'Als de president Neymar wil halen, houden wij een kluisje voor hem vrij'
Vrijdag, 29 juni 2018 om 10:41

Neymar werd afgelopen maanden geregeld gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, dat naar verluidt een megabedrag op tafel wil leggen voor de Braziliaanse aanvaller. Daniel Carvajal ziet Neymar graag naar de Spaanse hoofdstad komen, maar weet niet of de Koninklijke er deze zomer al in slaagt om hem los te weken bij Paris Saint-Germain.

"Ik weet niet of hij geboren is om bij Real Madrid te spelen. Maar als de president (Florentino Pérez, red.) vastberaden is om Neymar te halen, houden wij een kluisje voor hem vrij", zegt Carvajal in gesprek met Cadena SER. De verdediger is momenteel met Spanje actief op het WK, waarin de Spanjaarden in de achtste finales stuiten op gastland Rusland.

Ook Álvaro Odriozola maakt onderdeel uit van de Spaanse nationale ploeg. De rechterverdediger wordt tevens in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid en ondanks dat hij een directe concurrent is, ziet Carvajal hem graag naar de Koninklijke komen. "Als de trainer (Julen Lopetegui, red.) en de president hem graag zien komen, dan is hij uiteraard welkom."

"In mijn ogen is hij een geweldige speler. Hij is nog jong en heeft veel defensieve kwaliteiten. Ik vind hem een hele complete speler", besluit Carvajal. De 26-jarige vleugelverdediger speelde tot dusver twee wedstrijden op het WK, waarin hij één assist wist te leveren.

Meer nieuws
   
11:00
11:00
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
   
10:29
10:29
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
   
10:00
10:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
09:10
09:10
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
34
   
08:39
08:39
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
55
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

 
bpreal
 
8
29 juni 2018 om 10:59
Neymar en die rechtsback van real socia zijn van harte welkom!! Hopelijk gaat hij niet naar England zoals bij mijn FIFA carrières hehe
 
Medalofhonor
 
7
29 juni 2018 om 11:10
Er is duidelijk vers bloed bij Real Madrid nodig wil je de strijd zetten naar nog meer prijzen, wil je de honger in het team houden. Neymar? Ik ben een hele grote fan van die jongen maar de afgelopen dagen ben ik beginnen twijfelen, het is allemaal opzich zelf gebasseerd en ook Ronaldo doet dit maar Ronaldo kan het, Neymar is niet echt een machine als Ronaldo en dat zal irritatie’s opwekken in het team. Met Julen Lopetegui moeten we verder zetten wat Zidane heeft neergezet en dat is het team bij elkaar houden en die collectief nog sterker maken, voetbal er nog meer in steken zodat je op het veld 90 minute dominant kan zijn.
 
Zermatt_Person
 
5
29 juni 2018 om 12:08
Als Lopetegui zijnde, gaat hij met aanvallende middenvelders op de flanken spelen ipv vleugelaanvallers. Dat komt erop neer dat Isco als linksbuiten wordt gebruikt en Asensio op rechts. Voor Neymar is er dan geen plek. Sowieso is Lopetegui fan van Hazard en is de kans dus veel groter dan Hazard zal komen ipv Neymar. Dat vind ik ook een veel logischere optie.
 
GramozMorina
 
2
29 juni 2018 om 15:08
Neymar komt juist uit blessure, een fitte neymar is niet minder dan een ronaldo..
 
Petouchi
 
32
29 juni 2018 om 11:15
Er is altijd wel wat commotie rond barcelona en het 'verleiden' van de spelers door de club zelf. Maar wat madrid doet met Neymar gaat toch vele verder? ondertussen heeft heel de ploeg al zen zegje heeft gedaan omtrent Neymar. En je kan wel zeggen dat ze er vragen er over krijgen, maar de antwoorden die ze geven zijn toch duidelijk een vorm van 'het overhalen' van een persoon om een speler naar de club te lokken.
 
