Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Feyenoord-toptalent Achahbar (29) aan de slag bij opvallende club

Laatste update:

Achahbar, die als aanvallende middenvelder en spits uit de voeten kan, heeft tot de zomer van 2024 getekend bij Westlandia. "Westlandia en Anass Achahbar hebben de intentie om na dit seizoen nog meerdere seizoenen met elkaar verder te gaan. Achahbar wil graag zijn ervaringen overbrengen op onze jeugdspelers", schrijft de club op de website.

View this post on Instagram

A post shared by Westlandia (@rkvvwestlandia)

Verder blijkt Achahbar de ambitie te hebben om trainer te worden. "Wij zijn nog in gesprek om dat een passend gevolg te geven. Wellicht in de vorm van individuele trainingen of het helpen opzetten van een voetbalschool binnen Westlandia." De technische linkspoot speelde in zijn jeugd voor FC Kranenburg en VCS, waarna hij werd opgepikt door Feyenoord, waar hij doorbrak als profvoetballer.

De meest memorabele wedstrijd in de carrière van Achahbar was het thuisduel van Feyenoord met PSV in 2015 (2-1). Twee schitterende treffers van Achahbar zorgden ervoor dat de Eindhovenaren, met Memphis Depay als doelpuntenmaker, zonder punten huiswaarts keerden. Bij Feyenoord wist Achahbar in 2016 de TOTO KNVB Beker aan zijn palmares toe te voegen.

In Rotterdam-Zuid speelde Achahbar uiteindelijk veertig officiële wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij goed was voor acht doelpunten. Tussentijds verhuurden de Rotterdammers de jeugdinternational nog aan Arminia Bielefeld, waarna hij werd verkocht aan PEC Zwolle.

Bij PEC slaagde Achahbar er niet in te imponeren, waarna hij zijn carrière bij NEC Nijmegen weer leek op te pakken. In 50 wedstrijden was de spits goed voor 25 doelpunten en 8 assists. Toch daalde hij vervolgens af naar FC Dordrecht, om even later in het buitenland aan de slag te gaan.

Achahbar speelde de afgelopen jaren voor het Roemeense Sepsi OSK, met wie hij tweemaal de beker won. De laatste club waar hij onder contract stond was Eolikos, spelend in de Super League 2, het tweede niveau van Griekenland. Hoewel Achahbar volgens Transfermarkt nog altijd 175.000 euro waard is, lijkt hij met zijn transfer naar Westlandia definitief te stoppen met profvoetbal.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
48
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
36
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties