Alfred Schreuder lijkt zijn keuze onder de lat bij Ajax te verraden met hint
Zaterdag, 23 juli 2022 om 15:16

Het lijkt erop dat Jay Gorter het seizoen begint als eerste keeper van Ajax. In een interview met ESPN geeft Ajax-trainer Alfred Schreuder een hint die doet vermoeden dat Gorter de kans gaat krijgen onder de lat. Schreuder vindt dat het belangrijk is om te kijken naar de potentie die een speler heeft.

Gorter kon dankzij blessures van Maarten Stekelenburg en Remko Pasveer veel minuten maken tijdens de voorbereiding. Het lijkt erop dat Schreuder tevreden is over zijn prestaties en de jonge sluitpost definitief een kans wil geven. "Ik vind dat een jonge speler met potentie moet gaan keepen. Dat vind ik, maar ik zeg niet dat ik daarin een definitieve keuze heb gemaakt omdat ik ook de kwaliteiten van Remko zie. Dat is ook een gevoel. Hoe werkt een proces met het elftal? Je kijkt uiteindelijk naar wat je voelt dat het beste voor de achterhoede is."

Schreuder is in ieder geval niet bang dat Gorter er niet klaar voor is. Ook is het volgens hem belangrijk dat Gorter nu echt minuten gaat maken op het hoogste niveau. "Nee, hij is er klaar voor. Ik denk ook dat zo'n jongen het nodig heeft om te spelen. Hij was eerste doelman bij Go Ahead Eagles en het zou niet goed zijn als hij lang tweede keeper zou zijn." In vijf oefenwedstrijden onder de lat kreeg Gorter acht doelpunten tegen. Wel waren vijf doelpunten daarvan in de nederlaag tegen SC Paderborn (5-2 verlies), toen Ajax met een zeer jeugdig elftal speelde.

Schreuder vindt een nieuwe keeper erbij in ieder geval niet nodig. "Het is jammer dat Maarten Stekelenburg er nog niet bij is, want ik vind dat we drie hele goede keepers hebben. Twee wat oudere en een jongere die ook een hele goede indruk maakt. Ik ben er nog niet uit, maar ik zie wel dat Jay in de voorbereiding het fitste is. Dan heb je een licht streepje voor, maar op de training zie ik ook de kwaliteiten van Remko. Dat is ook heel mooi om te zien."

Meer nieuws
   
00:04
00:04
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
   
23:00
23:00
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
   
22:53
22:53
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (64)

 
gilau
 
37
23 juli 2022 om 15:55
En vertel eens wat dat nu te maken heeft met dit artikel dat over de keuze van de eerste keeper gaat? On: Ajax neemt toch wel een risico met het keepersgilde. Is Gorter echt klaar voor het grote werk? Je andere twee keepers zijn nu toch echt wel op leeftijd, waarbij ik Pasveer overigens erg goed vond keepen vorig seizoen. Maar Ajax geeft nu zo ontzettend veel geld uit aan elke linie, dat het zonde zou zijn als het met de keeper dan toch mis gaat.
 
VitesseASR
 
6
23 juli 2022 om 17:01
Met Pasveer heb je gewoon een goede keeper staan en met Gorter daarbij lijkt het wel goed gedekt. Wel ben ik het met je eens dat ze voor komend seizoen al wel weer een nieuwe keeper moeten gaan halen, kans is aanwezig dat Stekelenburg of misschien ook Pasveer al wel stopt.
 
MarkV
 
2
23 juli 2022 om 21:13
Ze hadden deze zomer een eerste keeper moeten halen en afscheid moeten nemen van Stekelenburg. Ik zie de potentie van Gorter niet echt en afgelopen jaar vond ik Pasveer ook niet echt super. Had een paar keer super reddingen, maar paar keer zat ie er ook goed naast op ballen die de "oude Onana" wel had gehad.
 
MessiBazoer
 
35
23 juli 2022 om 15:20
Poeh lastige keuze hoor. Met zo’n jonge verdediging is het misschien wel verstandig om een ervaren keeper er achter te hebben. Al moet de beste gewoon keepen natuurlijk.
 
Boompie85
 
31
23 juli 2022 om 15:23
Zetten ze Steek maar achter het doel om de verdediging neer te zetten. Nee gekheid natuurlijk, met Pasveer stond het wel goed maar Gorter verdient een kans.. je kan altijd nog terugvallen op ervaring lijkt mij.
 
