Arsenal wint na 14 jaar weer bij Manchester United in Premier League
Zondag, 1 november 2020 om 19:22

Arsenal heeft Manchester United zondagavond dieper in de zorgen gedrukt. Dankzij een rake strafschop van Pierre-Emerick Aubameyang boekten the Gunners een 0-1 zege. Voor het eerst sinds september 2006 won Arsenal een uitwedstrijd tegen Manchester United in de Premier League; Mikel Arteta werd na Herbert Chapman (in het seizoen 1925/26) de tweede trainer in de geschiedenis van Arsenal die zijn eerste twee wedstrijden tegen Manchester United won. Het team van collega-trainer Ole Gunnar Solskjaer wacht al zes thuisduels op rij op een competitiezege en stat vijftiende in de Premier League. Donny van de Beek viel een kwartier voor tijd in.

Ole Gunnar Solskjaer opteerde opnieuw voor een centraal blok met Fred en Scott McTominay op het middenveld, waardoor er geen ruimte was voor Van de Beek. Voor het duo speelden Mason Greenwood, Bruno Fernandes en Paul Pogba; vorige week waren dat Juan Mata, Fernandes en Daniel James tegen Chelsea (0-0). Halverwege de eerste helft nam Greenwood de eerste serieuze doelpoging voor zijn rekening: na een messcherpe en diagonale steekpass van Marcus Rashford schoot Greenwood in de korte hoek tegen keeper Bernd Leno aan.

Zes minuten voor de rust volgde het antwoord van Arsenal: Willian en Pierre-Emerick Aubameyang combineerden aan de rand van het strafschopgebied en uiteindelijk krulde eerstgenoemde de bal richting de verre hoek. Doelman David de Gea stond als aan de grond genageld, maar de inzet van Willian scheerde tegen de lat. Kort daarna zeilde een kopbal van Bukayo Saka net over na voorbereidend werk van Héctor Bellerín, waardoor 0-0 de ruststand was.

Donny van de Beek viel een kwartier voor tijd in bij Manchester United.

Manchester United produceerde in de eerste helft slechts doelpoging: het laagste aantal in een eerste helft van een thuiswedstrijd in de Premier League sinds de nul schoten tegen Manchester City in oktober 2015. Arsenal was de bovenliggende partij in het eerste bedrijf, maar moest voorin wat zuiverder worden in de afronding. Na de pauze bleef Manchester United onmachtig. Een kopstoot van Harry Maguire ging voorlangs en dreigender werd de thuissploeg niet voordat Arsenal de score halverwege de tweede helft opende.

De bezoekers mochten aanleggen vanaf elf meter nadat Bellerín werd gevloerd door Paul Pogba; Aubameyang schoot de penalty raak in de rechterhoek. Om de wedstrijd van een nieuwe impuls te voorzien koos Solskjaer ervoor om Edinson Cavani en Van de Beek een kwartier voor tijd binnen de lijnen te brengen. Toch bleef Manchester United vrij onmachtig in aanvallend opzicht. Een door Mohamed Elneny én doelman Leno van richting veranderde voorzet van Van de Beek belandde op de paal, maar daar bleef het bij. Arsenal stijgt dankzij de overwinning naar de achtste plaats in de Premier League.

Meer nieuws
   
00:04
00:04
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
   
23:00
23:00
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
   
22:53
22:53
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (168)

 
TakeMeHome
 
43
1 november 2020 om 19:25
Echt een belachelijke vertoning van de thuis club. Je speelt een partij om totaal niet voor de overwinning te spelen. & dat terwijl er juist een goede reeks achter de rug hebben. Ach, ik ben er klaar mee, wat ik al vaker zeg & roep! Ik verwacht(te) niks van United. Wordt een zwaar vermoeiend jaar dat zal gaan lopen als een achtbaan.Denk dat United ergens rondt plek 6/8 eindigd.Ohh & Ole, aub.. doe wat met je opstelling & wisselbeleid. Want die Pogba stelt week in, week uit, alleen maar telleur!
 
Lierse1997
 
67
1 november 2020 om 19:27
En dan haalt hij Fred eruit, begin je op Van De Beek te hopen en brengt hij doodleuk Matic erin ??.
 
TakeMeHome
 
28
1 november 2020 om 19:29
Belachelijk idd! Fred was, vergeleken met de andere 3 op het middenveld de betere & die haalt hij eruit! & die Pogba, was gechameerd van 'm tijdens jeugd bij United & zeker zijn Juve tijd. Maar wat hij de laatste jaren laat zien kan je dit gewoon geen top speler noemen, vind ik. & SMT deed ook te weinig.
 
El Fenomeno
 
39
1 november 2020 om 19:28
United heeft toch een selectie vol met middelmaat. Totaal geen voetballend vermogen, techniek, dynamiek, het is helemaal niets.
 
TakeMeHome
 
88
1 november 2020 om 19:31
Dat is helemaal niet waar. Ballen kunnen ze wel degelijk. iig beter dan dat wat zij tegen Arsenal & Chelsea hebben laten zien. Maar jij heb altijd wel de p*k op United. Zo voorspelbaar, net Pogba jij..
 
PSVVV-Venlo
 
11
1 november 2020 om 19:34
Je ziet het anders niet terug in de ranglijst en resultaten. Het is wel gebleken dat United gewoon een moeilijke ploeg is om aan de praat te krijgen. Dat lukt de beste managers al niet na het vertrek van SAF. Op dit moment zitten er geen spelers die bij een andere topclub in de PL in de basis zou staan in deze vorm.
 
El Fenomeno
 
44
1 november 2020 om 19:38
Ballen kunnen ze helemaal niet. Ze hebben nauwelijks voetballend vermogen, verfijnde spelers a la Ziyech of een Bernado Silva. Achterin allemaal houten klazen. Centraal op het middenveld spelers die wel kunnen ballen maar niet sterk zijn in de korte combinaties. Voorin moeten de spelers het ook meer van hun snelheid hebben. Arsenal heeft veel meer spelers die voetballend beter zijn zoals je vandaag kon zien.
 
TakeMeHome
 
41
1 november 2020 om 19:46
Is goed! Je hebt gelijk El Fenome'NOT.
 
El Fenomeno
 
34
1 november 2020 om 19:59
Weet ik, dat hoef je me niet te vertellen. Helaas heb jij net als veel andere United supporters een enorme plaat voor je gezicht. Succes met dit ''goed voetballend'' United dat voor plek 10 strijdt.
 
TakeMeHome
 
3
1 november 2020 om 21:42
Waaruit citeer jij dat ik zeg dat United goed voetbalt? Degelijk staat er, pak anders een woordenboek erbij. Weet ook niet wat je bedoeld met 'van je op papier (een van de) beste spelers'. Ik vind Pogba een slappe hap die niks toevoegd aan dit elftal! Nu jij weer..
 
THenry_228
 
2
1 november 2020 om 22:00
@El Fenomeno: akkoord, Man Utd behoort niet tot het Red Bull-concern en is dus voor jou per definitie slecht maar ene Bruno Fernandes is echt wel een creatieve topspeler. Zegt meer over jou dat je stelt dat United geen creatieve speler heeft en enkel middelmaat heeft.oh ja, United- Red Bull 5-0??
 
El Fenomeno
 
5
1 november 2020 om 23:51
Nee, je zei ''ballen kunnen ze wel degelijk''. Dat is wat anders dan dat je het degelijk noemt. Je bedoelt hiermee dat ze wel degelijk goed kunnen voetballen. Niet snel je mening veranderen als je weer wordt klem gezet.
 
TakeMeHome
 
2
2 november 2020 om 01:22
Ze kunnen wel degelijk ballen. In de zin & context van: ze kunnen aardig voetballen. Ook geef ik er bij aan dat zij "iig beter kunnen ballen dan wat zij tegen Arsenal & Chelsea hebben laten zien"..Maarja, jij kijkt elke wedstrijd die United speelt toch?Als dat zo is, dan waarom was je niet lovend over de 5 - 0 tegen Leipzig? Tuurlijk niet, want wanneer United goed speelt, speel jij weer hide & seek als een Pro.Geen wonder dat je vaker onzin uitkraamt dan dat je wat nuttigs zegt. & nogmaals, ik weet het..Jij haat United, dus zo gek is het niet dat je er dan alleen bij bent wanneer United slecht speelt.
 
Samcro
 
0
2 november 2020 om 12:08
Takemehome, hij haat alles wat met Engeland te maken heeft en houdt van alles wat met Duitsland te maken heeft. Dat jullie er nog iets mee doen met die shit die uit zijn mond komt....
 
El Fenomeno
 
0
2 november 2020 om 14:31
Gaat Pepe de EPL nog kapot spelen dit seizoen Samcro? En Lemar kwam ook he en Sanchez zou destijds niet vertekken. Over onzin gesproken.
 
ajax1812
 
41
1 november 2020 om 19:30
En ik zag een week of 2 geleden nog een manchester united fan zeggen dat United wel een kandidaat was voor de titel dit jaar ?? United is echt verschrikkelijk slecht, lopen ook alleen maar vedettes rond.
 
TakeMeHome
 
10
1 november 2020 om 19:33
Neejo! Ga er maar vanuit dat United pas over minimaal 4 jaar mee zal gaan doen om de titel? & dan is het nog maar de vraag, kunnen ze het 'dan' wel? & willen top spelers nog wel naar United verkassen? Milinkovic-Savic halen, Pogba verkopen. Upamecano halen, Sancho & je staat er alweer stukken beter voor!
 
ajax1812
 
8
1 november 2020 om 19:35
Ik vind eerlijk gezegd dat United door en door verrot is op het moment, Woodward moet eruit, OGS moet eruit en de helft van de selectie kan je ook wel wegdoen
 
TakeMeHome
 
9
1 november 2020 om 19:41
Blijf mezelf herhalen. Sinds SAF is vertrokken, is United als een kaarten huis in elkaar gezakt! Zijn invloed, blijkt dus na 7 jaar, was zo groots & ongekend. Dat je wel met zekerheid kunt stellen dat de top club Manchester United, is gevallen! Het is wachten tot United top spelers haalt om weer van ouds echt te gaan strijden ipv dit soort trieste vertoning!
 
AFC-BusbyBabe
 
0
1 november 2020 om 22:27
Dan moet je beginnen bij het bestuur. De Glazers en Woodward. Maar zolang die blijven zitten. Zullen hun alleen hun eigen portemonnee spekken. En niet in de club steken. Daar waar dit jaar versterkingen nodig waren aan de rechterflank. Een CVM en een CV. Kreeg OGS ze geen van allen. Net als onder LVG en Mourinho. Als de CL niet gehaald wordt. Wordt er in de groep geïnvesteerd. Het jaar later hebben ze het wel gehaald. En wordt er niks gehaald. Dat is al jaren zo.Zolang de Glazers er zullen zitten. Verandert er niks. En zal United niet snel meer in de top komen. Andere clubs zullen United voorbij streven. Ook financieel en qua fans wereldwijd gezien. Deze generatie aan mensen, wereldwijd. Zien nu City en Liverpool de lakens uitdelen. En zullen wereldwijd steeds meer aanspraak krijgen. En wereldwijd grotere clubs worden dan UnitedLos van het beleid. Kan er van dit materiaal toch echt wel iets beter op de mat weg gezet worden. Keer op keer maakt OGS verkeerde keuzes. Na een goed resultaat, gooit hij het weer om. Houdt nooit vast aan 1 systeem of iets. En houdt zich vast aan slechte spelers, zoals Maguire en SMT. Tegen Leipzig maakt hij de juist keuzes. Maar paar dagen later. Verandert hij weer wat. En maakt hij 90 minuten lang verkeerde keuzes. Dit is niet top club waardig. Als je die top club wilt zijn. Iig niet United waardig.1 punten uit de laatste 4 thuis wedstrijden!!!!
 
AFC-BusbyBabe
 
19
1 november 2020 om 19:34
OGS eruit knikkeren. Is echt aan hem te verwijten deze verliespartij. Door Fred CVM te zetten. En SMT box to box. Daar waar Fred de laatste wedstrijden erg goed speelde. Dat die SMT de hele wedstrijd mocht spelen is een lachertje. En dan Bruno eruit halen als je achter staat. OGS ziet in vd Beek alleen de cam plek. Dan heb je er ook weinig verstand van. Steeds veranderen van tactieken de spelers op de verkeerde plek. Is echt aan hem te verwijten.
 
Lierse1997
 
6
1 november 2020 om 19:36
Pogba hangend op de linkerflank was ook zo iets onbegrijpelijk. En uiteindelijk ging Bruno er dan maar lopen, maar die hadden ze dan weer net nodig in het centrum.
 
TakeMeHome
 
13
1 november 2020 om 19:43
Weet niet wat ik nog te melden heb. Het is 1 grote puinhoop! Triest, terug te vinden op plek 15 (!)
 
AFC-BusbyBabe
 
2
1 november 2020 om 20:55
Afgelopen woensdag tegen Leipzig. Met de ruit middenop. Werkte het wel. Maar toen speelde Fred aan de rechterkant. En Matic als cvm. Waarom verandert OGS het dan weer. En waarom.speelde Tuanzebe niet. De beste cv die je hebt. Elke keer weer die SMT die mag blijven staan. Die zou bij geen enkele top club in de basis staan. Laat staan op de bank zitten
 
AFC-BusbyBabe
 
0
1 november 2020 om 20:56
Idd. Weer terug naar 8 jaar geleden. Diep triest. Niks opgeschoten. Grotendeels met het bestuur te maken. Die geven OGS niet de spelers die hij nodig heeft. Maar zoals vandaag. Is het aan OGS te verwijten dat er geen resultaat is geboekt. En geen progressie. We zijn paar maanden geleden nog 3e geëindigd.
 
locomotif
 
88
1 november 2020 om 19:25
Partey speelde uitstekend. Een beetje vroeg om te zeggen misschien maar ik denk dat het echt een topaankoop is geweest.
 
locomotif
 
51
1 november 2020 om 19:29
Overigens was Gabriel ook weer heel goed. Zowel verdedigend als aan de bal brengt hij heel veel.
 
Oelie Wapper
 
19
1 november 2020 om 19:25
Zeer matige wedstrijd, waarbij Arsenal wel iets beter was dan United, maar toch niet heel veel. Terechte pingel, dat wel. Het feit dat ze uit winnen van een traditionele top-3 club is in deze Corona-tijd overigens een stuk minder spectaculair.
 
Moraat
 
1
1 november 2020 om 21:25
Waarom is het minder spectaculair?
 
Oelie Wapper
 
5
1 november 2020 om 21:34
Omdat er geen publiek bij aanwezig is, wat uitwedstrijden over het algemeen moeilijker maakt.
 
TomDuyf
 
36
1 november 2020 om 19:25
Goede pot van Arsenal. Gabriel en partey beide erg sterk, wat een aankopen lijken dat te gaan worden.
 
stravven
 
34
1 november 2020 om 19:25
Dit had ik absoluut niet verwacht voor de wedstrijd. Dit was trouwens wel echt een slechte wedstrijd van zowel Arsenal als United, waarin Arsenal iets minder slecht was dan united. Motm is voor mij Elneny, die speelde toch echt een hele goede partij vandaag.
 
ArsenalAddict
 
45
1 november 2020 om 19:30
Hoe kan je dit nou slecht noemen man. Dit is juist een hele volwassen stabiele wedstrijd geweest tegen een topploeg op een plek waar we 14(!) jaar niet wonnen. Saai en niet sprankelend staat niet gelijk aan slecht, onbegrijpelijk je leest het zo vaak.
 
Lierse1997
 
20
1 november 2020 om 19:34
Qua naam een topclub, qua prestaties in de PL dit seizoen een lage middenmotor. Dat dan ook nog eens extreem defensief speelt in de eerste helft. En dan moet je blij zijn dat Pogba een idioot is en een penalty weggeeft. Dus ik zou dit nu niet echt “volwassen en stabiel” noemen.
 
stravven
 
12
1 november 2020 om 19:34
Wat ik met slecht bedoel: De wedstrijd was gewoon niet om aan te zien. Arsenal was verdedigend solide, maar echt kansen creeeren viel enorm tegen.
 
Joga_Bonito10
 
12
1 november 2020 om 19:36
Arsenal de terechte winnaar. Meeste serieuze mogelijkheden gehad. Ook het positiespel vond ik verzorgder eruit zien.
 
ArsenalAddict
 
15
1 november 2020 om 19:39
Ja gooi het dan op saai, niet slecht. Slecht is dat je niks verdient, maar Arsenal was min of meer heer en meester. Het team dat Leipzig van de week 5 goals om de oren gaf, had niets in te brengen.
 
ArsenalAddict
 
12
1 november 2020 om 19:41
Extreem defensief? Dat valt heel erg mee, de bal ging standaard naar voren en er werd constant gezocht naar de aanval. Ik weet niet waar jij naar kijkt, maar Arsenal was wel degelijk volwassen en stabiel. Zeker op een plek als Old Trafford. Alleen tegen het einde aan, wat logisch is, kwamen de zenuwen opspelen.
 
John Terry
 
6
1 november 2020 om 19:36
Niet goed, maar minder slecht dan wat Chelsea vorige week kwam doen. Dat was de Londense dubbeldekkerbus tegen de VIRM van de NS. Arsenal liet bij vlagen toch de tanden zien en dat wordt beloond door Pogba.
 
ArsenalAddict
 
8
1 november 2020 om 19:42
Motm kan ook niet iemand anders zijn dan Gabriel. Man wat zat hij overal tussen, die man hield de hele verdediging bij elkaar.
 
Fc Scheidsrech
 
3
1 november 2020 om 21:41
Je bedoelt Elneny, Gabriel had er met rood af gekund /misschien wel moeten en zeg ik als Die Hard Arsenal fan. Gabriel was goede 2-4e samen met Partey en Saka maar Elneny was heer en meester als Xavi in top vorm.
 
Jackieboy10
 
4
2 november 2020 om 01:05
Mijn god wat een superlatieven... "Als een Xavi in top vorm", wat een uitspraak zeg. Goede wedstrijd van Elneny, zoals hij dit hele seizoen al doen, maar laten we dat soort termen alsjeblieft achterwege laten zeg.. Dat is een belediging voor Xavi en dat zeg ik als Arsenal fan.
 
Fc Scheidsrech
 
0
2 november 2020 om 22:31
@jackieboy10; Want Xavi had nooit een slechte wedstrijd soms ? Dit was gewoon masterclass van Elneny is echt geen belediging voor Xavi, totaal niet. Kijk Match of the Day maar op terug en de analyse van Martin Keown erover
 
ArsenalFanehv
 
61
1 november 2020 om 19:25
Thomas Partey en Gabriel. Meer hoef ik niet te zeggen.
 
stravven
 
69
1 november 2020 om 19:26
Elneny was ook echt geweldig vandaag.
 
arsenal890
 
7
1 november 2020 om 19:29
Inderdaad, dit lijkt mij een prima blok voor het middenveld. Alleen nog een creatieve speler ervoor.
 
arturotorres
 
3
1 november 2020 om 19:38
Zou een middenveld met de punt naar achter met partey, elnely en ceballos niet kunnen? Of anders ceballos op cam waar hij vroeger altijd speelde
 
ArsenalFanehv
 
18
1 november 2020 om 19:39
Elneny was inderdaad geweldig. Voortaan nooit meer Ceballos wat mij betreft.
 
caine
 
31
1 november 2020 om 19:50
Die hebben ze met Özil ??
 
fred-manred
 
9
1 november 2020 om 19:25
Echt alles was slecht aan deze tweestrijd. Utd hoeft voorlopig niet aan een titelstrijd te denken komende jaren. Als je niet eens van een nummer 13 kunt winnen, dan ben je gewoon te slecht om mee te doen in de top. Het wordt gewoon een Liverpool scenario met 30 jaar geen titel oid. De ``overtuigende`` overwinning op Leipzig was duidelijk een incidentje. Niemand weet een weg naar voren te vinden, maar wat wil je ook met Fred en Mctominay die een beetje proberen op te bouwen. Er zit geen idee in het spel en transfers van Utd. Hopelijk nog een paar incidentjes in de CL, misschien wordt het dan toch nog een oke seizoen. Gefeliciteerd Arsenal fans.
 
COYGX14
 
29
1 november 2020 om 19:26
Gabriel, wat een beest! eindelijk een top verdediger.
 
SamerZibari
 
9
1 november 2020 om 19:35
Gabriel hoorde rood te krijgen
 
Dsquared
 
19
1 november 2020 om 20:08
En daarom is het ook zo'n topper Samer! Spelen op het scherpst van de snede hoort erbij in de top. Spelers als Sergio Ramos gaan ook niet op 50% spelen omdat ze geel op zak hebben.
 
PSVerein
 
105
1 november 2020 om 19:26
Met de transfersom in acht genomen is Pogba 1 van de grootste miskopen van de voetbalhistorie. Wat een slappe zak is dat zeg
 
Thanos
 
20
1 november 2020 om 19:40
Eens maar ik vind hem al jaren overschat. Ik heb liever 1 Kante dan 2 Pogba’s.
 
LucasAndersen
 
15
1 november 2020 om 19:48
Niet eens een van de beste 3 middenvelders bij United, en dat heeft dan bijna 100m gekost. Zorgt nog jaarlijks voor drama ook
 
JuventusPuglia
 
10
1 november 2020 om 21:21
Ik heb deze wedstrijd niet gezien. Maar Pogba is echt wel een goede speler hoor, Alleen heeft die gewoon geen mannen om zich heen. Was bij Juventus geweldig maar nu zit die in een team met veel jonge gasten. Bijna niemand die daar de kar trekt. Keane zegt het vaak genoeg, Toen hij in de kleedkamer zat kon hij iedereen aanwijzen waarvan die zij zoals hem wil ik zijn. Natuurlijk kan die zelf ook zijn mouwen opstropen maar sommige mensen hebben gewoon die prikkels nodig die ze motiveren
 
THenry_228
 
1
1 november 2020 om 22:07
Net het feit dat hij spelers(betere dan hem?) rond zich nodig heeft, is al een veeg teken. Tuurlijk is het met een Pirlo of Kante naast/achter je lekker ballen.
 
bale99
 
3
1 november 2020 om 19:26
Geen spektakel of genot, maar blij met de 3 punten vandaag. Beide ploegen speelden heel defensief, maar uiteindelijk een terechte winst.
 
TILBURG013
 
9
1 november 2020 om 19:26
Matige wedstrijd van beide kanten maar in mijn ogen wel een terechte overwinning van Arsenal! United moet zich schamen dat ze zich 75 minuten zo erg hebben ingegraven op Old Trafford. Ik ben erg blij, eerste keer sinds 2004 gewonnen in Manchester!
 
