ADO-verdediging geteisterd door blessures; cultheld wekenlang uitgeschakeld
Dinsdag, 13 maart 2018 om 14:00

ADO Den Haag moet het voorlopig stellen zonder Tom Beugelsdijk. De cultheld van de Eredivisionist heeft afgelopen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC Breda een hamgstringblessure opgelopen en zal enkele weken uitgeschakeld zijn. Ook twee andere verdedigers van ADO kampen met fysieke problemen.

Net als Beugelsijk kwamen ook Tyronne Ebuehi en Wilfried Kanon niet ongeschonden uit de strijd met NAC. Beugelsdijk heeft dus een hamstringblessure, terwijl Ebuehi en Kanon, die behoren tot de voorselectie van respectievelijk Nigeria en Ivoorkust, liesklachten hebben. Het is nog niet bekend hoe lang hun herstel zal duren.

Kanon zal door zijn rode kaart tegen NAC sowieso niet in actie komen tegen Excelsior, komende vrijdagavond. Sheraldo Becker en Ricardo Kishna werkten dinsdagochtend op het trainingsveld aan hun herstel, terwijl Mats van Kins herstellende is van een scheenbeenblessure, zo meldt de Eredivisionist via de officiële kanalen.

Meer nieuws
   
00:04
00:04
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
   
23:00
23:00
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
   
22:53
22:53
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
marvinvoetbal
 
1
13 maart 2018 om 14:03
Haal asjeblieft pinas tijdelijk terug in plaats van die Nick kuipers krijg zwetende handjes van die jongen als ik hem zie spelen