Absolute uitblinkers Joey Sleegers en Johan Bakayoko vallen in de prijzen
Vrijdag, 4 maart 2022 om 23:55

Joey Sleegers ontvangt voor ongelofelijke prestaties in de derde periode van de Keuken Kampioen Divisie een Bronzen Kampioensschild. Onder aanvoering van de aanvallende middenvelder won FC Eindhoven zijn laatste zeven wedstrijden, waarin Sleegers liefst vier goals en twee assists produceerde. Johan Bakayoko van Jong PSV is daarnaast uitgeroepen tot beste talent van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie.

De overige individuele prijswinnaars zijn Michael Brouwer van FC Emmen (beste keeper) en Rob Penders van FC Eindhoven (beste trainer). De uitslagen van de verkiezing beste speler en beste keeper zijn gebaseerd op stemmen van de trainers en aanvoerders van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs én op stemmen van de supporters. De bekendmaking van de Topscorer van deze periode laat nog op zich wachten tot 21 maart. Dan wordt de uitgestelde wedstrijd van ADO Den Haag-Telstar ingehaald, waarna ook de topscorer bekend is.

Niet alleen pakt FC Eindhoven het Bronzen Kampioensschild voor beste speler, maar ook die voor beste trainer. Deze behoort toe aan Rob Penders, die is opgegroeid in Eindhoven en een verleden kent als profvoetballer bij RBC Roosendaal en NAC Breda. De trainer maakte dit seizoen zijn debuut als hoofdcoach in het betaald voetbal en heeft een uitstekende derde periode achter de rug als leidsman van FC Eindhoven en is daarvoor nu beloond met deze eretitel.

Meer nieuws
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt komst Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstruc
13
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
4
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (10)

 
rubentje13
 
10
5 maart 2022 om 00:20
Bakayoko is een prachtig talent, maar ik vind t wel jammer dat hij de laatste tijd regelmatig wedstrijden mist van Jong omdat hij bij PSV 1 op de bank moet zitten. Zou hem liever gewoon z’n minuutjes zien maken in Jong en bij echte reële kans op speeltijd bij het eerste hem dan pas opnemen. Nu zit ie gewoon voor Jan doedel op de bank.
 
IKEA
 
0
5 maart 2022 om 00:34
Al met al kunnen we wel spreken van een terechte uitslag betreft de nominaties, al ben ik zelf geen voorstander van het meewegen van de Jong teams in zulke klassementen, en dan in het bijzonder wanneer het het talent van de periode betreft. De keuken kampioen divisie is juist een prachtige competitie waarin ik dit jaar meerdere talenten zie doorbreken en belangrijk zie zijn voor hun club. Naar mijn idee is het dan altijd een beetje krom om de Jong teams, de clubs met de meest vermogende en grootste jeugdopleidingen, mee te laten wegen in dit klassement. Desalniettemin zoals ik het stukje proza begon is de verkiezing terecht en heeft Bakayoko prachtige dingen laten zien.
 
LosBlancos1999
 
9
5 maart 2022 om 00:37
Wat een fantastisch seizoen heeft Eindhoven zeg. Mooi om te zien. Passe partout gehaald om het seizoensslot mee te kunnen maken. Zou leuk zijn als we volgend jaar de lichtstadderby in de Eredivisie kunnen aanschouwen.
 
 
0
5 maart 2022 om 07:49
De kraamkamer van de topclubs. Je merkt dat er bij Ajax, PSV en AZ meer talent doorstroomt door de Jong Teams. Een goede ontwikkeling! Tevens kijk ik graag naar KKD-voetbal! Het is gewoon leuk
 
friestho
 
0
5 maart 2022 om 10:33
Ik snap dat je voor Az bent, maar zullen we die even niet noemen bij topclubs? AZ is absoluut geen topclub, verre van.
 
schaatser
 
3
5 maart 2022 om 08:09
Er is maar 1 "echte" voetclub in Eindhoven en dat is de FC
 
GluubsterTJ
 
0
5 maart 2022 om 09:12
Welke FC? Er beginnen zoveel clubs met FC!
 
Noano
 
1
5 maart 2022 om 10:35
@gluubstertj Zoals je leest zegt hij "er is maar 1 echte voetbal club in Eindhoven en dat is Fc". Zet FC voor Eindhoven en je hebt FC eindhoven, je was vast nog niet helemaal wakker denk ik?
 
GluubsterTJ
 
0
5 maart 2022 om 14:25
Dat klopt Lampen. Ik lag nog op een oor nu ik zo terug lees haha.
 
Noano
 
2
5 maart 2022 om 09:47
Het blijft toch wel opmerkelijk, hoeveel goeie aanvallers er altijd lopen in onze jeugd. als de ene naar PSV 1 gaat dan komen de volgende toptalenten weer boven water. Mooi voor Bakayoko dat hij in de prijzen valt. niets is mooier dan een persoonlijke prijs voor je eigen ontwikkeling.