Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
Adverteren

Adverteren

Voetbalzone.nl behoort sinds 2001 tot de best bezochte voetbalwebsites van Nederland. De website stelt zich tot prioriteit om voetballiefhebbers doorlopend op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten over voetbal. Dit gebeurt via nieuwsartikelen, achtergrondverhalen en columns. Daarnaast brengt Voetbalzone.nl het forum om actief verder te discussiëren.

Voetbalzone genereert dagelijks meer dan 5.000.000 pageviews en brengt ieder kwartier nieuwe voetbalheadlines.

Bereik www.voetbalzone.nl

Bereik m.voetbalzone.nl

Applicaties

Naast de mobiele site hebben we voor smartphones een populaire iPhone- en Android-app.

Bereik Android app

Bereik iOS app

Mogelijkheden

Voetbalzone.nl is het platform om de voetbalfan te bereiken. De mogelijkheden zijn divers. Standaard IAB formaten, sponsorships, branded content, video, mobiel, editorials, etc.

Contact

DAZN Group Limited
Huidekoperstraat 26-28
1017 ZL, Amsterdam
The Netherlands

T: + 31 (0)20-2402940
E: [email protected]
T: + 31 (0)20-2402940