Anastasiou krijgt aanbod uit België: 'Moet hierover goed nadenken'
Donderdag, 20 april 2017 om 11:18

In de laatste drie competitiewedstrijden moet Roda JC Kerkrade alles op alles zetten om directe handhaving in de Eredivisie te realiseren. De ploeg van trainer Yannis Anastasiou heeft een voorsprong van twee punten op de gevarenzone. Of de Griek volgend seizoen nog aan het roer staat in Kerkrade, is voorlopig nog onduidelijk.

Anastasiou is bij Roda in het bezit van een aflopende verbintenis. In april heeft de club die formeel opgezegd en voorlopig is er nog geen toenadering gezocht om het contract te verlengen. Het is geen geheim dat men binnen de club twijfelt aan de capaciteiten van de Griek. Het Belgische KV Kortrijk wil Anastasiou wel graag voor de groep hebben en heeft hem gepolst om volgend seizoen trainer te worden in het zuiden van België.

"Het is allemaal nog niet duidelijk. Ik moet hierover goed nadenken en dan een antwoord geven. Bovendien heeft Kortrijk me verteld dat ze ook nog met andere kandidaten praten", zegt Anastasiou in gesprek met De Limburger. "Ik wil me eerst en vooral richten op het behouden van Roda JC voor de Eredivisie. Zondag spelen we een heel belangrijke wedstrijd in en tegen Utrecht. Daar richt ik nu al mijn energie op."

Meer nieuws
   
18:04
18:04
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
   
18:00
18:00
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
15
   
17:38
17:38
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
   
17:33
17:33
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2
   
17:13
17:13
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
fcu_030
 
6
20 april 2017 om 11:40
Zal lekker gaan als ik hem was aan roda valt geen eer te behalen vind het ook zonder twijfel de saaiste ploeg van de eredivisie
 
zwig
 
5
20 april 2017 om 11:46
Club zonder visie en beleid. Snel weg daar. Volgend seizoen staan er weer 20 nieuwe spelers op de stoep.
 
Rikkkiee
 
4
20 april 2017 om 12:32
Zal mijn vingers echt niet aan een club als Roda willen branden. Totaal geen beleid en ik snap het hele gebeuren Korataev (excuses als de naam verkeerd is) en Anelka nog niet al te goed. Als je Anastasiou zo hoort dan kan je er gerust vanuit gaan dat hij na dit seizoen zijn spullen pakt en Kerkrade verlaat
 
Rjckoempel
 
3
20 april 2017 om 13:20
Goede coach je ziet dat hij het nog op de rit krijgt ondanks de rotzooi die ene heer Caanen heeft veroorzaakt. Maar wat volgens mij sommige hier niet weten dat hij weg is! Met vergoossen aan het roer zal er zeker een beter beleid plaatsvinden, zeker met het budget wat vrij komt door Korotaev. Mocht Anastasiou nu vertrekken zie ik toch graag Stevens of van Veldhoven terug in Kerkrade!
 
jaapdevos
 
0
21 april 2017 om 07:12
Ja echt hè!!! Wat een stel suffe reacties op deze pagina. Alsof er volgend jaar opeens weer 20 nieuwe spelers staan en alsof ze niet aan een goed beleid willen gaan beginnen... Saaiste ploeg van de eredivisie wordt er ook gezegd.. Dan heb je nog nooit meer dan 3 wedstrijden gezien...
 
TorettoRCG
 
0
20 april 2017 om 14:04
Beide clubs met een buitenlandse eigenaar die de komende jaren in de grijze middenmoot meedraaien. Ik snap de interesse van KV Kortrijk niet direct, maar goed. Alles zal waarschijnlijk beter zijn dan hun huidige constructie...
 
BendeR
 
0
20 april 2017 om 15:53
Had je reactie niet gelezen voor de mijne geplaatst te hebben, maar als het net zo een situatie is waar Roda nu in zit dan wordt het wel een stuk makkelijker. Als ik hem was zou het me dan alleen gaan om hoeveel ze betalen, aangezien de kans best aanwezig is dat je op straat komt te staan.
 
BendeR
 
0
20 april 2017 om 15:20
Ik zou het wel weten, je huidige werkgever heeft niet 100% vertrouwen in je en je hebt een aanbieding van een andere club. Ik zou het wel weten in ieder geval, bij Roda is het gewoon een wespennest en als trainer kan je met dit materiaal niet veel meer dan degradatie voetbal spelen, terwijl de verwachtingen nu veel hoger zijn gekweekt. Gewoon weggaan, tenzij de verlenging een stuk meer geld oplevert dan bij Kortrijk.
 
Rjckoempel
 
0
20 april 2017 om 15:30
De club heeft altijd 100% achter hem gestaan. Net als de staf en selectie alleen enkele fans hebben de wens gehad om hem de laan uit te sturen.