Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
Vrijdag, 3 mei 2024 om 15:14

Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn stap naar Liverpool. De 45-jarige trainer van Feyenoord wordt vrijdagmiddag tijdens de wekelijkse persconferentie veelvuldig gevraagd naar zijn transfer, maar wil er niet te diep op ingaan. "In de basis heb ik er alle vertrouwen in dat het rond gaat komen. Wanneer dat exact kan zijn, kan ik nog niet vertellen", aldus Slot.

Feyenoord en Liverpool bereikten begin deze week een akkoord over de overgang van de succestrainer, die Jürgen Klopp moet gaan vervangen op Anfield. De officiële bevestiging van beide clubs laat echter nog altijd op zich wachten. Slot wil daarom uit respect voor Feyenoord niet te veel zeggen over zijn persoonlijke situatie.

Meer: Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie | Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld

"Er is nog steeds niks officieel bevestigd. Je ziet dat ik hier met een Feyenoord-embleem op mijn shirt zit en dat het de bedoeling is dat het over Feyenoord gaat, maar in de basis heb ik er alle vertrouwen in dat het rond gaat komen", aldus de trainer. "Wanneer dat exact kan zijn, kan ik nog niet vertellen."

"Of ik vind dat Feyenoord goed meewerkt? Als ik aangeef dat ik verwacht dat er een akkoord gaat komen, dan zal dat een antwoord op jouw vraag zijn." Verschillende media berichtten dat Slot onder anderen Sipke Hulshoff en Ruben Peeters meeneemt naar Engeland. Ook daar wil de trainer niet veel over zeggen.

"Zolang als het nog niet officieel is, kan ik nog geen antwoorden geven. Na het seizoen kan ik antwoorden geven op alle vragen, want ik ben nu bezig om zoveel mogelijk punten met Feyenoord te halen, terwijl Liverpool ook nog met een seizoen bezig is."

"Je mag al die vragen natuurlijk stellen, maar dan moet je na afloop niet gek opkijken als ik hele eenzijdige antwoorden heb gegeven", vervolgt Slot, die vervolgens ook door het Engelse journaille wordt gevraagd naar zijn toekomst. De trainer van Feyenoord is dan wederom duidelijk.

"We hebben nog niks bevestigd. Zolang we nog niks bevestigd hebben, vind ik het niet eerlijk tegenover de club waar ik voor werk en de club waar ik misschien heen ga om het daarover te hebben. Ik vind het prima om antwoord te geven op alle vragen zodra het officieel bevestigd is. Ik heb er vertrouwen in dat dat gaat gebeuren, maar tot dusver is er nog niks bevestigd."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
23:57
23:57
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
   
23:55
23:55
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
   
23:16
23:16
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
   
22:55
22:55
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
   
22:19
22:19
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
RM1335
 
1
3 mei 2024 om 15:21
Dat gaat dus afketsen op het laatste moment.
 
ceejah
 
3
3 mei 2024 om 15:48
Dat denk ik niet. Of experts zoals Fabrizio Romano moeten ernaast zitten (wat zelden gebeurd).
 
Moridin
 
1
3 mei 2024 om 15:53
Dat lijkt mij, nu je al in de afrondende fase zit, zeer onwenselijk voor alle partijen. Het zal er niet gezelliger op worden.
 
RM1335
 
0
3 mei 2024 om 16:21
Ha ha, nee natuurlijk niet. Ik ben benieuwd of hij Liverpool uit de dip kan trekken. Er moet wel wat brandhout weg daar en die kleedkamer lijkt me ook niet echt de meest gezellige op het moment.
 
MrBoity
 
4
3 mei 2024 om 15:24
Ik hoop dat Kees van Wonderen de nieuwe trainer van feyenoord wordt. Ze hebben daar in Rotterdam nu wel weer genoeg Ajax-voetbal gespeeld…. Zonder gekheid, ik denk dat Slot écht een succes gaat worden bij liverpool
 
NJfromVOL
 
4
3 mei 2024 om 15:48
Kees , een goede gast, maar de komende jaren (onbepaald) geen kandidaat bij ons.
 
MessiBazoer
 
0
3 mei 2024 om 16:18
Lachwekkend dat hij überhaupt genoemd wordt door sommige analisten.
 
StraStra
 
1
3 mei 2024 om 17:15
Echt de slechtste trainer die ik in tijden bij Heerenveen heb zien zitten.
 
alexdevidal
 
5
3 mei 2024 om 16:43
@mrboity, ik wil de speelstijl van Slot niet bestempelen als Ajax-voetbal, omdat er gewoon keihard gewerkt moet worden, en met minder dan 100% fit neemt Slot geen genoegen.
 
MrBoity
 
0
3 mei 2024 om 18:44
Slot heeft het totaalvoetbal van Ajax ge-evolueert door er naast positiespel ook fysiek en loopvermogen aan toe te voegen. Wat mij betreft totaalvoetbal 2.0
 
Tovermars
 
6
3 mei 2024 om 15:25
Mooi dit voor alle journalisten die maandag zeiden: dinsdag of woensdag komt het officiele bericht naar buiten. Blijkt maar weer dat ze lukraak wat roepen (2 dagen noemen om de kans te vergroten dat ze gelijk hebben), en er dan nog falikant naast zitten. Wat is het toch heerlijk simpel om voor bijv. De Televaag te kunnen werken. Met letterlijk onzin schrijven je geld verdienen. Gun het Slot van harte, had hem graag bij Ajax gezien destijds en ik ben dan ook heel benieuwd hoe hij in Engeland gaat presteren. Vaderlands beste coach!
 
Mini-Lens
 
0
3 mei 2024 om 15:31
Zal uiteindelijk ook wel rond komen. Ben erg benieuwd hoe hij het in Engeland gaat doen, en dat hij de tijd krijgt.
 
RvPstrikerNL
 
1
3 mei 2024 om 16:12
Ik vind het vooral opvallend dat er verder ook nog weinig bekend is. Van Persie zou al rond zijn met Heerenveen en dat is ook nog niet officieel. Zou er toch nog iets spelen met Feyenoord op de achtergrond? Bij Ajax is het nu ook redelijk stil. Mocht het waar zijn dat Potter met zowel Feyenoord als Ajax in gesprek is zou het maar zo kunnen dat de overstap van Slot de hele carrousel in beweging brengt.
 
StraStra
 
0
3 mei 2024 om 17:16
Het lijkt me sterk dat Feyenoord in deze fase zo'n gok neemt met een onervaren trainer.