Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay over beste teamgenoot: 'Voor mij was hij buitengewoon'

Laatste update:

Wie is de beste speler waar je mee hebt gespeeld?
"Arjen Robben was voor mij echt een hele grote speler. Hoe hij trainde, maar ook de wedstrijden, zijn dribbels. Vooral tijdens het WK in 2014 was hij buitengewoon. Zijn goal tegen Spanje tijdens de eerste wedstrijd in Brazilië… Hij werd in de diepte gestuurd en sprintte Sergio Ramos eruit. Kappen, draaien, keeper voorbij en afmaken. Hij was gewoon een monster."

Meer: Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’ | ‘Moeten we wel naar het EK met het Nederlands elftal? Ik zou gewoon afbellen’

Wat is de beste wedstrijd die je ooit hebt gespeeld?
"Mijn doelpunt in de laatste minuut tegen Paris Saint-Germain (2-1 in 2018, red.) met Olympique Lyon is mij bijgebleven. Dat was een moment van beslissing. Ook de goal zelf was een van mijn beste momenten. Wanneer je zo'n doelpunt maakt is dat mooi voor jezelf, maar het is nog mooier om te zien hoe de mensen in het stadion uit hun dak gaan. Of hoe je medespelers en de staf er ook van genieten, want je doet het samen. Het smaakt extra zoet als je iedereen ziet nagenieten in de kleedkamer."

Red Bull Four 2 Score
Red Bull Four 2 Score daagt voetballers uit om op een klein veld hun kwaliteiten te tonen tijdens een 4-tegen-4-wedstrijd. Een wedstrijd duurt tien minuten, er is geen keeper, en doelpunten in de eerste en laatste minuut tellen dubbel. Op belangrijke momenten scoren loont dus! Memphis vroeg zes captains om de beste teams van Nederland samen te stellen en het op 9 juni tegen elkaar op te nemen tijdens Red Bull Four 2 Score in Rotterdam. Onder anderen Steven Bergwijn en Orlando Engelaar zullen elk een team selecteren en coachen. De winnaars van de finale krijgen een ticket voor de World Final in het Duitse Leipzig komende zomer.

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
24
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties