'AC Milan oriënteert zich op Oranje-international van 25 miljoen euro'
Vrijdag, 10 augustus 2018 om 14:12

Quincy Promes is in beeld bij AC Milan, zo meldt transfermarktexpert Gianluca Di Marzio vrijdagmiddag. Volgens de journalist van Sky Italia heeft de clubleiding van Milan al contact gehad met de zaakwaarnemers van de aanvaller van Spartak Moskou. Zelf ziet Promes een overstap wel zitten, voegt Di Marzio daaraan toe.

Eerder deze maand werd Promes nog in verband gebracht met AS Roma, dat in de Oranje-international een alternatief ziet voor de misgelopen Malcom. Toen claimden Italiaanse media als Il Messaggero en de Corriere dello Sport dat Spartak een bedrag van 30 miljoen euro wil zien, maar inmiddels is de vraagprijs volgens Di Marzio gedaald naar 25 miljoen. Onderhandelingen tussen Milan en Spartak zijn echter nog niet begonnen.

Vooralsnog is er alleen sprake van een 'eerste contact' tussen beide clubs. "Het valt daarom nog te bezien of de Russische club een hoge huursom accepteren met een optie tot koop", aldus de Italiaanse journalist. Promes speelt sinds 2014 voor Spartak, dat hem destijds voor 11,5 miljoen euro oppikte bij FC Twente. De buitenspeler kwam in Russische dienst tot 112 competitiewedstrijden, waarin hij 58 keer scoorde.

De 28-voudig international hoopt zich met Spartak te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. Woensdagavond scoorde hij op bezoek bij PAOK Saloniki in de derde voorronde, maar Promes miste ook een strafschop. De Grieken wonnen met 3-2; dinsdag staat de return op het programma in de Russische hoofdstad.

Meer nieuws
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
42
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
6
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
3
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (26)

 
Philip_
 
13
10 augustus 2018 om 14:13
Zou een prima stap voor Promes zijn, kan hij een jaartje laten zien wat hij kan in een iets grotere competitie en misschien dan nog een stapje omhoog als hij het goed doet?!
 
metaalverf
 
1
10 augustus 2018 om 15:48
Alleen ik zou AC Milan dan weer nooit kiezen. Blijft een beetje een rotzooi daar. Europees voetbal is daar niet eens zeker.
 
DaryaSaid
 
4
10 augustus 2018 om 17:35
Als of Promes groter is dan AC Milan, hij moet dankbaar zijn dat zo een grote club interesse toont, hij is geen 20 meer he! En Milan speelt nu al 2 jaar europees, volgende jaar kans groot dat ze de Champions Leauge spelen. Je reageert als of Promes op niveau van Hazard, Cristiano Ronaldo zit.. het is Quincy Promes maar
 
metaalverf
 
0
11 augustus 2018 om 08:37
Juist, omdat ik AC Milan op dit moment geen juiste club vind voor Promes vergelijk ik hem met niveau Hazard of CR7. Klinkt erg logisch. AC is een grote club kwa historie maar op dit moment houdt het sportief niet veel over en kwa beleid komt het erg incompetent over. Ik denk dat Promes sowieso beter past in de Spaanse competitie.
 
theo uphus
 
4
10 augustus 2018 om 14:17
Als Promes aan kan haken bij dit niveau en in deze competitie dan is dat alleen maar goed voor Promes en Oranje. Dus, denk ik, regelen maar !
 
Ryjuu
 
24
10 augustus 2018 om 14:19
Elke keer hetzelfde verhaal, clubs staan zogenaamd voor hem in de rij, maar niemand die daadwerkelijk geld over de toonbank gooit. Denk dat hij toch niet weet te overtuigen bij veel clubs.
 
Kasteelheer.88
 
8
10 augustus 2018 om 14:24
Logisch want hij is ook helemaal niet zo goed. Prima speler voor Rusland, top Eredivisie of subtop Spanje maar verder niet. Kan bij Milan mee maar niet als ze weer eens kampioen willen worden .
 
chandor
 
0
11 augustus 2018 om 00:49
Hij kan de top best een topper worden bij Milan. Maar idd hij is geen speler voor de echte top. Juventus blijft nummer 1 van italie
 
Japie_Krekel
 
9
10 augustus 2018 om 14:28
@ryjuu zelfde verhaal Met Cillessen. we willen in Nederland blijkbaar elk gerucht dat voorbij komt heel serieus nemen als onze spelers gelinkt worden aan grote Europese clubs
 
sjaakv
 
7
10 augustus 2018 om 14:23
Tjah als ik alle geruchten zo langs zie komen en dan uiteindelijk promes wordt gehaald als winger zou toch een domper zijn... Niet dat Promes een slechte voetballer is maar de geruchten van Bernard, Martial etc. waren veel belovend voor een sterke winger. Daarnaast ben ik benieuwd of er naast een winger ook nog een CM wordt aangetrokken waarbij een creatieve CM toch wel noodzakelijk is naast de stoppers die we al hebben staan.
 
Benzema20
 
1
10 augustus 2018 om 14:31
Bakayoko naar Milan is toch bijna rond als ik me niet vergis ?
 
sjaakv
 
5
10 augustus 2018 om 14:43
Bakayoko is helaas geen creatieve middenvelder. Volgens de geruchten was Milan ook al bijna rond met Bernard welke uiteindelijk toch naar Everton vertrok.
 
AjaxCunian
 
4
10 augustus 2018 om 15:27
Ahaha Martial naar Milan, dat zou never gebeuren. Promes is een stuk beter dan Bernard overigens.
 
sjaakv
 
6
10 augustus 2018 om 15:34
Ik zeg toch ook dat het geruchten zijn... Daarnaast verschillen onze meningen toch duidelijk want Promes is zeker niet een stuk beter dan Bernard welke sowieso een stuk multifunctioneler is qua posities.
 
AlexanderNijs
 
3
10 augustus 2018 om 15:39
Ik denk dat Promes toch de betere pure flankspeler is, en die multifunctionaliteit hebben we simpelweg niet nodig aangezien Bonaventura en Calhanoglu dit al brengen. Martial was inderdaad niet realistisch.
 
FcGrun050
 
1
10 augustus 2018 om 18:57
Het gras is altijd groener aan de andere zijde... Bernard is denk ik niet beter, want hij heeft de eerste paar seizoenen geen potten kunnen breken bij Shakhtar, terwijl Promes zichzelf gelijk liet gelden bij Spartak. En Spartak is redelijk vergelijkvaar met deze Shakhtar, wat vroeger natuurlijk een sterke club was dan Spartak.
 
Patroo
 
0
10 augustus 2018 om 14:27
Ik blijf het vreemd vinden dat het op Oranje-gebied een hele rustige transferzomer is geweest, terwijl ik juist dacht dat velen van club zouden wisselen. Promes, Cillessen, Janssen, Dost en Van Aanholt zijn spelers waar veel over wordt geschreven, maar lijkt vrij weinig beweging in te zitten. Voor zover ik weet zijn Klaassen, De Vrij en Kluivert de enige spelers (van naam) die transfer op Europees niveau hebben gemaakt.
 
AlexanderNijs
 
2
10 augustus 2018 om 14:27
Zou een mooie transfer zijn, eindelijk een echte buitenspeler met snelheid op de linkerflank dan. Dan kan Calhanoglu een rijtje naar achter en kan Bonaventura een ideale invaller zijn. Na het mislopen van Bernard(wat ik nog steeds niet snap) zou dit toch goed zijn. Als dan Bakayoko nog officieel wordt kan het een goed seizoen worden.
 
sjaakv
 
3
10 augustus 2018 om 14:45
Ik ben toch nog niet zo tevreden we hebben in de breedte dadelijk gewoon nog steeds pure middelmaat en wanneer er blessures of schorsingen komen kan dat nog eens gevaarlijk worden...
 
fcknudde0591
 
1
10 augustus 2018 om 15:00
Maar je moet ook realistisch zijn en toegeven dan ac allang geen top meer is. Persoonlijk vind ik het een hele mooie club en vind het daarom ook erg jammer dat ze zover zijn weggezakt. Maar dit maakt het natuurlijk wel moeilijker om topspelers te halen, laat staan voor in de breedte.
 
sjaakv
 
3
10 augustus 2018 om 15:31
Milan is op dit moment geen echte top nee en ik verwacht ook geen extreem grote transfers maar we hoeven ook geen middelmaat te kopen om maar iets te halen dat hebben we al lang genoeg gedaan. We zijn bezig met een reorganisatie van de club en dan moeten we niet terugvallen op het beleid van de afgelopen jaren.
 
AlexanderNijs
 
0
10 augustus 2018 om 15:37
Daar ben ik het toch niet helemaal mee eens, in de verdediging hebben we stuk voor stuk heel goede back-ups in Reina,conti, Musacchio en Strinic. Op het middenveld zullen we met Biglia (of Bakayoko), Bonaventura en Bertolacci toch ook nog wat kwaliteit op de bank hebben. Alleen op de flanken ben ik wel akkoord dat Borini en Halilovic niet ideaal zijn. In de spits valt het nog af te wachten maar met Cutrone, André Silva en Bacca zullen we minstens 1 of 2 heel goede back-ups overhouden. Voor een ideale situatie zou er natuurlijk nog een middenvelder en een flankspeler extra moeten komen, maar we moeten realistisch blijven dat dit deze transferperiode hoogstwaarschijnlijk niet meer mogelijk is.
 
Joaquin77
 
2
10 augustus 2018 om 14:37
Deze jongen, wordt tijd dat hij bewijst wat hij echt in huis heeft in een andere competitie dan Rusland. Heb heel weinig vertrouwen in hem. Sympathieke maar simpele jongen die totaal niets in Oranje te zoeken heeft! Maar dan echt totaal niets! Denk dat hij door de mand valt in Italië of Engeland. Wat ik hem niet gun overigens. Als hij maar nooit meer voor Oranje uitkomt!
 
Edo
 
1
10 augustus 2018 om 16:07
Laten we het eerst eens aan kijken. Jouw benadering is nogal glas-half-leeg; hij heeft het in oranje niet geweldig gedaan, en dus valt hij tegen. De glas-half-vol benadering zou dan zijn: hij doet het in Rusland hartstikke goed, loopt daar 1 op 2 met goals, dus laat het hem maar bewijzen in een andere competitie. In oranje zijn bijna alle spelers door de ondergrens gezakt, de afgelopen jaren. Dus dat dat bij Promes dan ook gebeurt is in elk geval geen uitzondering.
 
maurootje
 
4
10 augustus 2018 om 16:48
Jezus, van Martail naar Promes... nee hij is niet het niveau wat milan moet nastreven, next. Leuke voetballer hoor, maar gewoon niet goed genoeg