Absolute 'Transfer-Hammer' dient zich aan voor Mario Götze
Vrijdag, 2 oktober 2020 om 14:33

De kans is groot dat Mario Götze ook dit seizoen in de Bundesliga te bewonderen is. BILD komt vrijdagmiddag namelijk met het nieuws naar buiten dat de momenteel transfervrije middenvelder in de afgelopen tijd heeft gesproken met Hertha BSC-trainer Bruno Labbadia. De Berlijners onderzoeken op dit moment of een samenwerking echt haalbaar is.

BILD spreekt van een stunt en een 'absolute Transfer-Hammer' als Hertha erin slaagt om Götze vast te leggen. De hyperambitieuze club uit de Duitse hoofdstad hoopt al enige tijd een aanval op de top van de Bundesliga te kunnen doen en met dat doel voor ogen werden in de afgelopen jaren al spelers als Krzysztof Piatek, Lucas Tousart, Dodi Ludebakio, Matheus Cunha, Jhon Córdoba en ook Deyovaisio Zeefuik aangetrokken.

Götze is in beeld om de nieuwe spelmaker op het middenveld te worden. De 28-jarige Duitser vertrok een paar maanden geleden met een aflopend contract bij Borussia Dortmund, dat hem vier jaar daarvoor terug had gehaald van Bayern München. Een onverdeeld succes werd het tweede dienstverband van Götze in het Signal Iduna Park echter niet en in de afgelopen seizoenen kwam hij vooral in actie als invaller.

Hertha werd eerder al in verband gebracht met de komst van Götze en lijkt nu echt actie te ondernemen. Die Alte Dame is daarbij niet gebonden aan de transferdeadline van aankomende maandag, daar Götze vanwege zijn transfervrije status ook daarna nog ingelijfd kan worden. Zijn oude club Bayern dook onlangs ook nog op als verrassende gegadigde voor de 63-voudig international, maar deze geruchten werden al snel ontkracht.

Meer nieuws
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
0
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
2
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
JapSilvolde
 
10
2 oktober 2020 om 14:40
Eigenlijk bizar om te bedenken wat hij in zijn carriere al heeft meegemaakt en nog steeda maar 28 is. Hoop dat het hem lukt zich opnieuw te bewijzen bij een andere club.
 
ArsenalAddict
 
14
2 oktober 2020 om 15:14
Eeuwig zonde bedoel je. Die gast heeft zo ontzettend veel talent en sinds die transfer naar Bayern is het nooit meer wat geworden. Nou weet ik niet of die stofwisselingsziekte daar iets mee te maken heeft gehad.
 
AchiZozo
 
1
2 oktober 2020 om 21:55
Zonde dat spelers door een ongeval of ziekte niet alles uit hun talent kunnen halen. Hij had idd last van zijn ziekte en is blessure gevoelig. Dat ging zich combineren en werd al gauw te zwaar en moest zich terug vechten. Helaas nooit meer de oude geworden.
 
RUTGERRR
 
11
2 oktober 2020 om 14:42
Zou zo'n jongen niets voor een Psv of Ajax zijn? Als hij ook maar voor de helft zijn oude vorm terug vindt, is het een van de beste middenvelders die we dan hebben rondlopen. Als een Hertha kans maakt, kan een Nederlandse topclub dat toch ook zeker? Waarmee ik Hertha overigens niet tekort wil doen.
 
Ajax/barca2014
 
27
2 oktober 2020 om 14:47
Hij verdiende bij Dortmund iets van 10 miljoen per jaar. Gezien zijn huidig niveau vind ik 5 miljoen al te veel van het goede. Ik denk zelf dat hij weinig aan salaris wilt inboeten waardoor Ajax en PSV toch kansloos lijken. Daarnaast moet je hem ook niet willen. Hij is structureel geblesseerd.
 
Amsterdude
 
12
2 oktober 2020 om 14:49
Naar mijn weten heeft Hertha een nieuwe eigenaar en zijn ze erg ambitieus. Bovendien las ik dat Klaassen graag wil inleveren omdat hij bij Bremen maar liefst 3,5 miljoen verdient. Die ploeg eindigde vorig seizoen in de onderste regionen, kun je nagaan wat voor salarissen er daar worden uitgekeerd. Stel dat een Ajax hem zou kunnen betalen en hij ook nog eens bereid is opnieuw te beginnen op zijn leeftijd, dan nog is het gezien zijn blessureverleden een onverantwoord risico lijkt me.
 
Parelmoer94
 
4
2 oktober 2020 om 14:49
Zeker, alleen ben ik bang dat PSV met Sangare en Zahavi al 2 grootverdieners heeft, ben bang dat daar niet nog een bij past. Ik denk dat Gotze een hoger inkomen heeft dan deze twee bij elkaar.
 
Redwatcher
 
3
2 oktober 2020 om 18:36
Denk dat de Nederlandse topclubs niet bereidt zijn om zijn salaris te betalen. Denk dat alleen Ajax financieel in staat is om hem te halen. Hertha heeft volgens mij ook wel wat te besteden, alleen hebben ze niet het beste beleid de afgelopen jaren.
 
RealMadrid_Fan
 
4
2 oktober 2020 om 14:45
Lijkt me een goede speler voor Hertha. Die zijn wel lekker bezig deze transferperiode mochten ze Gotze weten te halen. Europa League zou een mooi doel zijn voor hun.
 
BaronVonBorsig
 
3
2 oktober 2020 om 15:34
Lekkere transferperiode? Valt toch wel mee? Schwolow is een degelijke keeper inderdaad, Zeefuik moet ik nog maar zien en Cordoba wel een prima aanvaller echter hebben ze al Cunha en Piatek. Hopelijk kan Götze nog eenmaal echt uit de verf komen, ik hoop het echt. Echter ben ik bang voor z’n fysiek en een deeltje echte winnaarsmentiteit..
 
falcao1984
 
0
2 oktober 2020 om 21:54
Vind het maar bijzonder met die nieuwe eigenaar Lars Windhorst. Gast is 42 jaar en al 2 x failliet gegaan, zelfs persoonlijk. Hoe hij de club dan kan kopen voor 125 miljoen, vervolgens volop investeert en ook in andere sporten (o.a. paardensport) met geld smijt is me een raadsel.
 
BaronVonBorsig
 
0
3 oktober 2020 om 00:07
Helemaal met je eens, veel labieler vind je ze niet.. Lijkt mij ook niet dat Hertha BSC hier nou een prima koers mee kan varen..