real8madrid
 
9
29 juni 2018 om 12:06
Zoals je zelf zegt worden er vragen over gesteld. Wat Carvajal doet is wat 90 procent van de spelers heeft gedaan. Die zeggen gewoon dat alle goede spelers welkom zijn en dat als hij door de club (hier: de president) gekocht wordt hij met open armen ontvangen wordt. Niets meer dan dat, heel onschuldig allemaal. Echter heb je ook wel een punt. Wat Marcelo bijvoorbeeld allemaal zei vond ik ongepast en dat was inderdaad meer in de richting van wat jij zegt. Dat hoorde niet en ik hoop dat hij daarvoor op de vingers is getikt. Alsnog een flink verschil met een speler van een ander team een shirt van jouw club aantrekken, spelers die persoonlijk op transferdoelwitten inpraten, Messi die met ze gaat dineren of spelers die ertoe worden gezet om te muiten bij hun huidige club om de prijs te drukken. Dat zie je zelf ook wel in toch? Dan vind ik het niet meer dan logisch dat daar veel om te doen was.
 
wmrc01
 
8
29 juni 2018 om 12:10
En wat is nu de essentie van jouw reactie? Het naar beneden praten van Real of omhoog praten van Barça?
 
ILCAPO
 
4
29 juni 2018 om 12:36
Als het echt moet zouden ze zelfs jouw kluisje leegmaken voor hem als hij zeker zou komen
 
DROS
 
4
29 juni 2018 om 13:03
Je kunt niet ontkennen dat Neymar momenteel qua speler en status/uitstraling ‘the next big thing’ is na Ronaldo en Messi, maar ben persoonlijk geen fan van de persoon Neymar. Hij was geknipt voor Barcelona, maar vanwege ego en ongeduld is hij in Parijs belandt, waar hij en zijn entourage vanaf het begin ook weer voor onrust hebben gezorgd door persoonlijke ontevredenheden te uiten en mogelijk lekken naar de pers. Met een Asensio, Isco, Ronaldo, Bale, Vazquez en Vinícius zijn er tevens komend seizoen genoeg opties voor zijn positie, terwijl er een onmogelijk bedrag moet worden betaald om hem weer uit Parijs te krijgen. Als er dan toch versterking dmv een onmogelijke transfer moet plaatsvinden, de Galactico-transfer, zou ik daarom liever Mbappé of Sané zien komen.
 
-The Maestro-
 
1
29 juni 2018 om 14:39
Ik vind Isco toch echt meer een middenvelder dan een flankspeler. Vazquez en die 2 Braziliaanse talentjes zijn geen basismateriaal. Bale is meer geblesseerd dan fit en schijnt niet heel lekker in de groep te liggen, wat ik overigens ook wel begrijp als iemand weigert een woord Spaans te spreken. Ronaldo is een geweldenaar maar hij lijkt er een gewoonte van te maken om pas in de tweede helft van het seizoen zich te laten zien, daarbij is hij ook al drieëndertig. Asensio vind ik niet constant genoeg om altijd in de basis te starten. Kortom; Real Madrid heeft een klasbak voor op de flanken nodig! Neymar is dan een heel goede optie omdat hij nog redelijk jong is en na Messi en Ronaldo gewoon de beste aanvaller ter wereld is. Wat mij betreft word Bale richting Parijs gestuurd met een rugtasje met 150 miljoen erin en een buskaartje naar Madrid. Die 150 miljoen mag de sjeik houden en de busticket gaat naar Neymar. Er is ook nog een spits nodig en aangezien Real al genoeg middenvelders heeft lijkt me Isco in ruil voor Firmino een goede. Voor beide partijen voordelig; Real heeft een goede spits en heeft ruimte om een Kovacic een basisplaats te geven. En Liverpool heeft een verschrikkelijk goede creatieve middenvelder die ze zo hard nodig hebben en het geld wat ze besparen (De 70 miljoen die ze anders aan Fekir hadden gespendeerd) kunnen ze gebruiken om Werner te kopen. Als ze Alisson weten te halen hebben ze weer een heel frisse selectie. Ik denk dat Roma wel met 40 miljoen+Navas akkoord gaat. Met het verkoop van Benzema en Bale kan Real nog wat leuke Spaanse talentjes gaan kopen. Wat talenten voor de verdediging lijkt me wel goed. Kortom; gebruik je bestaande spelers om weer een frisse selectie te krijgen. Nu er een nieuwe coach is gekomen, is dit het perfecte moment om de selectie te gaan zuiveren en te gaan vernieuwen.