TILBURG013
 
5
1 november 2020 om 19:28
*2006
 
Lierse1997
 
16
1 november 2020 om 19:26
Het wonder is geschied, Arsenal heeft voor het eerst in 5 jaar een uitwedstrijd gewonnen tegen een lid uit de top 6. Nu hebben ze toch een mooie 13/90 in die wedstrijden. Anderzijds ook wel typerend dat het dan net bij Man U moet zijn. Een team waarvan geen enkele speler meer of evenveel heeft gescoord op Old Trafford dit seizoen dan Zaha, Son en Kane. Twee topclubs eigenlijk toch waarvan je je mag afvragen of het naast historie en aanzien nog wel topclubs zijn. Al is voor Arsenal hopelijk de kentering ingezet.
 
APPELSAP12
 
10
1 november 2020 om 19:35
Ik vind beide subtop om eerlijk te zijn. Arsenal speelt gewoon in de Europa League en Man United is ook niet echt een club waar je u tegen zegt. Beide clubs zitten al 5 jaar lang niet meer in dat rijtje van elite clubs hoor, alleen in naam zijn ze nog groot, verder niet.
 
Lierse1997
 
6
1 november 2020 om 19:37
Ondertussen zijn ze inderdaad eerder subtop dan echte top. Toch zonde van zo twee mooie clubs.
 
fred-manred
 
6
1 november 2020 om 19:38
Liverpool was ook zo ver heen ooit. Het heeft even geduurd, maar ze zijn er ook weer.
 
Lierse1997
 
0
1 november 2020 om 19:42
Ja uiteindelijk zullen ze er wel terug komen want voor volledig af te glijden is de fanbase te groot. Maar momenteel is het echt triest. Al helpt het ook niet dat de trainer een angsthaas is tegen toppers.
 
John Terry
 
6
1 november 2020 om 19:27
Dit somt United van de afgelopen jaren toch wel weer op hoor. Hoe kan je nou in een twee weken Leipzig en PSG overhoop spelen en vervolgens geen vuist maken tegen Holding en Gabriel? Arsenal licht de betere maar een gelijkspel had niet misstaan omdat het van beide kanten niet best was, maar Pogba laat z’n ploeg gewoon vallen.
 
falcao1984
 
21
1 november 2020 om 19:29
PSG speelden ze niet overhoop, Leipzig heb ik niet gezien maar dacht 4 late goals. Individueel hebben ze natuurlijk wel paar giganten, als team vind ik het zwaar overschat.
 
John Terry
 
4
1 november 2020 om 19:31
United was vrijwel de hele wedstrijd bovenliggend, nee het was geen VVV-Ajax maar als je in de CL een opponent als PSG zo onderuit speelt vind ik dat ik wel wat superlatieven mag gebruiken hier en daar.
 
JustPSV95
 
4
1 november 2020 om 19:45
United is alleen goed wanneer ze echt de ruimte krijgen, wat tegen psg en in de laatste fase tegen Leipzig (moesten komen) wel krijgen, maar in de pl veel minder.
 
TILBURG013
 
19
1 november 2020 om 19:29
United heeft PSG totaal niet overhoop gespeeld en Arsenal heeft gewoon een betere verdediging dan Leipzig in mijn ogen. Gabriel is echt een beest!
 
John Terry
 
1
1 november 2020 om 19:33
Speelde een goede wedstrijd inderdaad, maar het heeft geen zin als ie het volgende week bij wijze van spreken tegen Vardy weer laat liggen. Als die verdediging over langere tijd zo solide kan blijven met Partey ervoor (goede speler zeg) dan kunnen ze stappen gaan zetten.
 
TILBURG013
 
6
1 november 2020 om 20:02
Klopt al vind ik Gabriel dit seizoen erg consistent. Het is vaak de partner naast hem die teleurstellend is.. toch vind ik Arsenal dit seizoen, verdedigend erg sterk. Creativiteit is het gene waar echt aan gewerkt moet worden!
 
El Fenomeno
 
8
1 november 2020 om 19:39
Tegen betere ploegen die ruimte weggeven kan United wel wat forceren. Tegen gelijkwaardige of mindere ploegen komen ze er in de kleine ruimtes voetballend niet doorheen.
 
John Terry
 
5
1 november 2020 om 19:47
Klopt, daar lijkt bijna de hele PL last van te hebben. Chelsea tegen Burnley was dankzij Ziyech de eerste PL wedstrijd die ik zag dit jaar waarin de topploeg echt 90 minuten de baas was over de geparkeerde bus.
 
Real19888
 
5
1 november 2020 om 19:56
Zoals Lampard al zei: Ziyech legt ballen over de verdediging heen, dat is wat Lampard zocht. Is haast onmogelijk om tegen te verdedigen. Levensgevaarlijk afstandswapen die linkervoet.
 
THenry_228
 
1
1 november 2020 om 22:12
Dus Leipzig is zoveel beter dan United dat ze er 5-0 van verliezen.Van het zwakste United in 3 decennia... makes sense??
 
Imesut
 
10
1 november 2020 om 19:27
Oh heerlijk dit, Gabriel had wel eeen tweede gele kunnen krijgen maar wat een tank is het! En Partey speelde ook heel goed. Eindelijk weer eens gewonnen op Old Trafford.
 
Japie_Krekel
 
4
1 november 2020 om 19:27
United is echt heel slecht begonnen met aan de competitie met slechts 7 punten. ze hebben geluk dat de directe concurrentie ook niet best presteert maar als je zoveel uitgeeft is dit natuurlijk erg slecht
 
MoniqueVerschoor
 
26
1 november 2020 om 19:33
Hoi Japie. Wnnr wordt United nou weer top? Mourinho hield dat geweldige team toch zo tegen? Of bleek je weer zoals altijd onzin uit te kramen?
 
Japie_Krekel
 
3
1 november 2020 om 19:41
alsof het allemaal zo lekker ging onder Mourinho. op een gegeven moment ging het zo slecht dat hij mensen maar voor hoerenzonen ging uitschelden omdat de matige prestaties hem teveel werden
 
MoniqueVerschoor
 
8
1 november 2020 om 19:48
Poeh poeh, daar haal je wel ff een sterk voorbeeld uit de kast!! XD
 
Japie_Krekel
 
1
1 november 2020 om 19:53
op welke plek stonden ze dan op dat moment?
 
MoniqueVerschoor
 
9
1 november 2020 om 19:57
6e haha. Een stuk beter dan nu dus XD. Aan je stellige manier van vragen had je dat wss niet eens verwacht XD. Zoals je vaker laat zien eigenlijk nergens van de op de hoogte te zijn haha.
 
Japie_Krekel
 
3
1 november 2020 om 20:02
klopt maar ook een stuk verder in het seizoen natuurlijk. United is geen kampioen geworden maar haalde wel de CL dus ze zijn er niet op vooruitgegaan mbt Mourinho maar er dus ook niet op achteruit
 
MoniqueVerschoor
 
6
1 november 2020 om 20:19
Haha ik ga stukk. Je stelt zelf de vraag, waarop ik antwoord geef, waarna je vervolgens probeert te zeggen dat het eigenlijk niet te vergelijken is XD. Yup, geniaal punt hoor. Dat Mouringo s team cl haalde met 15 punten meer, doet er idd niet toe haha.
 
blink182
 
24
1 november 2020 om 19:28
Terechte overwinning voor Arsenal. En hopelijk heeft Zidane deze wedstrijd gezien, want Pogba moet je niet eens gratis willen. Dramatisch!
 
APPELSAP12
 
6
1 november 2020 om 19:38
Pogba speelt Valverde of Casemiro of Kroos nooit uit de basis, gelukkig.
 
blink182
 
10
1 november 2020 om 19:51
Ja idd, maar hij is wel Frans dus daar ben ik wel heel bang voor.
 
arsenal890
 
9
1 november 2020 om 19:28
Goede zege, 3 punten het allerbelangrijkste! Eindelijk een sterke verdediging door topaankopen als gabriel en partey! Nu nog een creatieve speler en het wordt misschien nog een mooi seizoen.
 
Clock End
 
3
1 november 2020 om 19:28
Volgens vele utd fans een formaliteit deze wedstrijd. Nou het was zeker van utd kant niet om aan te gluren. Een gelijkspel was het eerlijkst geweest waarschijnlijk, maar als er dan toch 1 ploeg de 3 punten mee moest nemen dan had arsenal daar zeker meer recht op. We missen creativiteit maar hebben niks weg gegeven en voor elke meter geknokt
 
Sjaak Akkerdaa
 
0
1 november 2020 om 19:29
Wat een treurige wedstrijd. Ze mogen een voorbeeld nemen aan de spelbeleving van Leeds en Southampton.
 
LuisNazario9
 
15
1 november 2020 om 19:29
Arme Donny, ik dacht dat hij te kort zou komen voor United (wat nog altijd kan) maar als je naar de speelwijze kijkt van United is Donny bijna 'te goed' voor United. Hij loopt de ruimtes in wilt snel tikken en is een hoger baltempo gewend en dat zie je. Gewoon niet terug bij United. Dat zie je dan ook goed terug in de pass van mctomonay in de 94e min. Laatste aanval en je steekt die bal over 40 meter dwars door het veld. Opbouwen en gecontroleerd voetbal is het niet.
 
Real19888
 
19
1 november 2020 om 19:34
"Donny te goed voor Manchester United" Lachwekkend op basis van 1 wedstrijd tegen een Arsenal in vorm. Zeg niet dat ie slecht was maar Donny heeft nauwelijks balcontacten gehad, logisch in slechts 15 minuten. Normaal gecharmeerd van Pogba maar wat een drama deze wedstrijd. Er ontbreekt vechtlust bij hem. Te nonchalant. Al met al een dramatische wedstrijd van een kwakkelend United. Ook Cavini zeer slordig in zijn passing. Afmaken is overduidelijk zijn kwaliteit. En Partey maakt echt wel een verschil. Tja, basisspeler bij Atletico, de 3e club van Spanje, en in Europa is Champions League (halve/kwart) finale geen uitzondering. Zegt genoeg.
 
myvision
 
7
1 november 2020 om 20:14
Donny is op z'n minst een (veel) beter uitgebalanceerd elftal dan dit United gewend dat doorgaans ook een hoger niveau haalde dan dit United. En dat kwam mede door Donny. Je ziet nu ook dat een speler als Ziyech direct een van de beste is bij Chelsea. De Jong, De Ligt idem. Maar zoals gezegd: wat niet is kan nog komen.
 
Real19888
 
16
1 november 2020 om 20:21
Ga aub nou niet zo ultra chauvinistisch alle Ajax spelers ophemelen want oud Ajax speler. Ziyech is toch heel wat klasses boven Donny. De Ligt ook overigens. Kun je onmogelijk vergelijken qua kwaliteit niveau en impact. Donny heeft excact 0 toegevoegd bij United terwijl Ziyech na 2 wedstrijden al een keyplayer wordt genoemd door fans én Engelse media. Was letterlijk de beste speler van de Eredivisie. Ook De Ligt heeft het al laten zien. Ajax verloor 2x kansloos van AZ, hetzelfde AZ wat kansloos van de mat werd geveegd met 4-0 door nota bene United B team. Je hebt je cluppie, en een oud speler, toch echt veel te hoog zitten. En ik weet niet of de Spaanse media het eens is met je of "De jong een van de beste spelers" bij Barca zou zijn. Ik lees kritischer verhalen. Wel goede speler hoor, maar je kan ook overdrijven. Je hebt Donny ècht hoog zitten want beweren dat Ajax doorgaans een hoger niveau haalde dan United en dat Donny daar en grote rol in zou hebben gespeeld? Ehhh, oké. Ja 18/19 en de eerste helft van 19/20 seizoen was Ajax wereldklasse, maar dat is letterlijk anderhalf seizoen.
 
myvision
 
2
1 november 2020 om 20:25
Maar je zegt nu toch zelf ook dat de spelers als Ziyech en De Ligt fantastisch waren. Ik zeg alleen maar dat Donny daarom veel beter tot zijn recht kwam. Dat was bij een Schone toch ook zo. Die gaat ook absoluut niet bij een United spelen maar speelde wel ineens als een wereldster tegen Real, Juve etc. Dat voorbeeld van AZ en United vind ik zo matig gezien AZ in de competitie nu ook zeer matig is maar wel van Napoli won een week geleden.
 
Real19888
 
7
1 november 2020 om 20:44
Maar Napoli staat 5e in Serie A en is ook niet meer de sterke ploeg die ze waren. Kijk, ik zeg nergens dat donny slecht is, of op de bank moet of weet ik wat, alleen United was simpelweg niet de juiste club vanwege Pogba en Fernandes. Ik wil die jongen helemaal niet bekritiseren, genoeg mensen die dat al doen vanwege de NL media hype waar hij zelf trouwens ook niks aan kan doen. Je hebt inderdaad een punt qua Schone en spelers die boven zich uitstijgen, maar dat waren ook maar een paar wedstrijden. Ja, Schone heeft een goede trap in huis maar af en toe liet hij ook steken vallen op het middenveld en was hij de dissonant, ondanks die haast legendarische vrije trap tegen Madrid. De absolute uitblinkers waren Ziyech, De Ligt, Tadic, en De Jong, zij droegen Ajax en tilde het hele team niveau omhoog. In dat bizar goed draaiende Ajax kwam Donny inderdaad goed mee, maar èchte kwaliteit is ook een minder team op sleeptouw kunnen nemen. Donny had naar een subtopper moeten gaan en dan konden we echt gaan oordelen wat zijn niveau nou precies is. Ik weet het ook niet om eerlijk te zijn.
 
albert333
 
6
1 november 2020 om 20:26
Te goed? En hij zit op de bank. Er klopt iets hier niet. Vond je hem ook te goed voor United tegen Leipzig in de CL? United of Oranje is geen Ajax. Vd Beek moet zich gaan aanpassen aan het team en niet zijn eigen dingen gaan lopen doen en hopen dat hij de bal krijgt.
 
sniewaar
 
8
1 november 2020 om 19:29
Eindelijk eens het middenveld gedomineerd. Partey is elite, maar ben vooral erg verrast door Elneny. Wat speelde hij goed zeg. Helaas is de aanval nog steeds veel te pover, het creëren van kansen ondanks het overwicht gaat echt ontzettend moeizaam. Lacazette en Willian waren weer dramatisch. Deze 2 in de basis is echt niet meer uit te leggen.
 
MoniqueVerschoor
 
11
1 november 2020 om 19:29
De lamme tegen de blinde. Het zou me verbazen als 1 vd 2 cl voetbal haalt.
 
stravven
 
8
1 november 2020 om 19:39
Eerlijk, dit seizoen in de PL verbaast niets mij meer. Kijk naar die oorwassing die Liverpool kreeg van Aston Villa bijvoorbeeld, wie had dat ooit verwacht?
 
Millonario
 
1
1 november 2020 om 19:30
Bagger slechte wedstrijd, je zou haast denken dat je naar de junioren zit te kijken. Viel in slaap in de eerste helft, tweede helft was niet veel beter. Wat is met die Pogba gebeurd? Heeft iemand hem wijs gemaakt dat ie kan voetballen als een nummer 10 ofzo? En Arsenal was ook niet veel beter, het is maar dat ze achterin betere organisatie hadden. Dat is ook wel eens anders geweest. Deze affiche was ooit de grootste in de Premier League, maar het moge duidelijk zijn dat deze twee clubs echt geen gevaar zullen vormen voor Liverpool of City om de strijd voor de landstitel.
 
Jackieboy10
 
2
1 november 2020 om 21:15
Met hoe Liverpool en City op dit moment spelen, is dat nog niet zo snel gezegd hoor.. Iedereen is echt matig tot nu toe. City kan niet meer scoren en is verdedigend zwak. Winnen echt met moeite hun wedstrijden. Liverpool eigenlijk idem. Die hebben nu al meer goals tegen dan vorig seizoen het hele seizoen en rollen teams niet meer zo makkelijk op. Komen nagenoeg elke wedstrijd op achterstand en moeten dan terug komen... Dit seizoen is gewoonweg niemand nog echt indrukwekkend.
 
AFC-BusbyBabe
 
4
1 november 2020 om 19:31
Verdiende overwinning van Arsenal. Niet dat ik Arsenal heel groots vond spelen. Maar dat was ook niet nodig om van dit United te winnen. Gefeliciteerd met de overwinning. Waar ik me het meeste aan stoor. Is dat OGS gewoon weer verkeerde keuzes maakt. Keer op keer. Na een goede prestatie tegen Leipzig. Verandert hij weer zijn spel. Dat een SMT een heel wedstrijd speelt. En dan box to box mag spelen. Is echt een lachertje. Fred hoorde dasr te spelen. Die speelde de afgelopen wedstrijden top op die plek. Aanhaalt hij ook nog Bruno eruit en laat hij zijn lieverdje SMT staan. VVoegdehelemaal.joks toe. Alleen.maar balletje breed. Of naar achter. Totaal geen United speler. Het, niet constant presteren. Is helemaal de schuld van OGS. Steeds weer verkeerde keuzes. Wat moet vd Beek doen om een SMT of Pogba eruit te spelen. De lievertjes van OGS.
 
Blackhawk
 
8
1 november 2020 om 19:31
Ik vond voornamelijk Partey, Gabriel en Elneny prima spelen. De voorhoede was niet echt best. Wel fijn dat Arsenal weer eens uit wint van Man Utd.
 
