AC Milan spitst de oren: 'Het is overduidelijk dat ik meer wil spelen'
Vrijdag, 30 november 2018 om 19:44

Cesc Fàbregas baalt stevig van het gebrek aan speelminuten bij Chelsea. De 31-jarige middenvelder uit Spanje is onder manager Maurizio Sarri veroordeeld tot een reserverol en daar is hij niet blij mee. Tegenover verschillende Engelse media uit Fàbregas zijn onvrede over zijn huidige situatie bij de Londenaren.

"We hebben een goede selectie met veel waardevolle spelers. Ik ben nog wel gelukkig op Stamford Bridge, maar het is overduidelijk dat ik meer wil spelen. Ik heb met niemand gesproken, maar het is duidelijk dat ik geen hernieuwd contract heb getekend. Nu kan ik in januari met clubs onderhandelen en er zullen waarschijnlijk veel geïnteresseerde clubs zijn."

"Of ik tot aan het eind van het seizoen blijf? Voor nu zeg ik: ja", aldus de middenvelder, die dit seizoen nog maar 48 minuten in de Premier League heeft gespeeld. In totaal is Fàbregas dit seizoen tien keer binnen de lijnen verschenen namens Chelsea. Naar verluidt heeft onder meer AC Milan vergevorderde belangstelling voor de routinier.

"Ik zal in december ook wel weer wedstrijden meepikken. Ik weet al welke wedstrijden ik zal spelen en ik ben er klaar voor. Ik heb met de manager gesproken. Hij is heel duidelijk met mij. Ik moet gewoon klaarstaan wanneer de mogelijkheid zich aanbiedt. Dat is het", besluit Fàbregas, die sinds de zomer van 2014 actief is voor de Londenaren.

Meer nieuws
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
   
20:16
20:16
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
4
   
20:00
20:00
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
   
19:52
19:52
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
Rossoneri27
 
2
30 november 2018 om 20:05
We zitten nu erg krap qua kwaliteit middenvelders met Biglia weg voor 4 maanden en Bonaventura het hele seizoen. Maar ik weet niet of Cesc het missende tandwiel is voor ons haperende middenveld. Met Paqueta hebben we al een zeer getalenteerde middenvelder vastgelegd voor de winter. Ik zie Cesc wel de ervaring meebrengen en de rust die Kessie en vooral Bakayoko (ook al begint hij beter te spelen) echt missen op het middenveld. Maar we spelen nu ook 4 4 2 gedwongen, normaliter zou het 4 3 3 zijn en als Cesc daar bij komt zullen we op het einde van het jaar echt teveel middenvelders hebben. Bakayoko, Kessie, Biglia, Paqueta, Bonaventura, Mauri, Laxalt voor 3 posities te bekleden. Maarja ik maak de beslissing natuurlijk niet en ik heb het volste vertrouwen in Leonardo!
 
AC Milan.
 
2
30 november 2018 om 20:22
ik denk dat Cesc juist een hele grote toevoeging zal zijn. Op dit moment missen we gewoon heel vaak een speler die het tempo kan bepalen, iemand die altijd aanspeelbaar is en de bal in de ploeg kan houden. Vooral nu we jack het hele seizoen moeten missen. Ik denk dat hij samen met Paqueta echt een verademing kan zijn!
 
AlexDelPiero10
 
2
30 november 2018 om 20:52
Cesc is niet meer wie hij geweest is, Milan moet zich niet branden aan dure oude namen die enkel nog teren op hun naam.
 
RobbinOort
 
1
1 december 2018 om 00:09
Laxalt is meer voor de linkerkant, mauri heeft in dat geval zeker het niveau niet, dus heb je 6 spelers voor 3 plekken. Dubbel bezet is de standaard dus vrij prima. Daarbij heb je dan 4 man die verdedigend ingesteld zijn en 3 (met cesc) waar je enige creativiteit en diepte kan verwachten. Dat is een gezonde verhouding, als je kijkt naar succesvolle teams van de laatste jaren is het zelfs nog krap in aanvallend denkende middenvelders, maar daar zou je evt ook calhanoglu en suso voor kunnen rekenen.
 
wazza
 
1
30 november 2018 om 20:41
Hoop dat Milan niet weer in zo'n transfer trapt. Fabregas is geen top niveau meer en Milan moet echt hele andere spelers zoeken dan een uitgerangeerde Fabregas. Milan stond bekend om top kwaliteit.. Als ik dan zo'n Borini in dat prachtige shirt zie lopen, daar wordt je echt niet vrolijk van
 
Woody2406
 
1
30 november 2018 om 21:10
31 pas? Voor mijn gevoel speelt (of bankt) hij al 15 jaar bij verschillende clubs op hoog niveau.
 
AlexanderNijs
 
1
30 november 2018 om 21:27
Kan en mag zeker komen van mij ! Hij is niet meer de Cesc van Arsenal of Barcelona, maar zoals in de Europa League te zien vorige match is hij nog altijd heel goed en kan hij zeker het spel verdelen op het middenveld bij Milan. Met Paqueta erbij op het middenveld en dan mogelijk Christensen, Godin voor de verdediging en Zlatan voor de aanval kunnen we toch al heel wat blessures opvangen en zelfs extra kwaliteit toevoegen.