niet verbazen als de FA Cup finale de laatste wedstrijd van ETH is. Maar welke manager het dan zou moeten worden, ik weet het niet. Ik heb minder vertrouwen in een Tuchel, de Zerbi etc. Daarnaast kost een manager ontslaan en een andere afkopen ook weer geld. Geld dat we beter op de transfermarkt kunnen gebruiken.
 
MUFR10
 
5
27 april 2024 om 18:39
@manutd36 het gaat er ook helemaal niet om of een andere coach het beter zou doen met dit materiaal, want het materiaal is gewoon letterlijk brandhout en dat komt op ten Hag zijn conto. Alleen daarom verdiend die het al om ontslagen te worden. Dat het probleem dieper zit snapt iedereen, niet voor niets dat geen enkele coach er de laatste jaren iets van heeft kunnen bakken. Maar dit moet toch wel de meest verschrikkelijke selectie zijn die er met 500 mln is samengesteld. Niet alleen zijn ze allemaal dramatisch en verdienen ze een godsvermogen, ik voel totaal geen sympathie met 1 speler. Dat men het op kan brengen om ook maar langer dan 15 min naar dit team te kijken, is mij dan ook een compleet raadsel.
 
Origami
 
1
27 april 2024 om 18:45
Inderdaad. Hoort gewoon aan te blijven. Gebrekkig en niet bij elkaar passend spelersmateriaal als resultaat van vele coaches die een andere stijl hanteerden en daarnaar hebben ingekocht. Ten hag 3 bekerfinales in 2 seizoenen. Alle cbs geblesseerd behalve maguire. Laat ook spelers doorstromen.
 
Rikkie7
 
0
27 april 2024 om 19:07
Ja en als daar nu weer een andere coach komt, heeft die weer andere spelers nodig. Zo blijf je bezig.
 
ManUtd36
 
0
27 april 2024 om 20:05
@MUFR10, ten Hag had niet zoveel zeggenschap moeten krijgen over de aankopen maar het is ook niet zo gek na 10 jaar miskopen. Helaas heeft ten Hag het niet veel beter gedaan qua aankopen. Gelukkig komen er nu capabele mensen (Berrada, Wilcox, Ashworth) voor het aankoopbeleid.
 
Silvacity
 
0
27 april 2024 om 21:21
@manutd 54 punten is wel echt heel erg slecht voor United. In het horrorseizoen met Ralf Rangnick eindigde United met 58 punten. Dat was het slechtste seizoen van United in de PL ooit als ik me niet vergis. Dit komt heel erg dicht in de buurt van het slechtste Premier League seizoen ooit. En dan is United qua expected goals nog heel erg vaak goed weggekomen ook. United kan zomaar 8e/9e eindigen als ze niet uitkijken. Het beste United van de afgelopen jaren is nog steeds het United van Mourinho dat 80 punten haalde.
 
Downwards
 
3
27 april 2024 om 18:11
Het lijken toch vooral geruchten in Nederland en vanmiddag kwam daar een Italiaans medium bij. In Engeland lijkt het idee toch een stuk minder te leven als je er van buiten af wat naar kijkt.
 
manunitedrvp
 
11
27 april 2024 om 18:24
Meen je dit nu serieus Downwards? Die man wordt al een halfjaar de deur uit geschreven door de Engelse pers. Ook het gebrek aan openlijke steun van Radcliffe is veelzeggend. Daarnaast zijn de meeste supporters op fansites klaar met hem.INEOS is een project gestart waarbij ze gewoon schoon schip willen maken. Lijkt me dan ook dat er een door hun gekozen trainer gaat komen.
 
hemen-lowek
 
8
27 april 2024 om 17:58
Hele slechte actie van Casemiro, waardoor Onana in een moeilijke positie komt. Hij gaat er wild in, maar dit mag je echt niet volledig op Onana verschuiven. Hij heeft bovendien 3 hele belangrijke reddingen gemaakt vandaag. Oneerlijk weer
 
PanFC
 
21
27 april 2024 om 18:05
Je mag het prima volledig op Onana schuiven. Ja, slechte kopbal van Casemiro, maar dan hoef je nog niet zo debiel uit te komen. Gauw wegwezen met die gozer.
 
spursfan96
 
1
27 april 2024 om 18:19
Als hij blijft staan en die aanvaller van Burnley kopt hem erin wordt hem verweten dat hij uit had moeten komen. Gewoon een inschattingsfout, echt niets enorm bijzonders. Als Casemiro niet zo debiel kopt hoeft Onana überhaupt niet uit te komen, veel te makkelijk om de schuld volledig bij Onana te leggen.
 
maurootje
 
14
27 april 2024 om 17:59
Dat lees ik iets te vaak dit seizoen; “blunder Onana, domme actie, mispeer Onana”.. zonde want stond verder een goede wedstrijd te keepen. Zijn pieken zijn hoog, maar z’n dalen diep, en dat is funest voor een keeper
 
realmadrid84
 
2
27 april 2024 om 18:25
Het is gewoon iets persoonlijks de misaankopen die ten hag heeft gedaan daar hoor je niemand over hier in nederland want het zijn zijn aankopen die gewoon echt niet presteren… denk dat slot wel een andere type persoon is en die gewoon mee kan doen in de top 4.
 
Drenniz
 
28
27 april 2024 om 17:59
Ik wil even één ding zeggen en dat is.. dat Weghorst belangrijker voor United is geweest dan dat Antony dit is geweest. Antony was 100m Weghorst 2m. En dan nu on: ik ben United fan maar wordt echt niet goed van de domme acties die constant en iedere wedstrijd weer terug naar boven komen. Ik heb dit seizoen meerdere wedstrijden overgeslagen puur omdat het gewoon niet leuk is om naar te kijken. Dat werd vandaag nogmaals bevestigd.
 
JtjeVtt
 
19
27 april 2024 om 18:09
Antony voor 100 miljoen is toch wel een van de allergrootste scams van het moderne voetbal, ik kan me eigenlijk geen grotere transfer blunder bedenken. Misschien Hazard naar Real? Maar voor mijn gevoel heeft die zelfs nog wel meer klaargespeeld in Madrid...
 
Zeballos
 
8
27 april 2024 om 18:13
Nja, Hazard was niet fit. Daar kun je ook vraagtekens bij zetten, maar Antony speelt gewoon bijna alles - en dan ook nog eens bijzonder matig én weinig rendement. Oja, en de randzaken...
 
PanFC
 
5
27 april 2024 om 18:18
Onana voor 65 komt aardig in de buurt…
 
Dr.Jero
 
2
27 april 2024 om 18:23
Hazard had wel pech met zn blessures, denk ook dat hij op de training wel van waarde geweest is. Al is dat natuurlijk niks voor die 100m haha. Antony is gewoon een koekenbakker
 
Anfield1892
 
15
27 april 2024 om 18:35
Verschil is, die 100 miljoen was voor bewezen kwaliteit: prime Hazard die toevallig net z`n beste seizoen ooit had gedraaid (41 g/a) Behoorde bij de absolute wereldtop op zijn positie. Logische transfersom dus. Terwijl 100 miljoen voor dit prinsesje, niet eens top 20 Europa op zijn positie, arguably de meest iconische broad-daylight-robbery is geweest van Ajax waar ze 30 jaar later nog over spreken...
 
AfcaGunner
 
5
27 april 2024 om 19:09
Prime Hazard (dus toen die gekocht werd) zat net onder het niveau van Messi en Ronaldo. Vergelijkbaar met Bale, Neymar etc. Dus 100mil was een logisch bedrag. Antony speelde de linjsback van RKC zoek maar had uiteindelijk nog geen 20 goals+assist in de nummer 8 competitie van Europa.
 
realmadrid84
 
1
27 april 2024 om 18:20
Allebei gewoon slecht
 
VLD-Oost
 
2
27 april 2024 om 18:27
Ik ben Ajacied en erger me wekelijks aan NOG dommere acties ??
 
Giovinazzi
 
1
27 april 2024 om 19:07
Terwijl Antony in zijn kleine teen meer talent dan Weghorst in z’n hele lichaam heeft. Dit zegt alles over hoe belangrijk mentaliteit in het hedendaagse voetbal is.
 
AfcaGunner
 
1
27 april 2024 om 19:11
Mentaliteit is ook een kwaliteit.
 
Giovinazzi
 
0
27 april 2024 om 19:25
Zeker waar!
 
JtjeVtt
 
5
27 april 2024 om 17:59
Dit is ook wel Onana ten voeten uit, heeft twee geweldige acties in het begin van de wedstrijd. Onmogelijke reflex op een prima kopbal, en dan toch zo dom je ploeg uiteindelijk weer benadelen... Verder een matige pot. ManU had zeker in het eerste kwart de kansen maar daarna nam Burnley het eigenlijk wel over. Wat was Burnley alleen slordig in de laatste fase van de aanval zeg, bizar. Met iets meer scherpte aan beide kanten had het zo 4-4 kunnen worden. Uiteindelijk lijkt me 1-1 dan ook wel een terechte uitslag.
 
PanFC
 
6
27 april 2024 om 18:01
Wat een clown die Onana. En Antony ook trouwens. Is dat ie een duw kreeg, anders had ie hem gewoon gemist. Wat was hij weer enorm slecht. Ik denk wel 10 aanvallen verkloot. Denk je dat Onana eindelijk eens een beetje normaal staat te keepen, doet ie zoiets debiels. Ik vond die Brooks trouwens ook niet best. Terechte penalty hoor, maar had er sowieso eentje moeten zijn voor Garnacho. En vorige week krijg je hem bij Coventry wel tegen, hoewel ik het er ook nu geen eentje vond. Maar zou leuk zijn als het overal hetzelfde zou zijn.
 
JK-Ajax
 
0
27 april 2024 om 18:02
Vaak een titel wb United waarin persoonlijke fouten weer debet zijn aan puntverlies, dit icm veel blessures zie ik ten Hag wel blijven. Je ziet wel eens statistieken dat hij als beginnend trainer qua resultaten het helemaal niet zo gek doet ivm anderen.
 
protheus
 
5
27 april 2024 om 18:07
Het was een vermakelijke wedstrijd en je ziet wel dat het volgend seizoen sowieso beter zal gaan maar je moet wel echt een serieuze concurrent hebben voor Onana want als je zovaak de fout ingaat en het mag blijven proberen dan vraag ik me wel af hoe slecht die Turkse doelman dan moet zijn. Waarom haal je hem als die geen concurrentie kan bieden?
 
protheus
 
3
27 april 2024 om 18:02
Onana heeft dit seizoen zeker 15 grote blunders gemaakt, aan de bal is het allemaal wel aardig maar als je hem als keeper moet beoordelen dan is het gewoon zeer matig. het is zo typische keeper waar je als aanvaller eigenlijk altijd op moet doorrennen als er een schot gelost word want de kans is zeer groot dat die weer eens bezwijkt onder de druk. Dat stoicijns kijken is gewoon een act van zelfvertrouwen want anders ga je niet keer op keer weer in de fout. Of die ziet het gewoon zelf niet en dat die dus in deze situatie waarschijnlijk liever de schuld geeft op casemiro maar dan nog was Onana veel te laat bij de bal als hij in doel bleef staan en de situatie beter had ingeschat dan had die dus gezien dat Wan Bissaka de bal gewoon weg kopt.
 
PanFC
 
0
27 april 2024 om 18:06
Helemaal eens. Maar ook aan de bal veel en veel te veel slechte voortzetting. Gauw weg met die gozer.
 
ManUtd36
 
3
27 april 2024 om 18:04
Ongelofelijk dat je deze wedstrijd verliest. Je creëert genoeg kansen maar geen echte afmakers en slordig met eindpasses. Daarnaast 3 penalty momenten die worden weggewuifd. Brooks is sowieso een drama scheids. Uiteindelijk zou het tegen Burnley niet moeten uitmaken.
 
PanFC
 
2
27 april 2024 om 18:08
Mwah, er was maar 1 penalty moment en dat was die overtreding op Garnacho in de 2e helft. Die handsbal is alleen vervelend omdat je hem vorige week wel tegen krijgt. Maar dat was er geen eentje natuurlijk.
 