 
11
23 juli 2022 om 15:28
Op basis waarvan verdient hij een kans ? Je kunt ook zeggen dat op basis van vorig seizoen Pasveer juist hoort te keepen.
 
Camavingoat
 
6
23 juli 2022 om 15:34
Dat dacht Psv ook met Drommel. Ach, je kan altijd nog wisselen van keeper.
 
hansje1969
 
1
23 juli 2022 om 18:39
Tja het keepers beleid bij Ajax is onnavolgbaar.
 
DieGelbeReds
 
4
23 juli 2022 om 16:37
@Messi, ben het met je eens hoor. Speel je straks met Gorter, Rensch, Timber, Bassey en Wijndal in de achterhoede. Gemiddelde leeftijd van nog geen 22. Lijkt me eerlijk gezegd een groot risico, zeker met het oog op de CL. Is een driemansverdediging overigens ook mogelijk? Timber, Bassey en Blind met op de flanken Rensch en Wijndal?
 
Markovv
 
1
24 juli 2022 om 15:56
Het is jong, maar ligt wel in lijn met waar Ajax voor staat. En met Timber en Wijndal heb je wel twee Internationals staan. Om Timber maak ik me sowieso niet druk. Bassey als duurste verdediger ooit ook niet.
 
993410
 
6
23 juli 2022 om 15:22
Het wedstrijdprogramma staat het misschien wel toe dat Gorter eerste keeper is. Toch kijk ik er met weinig vertrouwen naar, maar we gaan het zien..
 
tursten
 
25
23 juli 2022 om 15:22
Onnavolgbaar, deze Schreuder. "hij was eerste doelman bij Go Ahead Eagles en het zou niet goed zijn als hij lang tweede keeper zou zijn." Oké boomer, dus als je eerste keeper bent bij GAE hoor je ook bij Ajax onder de lat te staan. Veel succes met op je gevoel varen.
 
993410
 
10
23 juli 2022 om 15:25
Ja bijzondere uitspraak. Toch denk ik dat het een goede keuze is om Gorter vertrouwen te geven. Laat hem maar lang staan, en kijk na 10 potjes hoe het gaat..
 
ArsenalFanehv
 
61
23 juli 2022 om 15:30
Is toch totaal niet wat hij zegt? Hij zegt dat hij lang eerste doelman was van GAE, het is niet goed voor z'n ontwikkeling als hij lang 2e keeper is, logisch toch?
 
tsjilpiep
 
28
23 juli 2022 om 15:32
Ik vind het niet zo'n gekke uitspraak hoor. Bij GAE was hij eerste keeper en keepte hij dus iedere wedstrijd. Als tweede/derde keeper bij Ajax mis je datzelfde ritme en kom je stil te staan in je ontwikkeling. (En keepen in Jong Ajax is natuurlijk niet van Eredivisie-niveau).
 
tyuin
 
8
23 juli 2022 om 16:10
Gorter zette bij GAE dan ook echt een geweldige prestatie neer. Zeer groot aandeel in de uiteindelijke promotie. Ajax is dan wel een flinke stap inderdaad, maar het is logisch dat je na zo'n jaar bij GAE wil & moet doorpakken. Dat betekend dus dat je niet 3 jaar op de bank moet gaan zitten.
 
HerbyHerbs
 
22
23 juli 2022 om 15:22
Geef Gorter maar eens de kans en als hij na 5-10 wedstrijden niet presteert gewoon weer Pasveer onder de lat zetten. Maar Stekelenburg in ieder geval niet; een zak aardappelen gaat nog sneller naar de grond.
 
Camavingoat
 
5
23 juli 2022 om 15:39
5-10 wedstrijden? Je zal maar 3x tegen puntenverlies aanlopen en dat zal zo maar is kunnen, je hebt op timber na een nieuwe verdediging.
 
erodinho
 
3
23 juli 2022 om 15:42
Bejaardencentrum in het doel. Van der Sar werkt in de top van Ajax, en was in zijn vorige carriere een van de zo niet de beste keeper van Nederland/wereld. En nog kunnen ze geen fatsoenlijke keeper opleiden. Eigen te triest voor woorden. Ik dacht dat er zeker voldoende keepers zijn in Jong Ajax, alleen Onana stond hun carriere in de weg. Nu hij weg is, moet je wel een jonge keeper hebben, want met keepers aan komen van 38 jaar is eigenlijk lachwekkend. Je wilt als Ajax zijnde toch ook de komende 5 jaar een stabiele poppetje op doel hebben. Niet iemand die constant geblesseerd is of eigen nooit mee kan gaan naar het Wk/ek, omdat de bondscoach liever voor de toekomst kiest. Ik begrijp zijn keuze, hopelijk keept Jay Gorter goed en blijft hij een mooi prestatie neerzetten. In de CL blijft het wel altijd billen knijpen, omdat je toch moet presteren, maar goed Ajax is de club die talenten de kans moet blijven geven.
 
tyuin
 
16
23 juli 2022 om 16:14
Je noemt vd Sar.. doelman die op zijn 37e de CL nog won met United door zelf de beslissende penalty te pakken. Vd Sar is nou juist het bewijs dat een oudere keeper nog prima kan presteren. Daarnaast is Gorter opgeleid door Ajax en heeft alleen Feyenoord met Bijlow de afgelopen 10 jaar een goede NL doelman opgeleid. Er zijn dus gewoon weinig talentvolle nederlandse keepers. Je kunt niet van iedere 10 jarige een doelman als vd Sar maken, daar heb je ook een bepaald basistalent voor nodig.Het interesseert me niks hoe oud een doelman is, zoals Pasveer afgelopen jaar keepte was hij gewoon de juiste keuze. Veel beter dan toen hij 28 was. Hij zal idd geen 5 jaar meer meegaan, maar hoe vaak heeft Ajax een keeper langer dan 5 jaar onder de lat gehad als 1e doelman? Dat Pasveer geblesseerd raakte zegt mij ook weinig, dat was hij daarvoor namelijk amper. Stekelenburg vind ik idd echt een reserve optie, maar ook daar is hij nog prima voor. Pasveer en Gorter zullen het gaan uitvechten als nr 1, waarbij ik momenteel Pasveer nog een streepje voor vind hebben.
 
RedDevilGaz
 
7
23 juli 2022 om 16:33
Van de Sar ging op zijn 35e nog naar destijds 1 van de, zo niet dé, beste club ter wereld en speelde op zijn 37e, 38e en 40e nog een CL finale, waar van hij er 1 won. Je argument klopt niet. Next!
 
London Calling
 
0
24 juli 2022 om 16:40
Keepers genoeg, waaronder van der Sar, die ook nog op een hoog niveau speelden toen ze eind 30 waren. Geen idee waar de gedachte vandaan kwam dat er achter Onana een rits met jonge keepers klaar stond. Ajax heeft eigenlijk nog nooit een top keeper opgeleid. Stekelenburg is daar nog het dichtst bij in de buurt gekomen. Sowieso is het niet best gesteld met het Nederlandse keepersgilde, Bijlow doet het aardig maar heb niet het idee dat hij ooit het niveau van Neuer of Courtois of zo gaar halen.
 
Trobiii
 
0
23 juli 2022 om 16:38
Sterker nog als hij een goede serie neerzet kan hij misschien zelfs een uitnodiging van oranje tegemoet zien. Kan snel gaan en er is weinig concurrentie in het doel.
 
RealMadrid0
 
4
23 juli 2022 om 15:22
En terecht. Of Gorter, of een nieuwe keeper aantrekken. Ik weet niet hoe goed Gorter is, maar sowieso in de CL kun je niet meer aantreden met die andere 2 opa's. Als Gorter het goed doet hem opstellen en anders nog voor het sluiten van de transferperiode een andere doelman aantrekken.
 
tyuin
 
4
23 juli 2022 om 16:22
Waarom kan dat niet? Als Gorter er ook 3 laat glippen zoals de jonge Scherpen deed heb ik toch echt liever een opa op goal die zijn werk doet.
 
MrKrillin
 
7
23 juli 2022 om 16:24
"ik weet niet hoe goed hij is" En dit was de fout van Erik. Die hield lang vast aan Onana, terwijl hij en niet presteerde en sowieso weg zou gaan. Zo zonde, dat hij toen Gorter niet voor de leeuwen gooide.
 
HakimZiyach22
 
5
23 juli 2022 om 15:23
Als Pasveer fit is, moet ie gewoon spelen. Is gewoon de beste met een afstandje. Gorter heeft zeker talent, maar heb me ook af en toe geërgerd aan hem deze voorbereiding. Met name dat treuzelen van hem en de wilde uittrappen. Deed me denken aan een jonge Onana. Dat moet er wel echt uit. Maar een flitsende reflex heeft ie wel, het showkeepergehalte mag nog wel ff naar beneden.
 
