'Arsenal verrast binnen 48 uur met aankoop spotgoedkope Engelse verdediger'
Woensdag, 4 januari 2017 om 18:12

Arsenal versterkt haar selectie vermoedelijk nog deze week met Cohen Bramall. De twintigjarige linkervleugelverdediger staat momenteel onder contract bij Hednesford Town, dat uitkomt op het zevende Engelse niveau, maar zal zijn ja-woord volgens Sky Sports spoedig geven aan the Gunners.

Bramall was vorige maand enkele dagen op proef bij Arsenal en is er klaarblijkelijk in geslaagd manager Arsène Wenger te overtuigen van zijn kwaliteiten. Naar verluidt ligt er een contract voor tweeënhalf jaar klaar in het Emirates Stadium voor de beloftevolle Engelsman, die een prijskaartje van circa €45.000 om zijn nek heeft hangen.

Bij Arsenal zal Bramall de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Nacho Monreal en Kieran Gibbs. Eerstgenoemde is doorgaans basisspeler, maar de dertigjarige Spanjaard is bezig aan een moeizaam seizoen, terwijl de carrière van de drie jaar jongere Gibbs zich tot nu toe voornamelijk heeft gekenmerkt door blessureleed.

Meer nieuws
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
   
20:16
20:16
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (22)

 
tedhenky
 
74
4 januari 2017 om 18:15
Met deze aankoop worden ze vast kampioen..
 
ArsenalCesc
 
55
4 januari 2017 om 18:25
Deze speler is gehaald voor het 2e team en hoort helemaal geen nieuws te zijn, maar VZ is erg goed in reacties uitlokken dus vandaar.
 
PParzyszek
 
13
4 januari 2017 om 18:47
Misschien is dit wel werk van die scout die overkwam van Leicester en blijkt hij inderdaad een goede speler te zijn.
 
Master D
 
9
4 januari 2017 om 18:55
Zelfs voor het tweede elftal hoort Arsenal geen spelers van het 7e niveau te halen, of het moet echt een groot talent zijn waarvan verwacht wordt dat ie op termijn de stap naar het eerste makkelijk kan maken.
 
Craig Tucker
 
3
4 januari 2017 om 19:04
45.000 euro is best veel voor een twintigjarige speler. Waarschijnlijk gaat hij het eerste niet meer halen dus kun je dat geld in mijn ogen beter uitgeven aan een speler van 17 dat een groter (of even groot) talent is. Maar misschien verrast hij ons wel en breekt hij door. Dan hoeft hij niet eens veel te spelen om het tienvoudige waard te zijn.
 
SoccerinoFCU
 
37
4 januari 2017 om 18:20
Dat Arsenal blijft me toch een vreemde club...
 
AjaxMilanista
 
21
4 januari 2017 om 18:21
Je begint toch echt het idee te krijgen dat Wenger gewoon geen ambitie heeft. Holding, Asano en nu deze speler. Ik vraag me af wat ze hier mee op schieten
 
BarcAjax12
 
12
4 januari 2017 om 18:23
Met deze linksback worden ze zeker kampioen!
 
 
5
4 januari 2017 om 18:55
Cohen Bramall is de naam! Snap soms niet wat Wenger wil. Wat wil hij bereiken met deze aankoop? Als hij echt een talent was zou hij niet op zo'n laag niveau spelen en als dit een aankoop is voor de tweede elftal dan kan je toch ook een jeugdspeler door schuiven?
 
Jackieboy10
 
13
4 januari 2017 om 19:00
Wat is het probleem dan? Dit is nog minder dan kleingeld voor Arsenal, en voor het tweede elftal is dat dan toch prima? Blijkbaar heeft hij indruk gemaakt op Wenger tijdens die korte soort van stage periode. Wenger heeft echt nog wel oog voor talent hoor, dat heeft hij altijd al gehad. Zo'n speler zal nooit helemaal niks kunnen. Bovendien, waarom is dit nieuws? VZ maakt ervan dat deze aankoop voor concurrentie op de linksback moet zorgen, maar dat is complete onzin. Dit is gewoon een aankoop die compleet risicoloos is. Je kan een jeugdspeler doorschuiven, maar misschien hebben die op dit moment nog niet het niveau van het 2e? Dat kan toch prima. Ik snap niet waarom iedereen hier over valt...
 
Master D
 
4
4 januari 2017 om 21:17
@jackieboy10 Als je voor het tweede elftal geen jeugdspeler in huis hebt die beter is dan een speler uit de 7e divisie van Engeland, dan moet je gewoon je opleiding opdoeken. Zo heel hoog is het niveau namelijk nu ook weer niet. Jij hebt het over een aankoop die compleet risicoloos is. Maar welk risico loopt men dan als ze wel een jeugdspeler doorschuiven die nog niet op het niveau van het 2e zit? Een toptalent zal er niet aan verloren gaan, want anders had ie wel meegekund op het niveau van het 2e.
 
y0y0y
 
3
4 januari 2017 om 21:44
Als deze speler zich in een proefperiode dusdanig goed heeft bewezen dat ie een contract verdient dan is het toch irrelevant waar ie vandaan komt? Dat is het hele nut van een proefperiode, testen of een speler waar je onzeker over bent meekan op trainingsniveau. En daarnaast, wellicht heeft Arsenal een enorm zwakke lichting op linksback eraan komen? Een best specifieke positie daar je altijd een linkspoot nodig hebt.
 
R.madridista
 
11
4 januari 2017 om 18:26
Ja hoor, typerend voor Wenger, i.p.v. een normale linksback halen die kan concurreren met Monreal en Gibbs, is het een jongen uit de semi-profs. Kon je dan niet tenminste Friend of Schmelzer halen of tenminste een poging wagen voor Rodriguez (een fatsoenlijk bod doen). Layun, Wendell, Bernat en Kolasinac zijn ook opties.
 
FRHich
 
20
4 januari 2017 om 18:31
Hednesford Town, dat uitkomt op het zevende Engelse niveau...omg deze elke jaar denk je het kan niet erger verzint die grijze vos toch een manier om mijn ongelijk te bewijzen. Wat voegt deze jongen toe als 20 jarige(dus bijna geen jeugdspeler meer te noemen) aan de selectie. Als fan vind ik dat je altijd moet hopen op het beste voor je club. Maar laatste maanden hoop ik stiekem toch dat we eens niet in de top 4 eindigen en cl missen. want als dan zijn contract weer verlengd gaat worden breekt de pleuris echt uit bij de club.
 
Jackieboy10
 
8
4 januari 2017 om 18:56
En ja hoor, iedereen reageert weer alsof dit een aankoop is voor het eerste en Wenger dus weer een gierige idioot is.. Dit soort aankopen worden door elke club gedaan, maar bij Arsenal wordt het blijkbaar altijd als nieuws vermeld. Deze jongen gaat gewoon spelen voor het 2e elftal, en als hij toevallig een Kante/Vardy geval is dan is dat mooi meegenomen. Niets meer, niets minder.
 
SjoerdCFC
 
1
5 januari 2017 om 01:24
Zou me niks verbazen al het nieuw eerder bekend gemaakt en ze het juist nu posten om weer een shitload reacties te krijgen.. Je slaat de spijker op zun kop.
 
Gooner4
 
2
4 januari 2017 om 19:01
Nu weet ik niet wat ik hiervan moet denken en wat het doel hiervan is, maar om nu Arsenal en Wenger te gaan beoordelen alsof dit een aankoop is voor het eerste team is ook grote onzin. Geen idee waarom dit nieuws is, want hij zal wel bij het 2e team komen. Waarom je hem dan haalt.. Tja.
 
ReVision
 
1
4 januari 2017 om 19:58
Als je op je 20e nog op het 7e niveau speelt kan ik me niet voorstellen dat hij een goede speler is. Of niemand heeft hem ooit zien voetballen behalve zijn medespelere en coach.