Arsenal moet Barça 60 miljoen betalen voor droomkandidaat
Zaterdag, 25 mei 2019 om 00:30

Marcelo Bielsa is niet bang voor een ontslaggesprek bij Leeds United, nu promotie naar de Premier League is mislukt. De Argentijnse manager weet voor ‘tachtig procent’ zeker dat hij aanblijft. (Daily Mirror)

Sampdoria hengelt naar de diensten van Nemanja Radoja. De middenvelder, ook genoemd bij Fiorentina, verlaat Celta de Vigo deze zomer met een transfervrije status. (Diverse Italiaanse media)

Samuel Umtiti staat hoog op het verlanglijstje van Arsenal. De Londenaren zien de verdediger van Barcelona, die zestig miljoen euro moet kosten, als de ideale vervanger van Laurent Koscielny. (L’Équipe)

Radamel Falcao staat in de belangstelling van Atlético Madrid en Valencia. De Colombiaan van AS Monaco kan ook naar het lucratieve China, maar zou graag Champions League-voetbal willen spelen. (L’Équipe)

De kans dat de wegen van Mauro Icardi en Internazionale gaan scheiden, wordt steeds groter. Dat de spits niet langer te zien is op de promotiepagina’s van i Nerazurri, voedt die geruchten. (Diverse Italiaanse media)

Hoewel Arsenal volledig achter de beslissing van Henrikh Mkhitaryan staat om de Europa League-finale over te slaan, hopen de Londenaren de Armeniër komende zomer te verkopen. Ook grootverdiener Mesut Özil mag vertrekken. (The Sun)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
00:00
00:00
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
0
   
23:58
23:58
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
0
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
   
23:51
23:51
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
Zuidenaar
 
7
25 mei 2019 om 00:35
60M lijkt bijna een prikkie voor een speler als umtiti . Maar zonder dollen hij zal in ze eentje de hele verdediging dragen als je snap wat ik bedoel. Maar je kan het ook zo bekijken, haal 2 verdedigers voor 60M omdat die kamara is ook niet aan de dure kant. Maar ik snap sowieso niet goe Barça een topverdediger als umtiti zo opzij schuiven, is letterlijk onbegrijpelijk is dot waar is. Maar kortom te hoog begrepen voor arsenal. Hoeveel is icardi nu waard? Begin van het seizoen zal hij de redde zijn van real die direct 110M moet betalen, nu is hij niet eens 70M waard. Hij moet bij een ploeg spelen waar ze veel in de 16 komen want elke contact in de 16 is sws een doelpunt en dat kan ik je garanderen.
 
barcalover123
 
15
25 mei 2019 om 00:42
Umiti wil graag bij Barça blijven dus ik verwacht niet dat hij wrg gaat. Waarom zou barca hem ook weg doen voor 60 mil. Als die jongen weer zijn normale niveau aantikt dan is hij de beste verdediger van Barça. Zag heel veel mensen roepen dat hij tekort komt enso maar zijn eerste 2 seizoenen waren echt van ongekend niveau. Big sam was echt de missing link en als Barça de Ligt kan halen ziek dat ook wel als de perfecte duo voor de komende jaren
 
KamielZeegers
 
5
25 mei 2019 om 01:09
Volgens mij zijn het met name zijn recente blessures die barca doen overwegen hem te laten gaan. Met die transfersom is De Ligt ook haalbaar voor ze. Inclusief piqué en lenglet hebben ze dan iig nog steeds 3 basiswaardige cb’s, terwijl ze er dit seizoen feitelijk maar 2 hadden.
 
l4Barca
 
5
25 mei 2019 om 01:26
Juist umtiti is een beest die als die zijn niveau weer haalt. Niet alleen de beste verdediger van Barca maar 1 van de beste te wereld. Heeft alles snelheid rust aan de bal precies wat je verwacht van een Barca verdediger zie hem liever blijven. En voor mij hoeft de ligt dan ook niet te komen want schat umtiti hoger in.
 
Bon Jovi
 
9
25 mei 2019 om 00:58
Direct doen. Of toch als de medische controle voorspoedig verloopt en geen onregelmatigheden aan het licht brengt want ik las dat hij blijvende schade aan een knie zou hebben? Als dit bedrag zou 60 mil wel een koopje zijn zeg, al zal Arsenal voor deze klasbak wel nog wat concurrentie krijgen vermoed ik, dus ik verwacht er niet te veel van.
 
ArsenalFanehv
 
8
25 mei 2019 om 01:06
Meteen doen! 60 miljoen voor Umtiti is een koopje, doe er Upamecano bij en je hebt het probleem achterin opgelost zou je zeggen. Nog een linksback en een winger al prioriteiten. Dan kunnen we volgend seizoen grote stappen zetten en hopelijk weer top3 halen. Wel moet de EL gewonnen geworden anders zie ik veel spelers niet komen.
 
Jackieboy10
 
1
25 mei 2019 om 09:07
Helaas is dit een onzin gerucht. Barca laat Umtiti echt niet gaan na 1 wat grotere blessure. Umtiti is nog steeds beter dan Lenglet. Maargoed, qua budget moeten wij het ook nog maar eens zien. Zelfs als we de EL winnen heb ik er geen vertrouwen in dat we met dan 100 miljoen kunnen uitgeven... Umtiti, Upamecano en Tierney zou ik geweldig vinden bijvoorbeeld. Alleen ben je dan minimaal 140 miljoen kwijt en dat zie ik Arsenal niet uitgeven.
 
Zermatt_Person
 
0
25 mei 2019 om 11:10
Waarom zou je Upamecano kopen als je al Sokratis hebt die ook heel goed is. Daarnaast heb je ook nog Kamara van Marseille als optie en Manolas. Dat zijn ook niet de duurste verdedigers. Kamara staat tot nog maar 2020 onder contract, terwijl Manolas een clausule heeft van slechts 35 miljoen euro. Als je dan bijvoorbeeld Umtiti en Manolas koopt, ben je slechts 95 miljoen euro kwijt voor twee verdedigers.
 
ArsenalFanehv
 
0
25 mei 2019 om 12:30
Emery wil graag met 3412 spelen is gebleken dit seizoen en het werkt erg goed, enige wat er mist is wat betere CV's. Ik las dat Koscielny misschien naar Bayer04 gaat, Mustafi gaat weg en Monreal gaat weg. Daarvoor zullen wel spelers moeten worden gehaald. Upamecano heb ik een paar keer zien spelen en die gast vind ik echt heel erg goed en die lijkt mij ideaal voor de Premier League. 3 mans verdediging: Sokratis Umtiti Upamecano/Holding. En dan heb je op de bank nog Mavropanos en Saliba(18-jarige cb die heel erg in verband word gebracht met Arsenal).
 
Cagdas75
 
0
25 mei 2019 om 01:12
Ben wel een beetje klaar met de berichten over Marcelo Bielsa