MrKrillin
 
1
23 juli 2022 om 16:21
HakimZ Pasveer deed het vorig seizoen goed en coachte goed. Alleen de vraag, dat niveau was het incidenteel? Was tot vorig jaar vaak een degelijke keeper. Vond hem niet heel bijzonder. Vorig seizoen begon wat twijfelend en later hoog niveau. Veel woorden, maar wil dus zeggen, we hebben geen enkele garantie dat hij weer top zal zijn. Tot slot, voor waarde op het veld, wel handig (en voor Oranje). We hebben al Blind en Tadic die volledig afgeschreven worden. Daarom liever niet nog een basisspeler die ook niets oplevert in de toekomst.
 
HakimZiyach22
 
3
23 juli 2022 om 16:38
Bij Vitesse was zijn laatste jaar ook echt goed. Was de beste keeper van de competitie dat seizoen. En wie weet was ie daarvoor ook wel goed, toen volgde ik hem niet. Pasveer heeft gewoon een geweldige piek op het einde van z'n loopbaan. Ik snap de vraag, maar ik zou het aandurven. Hij maakt ook andere spelers zekerder zoals Timber en hopelijk Bassey ook. Gorter is nog wild en een beetje onrustig. Moet wel een paar potten spelen dit jaar, maar mits beide fit, pak ik altijd Pasveer.
 
snowy
 
1
23 juli 2022 om 16:56
Zou pasveer de CL en de top wedstrijden eredivisie laten keepen. En Gorter de rest. In belangrijke wedstrijden is de coaching van Pasveer zeer goed
 
Dave4
 
5
23 juli 2022 om 15:23
Ik zou toch beginnen met Pasveer, hoe hij het vorig jaar gedaan heeft is echt klasse. Natuurlijk begint iedereen weer op "nul" in het begin van het seizoen maar toch denk/hoop ik op Pasveer. Of je zou Gorter op doel moeten zetten aanstaande dinsdag en volgende week zondag tegen PSV voor de JCS en zien hoe hij het doet.
 
Repelsteel76
 
13
23 juli 2022 om 15:24
Beste keus die je kan maken. Gorter is je toekomst en gaat nog veel opleveren. Ik weet vanuit Deventer waartoe hij in staat is. Heb het idee dat veel Ajax supporters geen idee hebben wat ze voor toptalent is huis hebben gehaald.
 
993410
 
4
23 juli 2022 om 15:27
Hij is een prima keeper, ontbeert het vertrouwen. Gezien het (redelijk) eenvoudige wedstrijd schema maar eens tien wedstrijden laten staan.
 
JK-Ajax
 
6
23 juli 2022 om 15:26
Pasveer zal vermoedelijk nog niet op tijd fit zijn, dus zolang Steek maar niet keept vind ik dit prima. Hij krijgt de kans, zo is het met Onana ook ooit begonnen door hem voor de leeuwen te gooien.
 
Repelsteel76
 
2
23 juli 2022 om 15:28
En van de Sar. Je zal hem toch een keer moeten brengen.
 
993410
 
1
23 juli 2022 om 15:34
Nou ja, leeuwen.. Fortuna uit, Groningen thuis, Sparta uit, Utrecht uit,cambuur thuis, Heerenveen thuis Gewoon Gorter doen, de JCS nog maar niet.. Al weet ik niet of Pasveer al speelklaar is.
 
mengers
 
3
23 juli 2022 om 16:45
Juist wel in die wedstrijd. Is tegen sterke tegenstander kun je juist zien hoe hij er voor staat. Al mag ik toch hopen dat stekenburg geen kans meer krijgt
 
AjaxNB
 
3
23 juli 2022 om 15:28
Heb de voorbereiding niet gevolgd maar met vorig seizoen in mijn achterhoofd zou ik voorkeur aan Pasveer geven.
 
Cas1
 
3
23 juli 2022 om 15:29
Wie de keeper ook moge worden, in het begin van de competitie GEEN punten verspelen. (dat doe je alter vanzelf wel, ?? Als Gorter faalt net als die jongen van Psv dan wordt het lastig om een stap terug te doen en weer klaar te staan, wanneer het nodig is. Bij veldspelers gaat dat gemakkelijker. Raar eigenlijk
 
Repelsteel76
 
3
23 juli 2022 om 15:34
Maar laten we Pasveer ook niet groter maken dan dat hij is he? Vorig jaar 16 competitie wedstrijden aardig gekeept maar ook altijd een gemiddelde subtop eredivisiekeeper geweest en vaak bankzitter. Hij kreeg de credits maar er stond ook wel wat voor hem he en Ajax was toen in een bloedvorm
 
