Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax heeft Eredivisie-doelman in beeld als stand-in voor Diant Ramaj

Laatste update:

De 26-jarige doelman ligt namelijk nog twee jaar vast in De Adelaarshorst, waar hij individueel én collectief een topseizoen draaide. De Lange onderscheidde zich regelmatig met fraaie reflexen en wist met zijn team Europees voetbal te behalen.

De vraag is of hij dat bereid is in te ruilen voor een reserverol in Amsterdam, de plek waar hij elf jaar van zijn jeugdopleiding genoot. De Lange speelde tussen 2006 en 2017 op De Toekomst, voordat hij zijn heil in het oosten zocht, bij FC Twente.

Daar vertrok De Lange na vijf jaar en twee duels in het eerste richting Go Ahead, waar hij Andries Noppert moest opvolgen. Inmiddels is de Amstelvener niet meer weg te denken uit de basis.

Dat is de hoofdreden dat Ajax overweegt hem terug te halen, maar ook door de twijfels over de interne alternatieven. Jay Gorter heeft zich al meermaals onbetrouwbaar getoond, terwijl Remko Pasveer te oud en Charlie Setford en Paul Reverson nog te bleu worden ingeschat.

Wel moet Rulli dan de deur van de ArenA achter zich dichttrekken. De Argentijn, momenteel actief op de Copa América, drukt met zijn salaris zwaar op de begroting en wil niet nog een seizoen de bank warmhouden. Rulli zou volgens het Spaanse Marca dolgraag bij oude werkgever Villarreal terugkeren. Wat LaLiga-clubs betreft heeft Real Betis in elk geval interesse, aldus Argentijnse media begin juni.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Hooijdonk noemt verrassende naam: 'Hij maakte het verschil bij Oranje'
1
Rellen op Woenselse Markt in Eindhoven na Nederland-Turkije: 'Waar is politie?'
0
Derksen houdt zich niet in over Oranje-international: 'Hij doet hier alles fout'
18
Eén speler van Nederland wekt woede van Turkije: 'Schandalig! Dit was rood'
36
Koeman bejubelt één man: 'Waren er maar meer bij ons met zo'n groot hart'
29
Gijp had één speler van het Nederlands elftal in de eerste helft al gewisseld
16

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties