Arsenal vervolgt titelstrijd met gerust hart nu Jorginho definitief binnen is
Dinsdag, 31 januari 2023 om 21:27

Jorginho verruilt Chelsea voor Arsenal, zo maken beide clubs dinsdag wereldkundig. The Gunners betalen volgens Fabrizio Romano 13,5 miljoen euro voor de 31-jarige middenvelder, die nog vastlag tot het einde van dit seizoen op Stamford Bridge. De Italiaan tekent tot medio 2024, met de optie voor nog een jaar. De middenvelder wordt door Arsenal gezien als alternatief voor Moisés Caicedo, die Brighton & Hove Albion onder geen beding wil laten gaan.

"Jorginho is een doorgewinterde professional met een geweldige mentaliteit die ervaring en kwaliteit toevoegt aan onze selectie", verklaart technisch directeur Edu de komst van de middenvelder. "Hij past in onze manier van spelen en komt op het perfecte moment bij ons binnen. Jorginho kan op een sleutelpositie van grote waarde zijn en ons helpen om het momentum op gang te houden." Manager Mikel Arteta kijkt uit naar de samenwerking met Jorginho in Noord-Londen.

"Hij is intelligent, beschikt over leiderschapskwaliteiten en heeft ontzettend veel ervaring in de Premier League", somt de Spaanse coach op. "Jorginho is een winnaar, maar desondanks nog steeds zeer hongerig om hier succesvol te zijn. " De winteraanwinst gaat bij Arsenal spelen met rugnummer 20. Jorginho sluit gelijk aan bij zijn nieuwe ploeggenoten en de verwachting is dat hij wordt opgenomen in de wedstrijdselectie voor het uitduel met Everton van zaterdag.

De ploeg van Arteta zag eerst in Caicedo de ideale versterking voor op het middenveld. Brighton wilde echter niets weten van een vertrek van zijn sterkhouder, voor wie Arsenal en Chelsea naar verluidt rond de zeventig miljoen euro boden. Brighton vertelde Caicedo, die zelf een transferverzoek indiende via Instagram, vervolgens dat hij tot het einde van de window niet meer naar de training hoefde te komen.

Met Jorginho heeft Arteta dus toch nog een extra optie op het middenveld gekregen. De middenvelder droeg geregeld de aanvoerdersband bij the Blues en stond doorgaans in de basis onder manager Graham Potter. Chelsea kiest er dus voor om nog een mooie transfersom aan de Italiaans international over te houden, die anders aan het einde van het seizoen transfervrij de deur uit was gelopen.

Jorginho komt uit de jeugd van Hellas Verona en brak daar ook door in het eerste elftal. Na 96 wedstrijden stapte de middenvelder in januari 2014 voor ruim tien miljoen euro over naar Napoli. Daar werkte hij samen met onder meer Maurizio Sarri, die hem in 2018 voor 57 miljoen euro meenam naar Chelsea. De oefenmeester moest al na een seizoen het veld ruimen op Stamford Bridge, maar Jorginho wist zich te ontwikkelen tot betrouwbare speler. Na 213 wedstrijden voor the Blues vertrekt Jorginho naar de stadgenoot.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (195)

 
LeFootball
 
29
31 januari 2023 om 11:22
Is denk ik voor de breedte gehaald. Chelsea gaat weer geld uitgeven aan Enzo Fernández. 120 miljoen euro voor een speler die alleen in de Portugese competitie heeft gespeeld en paar potjes bij Argentinië. Als je ziet dat ook Nunez + Felix dat die ook van Benfica kwamen het niet hebben waargemaakt voor 100+ bedragen dan begrijp ik niet hoe je weer zoveel geld bied op Enzo Fernández. Argentijnen + Brazilianen worden enorm overschat en clubs blijven erintrappen door veel te betalen voor spelers van Zuid-Amerika.
 
Smatske
 
84
31 januari 2023 om 11:23
Verschrikkelijk dit, kan wel janken! Deze man is kwa veldprestaties grotendeels schuldig aan de totale afbraak van Chelsea de aflopen jaren. En dan heb je de keuze uit alle spelers van de wereld, en dan weten we juist hem eruit te pikken?! Chelsea staat 10de in de League en legt 120 mil neer voor Enzo, wij staan eerste en kopen deze clown?! Hebben we dan niks geleerd van het debacle David Luiz en Willian?! Bij deze offer ik mijn linker teelbal om deze deal alsnog van tafel te vegen!
 
Ajacxied
 
56
31 januari 2023 om 11:27
David Luiz en William waren duidelijk ver over hun top, Jorginho presteert nog wel vrij goed bij Chelsea. Nooit echt fan van hem geweest, maar het is best een nuttige speler om er bij te hebben hoor
 
GLENNN
 
26
31 januari 2023 om 11:31
Cech was een prima Chelsea reject. En het begin van David Luiz was ook wel oké. Verder heeft William Gallas het ook nog goed gedaan als Chelsea ''reject''... Ja, Willian was een flop, true. Maar ik denk dat Jorginho nog wel wat kan bijdragen aan dit Arsenal. Zowel qua ervaring en mentaliteit, maar ook als speler. Enige nadeel is dat hij echt ontzettend traag is.
 
DavidDein
 
22
31 januari 2023 om 11:33
David Luiz en Willian kwamen voor de basis, dat maakt nogal verschil. Als ik backup zou ik veel minder problemen hebben gehad met hun komst. Ben absoluut geen fan voor Jorginho, maar het kan geen kwaad om een ervaren backup te hebben voor Partey in plaats van Lokonga en hij heeft ook wel het één en ander gewonnen gedurende zijn carriere.
 
Haris6
 
8
31 januari 2023 om 12:16
Wat hier ook goed aan is, is dat Arsenal in de zomer hoogstwaarschijnlijk wel voor hun 1e keuze zal gaan voor het middenveld wie dat dan ook is. In het beste geval blijft Partey fit en heb je Jorginho alleen voor de onbelangrijke potjes nodig
 
ArsenalAddict
 
41
31 januari 2023 om 12:24
Het offer is spijtig genoeg te klein bevonden
 
Dutchiee
 
4
31 januari 2023 om 17:51
Misschien als je de rechter bijlapt, dat ze overstag gaan
 
madeseboys
 
0
31 januari 2023 om 23:40
Zelden gelachen om reacties op Voetbalzone, maar deze is grappig. Ik kan me niet voorstellen dat het bestuur van Arsenal niet akkoord mee gaat !
 
 
LondonIsBlue
 
11
31 januari 2023 om 11:27
Fernandez was het grootste talent van het WK maar wordt vast overschat omdat het een Argentijn is XD. Wilt niet zeggen dat ik het eens ben met de prijs maar alles wat niet Noord Afrikaans is wordt volgens jou overschat. Jorginho verkopen voor 13.5m vind ik tot nu toe de beste transfer van Chelsea deze winter.
 
LeFootball
 
3
31 januari 2023 om 11:30
Maar het kan toch zijn dat hij gewoon een leuk toernooi had en daarna niet meer dat toernooi niveau haalt? Hoevaak zien we niet dat een speler na een leuk toernooi niet meer dat niveau haalt. Toch blijven clubs puur scouten op basis van WK wedstrijden..
 
LondonIsBlue
 
7
31 januari 2023 om 11:36
Dat klopt dat is nog maar de vraag. Maar dan denk ik eerder dat het WK misschien wel is overschat wordt en niet perse Brazilianen en/of Argentijnen.
 
riqui8
 
8
31 januari 2023 om 12:43
Met ‘puur scouten op basis van WK wedstrijden’, zet je jezelf een beetje buitenspel in de discussie, LeFootball. Hij is dit hele seizoen al waanzinnig bezig in Portugal en speelde ook in de Champions League erg sterk. Hij heeft echt niet alleen op het WK gepresteerd. 120 is natuurlijk enorm veel geld maar als je nu 120 moet uitgeven, is dit echt geen gekke transfer. Die jongen gaat nog grote indruk maken voor zover hij dat niet al doet.
 
Luq_
 
2
31 januari 2023 om 11:48
Hoop het niet voor ze, word een dure 120 mlj. dan. Maar idd ze komen niet allemaal even lekker uit de verf. Die 2 van Liverpool zijn dan wel een stuk beter geslaagd. Al draait die club nu ook niet meer echt lekker
 
arsenal890
 
24
31 januari 2023 om 11:22
Wat een drama dit zeg. Denk je eindelijk dat we van het wanbeleid af zijn en dan krijg je dit. Arteta stelt mij echt zwaar teleur met deze transfer. Ze kwamen bij hem uit door Arteta want hij is namelijk groot fan van Jorginho.
 
Undercover
 
50
31 januari 2023 om 11:24
Hij draait weliswaar een slecht seizoen, maar het moge duidelijk zijn dat hij behoorlijk kan voetballen. Zou niet uitsluiten dat hij onder Arteta weer zal opleven. Een speler die graag het spel verdeelt en goed draait in ploegen die vooruit willen voetballen (zoals Arsenal). Is natuurlijk wel alsnog best een prijskaartje voor een 31-jarige wissel die over een half jaar uit zijn contract loopt, maar tegenwoordig lijken clubs daar maling aan te hebben.
 
fc ramires
 
104
31 januari 2023 om 11:25
Waarom doe je alsof jorginho een koekenbakker is? Wout weghorst naar united dat is pas wanbeleid of 70 miljoen betalen voor caicedo dat is ook wanbeleid. Doe normaal hoor
 
APPELSAP12
 
23
31 januari 2023 om 11:27
Dat mag je niet zeggen! Men hier denkt dat Weghorst een top5 speler is in de elite ranglijst!
 
arsenal890
 
11
31 januari 2023 om 11:32
Caicedo is 21 en heeft potentie om basisspeler te worden. Nu betaal je 15 miljoen voor een contract dat over een half jaar afloopt en wat ook nog is een matige speler is. Dat is gewoon wanbeleid. Zelfde als toen met William en Luiz. Is daarnaast ook echt onwijs traag.
 
GLENNN
 
9
31 januari 2023 om 11:33
Ik had Caicedo wel graag zien komen hoor, maar vond de transfersom ook erg gortig. Dit is een degelijke, beschikbare, last minute, noodoplossing. Jorginho wordt ook gehaald als back-up van Partey hoor, meer niet. Ik hoop dat Thomas zo veel mogelijk blijft spelen. Wellicht dat Jorginho dan in de EL bijvoorbeeld wat minuutjes kan overnemen van een Partey. Een duo van Jorginho - Xhaka is trouwens wel één van de traagste duo's ooit ui de BPL op het middenveld hé, hahaha.
 
AjaxNL!
 
18
31 januari 2023 om 11:37
Jij speelt teveel fifa denk ik. Oke xhaka is niet de snelste maar hij is ook weer niet extreem traag
 
fc ramires
 
8
31 januari 2023 om 11:38
Caicedo komt net kijken. Hij kan potentie hebben maar dat hoeft geen garantie te zijn dat hij ook daadwerkelijk een topper word. Je betaald 15 miljoen voor een speler die zich al lang en breed bewezen heeft. Dat hij nu uit vorm is bij chelsea zegt niet zo veel, wie is er niet uit vorm bij chelsea? Bij italie en napoli was hij gewoon een sleutelspeler
 
arsenal890
 
1
31 januari 2023 om 11:41
Bewezen dat die matig was? Dat klopt ja.
 
Sanderr
 
7
31 januari 2023 om 11:44
Jorginho is zeker geen koekenbakker nee, maar ook zeker geen super aankoop ofzo (zeker niet gezien hij aankomende zomer uit zijn contract loopt). Maar waarom is het zeer goedkoop op huurbasis aantrekken van een vrij ervaren spits als Weghorst -die zich bewezen heeft met o.a. 25, 25 en 34 goalcontributies in drie opeenvolgende seizoenen voor Wolfsburg- in hemelsnaam wanbeleid? En nee appelsap12, werkelijk niemand vind Weghorst "top 5 speler in de elite ranglijst", maar hij is voor deze geringe prijs en met de huidige selectiesamenstelling van United gewoon een prima toevoeging.
 
AjaxNL!
 
3
31 januari 2023 om 11:46
Hij wordt toch ook geen basisspeler. Prima backup toch. In balbezit heb je er zelfs meer aan dan Partey dus in wedstrijden tegen mindere teams is het gewoon prima
 
GLENNN
 
1
31 januari 2023 om 11:47
Ik speel teveel Fifa? Ik kijk iedere pot van Arsenal. Ik heb voldoende Xhaka gezien om te weten dat hij een enorm trage middenvelder is hoor... Neemt niet weg dat Xhaka gewoon uitstekend presteert dit jaar hoor, zeker sinds Arteta hem op de 8 heeft gezet. Ben ook blij met hem, maar snel is hij niet.
 
arsenal890
 
2
31 januari 2023 om 11:48
In balbezit? Je doelt op die tikkie breed tikkie terug? Partey is voetballend en overall gewoon 5 klasse beter.
 
TILBURG013
 
11
31 januari 2023 om 12:05
Vraag is. Als Jorginho het niet wordt, wie wil er nog een goede middenvelder verkopen op de laatste dag? Arsenal heeft echt wel nagedacht voordat ze dit deden. Heb veel liever jorginho als back up dan Lokonga..
 
Troy010
 
4
31 januari 2023 om 12:06
Je vergeet dat wij niemand hebben als back up voor Partey en Xhaka, buiten Lokonga die overduidelijk (nog) niet mee kan. Dan is dit een prima versterking.
 
Troy010
 
5
31 januari 2023 om 12:07
Ik denk eerder als vervanger voor Xhaka en dat er hopelijk nog een speler uit de hoge hoed getoverd wordt als vervanger van Partey.
 
AjaxNL!
 
2
31 januari 2023 om 14:40
Heb je Jorginho ooit zien spelen? Blonk bij Italië en Chelsea uit. Voetballend echt wel wat beter dan Partey. Jorginho een van de beste passers die er is.
 
dastan227
 
2
31 januari 2023 om 20:48
Kijkend naar de speelstijlen van de spelers kun je wel zien dat Jorginho duidelijk als backup van Xhaka wordt gehaald en niet van Partey. Caicedo werd gezien als backup voor Partey.
 
J.Willshere
 
0
31 januari 2023 om 21:35
Arsenal890 zie Jorginho als een vervanger voor Elneny of denk je nu daadwerkelijk dat die ipv Xhaka of Partey in het elftal komt. Ik zie het probleem niet zo zeer en is duidelijk dat Arsenal zich niet het geld uit de broek laat kloppen zoals bij Chelsea gebeurt die betalen 14 mil voor een huurdeal van Felix voor een half jaar. Betalen 100mil voor Mudryk ( die ik dan wel hoog heb zitten) halen nog voor 40 mil Madueke en willen nu nog Enzo Fernandez halen. En als ze geen Europees voetbal halen zit je te kijken met allemaal dure salarissen. Vergeet niet dat Chelsea ook vaak oud spelers van Arsenal haalt dan wel niet met een omweg wat denk je hoe blij ze zijn met die Aubameyang haha die raakt geen pepernoot meer. Die heeft Arsenal echt precies op het juiste moment weg gedaan. Voor 13 mil Jorginho halen is echt niet verkeerd hoor 4.5 geleden was Arsenal ook in de markt voor hem maar hij koos voor Chelsea destijds moest je er wel 60.mil ofzo voor neertellen
 
arsenal890
 
1
31 januari 2023 om 11:47
Is gewoon een matige speler. 13 in een dozijn voetballer noemen ze dat mooi.
 
DerKaiser123
 
4
31 januari 2023 om 12:40
Ja en dat was de meest lachwekkende prijs wat ooit is uitgereikt.
 
N.Chelsea
 
11
31 januari 2023 om 12:20
Jij hebt er wel echt heel weinig kijk op. Jorginho is een uitstekende middenvelder en ook nog eens een sterke persoonlijkheid in de kleedkamer. Je haalt hier een echte prof met een bak aan ervaring voor een zacht prijsje in de winter. Je zou denken dat Arteta onderhand wel je vertrouwen heeft gewonnen, hij heeft een duidelijke visie en weet welke spelers daarin passen. Bovendien is Jorginho sowieso 10x beter dan Lonkoga en El Neny, dus je gaat hier hoe dan ook op vooruit. Prima tussenoplossing voor beide partijen en een uitstekende speler voor achter Xhaka en Partey.
 
arsenal890
 
3
31 januari 2023 om 12:26
Arteta was ook overtuigd van Willian en Luiz. Dat zegt dus helemaal niks. Hoe goed Arteta het doet hij maakt nog steeds fouten. Jorginho is gewoon een matige speler.
 
TILBURG013
 
6
31 januari 2023 om 13:22
Luiz was een aankoop van Emery dat weet je toch?
 
 
5
31 januari 2023 om 14:05
Jorginho is alles behalve een matige speler! Is iemand met ervaring die als backup voor Party/Xhaka gebruikt zal worden. Maar gelukkig zie jij het beter dan de trainer van Arsenal die er mee moet werken.
 
Awkward Turtle
 
1
31 januari 2023 om 12:21
Heb je niet liever Jorginho als tijdelijke vervanging van Elneny om dit seizoen te laten slagen en in de zomer Rice en Leao gehaald kunnen worden? Er is dus nog +/-90mio om uit te geven en als de titel gepakt wordt kun je daar nog eens 100+ bij optellen. Liever dan niet te veel betalen voor een Mudryk of Caicedo als je topspelers kunt halen in de zomer toch?
 
arsenal890
 
2
31 januari 2023 om 12:27
Leao gaat niet komen dus daar hoef je geen geld voor vrij te houden. Rice waarschijnlijk wel. Maar nog steeds zie ik liever geen Jorginho.
 
Awkward Turtle
 
2
31 januari 2023 om 12:29
Waarom zou Leao niet naar de kampioen van de PL willen komen?
 
AjaxNL!
 
1
31 januari 2023 om 14:43
Leao wil zelf graag naar de PL dus waarom niet? Chelsea gaat hem niet halen met Mudryk en het is ook geen City speler. Liverpool zie ik hem ook niet halen en United zal voor een spits gaan. Arsenal kan hem echt wel binnenhalen
 
arsenal890
 
0
31 januari 2023 om 18:10
Leao ging zijn contract verlengen? Waar heb je gezien dat hij naar de PL wou? Of doel je op wat hij zei over dat hij ooit nog naar de PL wou? Want hij wou verlengen begreep ik. Dat was ook vrij dichtbij van wat ik gelezen heb. Daarnaast is hij een echte linksbuiten, terwijl je daar al 2 goede opties hebt. Ga dan Chiesa en Vlahovic goedkoop ophalen als ze degraderen. Dan heb je goede back up spits/stormram en een back up rechtsbuiten.
 
Zermatt_Person
 
2
31 januari 2023 om 18:14
Leao is niet bijzonder. Is te laconiek voor het spel wat Arteta wilt spelen. Bovendien hebben jullie al Trossard en Martinelli als linksbuiten. Kunnen beter een rechtsbuiten halen.
 
Zermatt_Person
 
2
31 januari 2023 om 18:17
Chiesa of Vlahovic zou idd veel betere optie zijn dan Leao. Leao is daarbij geen PL speler. Is te laconiek en heeft te weinig inhoud voor BPL. In trage Serie A komt hij ermee weg. Niet in BPL.
 
Ptolemy
 
5
31 januari 2023 om 21:44
Jouw beredenering dat Leao geen PL speler is slaat kant noch wal. Wat versta je exact onder “te weinig inhoud”?
 
AZE/CHE 4 EVER
 
1
31 januari 2023 om 21:41
Denk dat dit nog een best goede aankoop kan zijn voor Arsenal. Jorginho past beter bij een voetballend team waar hij minder hoeft te verdedigen. Met de diepte op de vleugels bij jullie zullen jullie ook veel meer hebben aan zijn passes achter de verdediging dan Chelsea.
 
Deenb
 
7
31 januari 2023 om 11:22
Goed gehandeld van Chelsea! De bezem door de selectie heen en er staan wat pareltjes klaar om de komende jaren een van de betere teams uit Europa te worden. Ondanks het huidige seizoen heb ik alle vertrouwen in de toekomst!
 
maurootje
 
24
31 januari 2023 om 11:29
Als je een half miljard uitgeeft in een jaar is dat ook niet zo moeilijk. Had het ze gegund als er wat meer gezond beleid achter zat. Nu krijg je PSG taferelen; je kan alleen maar telleurstellen, je bent verplicht elk jaar kampioen te worden elk jaar CL te winnen, met het beste voetbal op aarde, zo simpel is het straks. En zie PSG, die voldoet totaal niet. En ja, er komt ook wat jaloezie bij kijken.. ??
 
