Anderhalf miljoen scheidt Ibrahimovic nog van 'optimistische' nieuwe club
Maandag, 23 december 2019 om 20:33

Het is nog altijd onduidelijk waar de nabije toekomst van Zlatan Ibrahimovic ligt. De 38-jarige spits is transfervrij na zijn vertrek bij Los Angeles Galaxy en wordt momenteel gelinkt aan verschillende clubs. Het Italiaanse persbureau Ansa weet te melden dat AC Milan 'optimistisch' tegenover de komst van Ibrahimovic staat, maar journalist Tancredi Palmeri waarschuwt dat er nog altijd een verschil tussen vraag en aanbod bestaat.

De Italiaanse journalist, werkzaam voor beIN Sports en CNN, wist onlangs te melden dat Everton de beste papieren had voor het binnenhalen van Ibrahimovic. Carlo Ancelotti, die afgelopen week werd aangesteld als de nieuwe manager van the Toffees, ontkende echter dat de Zweedse spits in beeld is bij Everton. "Als hij naar Liverpool wil komen om zich te vermaken, dan is hij van harte welkom. Maar niet om hier te komen spelen", zei Ancelotti maandag bij zijn presentatie in Engeland.

Palmeri claimt echter dat er nog altijd een aanbieding van Everton op tafel ligt, die hoger is dan die van AC Milan. De Italiaanse journalist onderschrijft de berichtgeving van Ansa, dat meldt dat i Rossoneri de aanbieding voor Ibrahimovic na de dramatische 5-0 nederlaag tegen Atalanta verhoogd hebben. AC Milan zou zelfs 'optimistisch' gestemd zijn over het binnenhalen van de transfervrije Ibrahimovic.

Het bedrag dat Ibrahimovic bij AC Milan kan verdienen, is echter nog anderhalf miljoen euro lager dan wat de spits eist. Het aanbod van Everton komt volgens Palmeri dichter in de buurt en zit nog een miljoen af van wat het door de Zweed gewenste salaris. Overigens zouden er nog meer kapers op de kust zijn voor Ibrahimovic, daar eerder ook Bologna en Fiorentina als mogelijke nieuwe clubs werden genoemd.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
NielsGeerligs
 
0
23 december 2019 om 20:53
Nou nee, die gaat zijn vingers echt niet branden aan die bende van ellende daar in Milaan!
 
SocioFan1
 
2
23 december 2019 om 20:53
Hier ga je toch geen energie in steken, kom op hoor. Hij is top maar is ook op. Zeker voor dit niveau. Als het financieel prima is oke maar dit lijkt een dure te worden.
 
maurootje
 
5
23 december 2019 om 21:09
Van mij hoeft het niet meer, niet meer nadat ik onlangs hoorde hoeveel die pizzabakker vraagt voor een paar documentjes maken... Wordt een net wat te duur grapje, Daarbij Milan wou eerst max 1 jaar contract bieden, Ibra wou 1,5 jaar, dat wilde milan niet, dus waren de gesprekken gestopt, kan me voorstellen dat ze na afgelopen zondag wat bereidwilliger zijn..
 
Millonario
 
6
23 december 2019 om 22:42
Neerbuigend op een spelersmakelaar die stinkend rijk is geworden door gewoon zijn werk te doen en hem 'pizzabakker' noemen. Klasse van je, maurootje.
 
RamonDiaz
 
4
23 december 2019 om 23:40
@millionariomaurootje heeft echt wel een punt, die omhooggevallen pizzabakker is misschien wel stinkend rijk maar geld zorgt niet altijd voor klasse. Meneer Raiola heeft iets te vaak geld verdiend door conflictsituaties tussen clubs en spelers te creeren en daardoor transfers te forceren.
 
theo uphus
 
2
24 december 2019 om 00:17
Ik begrijp niet zo goed waarom gevallen clubs als Manchester United en AC Milan uberhaupt bezig zijn met spitsen van de leeftijd Mandzukic/ibrahimovic. Je zou denken dat die clubs proberen een nieuw team op te bouwen met spelers waar ze over een langere periode plezier van hebben. Wat heeft het voor zin voor die clubs, die dit seizoen eigenlijk al kansloos zijn een bak geld in een oude vedette te steken ?
 
Carmelo_RN
 
0
24 december 2019 om 10:18
Milan heeft ervaring en leiders nodig, jonge spelers kunnen niet met de druk van Milan omgaan en maken dan erg veel fouten die ze bijv bij een Atalanta niet zouden maken, daarom kan Milan nooit dingen zoals Atalanta doen
 
AFCA_Babel
 
0
24 december 2019 om 12:28
Ik dacht hij onderhand al wel woningen in Liverpool aan het bekijken was. Omdat ik tevens dacht Ancelotti is al de nieuwe trainer bij Everton dus Zlatan's transfer zal in dezer dagen wel 100% afgerond worden. Dus niet.. Nu lijkt het mij dat ze hem bij Milan niet meer willen na het weglopen van de onderhandelingstafel. Maar we wachten geduldig af wat zijn bestemming word. Ik had eigenlijk op de Bundesliga gehoopt. Dan heeft hij alle topcompetities gehad namelijk. Italië (Juventus, Milan, Inter), Engeland (Man. Utd), Frankrijk (PSG), Spanje (Barça) alleen Duitsland nog niet.. Ik zou hem graag bij Schalke, Leverkusen, Bremen, Wolfsburg, Gladbach, Dortmund of Bayern willen zien hoor.