ManUtd36
 
0
27 april 2024 om 18:27
Ik denk dat als het andersom was geweest dan was die handsbal wel op de stip gegaan en dan zou een VAR het niet zomaar terugdraaien. En ook die actie op Garnacho in de eerste helft zou je misschien kunnen geven. Normaal gesproken krijg je minimaal 1 van die 3 momenten mee. Dit keer helaas niet. Uiteindelijk ben ik meer gefrustreerd over eindpasses die elke keer niet aankomen en kansen die worden gemist
 
PanFC
 
0
27 april 2024 om 18:41
Dat laatste zeker idd. Frustrerend. Maar sowieso die in de 1ste helft speelt die verdediger de bal eerst en zoekt Garnacho het contact. Als hij die had gegeven, had de Var hem teruggedraaid denk ik. Ik denk ook dat niemand hem teruggedraaid zou hebben, maar ik vind zo’n handsbal nooit een penalty. Dus ook vorige week niet.
 
Joesto
 
2
27 april 2024 om 18:05
Natuurlijk speel Ten Hag's favoriete elftal niet, maar het spel is niet om aan te zien. Het is vaak niet mogelijk om simpele driehoekjes te maken, spelers lopen er gedemotiveerd bij en dan zegt hij van de week in een interview dat hij de spelers altijd voor 100% kan motiveren.. Ja, de domme fout van Onana kost je hier 3 punten, maar tegen Burnley thuis moest je toch wel wat meer dan dit kunnen laten zien.
 
Homelander
 
1
27 april 2024 om 18:05
Weer een typische United pot, 20-25 minuten goed, daarna heel slecht. 2e helft weer prima beginnen en zodra ze scoren weet je al dat ze het gaan weggeven. Voorin Hojlund weer geen bal gehad, Garnacho schiet alles blind op doel uit onmogelijke hoeken, echt zwaar overhyped. Achterin heeft AWB echt een van de slechtste wedstrijden gespeeld die ik van een verdediger heb gezien. De blunder was overigens meer van Casemiro dan Onana.
 
Dorpel
 
1
27 april 2024 om 18:07
Ten Hag kan ook niets met Man Utd. Hele club moet echt een reset krijgen. Onana die dit seizoen echt gigantisch staat te blunderen kan ik wel waarderen.
 
Rikkie7
 
0
27 april 2024 om 18:10
Te onrustig, te onzeker, weinig spelintelligentie, slechte communicatie en rare fratsen. Dat is hoe elke wedstrijd van United eruit ziet.. Om moedeloos van te worden af en toe.
 
_Bundesliga_
 
2
27 april 2024 om 18:20
Heeft Onana met ten Hag een overeenkomst ofzo? Haal die gozer er eens uit joh! Geef Altay eens een kans!
 
Djulz
 
4
27 april 2024 om 18:23
Matige doelman en nog een matigere coach, al die excuses hier doen me hard lachen. Het spel trekt op geen zak, er zit geen lijn in, geen spelvreugde, de spelers worden slechter ipv beter.
 
Salerno1919
 
2
27 april 2024 om 18:35
Die Anthony krijgt dus een kind? Maar dacht dat die in een strijd was verwikkeld met een meisje (ex?) Of is dit een andere, dan krijgen ze al wel heel snel een kind, verstandig lijkt het mij niet iig.
 
PanFC
 
4
27 april 2024 om 18:42
Ja, als ik het goed begreep krijgt hij een kind met Sonic ??
 
PSVparasiempre
 
2
27 april 2024 om 18:52
Ten Hag is done. 500 miljoen door de wc gespoeld en dan dit spel laten zien. Excuses zijn op. Onaanvaardbaar voor een club met deze status en mogelijkheden.
 
tinus45
 
0
27 april 2024 om 19:17
1e goal......lees ik het echt.....1e goal, wat een prut aankoop is dit geweest. Dit is al een 1e reden om ten hag te ontslaan, want ik durf te wedden dat hij gezegd heeft, JA...halen voor waanzinnig veel miljoenen.
 
psvhoudoe
 
1
27 april 2024 om 19:41
als Ten Hag een matige coach is, wat zo te zien de meeste hier vinden, dan zijn Mourinho en Louis van Gaal net zo matig.