GunneRo
 
4
31 januari 2023 om 12:16
Eh nee. Bij Liverpool staat de balans (inkomend - uitgaand) op +55 miljoen, bij City op 0, bij United op +230 miljoen en bij Chelsea op +435 miljoen. Als je naar salarissen kijkt zijn ze ook absurd bezig, Sterling en Auba staan er o.a. met een monstersalaris op. Om nou te zeggen dat ze nu per definitie alles moeten winnen, gaat wat ver met moordende concurrentie in binnen- en buitenland. Maar dit transferbeleid zal wel héél snel verantwoord moeten worden met resultaat. De kraan kan ook niet eindeloos open blijven staan, de uitgaven zullen zich ook op termijn moeten uitbetalen met meer inkomsten uit resultaat.
 
DerKaiser123
 
5
31 januari 2023 om 12:42
Chelsea geeft veel meer uit dan die andere 3 clubs hoor. Helemaal netto.
 
J.Willshere
 
0
31 januari 2023 om 21:41
Dan moet er toch nog een 1.5 miljard tegen aan gegooid worden wil je daar de beste selectie van Europa van te maken. Keepers bij Chelsea zijn beide matig. Ze kunnen goed keepen maar hebben echt minimaal 10 flaters per seizoen. Verdediging is Silva en Koulibaly eentje is bijna bejaard en eentje is al vrij oud. James is wel een goede andere kant weet ik niet eens wie Chelsea daar heeft rennen? Cucarella voor 70 gehaald dacht ik? Middenveld Chalobah? Ik weet niet welke pareltjes jij ziet enige pareltje wat ik zie is Mudryk maar dan heb je alles mee gezegt Havertz erg matig,Mount wisselend Pulisic te matig
 
LondonIsBlue
 
1
31 januari 2023 om 22:59
Hahaha meen je dit? Je weet niet eens waaruit de selectie van Chelsea bestaat dus lijkt me wijs om er dan ook niet over te beginnen. Voor op doel hebben ze Slonina gehaald groot talent voor de toekomst. Koulibaly staat niet eens meer in de basis daar heb je Badiashile staan doet het uitstekend ook een groot talent. Voor Silva is er ook al vervanging in Fofana. Op rechts hebben we nu James en Gusto die na dit seizoen aansluit. Op links wat dacht je van Chilwell? Middenveld hebben ze nu dan Fernandez, Chukwuameka en Santos allen voor de toekomst. Chalobah een middenvelder noemen terwijl dat een verdediger is. Pulisic zal denk ik worden verkocht maar wat dacht je van Madueke voor de toekomst en Nkunku? Verder heb je daar ook nog Sterling voor en andere Fofana niet te verwarren met de verdediger. Sorry Wilshere maar je hebt echt geen idee waar je het over hebt.
 
consy
 
20
31 januari 2023 om 11:22
Had natuurlijk liever Caicedo zien komen maar als back up is Jorginho geen slechte om er voor nu bij te hebben.
 
Jaricho
 
11
31 januari 2023 om 11:27
Mee eens, maar de bedragen die Brighton vraagt zijn ook belachelijk. Dan heb ik liever dat je grof geld neerlegt voor Rice in de zomer en daarnaast hopelijk een Tielemans transfervrij.
 
maurootje
 
7
31 januari 2023 om 11:31
Speelt pas een half jaar en vraagt al wat? 80 mil. Wat kan ik daar soms slecht tegen. Ze moeten een limiet zetten dat een speler Max 100 mil kan kosten, alleen zo ga je weer terug naar 2012 waar alleen Messi en de Ronaldo 100 mil kostte en een Caicedo die pas half jaar goed speelt, wellicht 25 mil en begrijp me niet verkeerd zal zeker een uitstekend speler zijn, maar er zijn grenzen
 
GLENNN
 
3
31 januari 2023 om 11:34
Caicedo voor een miljoen of 40/50 had ik nog wel geaccepteerd. Alles erboven is gekkenwerk. Goede speler, maar heeft nog een boel te bewijzen.
 
somagunner
 
5
31 januari 2023 om 11:43
Op de lange termijn schiet zo'n Brighton zichzelf in de voet. Spelers als Caceido kiezen Brighton natuurlijk uit voor speeltijd en dat ze uiteindelijk verkocht worden. Die man verdient niet eens een miljoen pond per jaar als basisspeler bij een PL club, er zijn championship spelers die meer verdienen. Ik hoop niet dat zo'n Mitoma gegijzeld wordt als betere clubs hem willen.
 
GunneRo
 
0
31 januari 2023 om 12:21
Feit dat hij zo weinig verdient biedt Arsenal natuurlijk wel kansen. Chelsea heeft ook teveel betaalt voor Mudryk, maar met een salaris van nog geen ton per week, staat hij wel netjes op salarishuis. 70 miljoen is veel, maar met een +-80k per week heb je met Caceido een geweldige speler in huis.
 
J.Willshere
 
0
31 januari 2023 om 21:48
Jaricho helemaal mee eens. Gelukkig gaat Arsenal niet mee in die bizarre eisen. Brighton heeft de laatste jaren flink verdiend aan hun spelers White 58 mil Cucarella voor 70 mil trossard 30.mil. Die willen die grens doortrekken maar er is natuurlijk wel eens grens voor een 21 jarige die nog veel te bewijzen heeft 80 mil vragen gaat mij ook te ver. Dan betaal ik ook liever 13 mil voor een 31 middenvelder en betaal in de zomer grof voor een echte aanwinst. 80 mil is voor Caicedo ool geen fijn prijskaartje wordt meteen veel van verwacht en als hij niet levert heb je 80 mil weggegooid
 
real8madrid
 
1
31 januari 2023 om 21:56
Natuurlijk ga je dan niet terug naar die verhoudingen. Het is niet omdat je een limiet plaatst dat de omzet die voetbalclubs draaien zakt. Zolang die blijft stijgen blijven de transferprijzen en salarissen ook gewoon mee stijgen. Met jouw regel krijg je enkel dat Mbappe en Antony straks hetzelfde kosten.
 
Samcro
 
10
31 januari 2023 om 11:41
Ik heb forse bedenkingen bij deze transfer, maar ik heb dan ook PTSS van Chelsea rejects en ik vind Jorginho een heel vervelende vent. Snap ook niet dat hij hoog eindigde in de lijst voor Balon D'or maar wellicht zie ik het helemaal verkeerd. Ik vertrouw op Arteta's elite talent-ID
 
Jaricho
 
11
31 januari 2023 om 11:47
Gewoon vertrouwen op Arteta, zolang Partey fit blijft zal Jorginho ook niet veel spelen. En bij een blessure van stoomtrein Thomas speel ik liever met Jorginho, als met Lokonga die qua mentaliteit en niveau niet mee kan.
 
wmm5
 
0
31 januari 2023 om 11:58
Misschien de laaste 10min om het middenveld onder controle te houden. Wel jammer dan hoor je spannende namen met een hele voetbaltoekomst nog voor ze, krijg je dit deze speler. Iig wel een speler die de leauge kent en ervaring heeft. Als toch iets positiefs willen maken ervan. Stiekem hoop ik dat Arsenal heeft gezegd: We kopen je voor een halfjaar geven een contract tot 2024 zodat we volgende zomer wat aan je verdienen. Jij 2 keer 2 tekengeld en mogelijk een premier league titel op je naa.
 
GunneRo
 
0
31 januari 2023 om 12:27
Nooit veel gezien in Jorginho + hierdoor laten we talentvolle targets lopen, ook komende zomer. Tenzij het inderdaad voor korte termijn is, wat te rechtvaardigen valt gezien onze huidige positie in PL en beperkte breedte op 6 en 8. Ondertussen zie ik ook hardnekkige geruchten dat Caicedo vandaag toch zou kunnen lukken. Zou leuk zijn als we Chelsea hiermee voor het blok zetten, al is het minimaal.
 
Troy010
 
1
31 januari 2023 om 12:50
Tuurlijk is dit voor de korte termijn. Tekent niet voor niets een contract voor 1.5 seizoen. Met optie voor een extra als het toch goed uitpakt.
 
GunneRo
 
0
31 januari 2023 om 13:41
Kort doel ik op half jaar.
 
El Fenomeno
 
0
31 januari 2023 om 14:24
Geweldig talent-ID inderdaad. Kiwior, Vieira, White, Lokonga, Tavares, Pablo Mari, Willian, Soares en ga maar door. Oh, en liet één van de beste keepers ter wereld vertrekken.
 
Samcro
 
11
31 januari 2023 om 14:35
Niet geweldig, elite.
 
El Fenomeno
 
1
31 januari 2023 om 14:44
Bij elite denk ik aan Leipzig en Napoli, ik hou het met Arteta bij prima.
 
Jaricho
 
16
31 januari 2023 om 14:53
White presteert gewoon top dit seizoen en is een van de belangrijkste spelers. Kiwior heeft nog geen minuut gespeeld en je schrijft hem al af, knap. Vieira heeft een aanpassingsperiode nodig, nog nooit gebeurd in het voetbal zeker. Aankopen als Mari, Soares, Tavares en Lokonga waren gewoon breedteaankopen. Tavares doet het goed bij Marseille en Lokonga wordt wss verhuurd aan Palace om ervaring op te doen. Prachtig hoe jij toch weer Arteta loopt zwart te maken, je zou maar zo'n treurige haat en obsessie hebben.
 
wmm5
 
7
31 januari 2023 om 14:56
Jij hebt ook vrij weinig verstand van zaken, dus dat is ook helemaal goed dat jij dat vind. Jesus ok aankoop Zinchenko prutser als je ook Curcerlla kan kopen. ??
 
