Arne Slot komt met update over ernst van blessure Mats Wieffer
Zondag, 21 april 2024 om 17:44

Trainer Arne Slot heeft een update gegeven over de blessure van Mats Wieffer. De middenvelder van Feyenoord raakte kort voor de finale van de TOTO KNVB Beker geblesseerd en kan niet in actie komen tegen NEC Nijmegen.

Wieffer liep in aanloop naar de eindstrijd in De Kuip een blessure op. Slot kiest voor Ramiz Zerrouki als vervanger van Wieffer. Verslaggever Hans Kraay junior meldde voor de camera al dat toeschouwers Wieffer met krukken zagen lopen in De Kuip.

Meer: Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie | Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld

"Aan het begin van de week voelde hij iets in zijn bovenbeen. Dat leek heel lang mee te vallen, dus hij heeft gister nog meegedaan en de verwachting was dat hij de finale zou halen."

"Maar toen hij een bal passte zonder dat hij zijn been aanspande, schoot het weer iets meer in zijn bovenbeen. Dan kan je de finale niet meedoen. En hij loopt op krukken om het been rust te geven, niet omdat hij anders niet zou kunnen lopen."

"Ik weet ook niet wat het precies is: een scheuring of alleen een verrekking", besluit de trainer van Feyenoord.

Volledige opstelling Feyenoord


Timon Wellenreuther begint onder de lat bij Feyenoord. De Duitser krijgt, zoals vooraf aangekondigd door Slot, de voorkeur boven de pas weer herstelde Justin Bijlow. De verdediging wordt gevormd door Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Lutsharel Geertruida.

Op het middenveld ziet Zerrouki Quinten Timber naast zich staan, terwijl Calvin Stengs op de 10-positie voor de nodige creativiteit moet zorgen. Voorin wordt spits Santiago Gimenez geflankeerd door Yankuba Minteh en Igor Paixão.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
18:36
18:36
PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech
5
   
18:32
18:32
Lieke Martens kondigt haar laatste wedstrijden aan voor de Oranje Leeuwinnen
8
   
17:54
17:54
De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
26
   
17:05
17:05
Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
20
   
16:39
16:39
Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard uit naar 'sneue' club
19
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.