'Ajax en Feyenoord zijn sowieso geen opties voor mij, net als Barcelona'
Dinsdag, 21 december 2021 om 14:03

Ruud van Nistelrooy hoopt in de toekomst aan de slag te gaan als hoofdtrainer van PSV, zo vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. De oefenmeester van Jong PSV is niet bang om zijn ambities uit te spreken en ziet zichzelf in de toekomst in Eindhoven voor de groep staan. Een carrière als trainer bij Ajax of Feyenoord sluit hij uit. "Dat is sowieso geen optie. Daarvoor heb ik te veel PSV-DNA", aldus de voormalig spits.

"Een andere club in Nederland buiten de top kan wel", aldus Van Nistelrooy. "Maar hetzelfde heb ik met Barcelona. Word ik ook nooit trainer, want: te veel gevoel bij Real Madrid. Ja, Ronald Koeman heeft Ajax, Feyenoord en PSV alle drie gedaan. En niet alleen als speler hè, ook als coach! Dat vind ik wel oprecht mooi, maar daarom is Ronald Koeman ook Ronald Koeman. Die staat voor mij boven de partijen. Uniek."

Van Nistelrooy is bezig aan zijn eerste halfjaar als hoofdtrainer en staat met Jong PSV op een verdienstelijke elfde plek in de Keuken Kampioen Divisie. "Mijn ambities? Intern heb ik aangegeven: ik wil twee jaar Jong PSV doen. Een halfjaar is nu voorbij. Na die twee jaar wil ik kijken hoe de situatie is bij PSV 1", aldus Van Nistelrooy. "Ik durf uit te spreken dat mijn ambitie is om hoofdtrainer van PSV te worden. Op termijn. Dat kan na Jong PSV, maar eerst een zijstap maken naar een andere club kan ook."

Het contact tussen Van Nistelrooy en Schmidt is goed, zo vertelt de voormalig spits van onder meer Real Madrid, Manchester United en PSV. "Ons eerste gesprek gaf me meteen een prettig gevoel", aldus van Nistelrooy. "Het is een prettige man in de omgang, dat vond ik belangrijk. Vakinhoudelijk zei hij direct: 'Ruud, voor mij is het belangrijkste bij een trainer dat-ie kleur bekent'. In die zin: je speelt op een bepaalde manier. Of niet. Weten wat je wilt. Een duidelijke handtekening. Dat is bij Schmidt wel de kern."

Het meest leerde Van Nistelrooy van Sir Alex Ferguson en Bryan Robson. "Dat waren mijn leermeesters. Dat komt ook door hun voorbeeldgedrag. Zij zijn allebei Sirs. Zij hadden zelf zo vaak onder vuur gelegen en zo vaak de loftrompet horen schallen. Als je dacht: wow, de kranten branden de trainer af, die komt vast in zak en as binnen. Maar dan kwam Robson juist opgewekt binnen, of Ferguson, en die hadden meteen oog voor jóú en je ontwikkeling. Zij pakten alle kritiek en shit op een manier die indruk maakte.''

Meer nieuws
   
15:45
15:45
Analisten ESPN zeggen volmondig 'ja': 'Hij kan zeker naar Ajax of Feyenoord'
0
   
15:37
15:37
Luuk de Jong kopt PSV met prachtgoal naar nog nooit vertoond Eredivisie-record
1
   
15:00
15:00
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
17
   
14:35
14:35
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
10
   
14:25
14:25
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (141)

 
Stijlvol
 
40
21 december 2021 om 07:33
Een absolute topspits. Een uithangbord voor vele jonge spitsen. Kreeg hij de bal dan hing die 9 van de 10 keer in het netje! Maar trainer zijn? Ik hoop van harte dat hij wel ooit slaagt om als ex-topvoetballer trainer te worden. Dat succes is weinig oud voetballers gegeven.
 
Pieterpost
 
31
21 december 2021 om 08:02
Was mijn jeugd idool. Hangt nog steeds een poster van hem bij m’n ouders thuis op m’n kamer. Heb zelf veel vertrouwen in hem, omdat voetballers vaak wel een speelstijl prefereren in het verlengde van hun positie. Vind hem ook verbaal veel sterker dan ik in eerste instantie dacht. Kijk er dan ook naar uit wanneer hij trainer wordt bij PSV.
 
Psv-er!
 
21
21 december 2021 om 08:03
Ik weet niet hoe goed hij tactisch is maar als persoon heb ik alleen maar positieve dingen over Ruud gehoord. Ik denk dat hij als people's manager een zeer goede trainer kan zijn maar hij moet het eerst wel op een lager niveau laten zien.
 
LucasAndersen
 
4
21 december 2021 om 09:19
Precies, is denk ik een stuk sympathieker dan van Bommel. Kan best wat worden.
 
stambec
 
4
21 december 2021 om 09:53
er staat een mooi filmpje op YouTube over hoe goed hij nou daadwerkelijk was. moeite waard!
 
Shevchenko_7
 
0
21 december 2021 om 10:10
Als speler “nog” niet als trainer stambec ??
 
SCIREA1897
 
3
21 december 2021 om 11:36
Lucasandersen Als voetballer was hij niet zo sympathiek, niet dat dat een slechte eigenschap is als voetballer. heeft er wel de top mee bereikt
 
rayvg
 
0
21 december 2021 om 11:51
Van wie ik nou veel zou verwachten is Arjen Robben als hij trainer zou worden. Ook Lasse Schone zie ik een goede coach in. kenneth Perez had mij ook een goede coach geleken hoewel ik wel denk dat hij het te snel aan de stok zou krijgen met wat eigenwijzere spelers.
 
tyuin
 
1
21 december 2021 om 14:40
Schone is totaal geen trainer, veel meer gericht op mode na zijn voetbalcarriere gaf hij zelf al aan. Al zou ik het hem als persoon nog best zien doen. Hoe je dan weer aan Perez komt als trainer is mij echt een raadsel, tactisch kan hij als analist best mee, maar dan verklaard hij dus alleen wat hij ziet. Qua persoon manager komt hij echt heel veel eigenschappen tekort om trainer te zijn.
 
Dutfos
 
10
21 december 2021 om 07:34
Ben benieuwd, zou wel mooi zijn als het hem lukt natuurlijk. Op dit moment zijn alle oude prof voetballers niet echt geslaagd als trainer.
 
toenie
 
12
21 december 2021 om 10:40
Alle? Zidane, Guardiola. Zijn niet 9 van de 10 trainers ooit prof geweest? Zullen wel ergens een voetbalcontract getekend hebben, toch? Het is niet zo dat je altijd bij Studio Sport moet zitten of een ballon d'or te hebben om jezelf prof te noemen. Of zie ik iets over het hoofd?
 
Dutfos
 
0
21 december 2021 om 21:31
Bedoelde Nederlandse oude prof voetballers
 
rinkhsv
 
1
21 december 2021 om 17:37
Steven gerrard is ook wel goed begonnen.
 
RicottoFC
 
7
21 december 2021 om 07:42
Eerst zien dan geloven... heeft hij ook ooit gezegd terug te keren bij psv als speler destijds? Ook nooit gebeurd.
 
sprokkie
 
59
21 december 2021 om 07:53
Ehm hij zit toch al bij Psv momenteel? Hoofdtrainer worden hangt natuurlijk van heel veel aspecten af, zeker ook vanuit de club gezien. En daarbovenop belooft hij niets, hij spreekt zijn ambitie uit.
 
Fossen
 
5
21 december 2021 om 11:27
Had er destijds volgens mij deels ook mee te maken dat spelers die terugkeerden in de Eredivisie massaal afgebrand werden in de media als ze even niet presteerden. Daar had hij geen zin in en bleef dus liever in het zonnige Spanje wonen. Groot gelijk, alleen is dat nou juist een reden om als voetballer nooit te beloven dat je terugkeert bij een club. Je kunt het lang niet altijd waarmaken.
 
Wouterke
 
24
21 december 2021 om 07:52
Ik vind het wel knap hoe rustig hijj zijn carriere opbouwt, de meesten springen meteen in het diepe. Het is fijn dat hij daardoor al even aan PSV verbonden blijft, want als hoofdcoach kun je ook zo weer weg zijn. Het zou zonde zijn als zo’n idool door een achterdeur zou moeten vertrekken. Ik heb vertrouwen in hem als trainer, al had ik dat in Van Bommel ook. Ruud is wel veel meer een peoplemanager, dat is precies waar Van Bommel in tekort schoot.
 
Bongiorno
 
1
21 december 2021 om 11:45
Dat valt toch wel mee? Hij doet hetzelfde als zoveel voormalig profs die het trainerschap doen. Een rol als assisten; dan hoofdtrainer tweede elftal; en dan direct hoofdtrainer Nederlandse topclub. Frank de Boer, Phillip Cocu, Mark van Bommel, Giovanni van Bronckhorst. Heitinga wilt het ook dolgraag. Het is, als je voor club en land in NL veel bereikt hebt als speler, heel goed mogelijk stappen te zetten als trainer die anderen niet zouden kunnen doen. Je moet alleen bereid zijn een paar lesjes te volgen bij de KNVB (sorry Wesley)
 
Fossen
 
4
21 december 2021 om 11:59
Cocu en van Bommel hebben nooit het tweede elftal getraind bij PSV en ik meen dat Frank de Boer ook rechtstreeks van de o19 naar het eerste ging bij Ajax. Dat is wel het verschil met van Nistelrooij: die wilde perse eerst een tussenstap bij Jong PSV maken voor 2 jaar.
 
Bongiorno
 
0
21 december 2021 om 12:05
Ik had niet 'tweede elftal' moeten zeggen. Je snapt wel wat ik bedoel neem ik aan; het is een warmhoudersrol.
 
PaulR_1982
 
82
21 december 2021 om 07:53
Ik vind dit zulke domme uitspraken he. Dit is alleen maar voor de bühne en voor het simpele deel van de PSV-aanhang. Lekker scoren bij dat soort gasten. Laat hij eerst maar eens wat presteren voordat hij Feyenoord, Ajax of FC Barcelona af kan wijzen. Natuurlijk kun je je gedachten bij deze clubs hebben, maar waarom deze uitspraken doen? Dit blijft je je hele verdere carrière achtervolgen en ik vind het vrij opportunistisch om deze uitspraken te doen terwijl je net bezig bent met je eerste seizoen Jong PSV.
 
Sir Paul
 
10
21 december 2021 om 07:58
Idd opportunistische uitspraken. Straks ligt zn top bij Den Bosch. Eerst maar s afwachten.
 
Peterham
 
1
21 december 2021 om 18:57
Hopelijk keert hij daar nog eens terug. Daar is het allemaal begonnen.
 
Shevchenko_7
 
145
21 december 2021 om 08:05
Ik vind dit maar domme reactie van jouw, er zal wel naar gevraagd zijn en hij zal er wel op gereageerd hebben, als hij echt geen van die clubs wilt trainen is hij vrij om dat aan te geven.
 
JizZzy
 
36
21 december 2021 om 08:11
Oh die standaardreactie: hij zal er wel naar gevraagd zijn. No shit Sherlock. Je kan ook besluiten er geen antwoord op te geven, de enige reden is goedkoop scoren bij de achterban. Maar als het bij PSV niet lukt en hij via een omweg alsnog een stap kan maken naar Ajax of Feyenoord terwijl PSV bezet is, kunnen dit soort uitspraken je gaan achtervolgen. Had het trouwens ook niet verwacht van Ruud, vind het echt een sympathieke gast maar wees professioneel en zeg dat je je moeilijk kan voorstellen dat je in de Nederlandse top bij een andere club dan PSV zou werken, maar dat alles in de voetbalwereld mogelijk is. Zie Steven Berghuis.
 
Formus
 
7
21 december 2021 om 08:26
Sheva, of ie er nou wel of niet naar gevraagd is, ik vind het niet heel professioneel om dat zo definitief uit te spreken. Eerlijk allicht, maar ke weet nooit waar de voetbalwereld je naar leidt. Hebt echter wel de 2 grootste clubs van NL afgewezen qua achterban.
 
Shevchenko_7
 
36
21 december 2021 om 08:26
Oh die standaard hij kan het negeren en vervolgens hem een ja knikker en ideale schoonzoon vinden, no shit Sherlock, zelfs Johan Cruyff heeft bij beide gespeeld, dus we wisten allang dat alles mogelijk was in de voetbalwereld, is ook wel typisch Nederlands om te zeiken om alles.
 
Shevchenko_7
 
14
21 december 2021 om 08:29
@Formus, hij mag het gerust aangeven dat hij PSV dna heeft en liever niet voor een ploeg als Ajax en Feyenoord wilt staan (niet dat beide staan te wachten op hem) maar je begrijpt me wel.
 
PaulR_1982
 
2
21 december 2021 om 09:43
@shevanr7: Ik denk ook dat hij er naar gevraagd is, maar het antwoord bepaalt Ruud van Nistelrooij altijd nog zelf. Ook als hem direct is gevraagd of hij in de toekomst een baan bij Ajax zou accepteren kun je een ander, verstandiger antwoord geven dan dit. Persoonlijk zou ik nooit dingen uitsluiten, mits het crimineel/illegaal is, maar dat is in deze totaal niet aan de orde.
 
PaulR_1982
 
1
21 december 2021 om 09:46
@shevanr7: Hij geeft niet aan dat hij liever niet voor een ploeg als Ajax en Feyenoord wilt staan, hij sluit het definitief uit. En ook PSV zit op dit moment niet op hem te wachten als hoofdtrainer, maar in de toekomst weet je het maar nooit.
 
Broodje Eend
 
14
21 december 2021 om 09:55
@PaulR_1982: "Persoonlijk zou ik nooit dingen uitsluiten.." Ja, en hij wel. Punt. Waar gaat dit over??
 
Shevchenko_7
 
8
21 december 2021 om 10:04
@paulr_1982, Blijkbaar wilt hij het echt niet anders ga je niet je glazen ingooien toch? Als hij daadwerkelijk zichzelf nooit bij Ajax en Feyenoord ziet mag hij dat toch aangeven?
 
Ewoud
 
2
21 december 2021 om 10:21
Tuurlijk mag dat, maar het is niet perse handig. Het komt altijd weer terug wanneer je er later wellicht anders over denkt. Klaiber riep ook heel stellig dat hij niet naar Ajax wilde, en toen Ajax daadwerkelijk kwam was dat wel awkward. Bergwijn riep van alles over Ajax toen hij naar Spurs ging, en staat nu zelf in de belangstelling van Ajax. Uiteindelijk is het verder geen big deal ofzo, wat jij zegt is zeker ook waar dat de rivaliteit mooi is en Ruud het zelf moet weten.
 
Benzema.
 
16
21 december 2021 om 10:27
Wat een zeurkous zeg. Wil jij voor Ruud bepalen wat hij wel en niet mag zeggen?
 
DVCer
 
13
21 december 2021 om 11:19
Altijd wordt er geklaagd dat clubliefde niet meer bestaat. Nu spreekt iemand uit veel gevoel te hebben bij in dit geval PSV en Real Madrid en dus niet aan de slag wil bij de concurrenten en dan is het weer niet goed. Je kan het niet echt goed doen
 
PaulR_1982
 
1
21 december 2021 om 12:58
@ Broodje Eend: Dit gaat over iets wat Ruud van Nistelrooij heeft gezegd en waar ik een andere mening over heb. Dat is ook een beetje het idee van een forum he ;-)
 
Shevchenko_7
 
0
21 december 2021 om 15:09
@Ewoud, vriend van mij ging naar een andere amateurclub waar hij meer betaald kreeg als bij ons in de 1ste klasse, een andere teamgenoot kon dat ook en bij de concurrent ook nog eens, maar nee hij wilde graag bij ons blijven en vertelde ons dat hij het naar zijn zin heeft en de kleuren graag wilde blijven dragen, laat Ruud nou net die ene teamgenoot van ons zijn kwa denkwijze, kortom je kan alle Klaibers en Bergwijns opnoemen dat betekend niet dat Ruud het zelfde doet.
 
DeSteek77
 
0
21 december 2021 om 16:10
In dat geval dan wel apart dat hij CIty en Liverpool niet noemt dan. Hij heeft in mijn ogen de meeste furore gemaakt op Old Trafford.
 
 
8
21 december 2021 om 08:14
Klopt en gelijk onderdeel van de reden dat kindjes nog steeds de rivaal haten. Je zal daar op de leeftijd van Ruud nog maar mee bezig zijn.
 
PSV,VVV,LFC!
 
19
21 december 2021 om 09:37
Grootste onzin. De rivaal haten komt door hetgeen wat de fans van de andere club allemaal zeggen, niet omdat hij niet voor Ajax of Feyenoord wil werken. Is zijn goed recht, mag hij zeggen. Je zou je hier maar druk om maken, dan heb je écht niks te doen.
 
Boris19
 
12
21 december 2021 om 09:50
Waar staat dat ie ze haat? Er zijn genoeg plekken waar ik niet wil werken, dat betekent niet gelijk dat ik dat bedrijf haat.
 
Shevchenko_7
 
9
21 december 2021 om 10:07
Helemaal gelijk PSV! Ik heb bijvoorbeeld geen haat aan Ajax als Feyenoorder, maar de meeste supporters in mijn omgeving kan ik wel uitkotsen, die arrogantie die zij hebben heeft de club Ajax zelf niet eens.
 
cabinessence
 
4
21 december 2021 om 12:06
@migi: Hij zegt gewoon dat hij teveel binding heeft met PSV en dat het daarom voor hem niet goed zou voelen om bij Feyenoord of Ajax te werken. Ben blij dat er in die steeds zakelijker wordende voetbalwereld ook nog mensen met clubliefde zijn! Hoe jij daar dan van maakt dat hij Ajax en Feyenoord zou haten, dat begrijp ik niet helemaal. Als bijvoorbeeld Frank de Boer nu zou zeggen dat hij nooit PSV zou kunnen trainen, dan vindt toch ook niemand dat gek? Dan wordt dat toch ook niet uitgelegd als het haten van Psv? In hetzelfde interview zegt hij overigens dat hij het mooi vindt dat Ronald Koeman wel bij alle drie heeft gewerkt, omdat dat iemand is die boven de partijen staat.
 
 
1
21 december 2021 om 16:32
Ik bedoel niet dat Ruud ze haat, maar dat dit die extreme rivaliteit mede in stand houdt. Ach misschien overdreef ik ook wel een beetje.
 
wesley1910
 
34
21 december 2021 om 08:14
Ik vind dit niet zo'n gekke uitspraak. Als je echt fan bent van een club zou je zo'n stap ook niet maken. Daarom moet je het wel alleen zeggen als je er ook achter staat. Anders maak je jezelf wel belachelijk.
 
PaulR_1982
 
1
21 december 2021 om 09:55
Ruud van Nistelrooy is geen fan, maar een werknemer, die toevallig een band heeft met de club. Van fans kun je dit soort uitspraken verwachten, maar van een volwassen man, een trainer zou je iets andere praat mogen verwachten.
 
Jugaa
 
10
21 december 2021 om 10:16
Een volwassen man mag zich ergens niet mee verbonden voelen? Een werknemer kan nooit een droom hebben gehad om voor een bepaalde werkgever te werken?
 
wesley1910
 
7
21 december 2021 om 10:18
Het zou anders zijn als hij rare krachttermen zou gebruiken of de clubs niet bij naam Willen noemen ofzo. Dat is kansloos. Maar als je binding bij een club echt sterk is zou je niet voor de concurrent willen werken. Klinkt mij gewoon logisch in de oren. Net als het uitgekauwde voorbeeld van Berghuis. Die had geen echte binding en stapt dus makkelijk over. Zijn fout was in mij ogen de praat over nooit een binnenlandse transfer en het kussen van het logo. Verder kan ik zijn stap best begrijpen. Mensen moeten dit soort gedrag alleen vertonen als je het echt voelt. Anders is het niets waard.
 
jermainejenas
 
5
21 december 2021 om 08:44
Beetje kortzichtige reactie, hij wordt hier natuurlijk naar gevraagd. Daarbij ben ik van mening dat een dergelijke opmerking voor de buhne is als een speler of trainer die gestopt is een dergelijke opmerking maakt. Ruud staat aan het begin van zijn trainerscarriere en maakt dan deze opmerking, dan is het een gemeende opmerking. Verder kan ik best begrijpen dat je als je jarenlang voor de ene club hebt gespeeld en je hebt altijd tegen bepaalde concurrenten gespeeld dat je daar dan niet voor uit wilt komen. Maar goed, ik begrijp ook dat mensen dat niet doen en kijken naar het sportieve of financiele plaatje en daar geen gevoel bij hebben.
 
klaashaas
 
6
21 december 2021 om 09:04
Totdat die hoofdtrainer van psv is en binnen 10 wedstrijden wordt ontslagen en via de achterdeur weg moet. Je komt er niet uit met je ontslag vergoeding, hoe groot is dan nog je psv dna. Vervolgens ga je aan de slag bij een Willem 2 en plaats je voor Europees voetbal en Feyenoord klopt aan omdat ze geloven in je talent als trainer. Zeg je dan nog steeds nee sorry, ik blijf wel bij willen 2, want ik heb een psv dna en ga dan niet naar Feyenoord. Makkelijk antwoord wat die nu geeft, je kan namelijk simpelweg niet bepalen hoe je carrière gaat, zoveel dingen moeten mee zitten. En om aan het begin van je carrière meteen 2 grote clubs uit Nederland en 1 grote club uit de wereld uit sluiten, is gewoon onprofessioneel.
 
KeeperToob
 
7
21 december 2021 om 11:12
Dan spreekt de media hem dan weer aan. Maar dat is toch dan aan Ruud zelf hoe er mee om te gaan? Ik snap niet dat men hier zo'n punt van maakt. De beste man spreekt zijn gevoel uit. Ik vind het juist wel mooi. Ipv al die politieke antwoorden geeft hij een antwoord gebaseerd op zijn gevoel. Als het later toch anders blijkt te gaan dan hij nu zegt, ga dan maar zeuren. Maar hier wordt al gezeurd gebaseerd op aannames die eventueel in de toekomst gaan plaats vinden.. En dan al die mensen die zeggen dat hij geen supporter is en volwassen moet worden.. Want? De beste man mag zijn mening niet geven? Valt mij wel erg op dat mensen nog al snel verzuurd reageren op mensen als het niet in hun straatje ligt. Accepteer gewoon dat heel veel mensen anders denken en handelen dan jij zelf dat doet. Ik zou ook gewoon kunnen zeggen dat jij Paulr_1982 deze reactie plaatst puur voor de bühne. Van kijk mij even een mening hebben over Ruud, kijk mij hem even, ik zet Ruud wel even op zijn plek dat dit dom is. Zo zo, heb je nu weer meer status op social media?? Ik zeg dit als voorbeeld, ik bedoel dit niet echt zo, maar ik zou zoiets ook serieus tegen jou kunnen zeggen. Denk niet dat jij dat leuk vindt, maar je doet het hier zelf wel over iemand anders. Nogmaals voor iedereen, ik gaf dit aan als voorbeeld. Voordat men denkt dat ik hier een forumlid aanval.
 
jermainejenas
 
0
21 december 2021 om 12:54
@klaashaas - het is inderdaad niet professioneel. Ik reageer enkel op het stukje dat de opmerking van Ruud voor de buhne is, daar denk ik anders over
 
PaulR_1982
 
1
21 december 2021 om 13:01
@klaashaas: Hulde, exact dit!
 
Weef
 
2
21 december 2021 om 08:51
Als hij zich er ook echt aan houdt heb ik er niet zoveel moeite mee, maar dat ligt in de praktijk vaak anders. En dat hij het nu (al) zegt vind ik niet eens zo heel gek. Kijk eens naar het recente verleden hoe snel voormalig topvoetballers bij een grote club terecht zijn gekomen. Desalniettemin zou ik het zelf altijd houden in de trend van "op dit moment zie ik mijzelf echt geen trainer worden van Ajax of Feyenoord, maar je weet nooit hoe je carrière gaat verlopen" of zoiets vaags.
 
Yoda
 
6
21 december 2021 om 08:53
Niet alleen maar voor de bühne en voor het simpele deel van de PSV-aanhang, maar ook voldoende om jouw te irriteren. Doe niet zo moeilijk man. Als ze mij vragen of ik mezelf trainer van een bepaalde club zou zien worden kan ik daar toch gewoon antwoord op geven? Voorbeeld: Zie jik mezelf trainer worden van Brazilië? Nee, daar ben ik teveel Nederlander voor. Maar België, daar zou ik wel affiniteit mee kunnen hebben. Wat maakt jou het verder uit als het zijn hele carrière blijft achtervolgen? Zo simpel zal je toch niet zijn?
 
PSVChamps
 
15
21 december 2021 om 09:02
Het simpele deel van de tegenstanders schijnt hier ook niet tegen te kunnen ?? Ruud kan dit toch gewoon menen en vinden… Waarom er dan omheen draaien. Mocht ie toch ooit bij een van deze twee clubs uitkomen, dan mag je hem altijd op deze opmerking afstraffen ??
 
PaulR_1982
 
1
21 december 2021 om 09:52
Niet direct zo geïrriteerd. Iedere club heeft last van het simpele deel van de fans. Waarom erom heen draaien? Omdat je nooit weet waar de toekomst je brengt. En ook Barcelona benoemen. Er zijn meer trainers die nooit in aanmerking komen om trainer van Barcelona te worden dan dat ze wel in verband worden gebracht met die club. Laat hem eerst maar eens een paar seizoenen Jong PSV succesvol volbrengen voor hij daar überhaupt over mag denken.
 
Jugaa
 
15
21 december 2021 om 10:08
Jouw uitspraak neigt anders veel meer naar irritatie. Die man zegt gewoon dat hij door zijn verbondenheid met bepaalde clubs niet bij bepaalde andere clubs wil werken. Jij bent diegene die er als een hyena op afspringt om het direct af te branden.
 
PaulR_1982
 
1
21 december 2021 om 13:03
Ik ben niet geïrriteerd omdat Ruud van Nistelrooij, die als trainer nog niets heeft gepresteerd, aan geeft dat hij geen trainer van Ajax wil zijn hoor. Denk op dit moment ook niet dat die interesse er ooit komt. Laat hij eerst maar eens een paar seizoenen iets laten zien bij Jong PSV. Ik vind het gewoon onprofessioneel om direct bepaalde clubs helemaal uit te sluiten.
 
Jugaa
 
8
21 december 2021 om 09:09
Wat is hier in hemelsnaam nou dom aan? Men mag niet meer eens zeggen wat die voelt/denkt/vindt zo der dat iemand op zijn teentjes is getrapt?! Ik vind het juist heel logisch wat Van Nistelrooij hier zegt en dat doet hij op een respectvolle manier. Het heeft vrij weinig met scoren bij de achterban te maken en al helemaal niks met wat sommigen hieronder durven te beweren. Het is alleen maar logisch en sportief om achter jouw eigen voorkeuren te kunnen staan zonder dat je daarmee anderen schaadt. Iets met ruggengraat.
 
MikeVanh503
 
0
21 december 2021 om 17:51
Wie is van Nistelrooij om te zeggen dat hij liever geen trainer van akax wil worden......aldus de op de teentjes getrapte ajax fans. Niks raars wat hij hier zegt, blijkbaar mag men geen clubliefde uiten.
 
jamal5ki
 
2
21 december 2021 om 09:18
Is toch mooi als iemand zijn ambities uitspreekt of geldt dat niet voor hem?
 
JanMetDeKorte
 
0
21 december 2021 om 10:05
Vind ik niet hoor. Ik denk dat hij best gewoon dat gevoel heeft. Hij heeft altijd in Brabant gespeeld (op dat jaar in Heerenveen na), dus het kan me goed voorstellen dat hij veel meer met PSV heeft dan met Ajax en Feyenoord. Als je daar bij neemt dat dat altijd de grootste rivalen waren begrijp ik dat wel. Van Hanegem zou ook nooit bij PSV of Ajax willen werken en Sjaak Swart niet bij PSV or Feyenoord. Maar hij moet zich eerst nog bewijzen. Hij lijkt een betere trainer te zijn dan Cocu en van Bommel, dus het zou mooi zijn als hij bij PSV kan slagen. We kunnen wel weer een goeie Nederlandse coach/trainer gebruiken.
 
Schwarz
 
4
21 december 2021 om 10:08
Ik vind het beter dan de politiek correcte uitspraak dat zijn werkgever nu PSV is en hij zich focust op het heden, dat vind ik eigenlijk een grotere dooddoener. Ik kan me overigens voorstellen dat hij het echt zo voelt en het niet chic zou vinden naar een andere club uit de traditionele top drie te gaan, ook uit loyaliteit naar de fans, je gooit je historie toch een klein beetje te grabbel bij een hoop mensen. Daarbij zijn er enorm veel clubs buiten de genoemde drie, en moet hij inderdaad eerst maar zien of hij echt geschikt is. Mij stoort dit bericht niet zo.
 
Miccoli
 
0
21 december 2021 om 11:14
Alhoewel ik deze uitspraken nog kan begrijpen, vind ik het ook niet slim om te zeggen. Wat nou als hij bij een Heerenveen een top seizoen draait, Ajax toon interesse en PSV is al voorzien? Laat je dan de kans om bij een top club te managen varen omdat je meer een gevoel bij PSV hebt? Dan moet je in mijn eigen wel erg zeker van jezelf zijn. Het lijkt mij zelfs nog moeilijker om een club als Barcelona af te slaan (op het moment misschien niet, maar als ze weer een beetje gezond en top zijn). Ik ben ook echt benieuwd wat een Van Nistelrooy zou doen als Ten Hag van de zomer bij Ajax weggaat en Ajax hem benadert om hoofdtrainer te worden. Zou die dan nee durven te zeggen?
 
PijlSnelVentje
 
1
21 december 2021 om 11:44
Heb je überhaupt de tekst wel gelezen of alleen de titel? Ik zou niet weten wat er mis is met wat hij zegt. Hij zegt niet dat Ajax een rotclub is, hij zegt niet dat Feyenoord een club van niks is. Het enige wat hij zegt is dat hij van PSV als club houdt. Nou, prima toch. Wat een lange teentjes.
 
IKEA
 
0
21 december 2021 om 14:37
Ik kan mij echt kwaad maken om zo'n reactie als die van jou, en dat is natuurlijk een zwaktebod van mij want jij bent uiteindelijk ook maar een ei die wat rondbazuint. Alles in deze opmerking van van Nistelrooy toont aan juist hoe ver hij is als mens en dat het een echte pure jongen is. Dit is juist iets wat geprezen zou mogen worden, vooral ook op de volwassen manier hoe hij het benadrukt. Jouw beredenatie vind ik typisch voor een mens met een tunnelvisie op geld en carriere. Naar mijn idee niet de leukste mensen om je mee te omringen, maar ik zal het vast verkeerd inschatten!
 
PaulR_1982
 
1
21 december 2021 om 14:59
@ikea: Ik zou als ik jou was sowieso niet te kwaad worden, denk aan je hart. En bedankt voor je belediging dat je mij een ei noemt, dat vind ik een ander zwaktebod van jou. Maar je wordt kwaad omdat ik een andere mening heb. En daaruit denk jij direct op te maken dat ik een tunnelvisie op geld en carrière heb. Dat vind ik dan wel weer knap van je, als het zou kloppen. Ik heb het hier boven al vaker gezegd, maar speciaal voor jou nog een keer. Ik vind het totaal niet professioneel om andere clubs uit te sluiten. En zeker niet clubs op een niveau waarvan het helemaal niet duidelijk is of je dat niveau ooit gaat halen. En dan doel ik op Barcelona. De man is net met zijn eerste jaar bezig bij Jong PSV, waarom praat hij nu al over Barcelona? En ik kan je geruststellen. Of je mij nou wel of niet prettig vind om mee om te gaan, het hoeft niet. Want we kennen elkaar niet en dat lijkt me prima om dat zo te houden. Fijn dag verder en nogmaals, maak je niet te druk. Vooral niet als het slechts om meningen gaat.
 
IKEA
 
0
22 december 2021 om 12:58
Paul, maak je geen zorgen, echt kwaad kan ik me er niet om maken natuurlijk, maar wel haal ik uit je eerdere reactie als ook je reactie op mij op dat er een bepaalde vorm van empathie en inlevingsvermogen mist in je reactie, en die stoort mij nogal. Je verwijt Ruud van Nistelrooy in mijn ogen namelijk onterecht een bepaalde vorm van hoogmoed door de clubs Ajax, Feyenoord en Barcelona te noemen. De reden dat hij deze clubs noemt is niet, hoe jij het hier invult, omdat hij denkt op termijn clubs van dit niveau te trainen, maar omdat hij nu eenmaal bij de rivaliserende club heeft gespeeld en daardoor nu een zwak heeft voor deze beiden clubs waardoor hij de rivaal dus ook uitsluit. Jij leest hierin een bepaalde air van hoogmoed en een onintelligente opmerking met betrekking tot zijn toekomstige carriere, ik lees hierin een vorm van menselijkheid en betrokkenheid bij zijn werk. Ik geloof vervolgens erin dat iemands mening heel veel zegt over iemand als persoon, dat is dus de reden waarom ik je eerder een ei noemde, omdat je kritiek uit op kernwaarden van het menszijn. Overigens is het inderdaad een zwaktebod om je iets te verwensen, of om me kwaad te maken over je reactie. Het is zelfs een zwaktebod je koppigheid proberen bij te sturen, excuses daarvoor.
 
Sir Paul
 
3
21 december 2021 om 07:56
Ruud kiest de weg vd geleidelijkheid. Jaren achter de schermen bezig zijn doel te bereiken. Als PSV supporter wil ik het eerst s zien. Hij heeft de uitstraling, persoonlijkheid. Maar ik heb zelden een spits een goede trainer zien worden. Ben benieuwd.
 
 
0
21 december 2021 om 07:58
Voor het geval Schmidt niet gaat verlengen handig om dit te roepen
 
NicoMos
 
6
21 december 2021 om 07:59
Als trainer ziiten we in Rotterdam toevallig echt niet op jou te wachten, maestro!
 
RaulSilva
 
46
21 december 2021 om 08:12
Waarom zou hij ook een stapje terugdoen..
 
grasveld7
 
5
21 december 2021 om 09:26
Stapje terug doen? Ik heb niets met Feyenoord en of Psv, maar volgens mij dateert de laatste overwinning van Psv op Feyenoord alweer van bijna 4 jaar! geleden. Laatste ontmoeting werden ze in eigen huis compleet scheel getikt. Pas op de plaats lijkt me hier een verstandige keuze. Haha wat een grootspraak weer.
 
RaulSilva
 
8
21 december 2021 om 09:50
Haha wat een onzin. Sinds wanneer is het onderling resultaat een graadmeter? Zullen we naar kampioenschappen van de afgelopen 20 jaar kijken?
 
Schwarz
 
5
21 december 2021 om 10:10
Zullen we het anders een beetje bij het topic houden in plaats van een zinloze discussie?
 
Yoda
 
1
21 december 2021 om 10:47
@schwarz. Dank je wel. Ik vroeg me ook net af wat deze absurde discussie mbt de onderlinge resultaten tussen Feijenoord en Psv te maken heeft met het interview van Ruud van Nistelrooij. Maar met dank aan Nicomos en Raulsilva dus.
 
RaulSilva
 
0
21 december 2021 om 12:56
@Schwarz je hebt helemaal gelijk.. Ruud mag wat mij betreft roepen wat hij wil. Of hij ooit in de positie komt om de keuze uberhaupt te hebben is sterk de vraag.
 
sebasjuh
 
4
21 december 2021 om 08:06
Ik vind dit ook domme uitspraken. Alsof je als psv speler/clubman nooit trainer zal kunnen zijn van Ajax of Feyenoord. Straks komt psv nooit voor je langs heb je nu dus al uitgesloten dat de andere clubs ook niet een optie zijn. Maar reken maar dat als die clubs dan zouden komen dat hij er wel over na gaat denken want ja trainers willen ook carrière maken. Ben wel benieuwd naar wat hij als trainer kan, is altijd toch een rustig persoon geweest (naar buiten toe) en ik vind dat een hele goede eigenschap voor een trainer.
 
nattekano
 
3
21 december 2021 om 08:11
Dat rustige wordt ontzettend gewaardeerd, maar dat was Cocu ook en die heeft ondervonden dat ‘de rust zelve’ zijn hem niet direct heeft geholpen richting de top. Verder is ook Van Nistelrooij een gigantisch integere man. Ook benieuwd wat hij kan.
 
cabinessence
 
1
21 december 2021 om 12:10
"alsof je als psv speler/clubman nooit trainer zal kunnen zijn van Ajax of Feyenoord." Zie jij het voor je dat Frank de Boer ooit trainer van PSV zal worden? Of Giovanni van Bronckhorst trainer van Ajax? Waarom is het dan zo gek dat Van Nistelrooij geen trainer van Ajax of Feyenoord zou kunnen zijn?
 
ErnumsJung
 
0
21 december 2021 om 08:13
Als hij alleen al zijn winnaars mentaliteit kan overbrengen op een groep dan staat ie al met 1-0 voor. Komt natuurlijk veel meer bij het trainerschap kijken, ben benieuwd hoe hij tactisch is…
 
Marcel0306
 
6
21 december 2021 om 08:13
Wat een populistisch gezwets. Puur om zieltjes te winnen. De meeste supporters snappen het echt wel, dat als je geen kans krijgt bij psv, real of Man United, dat je bij een andere club de kans wel pakt. Nou op een paar halve gekkies na dan. Hoop echt dat hij gaat slagen als coach. Goede nieuwe aanwas kunnen we wel gebruiken.
 
Bongiorno
 
0
21 december 2021 om 11:51
Hij doet dat niet voor anderen. Hij sluit toch maar 2 clubs uit ondat hij zich daar zelf niet goed bij zou voelen? Er zijn zo veel clubs op het hoogste niveau...
 
 
0
21 december 2021 om 08:24
Vind het een zwaktebod om clubs zomaar uit te sluiten. Al vind ik Van Nistelrooij, als nuchtere Brabander en absolute superspits qua persoonlijkheid ook niet passen bij de randstad..
 
Nation23
 
7
21 december 2021 om 08:34
Mooi dat hij iets uit durft te spreken. Hij zegt toch ook niets geks, hij geeft aan dat hij van een aantal clubs geen trainer zou willen worden. Prima toch. Hij zegt ook niet dat hij de capaciteiten heeft om daar gaande slag te gaan. Ik hoop van harte dat er van deze lichting iets meer trainers talent voortvloeit dan vanuit de lichting eerder.
 
Michael1
 
4
21 december 2021 om 08:37
Wedden dat als (zelfs) van Bommel benaderd wordt om Erik ten Hag op te volgen bij Ajax, dat hij geen nee zal zeggen? Geen handige uitspraak van Ruud.
 
GroeneKat
 
13
21 december 2021 om 09:17
Ajacieden geloven zelfs dat Guardiola, Klopp en Arsene Wenger blind zouden tekenen bij Ajax. Kom maar uit je bubbel, niet iedereen vindt Ajax zo fantastisch. En ik kan me best voorstellen dat je daar geen trainer van zou willen worden. De verwachtingen na enkele topjaren liggen torenhoog en dat gezeik van die seniele oude man die ze Mr. Ajax noemen ben je na twee weken ook al wel beu.
 
Cameo123
 
1
21 december 2021 om 14:53
Als je je laat waarhouden door wat Sjaak Swart ervan vindt, dan ben je sowieso ongeschikt denk ik.
 
LinkinPark13
 
1
21 december 2021 om 08:44
Dit vind ik altijd zo belachelijk om te horen he, wie probeer je hier nou mee onder de indruk te maken? Het is logisch dat een PSV icoon niet meteen aan Ajax of Feyenoord denkt, maar je weet nooit wat de toekomst brengt. Als Ruud dadelijk 10 jaar lang rondzwerft bij clubs als den Bosch, Twente, Utrecht etc, dan zal hij echt niet ontevreden zijn als een Feyenoord of Ajax aanklopt om hem als trainer te willen inlijven.
 
Sir Paul
 
3
21 december 2021 om 08:45
Wel bijzonder de beeldvorming over RVN. Rustig, integer. Misschien wel te rustig om te slagen als trainer las ik. Veel mensen vergeten dat RVN ook heel venijnig kan zijn. Ik vind het een absolute winnaar. Benieuwd wat hij als trainer coach brengen gaat.
 
FCBogarde
 
2
21 december 2021 om 09:06
Mark van Bommel was ook een absolute winnaar, maar diens trainerscarriere is al klaar... Maar ik verwacht dat van Nistelrooij wel minder star en eigenzinnig is dan Van Bommel.
 
Sir Paul
 
0
21 december 2021 om 10:05
Dat denk ik ook. Van Bommel zat er veel te dicht op.Trekjes van een maniak. RVN lijkt me iemand die het wat beter kan relativeren. Maar nogmaals, ik kan geen spits opnoemen die een goede trainer werd.. Misschien Klinsmann? Beetje wisselvallige loopbaan dacht ik ook.
 
Superman123
 
0
21 december 2021 om 10:10
Mourinho is ook een absolute winnaar. Wat is je punt? Je mag best pessimistisch zijn hoor, maar deze vergelijking slaat als een lul op een drumstel. Niet alle winnaars zijn goede trainers en niet alle trainers zijn absolute winnaars zullen we maar zeggen, maar het is wel een goede eigenschap om te hebben. Sir Paul noemt meerdere kwaliteiten op die wel positief kunnen zijn voor hem als trainer. Ook verstandig dat hij zijn loopbaan rustig opbouwd.
 
Shani Osdorp
 
0
21 december 2021 om 08:51
Absoluut een wereldspits geweest!! Zijn tijd bij Man utd was legendarisch. Maar nu over het trainerschap: " geen woorden maar daden" Is relatief nog jong en heeft zeker potentie.
 
NUFC_U2
 
5
21 december 2021 om 08:52
Heel stoer om nu al te praten om clubs als Ajax, Feyenoord en Barcelona af te wijzen. Laat 'm eerst maar eens bewijzen bij jong-Psv, die staan nu ook in het rechter rijtje. En leuk voor de fans van United dat hij Manchester City en Liverpool dus niet uitsluit...
 
IKEA
 
0
21 december 2021 om 14:38
Het gaat hier dus niet om stoer zijn of doen, maar om eerlijk zijn en je gevoel te delen. Jammer dat iedereen er zo'n negatieve connotatie op na houdt.
 
renevo
 
1
21 december 2021 om 08:55
Kon hem nooit uitstaan. Niet technisch of elegant. Maar wel een neusje voor de goal, dus begrijp zeker wel dat mensen hem top vonden.
 
Sir Paul
 
3
21 december 2021 om 09:05
Hij s 2x zwaar geblesseerd geweest. Voor die blessures was hij veel explosiever dan daarna. Kan me goals tegen Fullham en Arsenal herinneren die hij later niet meer maakte. Maar hij kon meer dan alleen intikkers maken. Tegen Ajax ook mooie goals gemaakt, zowel uit als thuis. Keer vanaf de middenlijn tegen ik meen Fortuna. Later is ie meer de man van op de goede plek staan geworden.
 
renevo
 
0
21 december 2021 om 09:27
Oke heb hem zelf nooit zo ervaren. Mijn voorkeur van type gaat meer naar een bergkamp, Kluivert van Persie. Kan me nog een rush van hem herinneren voor Man u vanuit de middenlijn iedereen vond het prachtig maar ik vond het niet eruit zien. Maar hij is zeker een topspits en dan zeggen ook de cijfers.
 
Sir Paul
 
2
21 december 2021 om 09:51
Kluivert Bergkamp was een geweldig koppel WK98 .. Stylisten van de hoogste klasse. Vaak hebben mensen het over de 2-1 van Bergkamp tegen Argentinië. Maar de 1-0 was qua schoonheid in totaliteit misschien wel mooier. Ronald de Boer die de bal op Bergkamp geeft die vervolgens half duikende de bal op z`n voorhoofd laat vallen en Kluivert die de bal mooi binnen schuift. Totaal andere types dan RVN. Dat was meer een individu die op goals jaagde. Al was ie in de combinatie met Nillis ook fenomenaal.
 
FCBogarde
 
0
21 december 2021 om 08:55
Ik verwacht vanmiddag een statement van Overmars dat hij binnenkort op de koffie gaat bij Ruud om toch eens te praten. Ruud is de kroonprins onder de trainers, die moeten we toch wel hebben op termijn...
 
IronDennis
 
1
21 december 2021 om 09:04
Ach Ruudje! Een groot speler maar als trainer krijg ik toch hetzelfde gevoel als bij een Cocu, van Bommel, de Boer etcetera. Dat is nergens op gebaseerd, ik weet het maar Ruud is toch een beetje een zouteloze vent.
 
Sir Paul
 
6
21 december 2021 om 09:07
Een zouteloze vent? Denk dat je je iets meer verdiepen moet in RVN Ik denk dat Cristiano hem niet zo zouteloos vind bijvoorbeeld. Kan echt venijnig zijn,maar voor de camera zeer bedeesd.
 
IronDennis
 
2
21 december 2021 om 12:19
Ik heb in hetzelfde dorp gewoond als hem en hij betaalde nooit de rekening als we samen in hetzelfde restaurant zaten...
 
DylanVan Herpen
 
1
21 december 2021 om 15:17
Waarom zou hij jou rekening moeten betalen dan Dennis? Kan je dat zelf niet?
 
IronDennis
 
0
21 december 2021 om 22:26
Jawel anders was ik er niet gaan zitten. Was gewoon leuk wanneer hij eens een Balotelli actue zou doen maar helaas.
 
MartinJacobse
 
3
21 december 2021 om 09:05
Ajax is sowieso geen optie want hoe kan iemand die zelf pas op zijn 25e doorbrak nu weten hoe het in de hoofdjes van onze talenten zit die op hun 17/18 al doorbreken. En een verdienstelijke 11e plek... dat betekent dus dat in een competitie waar de zoon van de slager, de postbode en de gepensioneerde veldwachter in spelen er nog steeds 10 teams zijn die het beter doen dan jij, zoveel te juichen valt er dus niet. Een beetje herrie voor de Buhne dit, voor de rest zit niemand op RvN te wachten.
 
Jugaa
 
3
21 december 2021 om 09:14
Het is helemaal niet gek om op je 25ste door te breken. Ooit was dat de norm, en sommige clubs die enig zelfrespect hebben moeten weer eens die kant op wat aankopen betreft. Met alleen kinderarbeid word je geen top.
 
MartinJacobse
 
0
21 december 2021 om 09:22
Ooit ja, tegenwoordig moet je op je 25e al minimaal 2 europese clubs versleten hebben anders stel je geen reet voor. Het is ook niet dat ik het er allemaal mee eens ben maar dat is wel hoe het gaat tegenwoordig.
 
Jugaa
 
0
21 december 2021 om 10:14
Dat gaat helemaal niet altijd zo. Spelers zat die nog steeds wat later "doorbreken". Clubs die nu daarop inzetten gooien dankzij het eindeloos gokken van rijke clubs vanwege het geld dat verdiend kan worden af en toe hoge ogen. Spelers moeten op hun 18e spelen om meer geld op te leveren. Maar de echte kwaliteit komt meestal pas veel later. Mode is wat anders dan realiteit.
 
Trissy
 
4
21 december 2021 om 10:36
Tuurlijk Martinjacobse, want een voormalig topspits, die beter was dan 99,9 procent van die zogenaamde talentjes ooit zullen worden, kan hun niets vertellen? Als Ruud over aanvallen praat, dan kun je als talent maar 3 dingen doen: Luisteren, mond houden en alles proberen te begrijpen. Verder kan hij, omdat hij pas na zijn 25e echt is doorgebroken op het hoogste niveau, die talenten wat bijbrengen over doorzettingsvermogen. Dat is namelijk ook iets wat heel veel van die talenten tegenwoordig missen. Ze denken dat ze al zo goed zijn dat niemand ze nog iets mag vertellen, maar ze hebben eigenlijk nog geen reet weten te presteren.
 
Sir Paul
 
1
21 december 2021 om 09:14
Hoewel ik deze uitspraken redelijk opportunistisch vind,is t best aandoenlijk te constateren dat er toch wat tere zieltjes geraakt zijn gezien het sarcasme en lichte woede. Hij is geïnterviewd en VZ haalt er 1 zinnetje uit om als titel van deze topic te fungeren. Kan maar zo zijn dat er een context weg gelaten wordt. Neem aan dat RVN op een veronderstellende manier aan het redeneren was bij iets wat een antwoord op een vraag kan zijn. Hij zal zelf ook best begrijpen dat Real Madrid niet gelijk aan de lijn hangt. Persoonlijk moet ik het eerst nog zien. Kan me geen spits herinneren die later een goede trainer werd.
 
MrKrillin
 
1
21 december 2021 om 09:25
"het meest leerde Van Nistelrooy van Sir Alex Ferguson en Bryan Robson. "dat waren mijn leermeesters." Dit is best bijzonder, dit waren toch juist echt managers. Juist personen die veel delegeerden. Trainingen door anderen verzorgd. Zoals vaker in Engeland.
 
InsideRMadrid
 
6
21 december 2021 om 09:29
Haha geweldig Ruud! We zijn jou ook nog lang niet vergeten in Madrid! Uiteraard heeft RvN geen interesse in barcelona want hij is een full on Madridista. Voor de jongere leden van vz, deze Ruud van Nistelrooy was een tijd lang echt 1 of misschien de beste spits ter wereld. Zowel bij PSV, Manutd en Real een heleboel goals gemaakt en volgens mij nog steeds nummer 5 topscorer CL aller tijden. Zijn afronden was second to none.
 
Piranha
 
1
21 december 2021 om 09:41
Dat zo'n jongen als Brabander misschien fan was van PSV toen hij een jongetje was kan ik best geloven. Het Madridista gevoel hebben is onzin natuurlijk, hij zal blij zijn dat hij daar gespeeld heeft, maar als Barca hem had gekocht dan was dat waarschijnlijk andersom geweest en dus niets anders dan slap gelul voor de supporters. Beetje goedkoop scoren, en dat zou hij niet nodig hoeven te hebben.
 
XaviFCB
 
0
21 december 2021 om 17:34
Clubliefde kan toch ook ontstaan als je ergens speelt of gespeeld hebt. Laat hem toch in zijn waarde.
 
martHAFC
 
1
21 december 2021 om 10:26
Clubliefde, mooi dat het nog bestaat, prachtig als hij zich daadwerkelijk aan zijn woord gaat houden. Tegelijkertijd wellicht dom om uit te spreken, je weet nooit waar de toekomst je brengt. Maar laten we van het positieve uitgaan!
 
MartijnRikkert
 
0
21 december 2021 om 10:43
Wanneer werkte van Nistelrooy met Bryan Robson? Volgens mij heeft hij alleen een jaar onder Bobby Robson gewerkt.
 
Benzema.
 
2
21 december 2021 om 10:43
Wat een zure reacties zeg. Gewoon een mooie uitspraak dit van Ruud. Hij mag dit best uitspreken als hij zich zo voelt.
 
varinder2206
 
0
21 december 2021 om 10:44
Pff alsof Ajax of Barcelona hem als trainer wilt hebben. Hij mag blij zijn als Almere City hem vraagt als assistent trainer.
 
PanFC
 
1
21 december 2021 om 10:49
Tja, een heleboel mensen reageren hier alsof het onzin is wat hij hier zegt. Maar Ruud komt wel uit een tijde dat clubliefde nog bestond. Als Feyenoord of Ajax je wilt, willen andere clubs je waarschijnlijk ook wel. Ik geloof hem wel, maar we zullen het pas aan het einde van zijn carrière zeker weten.
 
NicoMitea
 
1
21 december 2021 om 11:25
@redactie, er staat Bryan Robson, die is echter geen coach van Rudu geweest. Dat was Sir Bobby Robson, een van de grootste managers die Engeland heeft gekend. Kunnen jullie dit aanpassen ;-) Bryan Robson is een veldtrainer bij ManU tegenwoordig, maar werkte niet met Ruud.
 
gomes1psv
 
2
21 december 2021 om 11:36
Ruud is een van de meest opzienbarende spitsen van de PL geweest in het eerste decennium van deze eeuw. Er staat Rudu. Kun je dit aanpassen ;-)
 
NicoMitea
 
0
21 december 2021 om 12:09
Nog nooit van zijn bijnaam gehoord? ;-)
 
Aguerooo
 
0
21 december 2021 om 11:41
Prima interview en ook gewoon prima dat hij zijn ambities laat zien, niks mis mee. Snap niet zo goed waarom de helft hier zo op z`n teentjes is getrapt, man wat een agressie en frustratie omdat hij niet bij "het grote Ajax, Feyenoord of Barca" trainer zou willen worden? Rustig hoor. Hij pleegt hier geen moord, hij doet alleen een simpele uitspraak als echte PSV-er.We moeten het allemaal nog maar even zien natuurlijk. Ik vind z`n uitspraken en manier van denken allemaal prima maar ik zelf denk niet dat hij het gaat redden. Als ik hem wekelijks bij JPSV bekijk dan mist hij al 1 simpel dingetje waar Schmidt ook last van heeft: Je beste spelers laten spelen en deze ook op de juste positie zetten, dit is toch zo moeilijk niet?? Laat me natuurlijk graag verassen, maar ik denk niet dat z`n eerste club PSV zal worden, die fout maakt PSV na van Bommel hopelijk niet meer.
 
Markovv
 
0
21 december 2021 om 12:04
Ok Ruud! Arsenal, liverpool en man city ook niet dan. Een beetje bekrompen. Ik snap het sentiment wel, maar wat meer als speler. Als trainer heb je al wat minder te kiezen, als je dan ook de helft van de topclubs al van te voren afschrijft omdat je er 20 jaar geleden als speler bij de concurrent speelde. Bosz kwam ook naar Ajax. In Italië zitten er allerlei iconen bij de rivalen.
 
cabinessence
 
0
21 december 2021 om 12:54
Zo blijkt maar weer hoe belangrijk context is. Er wordt nu op gereageerd alsof Van Nistelrooy uit eigen beweging een persconferentie heeft georganiseerd om officieel mede te delen dat hij absoluut geen trainer van Ajax of Feyenoord zou willen worden. Terwijl hij alleen antwoord geeft op een gestelde vraag. Wat valt hem dan te verwijten? Dat hij eerlijk antwoord geeft en er niet diplomatiek omheen lult? Dat clubliefde blijkbaar toch best belangrijk is voor hem? Ik begrijp al die zure reacties niet zo.
 
Ziyechgoat22
 
1
21 december 2021 om 14:43
Ja want Barcelona zit op jou te wachten ?? Vroeger stonden Nederlanders bekend om hun bescheidenheid, dat is tegenwoordig ver te zoeken.
 
Ajacio
 
0
21 december 2021 om 15:37
Wie denkt dat provinciaaltje wel niet dat hij is ?? Ik zou me geen raad weten als ik las dat Ajax hem zou willen hebben Laat hem maar blijven waar hij is, waar dat ook mag zijn
 
XaviFCB
 
0
21 december 2021 om 17:39
Komt u uit de grote stad?
 
XaviFCB
 
0
21 december 2021 om 17:31
Lekker naar Arsenal of Liverpool gaan dan
 
PSVparasiempre
 
0
21 december 2021 om 17:46
Fijne gast die Ruud. Kiest heel bewust voor een langzame opbouw van zijn carrière. Waar zijn oud-ploeggenoot van Bommel afbrandde, kiest Ruud voor de geleidelijke weg. Aan bv Yorbe Vertessen kun je zien dat Ruud goede adviezen heeft. Een absolute legende met het roodwitte hart op de juiste plaats.