Jari-Gunner
 
7
31 januari 2023 om 15:06
Toen Mari en Soares kwamen had Arteta had nog geen zeggenschap over de transfers. Willian en Lokonga zijn inderdaad 2 flops (eerste komt denk ik eerder door Edu). Tavares komt inderdaad ook te kort maar die doet het nu meer dan prima in Marseille dus daar gaan we echt nog wel wat voor terug krijgen. Kan je dan niet echt een flop noemen. Kiwior heeft nog geen pot gespeeld. Vieira zit er pas net en heeft echt wel op momenten laten zien wat die kan, nog even de tijd gunnen. En White is gewoon een hele goede Rb/cb dus waarom je die noemt is voor mij helemaal een raadsel. En die Martinez heeft zelf wel laten zien waarom Arteta hem heeft laten vertrekken.
 
arsenal890
 
1
31 januari 2023 om 18:14
Een van de beste keepers ter wereld? Daarom komt die ook niet verder dan de middenmoot. En dan ook nog een van de beste rechtsbacks noemen. Wat een grap zeg.
 
Gooner4
 
1
31 januari 2023 om 11:52
Denk best een oke optie, maar vind dit echt een vreselijk figuur. Daarom gwn kut dit.
 
Formus
 
2
31 januari 2023 om 11:23
Tja, begrijp Jorginho wel. Wil graag kampioen worden en volgend jaar CL spelen ??. Van Arsenal snap ik de transfer niet. Chelsea houdt nu iig goed geld over aan hem.
 
Seppie1998
 
1
31 januari 2023 om 11:32
Die gaat niet spelen hoor. Waardeloze speler momenteel.
 
Formus
 
1
31 januari 2023 om 12:03
Denk t ook niet hoor. Daarom snap ik de transfer van Arsenal-kant ook niet.
 
Troy010
 
2
31 januari 2023 om 12:51
Breedte versterking. Wij hebben niemand voor die plek. Lokonga gaat op huurbasis naar Crystal Palace en Elneny is geblesseerd.
 
Jackieboy10
 
1
31 januari 2023 om 16:55
Dat ze Lokonga verhuren vind ik dan wel weer gek Troy010. Voor hem als speler niet slecht natuurlijk. Ik twijfel alleen of hij bij Palace veel speeltijd gaat krijgen. Maar het verbaasd mij voornamelijk vanwege de bezetting. MET Lokonga waren wij al slecht bezet. Nu had ik dan verwacht dat Jorginho (geen fan van zijn komst) een aanvulling zou zijn, in plaats van een vervanging.. Netto heb je namelijk nog steeds maar 1 vervanger voor 2 posities. Ik zie Xhaka, Partey en Jorginho als voor elkaar inwisselbare spelers qua vervanging. Smith-Rowe en Vieira zijn vervangers voor Odegaard. Persoonlijk zou ik heel graag Smith-Rowe en Odegaard voor Partey zijn, maar dat is nu te risicovol en zie ik sowieso niet gebeuren onder Arteta. Maar feitelijk heb je met Jorginho dus 1 speler die 2 posities moet coveren...
 
Jari Hobo
 
5
31 januari 2023 om 11:23
Dit is een heerlijke speler voor Arsenal. Ik snap de kritiek op Jorginho wel, maar ik denk ook dat hij voetballend veel kan toevoegen bij Arsenal.
 
TILBURG013
 
1
31 januari 2023 om 11:23
Niet echt blij mee. Maar Brighton wilde Caicedo absoluut niet verkopen en het is beter dan niemand. Arteta zal het wel weten.. Jorginho voor op de bank dan maar.
 
cfc261
 
1
31 januari 2023 om 11:23
Mooi. Kan er niet meer van maken. Overschatte voetballer altijd al gevonden...
 
Jaricho
 
13
31 januari 2023 om 11:24
Gezien de alternatieven die beschikbaar waren, vind ik dit een prima aankoop als back-up voor Partey. We hebben gezien hoe Arteta spelers in zijn spel kan inpassen en met zijn voetballende vermogen en distributie zal hij zeker goed van pas komen. Spaar die 80 miljoen dan maar op voor Rice in de zomer.
 
ThePeopleChamp
 
4
31 januari 2023 om 11:26
Rice is toch weer zo’n overhypte Engels talent
 
Jaricho
 
12
31 januari 2023 om 11:29
Rice maakt het naar mijn mening ook gewoon waar, ontzettend sterke middenvelder die goed in het spelletje van Arteta past.
 
FCBInsider1899
 
6
31 januari 2023 om 11:30
@thepeoplechamp Nope, die heb ik bezig gezien op het WK en het is absoluut geen overhypte talent. Ik had die gedachte namelijk ook eerst, maar hij heeft me toch wel overtuigd hoor.
 
DeEchteAjacied
 
0
31 januari 2023 om 11:30
Dat vind ik dus ook. De markt is op hol geslagen, dat was al duidelijk. Maar alsnog is 80 miljoen voor Rice gekkenwerk. Ik vind hem nét iets beter dan Kalvin Phillips. en daar is alles mee gezegd.
 
wmm5
 
2
31 januari 2023 om 12:17
Valt ook wel me. Sowieso de comme nt " overhypt engels talant" vind ik een beetje overhypt.
 
RawazQadir
 
2
31 januari 2023 om 11:25
Nee!! Weer een afgedankte ouwe rot van Chelsea. Kom op man ik dacht dat we eindelijk slimmer waren geworden. (Haalt diepe adem) trust the process.
 
ThePeopleChamp
 
1
31 januari 2023 om 11:25
Als Arsenal fan baal ik hier enorm fan. 1 van de slechtste middenvelders van Chelsea, mede door zijn toe doen was het middenveld steeds een chaos. Ik begrijp dat hij voor de breedte gehaald is maar had toch liever ander nieuws gezien!
 
Ajacxied
 
0
31 januari 2023 om 11:25
Chelsea zit enorm dun in de middenvelders momenteel, dus dit moet haast wel betekenen dat 1 van beide toptargets binnen wordt gehaald vandaag. We hebben eigenlijk alleen Kovacic nog voor die plek (want Kante en Zakaria liggen er uit) en uit nood kan Gallagher er spelen, verder praktisch niet. Gemengde gevoelens over Jorginho, is vaak vrij nuttig, maar zakt ook wel regelmatig door de ondergrens. Vooral als er druk op hem wordt gezet doet ie nog wel eens rare dingen
 
GLENNN
 
2
31 januari 2023 om 11:35
Enzo moet haast wel komen nu, toch? Jorginho is één van de weinige middenvelders die de afgelopen jaren fit kon blijven bij Chelsea. Kanté en RLC waren constant geblesseerd. Kovacic had ook regelmatig wel een blessure. Nu is Zakaria ook nog eruit.... Dadelijk speel je nog met een duo van Gallagher - Chalobah op het middenveld
 
Ajacxied
 
1
31 januari 2023 om 11:40
Ik hou m’n hart vast inderdaad. Zonder zijn komst hebben we zo geen middenveld meer over. Maar goed die gekke Amerikanen kennen het concept van een middenveld natuurlijk ook niet, in de Amerikaanse sporten heb je aanvallers en verdedigers en dat er tussenin wordt door beide opgepakt. Zo werkt het in voetbal alleen natuurlijk niet. Hopelijk wijst Potter ze daar wel even op….
 
azchelsea
 
3
31 januari 2023 om 12:40
Enzo lijkt niet door te gaan volgens de laatste berichten. Het is dus te hopen dat Zakaria en Kanté snel terugkeren. Volgens mij was Kanté wel alweer aan het trainen, dus dat is goed nieuws. Een Chalobah en Reece-James (die bijna weer fit is) zouden het daar ook tijdelijk kunnen oplossen, maar dat is ook niet ideaal. Ik zou liever in plaats van alle aankopen een vervanging zien in de medische staf, want de hoeveelheid blessures afgelopen 2 jaar is echt buitensporig. 13,5 miljoen voor Jorginho is toch leuk meegenomen voor een halfjaar-contract. Jorginho heeft zijn waarde bewezen, maar ik vind het prima dat hij vertrekt. Nooit écht gecharmeerd van hem geweest en hij laat het vaak heel erg afweten als de intensiteit toeneemt. Dat zal komende jaren alleen maar erger worden.
 
FiveO
 
1
31 januari 2023 om 11:27
Oh wow dat is wel een aparte transfer moet ik zeggen. Jorginho is zeker ondergewaardeerd maar ik zie hem nou niet direct van super grote waarde zijn voor Arsenal. Scheelt wel dat het niet direct hoeft aangezien Xhaka en Partey de eerste keuzes zijn. Wel leuk voor Jorginho, dat dan weer wel.
 
AlbanianNL
 
2
31 januari 2023 om 11:28
Als Partey geblesseerd raakt, speel je dus met 2 slakken op het middenveld. Onbegrijpelijke keuze in mijn ogen. Daarnaast is hij ook een stuk minder dan vorig seizoen.
 
DeEchteAjacied
 
6
31 januari 2023 om 11:29
Begrijpen mensen dan niet dat dit een aankoop voor in de breedte is? Partey en Xhaka vormen met Odegaard gewoon het middenveld, Jorginho zal daar achter zitten. Is toch drie klassen beter dabn Sambi Lokonga of Elneny? Ik snap Arsenal wel. Een vrij ''veilige'' aankoop voor een erg schappelijk bedrag. Beter dan nu 80 mln voor Caicedo gaan betalen, kan je dat geld gewoon in je zak houden. Met een gegarandeerde top 4 finish weer CL volgend jaar en in de zomer echt een absolute wereldtopper proberen aan te trekken voor op het middenveld naast Partey.
 
DavidDein
 
4
31 januari 2023 om 12:10
Helemaal mee eens, sommige mede Arsenal fans krijgen het te hoog in hun bol hier. Je kunt niet iedere positie dubbel bezetten met wereldtoppers. Arteta gaf al aan bij het mislopen van Mudryk dat Arsenal gedisciplineerd moet blijven bij het aantrekken van spelers. Dat houdt in dat er niet toegegeven wordt aan paniek en dat je je niet leeg laat trekken door clubs die weten dat je een grote portemonnee hebt. Ik kan heel goed volgen dat ze niet het transferrecord willen breken voor een Caceido, hoe goed hij ook mag zijn, het blijft een gok voor zo'n onervaren speler. Zelfde geldt voor Mudryk overigens. Jorginho is een goede ervaren tussenoplossing en heeft veel prijzen op zijn naam.
 