Mattiaspsv
 
2
23 juli 2022 om 16:13
Los van de kwaliteiten van zowel Pasveer als Stekenburg, ze zijn ook gewoon de jongste niet meer en het is aannemelijk dat blessures en pijntjes een rol gaan spelen. Zoals Cas1 ook al aangeeft, een eventuele keeperswissel kan ook de nodige problemen met zich meebrengen. Als Ajax zijnde zou ik toch echt proberen om een keeper te halen die beter past bij het niveau waar ze bij Ajax naar streven, Gorter de kans geven lijkt mij een grote gok.
 
oigatinha
 
3
23 juli 2022 om 16:42
Er stond wat voor hem omdat hij het zo neer zette. Schandalig hoe eeinig krediet Pasveer krijgt. 4 goals tegen en toen hij zijn vinger brak werd het een gatenkaas en billenknijpen. Pasveer maskte 1 fout, 1-5 in Lissabon, voor de rest kan ik mij er geen herinneren. Pasveer in de goal en Gorter, die buiten enkele keren fout uit komen nog niks heeft laten zien deze voorbereiding, op de bank zetten om te leren van een ervaren meneer. Beker laten keepen en laten invallen als Pasveer niet kan spelen. Is ook veel logischer dan hem in het diepe gooien. Verziipt hij, dan heb je een tweede Drommel.
 
Repelsteel76
 
0
23 juli 2022 om 20:37
Je geeft Paveer teveel credits. In die periode was Ajax in z`n spel zo dominant dat Pasveer ook heel weinig voor z`n doel kreeg. Veel te makkelijk om te zeggen dat dat zijn verdiendste is. Einde seizoen was het wat minder qua niveau en had Pasveer er ook wel meer tegengekregen.
 
Buitenspelgoal
 
1
23 juli 2022 om 15:35
Een hele talentvolle keeper. Ik hoop het en ben benieuwd of er naast Bijlow dan eindelijk nog een goede keeper aankomt voor de toekomst van Oranje.
 
mitchajax020
 
4
23 juli 2022 om 15:37
Je moet er toch een keer aan beginnen, je hebt Gorter niet gehaald om de bank warm te houden en Pasveer wordt toch echt te oud hoor
 
Camavingoat
 
0
23 juli 2022 om 15:49
Ik vind echt dat de mensen hierboven er veel te luchtig overdoen. Geef hem maar 10 wedstrijden, we zien wel. Een keeperswissel geeft zoveel gezeik en onrust, kijk alleen al bij PSV 3 jaar geleden met Zoet of vorig jaar met Drommel. Als het werkt met Gorter is het perfect maar als het niet werkt heb je echt een probleem, je andere optie is dan een 38-jarige Pasveer die geen ritme heeft. De keuze wordt dan echt niet zo makkelijk als iedereen denkt. De keeperspositie ligt dan altijd onder een vergootglas, ieder balletje, ieder foutje wordt 10x zo erg uitvergroot en dat vertrouwen gaat doorwerken naar je verdediging.
 
nuanceman
 
1
23 juli 2022 om 15:54
Ongelofelijk dat Ajax 100 miljoen aan nieuwe spelers uitgeeft maar niet een fatsoenlijke keeper heeft waarmee ze een paar jaar vooruit kunnen,
 
MrKrillin
 
2
23 juli 2022 om 16:27
nuanceman Het is ook de bedoeling om wat doorstroming te hebben. Als dit seizoen Taylor (Gravenberch) Rensch/Regeer (Mazzroui) en Gorter de kans krijgen en pakken, doet Ajax het weer super goed. Drie talenten inpassen. Seizoen erop kan je jongens als Ihattaren, Unuvar kans geven als basisspelers.
 
Repelsteel76
 
4
23 juli 2022 om 16:30
Ze hebben een fatsoenlijke keeper die jaren mee kan genaamd Gorter
 
binny
 
5
23 juli 2022 om 15:54
Ach hij ziet ze elke dag hè en we vragen al lang om wat kansen voor Gorter. Bij Onana was het ook hem voor de leeuwen gooien zo gaat dat in Amsterdam.
 
binny
 
1
23 juli 2022 om 15:58
Niet dat dit me mogelijk lijkt maar volgens mij heeeft Vlachodimos van Benfica nog maar een kort contract. Ik zou hem heel graag bij Ajax zien vind dat echt een gruwelijk goede keeper
 
Mattiaspsv
 
0
23 juli 2022 om 16:06
Ik begrijp niet dat Ajax niet allang een nieuwe doelman heeft gehaald, de ene top aankoop na de andere maar een keeper van Ajax niveau staat er niet. Lijkt me toch wel een prettig idee dat er straks in de CL een keeper staat die punten pakt en niet alleen degelijk keept.
 
Soccerfan_1
 
0
23 juli 2022 om 17:25
Wat deed Pasveer tegen Dortmund.....juist ja. Koekoek.
 
Louis van Goal
 
1
23 juli 2022 om 16:16
Onana was een grabbelaar in Jong met rare fratsen, en die is ook voor de leeuwen gegooid, en we hebben daar veel plezier aan beleefd..tot zijn schorsing. Het zal mij niet verbazen dat Gorter het gewoon goed doet, als hij de kans maar krijgt met een aantal wedstrijden. Hij zal echt wel weten hoe hij een verdediging moet neerzetten, Pasveer zou hetzelfde probleem hebben nu met een bijna nieuwe achterhoede.
 
Soccerfan_1
 
0
23 juli 2022 om 17:24
Pasveer coacht zn achterhoede continu. Dat hebben de verdedigers ook gezegd. Onana deed dat niet. Dat is wel een verschil of niet soms.....
 
Louis van Goal
 
0
23 juli 2022 om 19:40
Dat zeker, maar zeg ook niet dat Pasveer niet coachte, maar dat hij hetzelfde probleem als Gorter zou hebben. Met een nieuwe achterhoede.
 
Repelsteel76
 
0
23 juli 2022 om 20:40
Kan mij ook niet aan de indruk ontrekken dat men weinig van Onana moest hebben. In de jaren daarvoor hoorde nooit iemand over het gebrekkige coachen van Onana en was het wereldklasse. Het kan verkeren niet waar?
 
Soccerfan_1
 
0
23 juli 2022 om 16:43
Dat zou een hele domme keuze zijn. Hij is nog steeds te onrustig. Pasveer heeft vorig seizoen laten zien hoe het moet. Goed coachen en maar 5 doelpunten tegen krijgen in de competitie. Tot onze vriend Onana de boel weer aan het verpesten was. Pasveer is weer aan het trainen en moet gewoon zodra hij fit is weer in de goal. Hij heeft laten zien dat die “oudje” “bejaarde” opmerking kant nog wal sloegen. Onze jonge hinde die liet de ene na de andere door.
 
oigatinha
 
1
23 juli 2022 om 16:48
Krijgt Pasveer ook nog de kans deze voorbereiding om te laten zien wat hij kan of keept alleen Gorter die enkel heeft laten zien dat hij bij het uitkomen het vaak mis schat? Pasveer eerste keeper is toch geen twijfel. Ik lees hier alleen maar argumenten die onder leeftijdsdiscriminatie vallen. Gorter maakt op mij geen goede indruk in de organisatie en het uitkomen. Ja zijn lijnwerk is goed, maat Pasveer liet het zo ver gewoon niet komen. Is dus beter.
 
Soccerfan_1
 
2
23 juli 2022 om 17:23
Die opmerkingen over zijn leeftijd die slaan helemaal nergens op. En dat weten die mensen zelf ook. Die gast heeft vorig seizoen zowat alles eruit gehouden mede ook doordat hij zijn verdediging goed neerzet en coacht. 5 doelpunten tegen in de eredivisie en dan blijven ze je oud en bejaard noemen. Elke jongere keeper heeft het minder gedaan. Schiet mij maar in een naaldboom.
 
Repelsteel76
 
1
23 juli 2022 om 20:45
Dan zal ik je wat argumenten erbij geven. Gorter heeft meer talent dan Pasveer ooit heeft gehad of zal krijgen, Ook kan je straks op hem verdienen en op Pasveer niet, hij is veel atletischer en is sneller in de hoek. vd Sar en Onana maakten in begin ook wat foutjes. Je kan niet wachten tot hij 35 is om een keer de kans te krijgen. Verder past het in de filosofie van Ajax om jonge spelers te brengen en ze op te leiden voor de top in europa of voor nl elftal met goede winst.
 
DeVeste
 
0
23 juli 2022 om 17:18
Maakte bij ons ook Marsman eerste keeper, terwijl hij er nog niet aan toe was. Heeft ons toen heel veel punten gekost. Zou de keeperstrainer laten kiezen en niet Schreuder.
 
xavthegoat
 
0
23 juli 2022 om 20:29
Gewoon pasveer of een fitte Stekelenburg. Maar goed wie weet keept hij een topwedstrijd tegen psv