Arnautovic wordt gepasseerd: 'Het was voor hem niet goed om te spelen'
Zondag, 20 januari 2019 om 08:21

West Ham United ging zaterdag met 2-0 onderuit tegen Bournemouth en deed dat zonder Mark Arnautovic. De aanvaller was in de ogen van Manuel Pellegrini te veel bezig met een eventuele transfer naar China en werd derhalve buiten de selectie gelaten. De Chileen blijft achter die beslissing staan, vertelt hij in de Engelse media.

"Als trainer moet je beslissingen nemen over spelers die gedurende de week beter trainen. Marko is met iets anders bezig en daarom dacht ik dat het voor hem niet goed zou zijn om te spelen. We hoeven het verder niet te hebben over een voetballer die niet in de selectie zat. Ik klaag nooit over spelers die er niet zijn", zo wordt Pellegrini geciteerd.

"We hebben negen geblesseerden. Laten we het hebben over degenen die er wel bij waren en die deze wedstrijd hebben gespeeld. We hebben niet gewonnen, Arnautovic heeft niet gespeeld, dus dan moeten andere spelers opstaan..." Callum Wilson en Josh King dienden West Ham uiteindelijk de nederlaag toe en West Ham staat nu op de tiende plaats.

Pellegrini is 'teleurgesteld' over het resultaat: "Het was onze kans om op de zevende plaats te komen, maar ook dit is voetbal." Arnautovic wordt in verband gebracht met clubs als Guangzhou Evergrande en Shanghai SIPG en er is al een Chinees bod van 39 miljoen euro neergelegd bij the Hammers. De club lijkt alleen niet van zins om dat voorstel te accepteren. Arnautovic kan in China naar verluidt 220.000 euro per week verdienen.

Meer nieuws
   
07:36
07:36
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
0
   
07:15
07:15
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
1
   
06:00
06:00
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
   
00:00
00:00
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
falcao
 
0
20 januari 2019 om 09:43
Het is en blijft een paradijsvogel die vooral met zichzelf bezig is.