Jackieboy10
 
0
31 januari 2023 om 16:51
Ik ben het deels met je eens, maar deels ook niet Daviddein. Ik ben het ermee eens dat je niet uit paniek met geld moet gaan smijten. Maar het gaat in mijn optiek totaal niet om het ''te hoog in je bol krijgen''. Het gaat om dat je als club van het ene uiterste naar het andere uiterste lijkt te gaan. Je gaat van bakken met geld bieden voor jong talent die qua profiel super goed in het huidige team zouden passen, naar relatief veel geld voor een ''oude rot'' met nog maar een half jarig contract en geen klein salaris waarschijnlijk. Eentje die eigenlijk totaal niet in het profiel past van wat je zoekt en ook niet overeenkomt met de weg die je bent ingeslagen qua aankopen. Dit voelt voor mij juist meer als een ''paniekaankoop''. Jorginho heeft een aantal dingen die in zijn voordeel spreken inderdaad, maar ook meerdere dingen die in zijn nadeel spreken. Als je dan kijkt naar de prestaties van Jorginho de afgelopen tijd bij Chelsea, dan valt dat toch vies tegen. Hij is daarnaast ook nog eens 31, dus hij gaat er niet beter op worden. Dan geeft mij dat als fan toch wel veel Willian vibes. Tel daar dan ook nog bij op dat Jorginho niet de hardste werker is, niet de snelste speler is en fysiek ook nog eens niet bijster sterk is. Dan vind ik het op zijn minst een zeer risicovolle aankoop. Ik snap verder dat het in de winter lastig is en dat je voor Caicedo dat geld niet moet neertellen. Het gaat mij er puur om dat van Caicedo naar Jorginho, misschien niet het meest logische alternatief is. Het voelt voor mij vooral als kwantiteit boven kwaliteit en een kleine throwback naar hoe we het eerder deden..
 
YoeriCFC
 
3
31 januari 2023 om 11:29
Toch nog 12 miljoen pond gevangen voor een speler die over 6 maanden transfervrij zou zijn! Goede zaken van Chelsea, dat Arsenal is ook maar bezig met de markt verpesten he. 12 miljoen voor iemand die ze ook gratis hadden kunnen halen, wat een gekkies! Maar alle gekheid daargelaten is Jorginho niet de speler geweest die we hoopten te halen. Ik hoopte heel erg op een nieuwe Fabregas en dat is hij in de verste verte nooit geweest. Hij heeft in begin 2021 in een perfecte storm geleefd qua vorm en met het winnen van grote prijzen waardoor hij gekozen is bij de beste spelers ter wereld. In alle eerlijkheid weten we natuurlijk ook wel dat hij dat nooit echt geweest is. Hij heeft een Champions League met Chelsea gewonnen, maar was 1 van de spelers waar ik niet vrolijk van werd als ik zijn naam op het wedstrijdformulier zag staan. Ik snap niet wat Arsenal met hem wil doen, waarom ze bij hem zijn uitgekomen maar ik wens ze succes met Jorgi.
 
GLENNN
 
2
31 januari 2023 om 11:39
Jorginho had dat jaar gewoon een top jaar en is gewoon een goede passende middenvelder. Erg traag wel, maar goed. Voor dat bedrag is hij een degelijke back-up. Veel andere spelers waren niet meer beschikbaar of mochten niet gaan. West Ham wilde Rice absoluut niet laten gaan in strijd voor degradatie, idem dito voor Tielemans bij Leicester. Dan had je nog Bamba, maar die speelt meer als CV, is onbekend met de BPL en komt van een bedenkelijk niveau. Onana mocht ook niet vertrekken bij Everton, hebben zowel Arsenal als Chelsea gepolst... Caicedo is bekend. Ook die mag, helaas, niet vertrekken. Al is het bedrag voor Moises aan de hoge kant. Dan heb je nog kansloze biedingen als een huurdeal voor Amrabat... Die is één van de beste bij Fiorentina en dan wilt een team als Barca hem huren. Alsof Barcelona een Gavi gaat verhuren, zelfde principe... Jorginho is gewoon één van de weinige beschikbare spelers. Heeft ervaring, weet hoe het is om prijzen te winnen, heeft het in de BPL laten zien en is passend gewoon een uitstekende middenvelder. Nadeel is dat hij wel eens door de ondergrens wilt zakken en daarnaast dat hij ontzettend traag is... Voor dit minimale bedrag, 13,5 miljoen euro, is Jorginho een goede noodoplossing. In de zomer dan maar proberen bij Caicedo en/of Rice!
 
YoeriCFC
 
0
31 januari 2023 om 12:10
Ik begrijp het, maar snap het niet. Ken je dat? Ik begrijp helemaal hoe het kan dat Arsenal uiteindelijk uitkomt bij bijvoorbeeld Jorginho, maar ik snap niet dat Arsenal hem de afgelopen jaren heeft zien spelen en denkt dat hij een goede backup is voor een Partey. Ik zou inderdaad aankomende zomer vol gaan voor je A keuze, want als Jorginho de B keuze is dan schiet je daar niet heel veel mee op in mijn ogen.
 
GLENNN
 
0
31 januari 2023 om 13:39
Ik snap je wel hoor, haha! Het is een minimaal bedrag voor een BPL Speler die gewoon ook goede tijden gehad heeft. Arteta ziet ook wat in hem, wat mij ook wel weer wat meer vertrouwen geeft dan ik in eerste instantie had in Jorginho. Er is nu eenmaal een kans op een titel. Als Partey weg valt, heb je met Jorginho een betere back/up dan met Lokonga. That´s it, niet meer, niet minder.
 
YoeriCFC
 
0
31 januari 2023 om 15:03
Dat zal het inderdaad zijn. In mijn optiek zijn we beter af zonder hem. Zijn beste wedstrijd van het afgelopen seizoen was tegen Liverpool enkele weken geleden, verder was het kommer en kwel met hem. Jorginho heeft het in zich om een beslissende fout te maken waardoor het complete zelfvertrouwen van je defensie naar de knoppen raakt of je zelfs de wedstrijd verliest. Aan de ene kant heb ik hem altijd gewaardeerd, maar nu hij vertrokken is voel ik wel een soort rust en opluchting dat hij niet meer gaat staan pielen op de rand van de 16.
 
Ajacxied
 
0
31 januari 2023 om 11:43
Ik heb bij Jorginho vooral het gevoel dat hij een van de voornaamste spelers was met veel te veel invloed buiten het veld bij Chelsea (de beruchte player power) en die de groep nog wel eens op wilde zetten tegen een coach. Daar is ook lampard volgens mij aan onderdoor gegaan (die zette Jorginho op de bank)
 
YoeriCFC
 
0
31 januari 2023 om 12:13
Daar kan ik in komen. Hij is niets voor niets vice captain natuurlijk, hij heeft een grote invloed in de kleedkamer. Hij is binnen gekomen onder Sarri als zijn grote aankoop en zal meteen een bepaalde rol hebben gekregen. Ik denk dat je er zeker gelijk in kunt hebben dat Jorginho niet de meest zuivere gozer is binnen de groep. Om heel eerlijk te zijn verdenk ik daar ook een Kovacic een beetje van..
 
YoeriCFC
 
0
31 januari 2023 om 12:15
Dun bezet? Dat vind ik wel meevallen om eerlijk te zijn. Mount, Kante, Kovacic, Gallagher, RLC en Zakaria. Hopelijk komt Fernandez daar nog bij, maar dat wordt een lastig verhaal geloof ik..
 
YoeriCFC
 
1
31 januari 2023 om 12:37
Ik ben het niet met je eens in de gevallen van Mount, Zakaria en Gallagher. Wat mij betreft hebben zij zeker het niveau om beslissend te zijn in de competitie en dat is waar we nu voor gaan. RLC zou (onder de juiste voorwaarden) een enorme worldbeater kunnen zijn, hij heeft in zijn beste vorm ook de afgelopen 2 jaar bewezen een goede speler voor Chelsea te kunnen zijn.
 
GLENNN
 
0
31 januari 2023 om 13:41
Nouja. Ik vind Kovacic op een goede dag toch ook wel echt een top middenvelder. Kovacic is in mijn ogen niet minder dan een Thiago of Gundogan hoor.
 
YoeriCFC
 
0
31 januari 2023 om 15:07
@glennn, Als Kovacic het in zich zou hebben om regelmatig een goal te scoren of een assist te geven dan zou hij in mijn optiek de beste middenvelder van de Premier League kunnen zijn. Nu is hij een fantastische dribbelaar, weet hij zich goed onder druk uit te voetballen maar loopt het daarna vaak vast. @hangover96, Ik vind zeker Kovacic en Mount (in zijn normale vorm, niet als hij speelt zoals dit seizoen) zeker van dat niveau. Niet De Bruyne, Modric of Bernardo Silva, maar verder zou ik ze allebei met geen van de spelers die jij noemt willen ruilen.
 
GLENNN
 
1
31 januari 2023 om 11:29
Tsja. Edu is te laat begonnen met het aantrekken van een goede Cm/cvm. En niet voor de eerste keer in een transferwindow... Last minute opeens bizarre bedragen bieden op Caicedo, wat Brighton niet accepteert. Ik snap Brighton niet echt helemaal, maar goed. Bizar bedrag wat geboden werd voor hem.... Verder waren er vrij weinig andere opties dan Jorginho, in mijn ogen. Je had nog een last minute burst voor Tielemans kunnen proberen, maar ik denk dat Leicester hem liever ook behoudt en probeert erin te blijven met Tielemans dan enkele miljoenen te ontvangen. Verder had je nog Bamba, maar dat is een speler die vooral als CV speelt momenteel en erg onbekend is. Jorginho is een BPL proven speler. Heeft zijn goede jaren gehad, maar is dit jaar wel erg matig. Enige voordeel: hij is zo goed als altijd fit. Van alle middenvelders is hij het minst geblesseerd bij Chelsea... Nadeel is dat wij eerst verslagen worden voor Mudryk en nu dus deels meebetalen aan de transfer van Enzo naar Chelsea. Ik hoop, persoonlijk, dat die deal niet rondkomt. Caicedo hebben we het voor geprobeerd, maar Brighton wilt echt niet meewerken. Dan moeten wij dat maar accepteren & verder gaan. Een back-up was nodig. Nu vind ik de transfersom eigenlijk net iets te hoog, maar Jorginho is een degelijke back-up. Ik vertrouw Jorginho meer als back-up dan Lokonga momenteel. Die is eigenlijk wel ready voor een verhuur, daar Crystal Palace interesse had. Al denk ik dat wanneer je Lokonga nu verhuurd, er na Jorginho nog iemand bij moet (anders is de spoeling heel dun). Jorginho is wel minder geworden en verder vind ik hem ook ontzettend traag. Dat zijn in mijn ogen zijn minpunten momenteel. Brengt wel een brok aan ervaring en winning mentaliteit. Daarnaast is het wel een speler die qua passing in het systeem van Arsenal past. Het is een passende middenvelder, geen loper.
 
somagunner
 
3
31 januari 2023 om 11:34
Edu is niet te laat begonnen. Elneny is een prima backup maar is uit het niets weer een tijdje geblesseerd. Volgens sommige geruchten einde van het seizoen. Partey speelt dit seizoen nagenoeg alles en heeft niet meer echt last van pijntjes de afgelopen maanden. Daarnaast werd er van Lokonga verwacht dat hij als 3e CVM het aankon. Dit soort dingen gebeuren nou eenmaal. Uiteindelijk deden ze er veel aan om Caceido te halen maar ik vond sommige bedragen ook te gek voor woorden.
 
GLENNN
 
2
31 januari 2023 om 11:41
Edu is wel te laat begonnen. Ook als El Neny fit was geweest, had Arsenal een Cm/cvm erbij moeten halen... Iedereen kon zien dat Lokonga geen vervanger voor Partey is. Is veel meer een 8 dan een 6. Daarnaast is Lokonga rijp voor een verhuur binnen de BPL, die heeft minuten nodig en vertrouwen... Dat gaat hij bij Arsenal niet krijgen. Bedragen voor Caicedo waren absurd, maar die bedragen had je ook op het begin v/d transferperiode kunnen bieden... Edu is veel te laat begonnen met het zoeken van een middenvelder (of bieden op een middenvelder), waardoor je uiteindelijk bij spelers als Jorginho uitkomt (noodgedwongen). Zo'n Danilo die naar Forrest gaat voor 20 miljoen, had Arsenal ook interesse in in de zomer, hadden ze zo kunnen oppikken.
 
somagunner
 
0
31 januari 2023 om 12:15
Elneny en Partey was voldoende. Voor de 8 posities hebben we Smith Rowe, Vieira, Odegaard en Xhaka. Ik vind dat voldoende. Daarnaast was Mudryk de grootste target, toen hij niet kwam toen kwam er veel geld vrij om Elneny zijn blessure goed op te vangen. Er spelen meerdere factoren.
 
GLENNN
 
2
31 januari 2023 om 12:49
Smith Rowe heeft werkelijk nog nooit op die plek gespeeld. Heeft ook nog niet aangetoond de defensieve arbeid te kunnen verzetten voor de 8 positie. Tevens is hij ook al langere tijd geblesseerd en zat hij laatst alweer niet bij de selectie... Je hebt nu gewoon: Partey - Jorginho - El Neny Odegaard - Vieira Xhaka - Lokonga en bij nood ESR. Maar ESR moet eerst fit blijven en vervolgens maar eerst aantonen op die plek te kunnen spelen. Het is gewoon te min. Te laat begonnen door Edu, in mijn ogen.
 
somagunner
 
1
31 januari 2023 om 12:56
Lokonga wordt verhuurd, die is er niet meer bij. Arsenal speelt op dit moment nog maar 19 PL en een aantal EL potjes erbij. We hoeven op dit moment niet helemaal gestacked te zijn op middenveld. We hebben Trossard, Kiwior en Jorginho gehaald. Ik vind dat een prima januari transfer. Je houd ook zo nog wat ruimte voor knallers in de zomer. Op dit moment is het te min maar ik verwacht geen wonderen.
 
GLENNN
 
1
31 januari 2023 om 13:43
Ja, ik vind het ook prima. Zeker omdat Jorginho voor een relatief zacht prijsje gekocht gaat worden, al had ik die prijs liever rond of onder de 10 miljoen euro gezien. Verder ken ik Kiwior ansich niet, alleen wat potjes bij Polen zien spelen. Maar een degelijke back/up, gok ik, voor Gabriel. Trossard ben ik wel van onder de indruk. Goede speler. Ervaring. Rendement en erg doelgericht. Heel goed in de kleine ruimte, iets minder explosief en snel als martinelli, ideaal. Ik vind Jorginho als tussenoplossing prima hoor, maar Edu is in mijn ogen toch te laat gestart met bieden op bijv. een Caicedo. Dat is mijn mening haha
 
Terrycfc
 
3
31 januari 2023 om 11:30
Schitterende dag Jorginho dat weg is.
 
Benzema.
 
1
31 januari 2023 om 11:30
Had veel liever Caicedo gezien, maar begrijpelijk gezien het verschil in transferbedrag. Ben niet zo'n fan van Jorginho maar 13 miljoen is weinig. Hopelijk krijgt hij niet een dik en langdurig contract.
 
GLENNN
 
0
31 januari 2023 om 11:43
Contract tot 2024, met een optie voor een jaar extra. Prima qua contractduur. Ben alleen benieuwd naar het salaris. Hopelijk levert hij wat in, zodat het salarishuis niet scheef komt te liggen met de komst van een back-up die veel geld verdiend.
 
Samcro
 
1
31 januari 2023 om 11:45
Wacht even, je gaat toch niet opeens de Arsenal fan spelen?
 
Zermatt_Person
 
2
31 januari 2023 om 19:40
Benzema was nooit anti-arsenal hoor. Ik denk dat je Benzema. verward met EL Fenomeno of Hoogindeconcen.
 
Samcro
 
0
1 februari 2023 om 09:20
Hoogindeconcen, pfff dat was een vent zeg. Maar deze had er net zo goed een handje van om te trappen als Arsenal op de grond lag.
 
MajesticMaze
 
0
31 januari 2023 om 11:31
Flinke smak geld voor 6 maanden contract. Gaat hij dan de reserverol van Sambi Lokonga overnemen? Zie hem de andere spelers namelijk niet zo maar uit de basis spelen in hun huidige vorm.
 
GLENNN
 
0
31 januari 2023 om 11:44
Mwah, 13,5 miljoen valt echt wel mee voor zo'n proven BPL speler met ervaring. Ja, hij had nog maar 6 maanden contract, dat wel. Maar hij komt ook van Chelsea hé. Dus ansich valt het wel mee. Jorginho is puur voor de opvulling achter Partey - Xhaka.
 
Jari-Gunner
 
0
31 januari 2023 om 11:32
Niet de versterking waarop ik gehoopt had maar slechter dan Lokonga zal het wel niet zijn. Hopen dat dit niet net als Willian op een flop uitdraait. Blijft zo wel genoeg geld over om in de zomer Rice te halen al hadden we dat sowieso denk ik wel geprobeerd ongeacht of we Caicedo wel of niet gehaald hadden. In Arteta we trust zullen we maar zeggen.
 
Imesut
 
0
31 januari 2023 om 11:35
Heel eerlijk nooit echt fan geweest van deze speler, vind het daarom ook best teleurstellend en is ook al 31 jaar. Contract is niet lang tenminste, al weten we niet hoeveel hij zal verdienen. Ik wil niet dramatisch doen, maar moet zeggen dat ik wel zorgen maak dat we weer niet onze eerste targets hebben binnengehaald. Toch zal ik hem natuurlijk supporten, hopelijk wordt het een succes!
 
GLENNN
 
0
31 januari 2023 om 11:42
Tsja, Brighton hebben we een goede relatie mee. Als ze echt niet willen, moet je dat respecteren. Uiteindelijk hebben wij met een Trossard een prima speler. Misschien niet eerste keus (mudryk), maar wel stukken goedkoper. En hij heeft een directe impact en brengt wat anders! Tussenoplossing, om in de zomer vol voor een kanon als Rice of Caicedo te gaan!
 
Imesut
 
1
31 januari 2023 om 11:51
Ja, begrijpelijk en de prijs was ook wel bizar hoog voor beide. Maar soms is het niet erg om te gaan overbetalen, zoals bij Ben White, als de speler maar goed is. Deel ook je mening over Trossard, erg tevreden over hem tot nu toe. Hopelijk gaan we inderdaad voor Rice in de zomer, jammer dat West Ham tegen degradatie vecht dit seizoen, anders maakten we misschien wel meer kans om hem al deze winterperiode aan te trekken.
 
GLENNN
 
0
31 januari 2023 om 12:52
In de zomer wordt Caicedo, gok ik, wellicht ook wat goedkoper. Rice of Caicedo in de zomer (of beiden?). Fresnada. Hopelijk verkoopt Brighton Duffy nog aan Fulham i.p.v. de huidige huurdeal. Dan kan Fulham fijn Soares huren van ons!
 
ModricMagic
 
6
31 januari 2023 om 11:36
Prima toch voor Arsenal als back-up achter Xhaka en Partey. Die hebben een best dunne selectie zeker op het middenveld want dan moesten ze namen zoals Lokonga gebruiken. Nu heb je iemand die bakken met ervaring heeft in de Premier League en met de hoeveelheid wedstrijden die gaan komen komt die zeker wel van pas.
 
Jaricho
 
2
31 januari 2023 om 11:49
Jij snapt het tenminste, snap de verbazing niet zo goed.
 
TILBURG013
 
5
31 januari 2023 om 12:09
Die verbazing heeft te maken met het feit dat het Arsenal is. Moet je voor de grap eens de VZ artikelen gaan teruglezen toen Arsenal, Odegaard haalde. 90% van VZ noemde het een miskoop. Kijk de reacties bij transfer van Zinchenko, dat is al helemaal lachwekkend. Zelfs de transfer van Jesus werd bekritiseerd hier omdat 50m teveel zou zijn voor iemand die weinig scoort. Ik hou het lekker bij m’n eigen menig en van mensen die Arsenal echt volgen.. rest is vaak niet serieus te nemen..
 
Jaricho
 
0
31 januari 2023 om 12:13
Ja ik kan me de comments destijds nog herinneren, al was ik zelf ook wel kritisch op aankopen als Ramsdale en White, al hebben die zeker mijn ongelijk dubbel en dwars bewezen. Ødegaard was een nobrainer en met de City boys hebben we absolute winnaars binnen gehaald, waardoor we titelkandidaat zijn. Maar onze VZ experts weten het altijd beter :D
 
TILBURG013
 
0
31 januari 2023 om 13:24
Ja daarom. Ik ga niet teveel klagen voordat hij überhaupt heeft gespeeld. Mensen vergeten vaak dat dit een back up en vervanger van Lokonga/Elneny. Is jorginho dan niet beter dan deze twee spelers? Gezien het feit dat Arsenal, 1ste staat met hun beste elf.
 
Jackieboy10
 
0
31 januari 2023 om 14:16
@tilburg013. Nou, ik als Arsenal fan heb toch ook sterk mijn twijfels bij deze transfer hoor. Die verbazing heeft echt niks te maken met het feit dat het Arsenal is, maar de speler Jorginho en onze geschiedenis met afdankertjes van Chelsea.. Jorginho is qua type speler totaal geen vervanger voor Partey en/of Xhaka. Jorginho is een passende spelverdeler die totaal niet mobiel is. Op dit moment spelen wij absoluut niet zo, dus moet je anders gaan spelen als hij speelt. Jorginho is fysiek beduidend minder dan zowel Xhaka als Partey. Als hij één van hen vervangt verlies je dus flink wat fysieke duelkracht op het middenveld. Jorginho's loopvermogen valt vies tegen. En wat ik het belangrijkste vind: Jorginho heeft bij Chelsea niet aangetoond over dezelfde arbeidsethos te beschikken waar Arteta bij ons, terecht, zoveel waarde aan hecht. Jorginho is vrij laks op het veld, terwijl dat juist iets is waar wij als team eindelijk vanaf zijn... Dan is het dus hopen dat hij daarin zich op gaat trekken aan types als Zinchenko en Xhaka en niet een Aubameyang gaat zijn. En als kleine bijkomstigheid, in mijn optiek is geen enkel ''afdankertje'' van Chelsea geslaagd (in de recente 5-10 jaar). Cech kwam toen hij flink over zijn top was en heeft wel oké gekeept, maar ook cruciale blunders/slippertjes gemaakt. David Luiz heeft zijn waarde wel gehad, maar was ook geregeld een clown in het veld. Willian was een regelrechte verschrikking. Plus ze hadden allen de overeenkomst dat ze 30+ waren en over hun top waren en dat er naar verhouding veel geld is verspild aan hen. Jorginho idem. 13,5 miljoen transfersom is oké, maar hij zal ook relatief veel salaris krijgen en ik betwijfel ten zeerste of hij dezelfde hongerigheid heeft als de rest van onze selectie nu.. Dus om die redenen zijn veel mensen argwanend over deze transfer. Zeker omdat het in het profiel van de transfers van de afgelopen 1,5 jaar gewoon een compleet ander type transfer is, ondanks dat het een back-up is.
 
GLENNN
 
0
31 januari 2023 om 14:27
Mwah. Cech was gewoon een prima keeper. Minder dan zijn prime, maar nog altijd goed gedaan bij Arsenal. David Luiz had zijn momenten, maar was echt niet zo slecht als iedereen deed voorkomen (ja, hij had zijn matige momenten, ofcourse). Willian was een grap. Gallas was ook een topper bij Arsenal nog, een reject van Chelsea. Al is dat wel ietsje langer geleden.
 
Jackieboy10
 
0
31 januari 2023 om 15:16
Vandaar ook dat ik met name 5 jaar zeg Glennn . Wat betreft Cech en David Luiz ben ik het niet met je eens Glennn. Ze waren oké voor hoe wij als club/team toen waren, maar hoe wij toen waren was niet het niveau wat wij wilden zijn... En daar waren zij toch wel belangrijke factoren in vond ik. Als je nu Ramsdale, maar ook voor hem Leno, vergelijkt met hoe Cech bij ons was, dan zie je in mijn optiek echt een duidelijk verschil. Maar ik ben vooral heel sceptisch wat betreft Jorginho, vanwege bovengenoemde redenen. Het kan zeker goed uit pakken en dan zal ik mijn ongelijk ook toegeven. Alleen word ik hier als fan niet warm van, gezien het recente verleden en genoemde redenen.
 
TILBURG013
 
0
31 januari 2023 om 16:46
Ik deel je gevoel. Ben ook niet helemaal tevreden. Maar ik denk dat er naast Caicedo niet heel veel goede opties waren. En ik heb liever een speler als Jorginho dan Lokonga of nog erger: helemaal niemand..
 
Jackieboy10
 
0
1 februari 2023 om 10:37
Dat is waar Tilburg013. Misschien is het ook een beetje mijn 'Chelsea-rejects'-trauma van de afgelopen jaren. Ik hoop in ieder geval dat Jorginho mij mijn ongelijk bewijst. Zou mooi zijn. Qua opties was het inderdaad ook lastig, dat snap ik ook wel. Vandaar ook nog wel prima dat het slechts een 1,5 jaar contract is met een optie voor nog 1 jaar. Daar hebben ze gelukkig wel geleerd van de Willian situatie. Hopelijk in de zomer dan wel kwalitatief goede versterkingen voor het middenveld! Persoonlijk ben ik overigens ook nog wel gecharmeerd van Jacob Ramsey van Villa. Heeft alleen blijkbaar nog een lang contract (tot juni 2027..) en is ook een speler die nog moet groeien. Maar dat zou ik wel een leuke toevoeging vinden aan ons middenveld.
 
Broma
 
2
31 januari 2023 om 11:55
Fijne aankoop voor toch nog wel behoorlijk veel geld. Brengt een schat aan ervaring mee, dat gaan we nog nodig hebben om de titel ook echt binnen te gaan slepen. Er komt straks toch een ander soort druk om de hoek kijken die de spelers in deze selectie nog niet hebben meegemaakt. Caceido is natuurlijk een groter talent maar dat lukt helaas niet. Kunnen we deze zomer voor terug komen, of Rice dan halen. Snap de negatieve comments hier niet zo, de wintertransferperiode is altijd lastig. Hij is een prima back-up voor de komende maanden.
 
Jaricho
 
0
31 januari 2023 om 12:01
Ik hoop dan dat we vol voor Rice gaan, al jaren ontzettend fan van Rice en hij zou moeiteloos in het elftal passen. Zeer complete speler met een goede kop. Caicedo weet ik zo nog niet, ziet er veelbelovend uit, maar ik denk dat je met Rice meer zekerheid koopt.
 
Broma
 
0
31 januari 2023 om 12:06
Eens, rice heeft zich al jaren bewezen. En ook een Engelsman, altijd de voorkeur geven
 
Busby
 
3
31 januari 2023 om 11:59
Chelsea is echt Arsenal aan het pesten. Eerst pakken ze Mudryk af, nu slijten ze Jorginho aan Arsenal anders was hij gratis weg van de zomer. Zou mij niet verbazen als ze van de zomer ook Caicedo kopen.
 
Jaricho
 
0
31 januari 2023 om 12:03
Koopt Chelsea Caicedo, kopen wij Rice. Prima!
 
Troy010
 
0
31 januari 2023 om 12:17
Dit is een noodzakelijke en tijdelijke oplossing voor de versterking van ons middenveld.
 
SCIREA1897
 
0
31 januari 2023 om 12:03
Goede speler, had hm graag bij juve gezien.
 
Troy010
 
1
31 januari 2023 om 12:14
Lokonga schijnt op huurbasis naar Crystal Palace te gaan, en Arsenal schijnt rond te zijn met Brighton over Calceido voor 80M pond.
 
Broma
 
0
31 januari 2023 om 12:44
Daar leek het gister nog op. Vandaag heeft gisteren ingehaald
 
Troy010
 
0
31 januari 2023 om 12:54
Gister was het 70M pond, nu 80.
 
GLENNN
 
0
31 januari 2023 om 14:28
Account die dat heeft gezegd op Twitter, heeft er al vaker naast gezeten deze window. Volgens mij ging het uieindelijk ook om 75+5 aan variabelen, terwijl Brighton echt minimaal de 80 vast wilt.
 
TheRoscoe
 
2
31 januari 2023 om 12:18
Jorginho is echt goor man. Bah. Bij Chelsea presteert hij al tijden slecht en wij leggen er 15 miljoen voor. Waarschijnlijk helpt dat Chelsea met het kopen van Enzo Fernandez + het omzeilen van de FFP. Chelsea heeft echt goed gebruik gemaakt van de wanhopigheid van Arsenal. Haal dan gewoon die Caicedo voor 80 miljoen, zeg Kroenke om even de portemonnee te trekken. Want nu betaal je ook teveel voor een speler.
 
Broma
 
0
31 januari 2023 om 12:24
Ja man gewoon Kroenke even zeggen. Haha hilarisch
 
TheRoscoe
 
0
31 januari 2023 om 16:36
Bij wijze van spreken of dacht je oprecht dat je die opmerking letterlijk moest opnemen?
 
J.Willshere
 
0
31 januari 2023 om 13:26
13.5 mil is niks in deze tijd hoor. In de Eredivisie moet je al voor koekenbakkers 13.5 mil betalen terwijl die Jorginho toch wel iets kan al is het natuurlijk geen speler voor de basis en zeker niet voor de toekomst. In de zomer komt Rice bijna zeker en dan gaat die Jorginho toch weinig spelen en Rice en Caicedo vind ik te veel van het goede als je dan ook nog Xhaka en Partey hebt. Ik zie liever een speler van 13.5 banken dan een aankoop van 80 mil iedere week op de bank zitten dat is past moneywaste
 
TheRoscoe
 
0
31 januari 2023 om 16:38
Weet je zeker dat je Rice wilt neerploffen als een zekere aanwinst? En redelijke kans dat je Partey na dit seizoen een tijdje niet meer gaat zien, dus dan is zo'n Caicedo best handig.
 
GLENNN
 
1
31 januari 2023 om 13:45
Even Caicedo voor 80 miljoen halen. Caicedo is geen 80 waard, in mijn ogen. Goede speler, maar nog te weinig laten zien voor dat bedrag. En ik snap dat Brighton dat verlangd, want ze willen hem niet kwijt. Hun goed recht. Maar even 80 miljoen voor Caicedo neerleggen is in mijn ogen gekkenwerk. ondanks dat ik hem graag zie komen. Idem dito voor een Mudryk. Zag hem graag komen, maar niet voor dat bedrag.
 
TheRoscoe
 
0
31 januari 2023 om 16:39
Dan zal je toch vooral afhankelijk moeten zijn van de eigen jeugd of hopen op absolute voltreffers waar niemand anders voor ging als je kwaliteit wilt toevoegen aan de selectie.
 
somagunner
 
0
31 januari 2023 om 13:03
Prima speler om erbij te hebben. Bij Chelsea heeft hij niet vaak gespeeld in een drie mans middenveld. Bij Arsenal zijn de linies veel korter en je hebt ook nog backs die naar het middenveld opschuiven. Xhaka wordt niet meer alleen gelaten in grote ruimtes, verwacht hetzelfde bij Jorginho. En hij is een backup. Je wordt nu niet gepest door Brighton met die absurde bedragen. Ze zouden hem uiteindelijk wel verkopen denk ik maar dan voor een absurd bedrag. Jammer voor Caceido maar denk dat Arsenal niet meer voor hem terugkomt. Arsenal gaat zeker niet lager bieden als in januari. Misschien dat Chelsea hem verlost in de toekomst want niemand gaat 100 miljoen betalen voor hem.
 
GLENNN
 
1
31 januari 2023 om 13:49
Ik zie Arsenal in de zomer nog best lager bieden dan dat ze nu gedaan hebben hoor. Als je er vroeg bij bent in de zomer, zie ik Brighton dat ook nog wel overwegen ook. Dan hebben ze genoeg geld en tijd om een vervanger te halen. Overigens hebben ze met Caicedo, Mac Allister & Mitoma wel drie goudmijntjes in de selectie zeg!
 
somagunner
 
0
31 januari 2023 om 14:06
In de zomer deden ze ook moeilijk voor Cucurella. Het zijn lastige verkopers geworden. Denk niet dat ze het gaan verlagen tenzij Caceido een slechte 2e seizoenshelft speelt. En zijn hoofd niet meer in orde is.
 
GLENNN
 
1
31 januari 2023 om 14:24
We gaan het zien. Ik ben benieuwd. Denk dat men in de zomer minder gaat krijgen dan dat nu geboden is. Zeker als Caicedo echt de kont in de krip gaat gooien.
 
karimfcb
 
0
31 januari 2023 om 13:11
Voor de breedte is hij een prima aanwinst. Zie liever hem invallen dan lokonga of el neny als partey of xhaka geblesseerd is
 
blink182
 
2
31 januari 2023 om 13:13
Goeie aankoop voor de breedte voor Arsenal. Iemand met ervaring en die veel beter bij t huidige Arsenal past dan Cfc.
 
Jackieboy10
 
0
31 januari 2023 om 14:21
Denk je dat hij echt beter bij ons past blink182? Ik heb namelijk sterke twijfels. Jorginho is een vrij lakse speler en een vrij statische speler, terwijl het huidige ''succes'' van Arsenal juist gestoeld is op dynamische spelers en hard werken in het veld. Daar past Jorginho dus totaal niet in dat plaatje. Als sidenote: Succes heb ik bewust tussen haakjes gezet, omdat we nog met lege handen staan. Er is nog een lange weg te gaan en het gaat ontzettend moeilijk worden. Ik vind het een succes dat we nu zo goed spelen en dat we ook dat koppelen aan het pakken van punten, maar als dat uiteindelijk tot een prijsloos seizoen leidt zal het toch minder succesvol aanvoelen.
 
blink182
 
0
31 januari 2023 om 15:55
Ik denk van wel, simpelweg om het feit dat Arteta het middenveld iets meer kan gaan controleren bij een voorsprong. Met Jorginho heb je een speler met ervaring, iets wat Arsenal heel goed kunt gebruiken in dit jong team.
 
Jackieboy10
 
0
31 januari 2023 om 16:39
Daar kan ik nog wel inkomen inderdaad. Maar mijn 'angst' zit vooral bij een eventuele blessure voor Partey en Xhaka; met name Partey. Daar zie ik Jorginho gewoon echt niet als geschikte vervanger voor, vanwege de genoemde redenen. Dan zal hij namelijk wel die energie etc. op de mat moeten leggen en meer moeten doen dan 'het balletje rond laten gaan en balbezit vasthouden'.
 
J.Willshere
 
0
31 januari 2023 om 13:22
13.5 mil kun je niks van zeggen in deze tijd zelfs als hij totaal niks kan maak je misschien 4 of 5 mil verlies. De huur van Felix van Madrid is duurder bij wijze van. Daarbij vroeger aaste Arsenal ook op Jorginho die destijds voor Chelsea koos toen waren er ook genoeg Arsenal fans die het zonde vonden dat hij niet voor ons koos. Enige wat ik hier nadelig van vind is dat hij met 'opzet' de titel kan verstoren voor ons door bijvoorbeeld opzettelijk blunders of kaarten te maken/pakken. Is misschien ver gezocht maar die Boehly van Chelsea vertrouw ik voor geen meter. Rare snuiter die eigenaar..
 
GLENNN
 
0
31 januari 2023 om 13:51
City heeft ooit interesse in Jorginho gehad, voordat hij naar Chelsea ging. Toen zat Arteta ook bij City. En erna heeft Arsenal ook nog interesse gehad. Arteta heeft vertrouwen in Jorginho. Wellicht ook wel dat Jorginho nu beter gaat renderen met 2 middenvelders om zich heen. Tevens heeft hij de backs bij Arsenal die veel meer richting het middenveld spelen en ondersteunen, met name Zinchenko.
 
VisWoestijn
 
0
31 januari 2023 om 13:57
Dan ga ik er vanuit dat Enzo al helemaal rond is, want anders is het niet logisch om Jorginho al te laten gaan. Tenslotte hebben we verder niet dezelfde type middenvelders in de selectie. Verder wel een leuke transfersom voor een speler die toch minder wordt met een aflopend contract.
 
The_Wizardly
 
1
31 januari 2023 om 14:04
Zo een overschatte saaie speler die niks gaat toevoegen aan de spel van Arsenal. Mede verantwoordelijk voor het kapot maken van Chelsea in de afgelopen jaren. Voorspelbare speler die 0 creativiteit heeft.
 
dastan227
 
1
31 januari 2023 om 20:45
Jorginho wordt niet als alternatief gezien voor Caicedo. Jorginho dient als back up voor Xhaka, terwijl Caicedo juist als back up wordt gezien voor Partey. De transfer van Jorginho heeft niks te maken met Caicedo.
 
AfcaGunner
 
0
31 januari 2023 om 21:41
Prima oplossing voor een half jaar en dan in de zomer Rice halen. Wel raar dat Lokonga verhuurt is nu heb je nog een te dunne spoeling.
 
Arsenal-Gunner
 
0
31 januari 2023 om 22:03
Hmmm hij is in ieder geval beter dan Lokonga maar ik snap niet waarom ze doorgaan met die spelers die eigenlijk niet meer meekomen bij Chelsea te halen. Weet eerlijk gezegd niet eens of die nu wel beter is als Elneny die op zijn minst nooit verzaakt. Moet wel zeggen dat je nu Partey rust kunt gunnen, dat kon je je eigenlijk niet veroorloven met Lokonga. Vraag mij wel af hoe duur die is qua salaris want het is wel een grotere naam. Al met al ben ik niet zo negatief eigenlijk
 
Jackieboy10
 
0
31 januari 2023 om 22:26
Blijkbaar wordt/is Lokonga verhuurd aan Palace. Goed voor hem, maar voor ons nog redelijk opvallend aangezien we dan nog steeds slechts 1 back-up hebben. Marquinhos is overigens verhuurd aan Norwich, wat ik goed vind! Hoop dat hij het daar goed doet, want ik denk dat daar wel een leuke speler in zit. Wat betreft Jorginho ben ik wel vrij pessimistisch eigenlijk.. Chelsea rejects zijn tot op heden geen goede transfers gebleken. En Jorginho past in niks in het profiel speler dat recent gehaald wordt... Maar goed, ik laat mij hopelijk positief verrassen.
 
Arsenal-Gunner
 
0
31 januari 2023 om 22:45
Ja als het geen Chelsea speler zou zijn had dit niet zo'n nare smaak erbij. Ze moeten echt ophouden met die onzin. Pak dan hun betere spelers inplaats van de rejects. Voetballend kan Jorginho wel mee maar die heeft niet echt de pressie waar Arsenal zo veel mee doet nu. We gaan het zien.... Lokonga en Marquinhos verhuren ben ik wel blij mee. Lokonga moet echt meer spelen om mee te kunnen en Marquinhos speelt toch bijna nooit. Zie Marquinhos nog wel verassen eigenlijk. Zag er leuk uit in die paar wedstrijden.
 
AfcaGunner
 
0
31 januari 2023 om 22:54
Ik snap ook niet waarom Lomonga verhuurt is, ja tuurlijk voor hem wel goed. Maar nu hebben we nog steeds even dunne spoeling op het middenveld.
 
Jackieboy10
 
0
1 februari 2023 om 10:32
Dat is het misschien ook wel voornamelijk idd Arsenal-Gunner. Ik heb een beetje een trauma van die Chelsea spelers die wij hebben gehaald in het verleden haha! En inderdaad, ik ben vooral bezorgd over die pressie. Dat is namelijk onze grootste kracht onder Arteta. We gaan het zien inderdaad, hopelijk kan hij in de EL in ieder geval Xhaka of Partey ontlasten...
 
J.Willshere
 
0
1 februari 2023 om 06:23
Gemengde gevoelens. Als je ziet dat hij destijds 57 mil gekost heeft en Arsenal hem toen ook wou en je hem nu voor 13.5 mil kunt binnen halen is opzich geen geld daar haal je tegenwoordig nog geen eredivisie speler voor voor dit geld. Hij is goed aan de bal maar wat meerdere al zeiden eg sloom. Fijn om hem te gebruiken voor de Europa League kunnen Xhaka of Partey lekker rusten midweeks.