Nieuws op je site

Wil je altijd live het laatste voetbalnieuws van Voetbalzone op je eigen site, zonder dat je er naar hoeft om te kijken? Dan bieden we je verschillende mogelijkheden.

LET OP: De HTML-codes en site-tools zijn te vinden via onze desktop-site.

Nieuwstracker

Dit is de makkelijkste manier. Door onze code op te nemen in je HTML-code kun je je bezoekers live het laatste voetbalnieuws tonen. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over de opmaak van het nieuwsblok, want dat staat vast.

Nieuwstracker naar eigen smaak

Voor de webmasters die wat meer willen dan de basis nieuwstracker bieden wij een nieuwstracker aan die je zelf naar eigen smaak kunt opmaken. Volg de instructies via onze desktop site.

RSS

Alles zelf in de hand houden? Dan kan de echte expert gebruikmaken van onze RSS. Onze standaard RSS geeft de laatste 25 headlines weer. Daarnaast heeft elke club zijn eigen RSS met het laatste nieuws over de club, zoals Feyenoord, Ajax, PSV, De Graafschap, Chelsea of Barcelona. Op de clubpagina's via desktop vind je de juiste RSS-bestanden met de laatste 25 headlines. Ook competities hebben een eigen RSS-feed.

Banners

Is Voetbalzone je favoriete site en wil je dit ook laten zien op je eigen website? Dan kun je ook banners van ons gebruiken.