Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Colofon

Voetbalzone.nl is de grootste onafhankelijke voetbalwebsite van Nederland. De website publiceert meer dan 80 artikelen per dag en heeft gemiddeld 5,2 miljoen unieke bezoekers per maand. Vanaf 2001 is Voetbalzone.nl een van de meest bezochte voetbalwebsites in Nederland. Haar voornaamste doel is voetbalfans continu te informeren over de laatste ontwikkelingen in Nederland en in het buitenland en hen de unieke mogelijkheid te bieden deel te nemen aan discussies in artikelen, achtergronden en columns. Voetbalzone.nl biedt hiervoor een geschikt community-platform.

Voetbalzone B.V.
Overige
Voetbalzone, a FootballCo Group Limited Company.
​Head of Voetbalzone
​Head of News
​​Redactie
  ​​​Wessel Antes
  Kevin van Buuren
  Lars Capiau
  Bart D’Hanis
  Jonathan van Haaster
  Jan Hoeksema
  Noël Korteweg
  Mart van Mourik
  Mart Oude Nijeweeme
  Tom Röfekamp
  Rian Rosendaal
  Jordi Tomasowa
  Sam Vreeswijk
Stagiairs
  Siep Engelen
  David Kramer
  Koen Wulms
​Head of Production
Social & Videoteam
  Joël van As
  Labib Bitchou
  Rafael Blees
  Lewis Franklin
  Bart Grimbergen
  Jelle Kusters
  Toby van Ooijen
  Lex Overbeek
​Head of Partnerships
Commercieel
  ​Jesper van Dijk