TheEmirates
 
7
1 november 2020 om 19:32
Elneny, Partey en Gabriel waren fantastisch vandaag. Het is allemaal nog niet goed, maar ik ben allang blij dat er langzaam een solide basis komt te staan. Creatieve middenvelder is natuurlijk hoognodig in januari. Auba spits met daarnaast Pépé en Martinelli, kan ijzersterk gaan worden.
 
Mancunian10_
 
3
1 november 2020 om 19:32
So dat was slecht. Net nu je denkt dat het lekker gaat krijg je zo een wedstrijd. Verdiend verloren, hopen op betere wedstrijden.
 
Elton
 
8
1 november 2020 om 19:34
Continu wanneer ik geen verwachtingen heb van Arsenal doen ze het toch. Gabriel en Partey op en top. Het moment dat Partey de bal verloor aan Pogba en hem direct terug won, genieten. Maaaar al met al mag ik Elneny niet vergeten, man wat speelde hij fris en goed vandaag. Rust, durven inspelen en indribbelen en zijn meters maken. Inval beurt van AMN beviel me niet. Te nonchalante gedrag. Al met al tevreden met iedereen. Come on you Gunners!!
 
Elton
 
3
1 november 2020 om 19:34
Continu wanneer ik geen verwachtingen heb van Arsenal doen ze het toch. Gabriel en Partey op en top. Het moment dat Partey de bal verloor aan Pogba en hem direct terug won, genieten. Maaaar al met al mag ik Elneny niet vergeten, man wat speelde hij fris en goed vandaag. Rust, durven inspelen en indribbelen en zijn meters maken. Inval beurt van AMN beviel me niet. Te nonchalante gedrag. Al met al tevreden met iedereen. Come on you Gunners!!
 
Khabibi
 
4
1 november 2020 om 19:34
Van de Beek moet gewoon basis. Dat is nu wel duidelijk. Pogba, Fernándes mogen banken. Elke keer als vd Beek er in komt gebeurt er wel wat en heeft hij de drang naar voren. Hij forceert gevaar voor het doel. Snap die waardeloze solskjaer totaal niet.
 
Sammerens
 
25
1 november 2020 om 19:35
Fernandes banken. Ik denk dat letterlijk iedereen bij die zin is gestopt met lezen.
 
MoniqueVerschoor
 
8
1 november 2020 om 19:38
Sinds de penalties opgedroogd zijn, voegt ie ook niet gek veel meer toe.
 
Sammerens
 
5
1 november 2020 om 19:45
Gewoon met afstand de belangrijkste speler bij United. Daar is geen eens discussie over mogelijk lijkt mij.
 
albert333
 
3
1 november 2020 om 20:15
Wat was de toevoeging van vd Beek in de CL? Hij stond basis en speelde volgens mij tot 60minuten?
 
lucas1234
 
1
1 november 2020 om 19:37
Mooi resultaat voor Arsenal en nu zijn ze ook eindelijk verlost van die slechte serie tegen de topteams. Het was zeker niet goede van beide kanten, en een gelijkspel was ook zwker niet misplaatst geweest, maar soms moet je gewoon een beetje geluk hebben om de overwinning over de streep te trekken.
 
Sammerens
 
1
1 november 2020 om 19:38
Wat moet je hier nu van zeggen. Ik had de indruk dat er op zijn minst wat vertrouwen zou zijn gekweekt na de laatste CL wedstrijden en dat dit op zijn minst naar wat meer durf zou leiden. Niets is minder waar. Diep bedroevend gespeeld en alle hoop weer vervlogen zoals het United betaamt. Ik kan alleen maar hopen dat het roer eens om gaat en die matig tot slecht presterende vaste vriendjes er eens gewoon naast komen te staan.
 
SocioFan1
 
4
1 november 2020 om 19:39
Met dank aan Ole, wat een laffe coach zeg. Vreemde keuzes, zwakke opstelling. Wanneer gaat hij meer durven en met Rashford, Cavani, Bruno en vdBeek, Pogba en een Fred spelen. Ze doen het leuk tegen teams die ruimte weg geven maar tegen compacte teams hebben ze moeite en dat met zo'n aanval. Hij moet meer durven maar ja. VdBeek zie je erin komen en het spelletje is totaal anders. Man U's spel tussen de linies is zo zwak en vdBeek probeert dat te brengen maar ze snappen dat spelletje niet. Gewoon lekker kick en rush. Neem die combi vdBeek met Matic tussen de linies combinatie aangaan en ze kwamen er meteen doorheen, als Matic de bal voorgaf ontstaat er een kans. Het is nu echt zwak en de wissel van Ole Fred voor Matic was ook lachwekkend. Ze willen helemaal niet voetballen volgens mij. Tegen Chelsea was het ook al zuur. Tegen Leipzig was het dan wel weer prima maar daar zie je dat ze ook veel ruimte kregen en dan zijn ze gevaarlijk in de counter. Tsja. En Arsenal was zelf niet top maar wel verdiend gewonnen. Daar is ook nog wel veel mis. Na het kijken vannbeide teams dan snap ik wel waarom ze beide in 't rechter rijtje staan.
 
TheEmirates
 
16
1 november 2020 om 19:49
Er zijn letterlijk pas 6 wedstrijden gespeeld en jij komt al met je rechter rijtje onzin? Arsenal heeft Liverpool, Man city en Man united nu uit gehad. 2 daarvan verloren waar de meeste teams die verliezen. Kom pas na een half seizoen met je rechter rijtje gepraat, dit is zo kort door de bocht.
 
SocioFan1
 
0
1 november 2020 om 20:05
Vorig jaar na een 'heel seizoen' net aan 8e geworden, en net aan in het linker rijtje, wil ik er ook best bijhalen. Het is niet zo dat Arsenal wel even makkelijk de top 6 gaat halen, kom nou.
 
AFC Dutch
 
10
1 november 2020 om 20:35
Emery was de coach voor 18 wedstrijden vorig jaar: 23 uit 18, 1.28 gemiddeld met een -3 Gd. Arteta: 33 uit 20, 1.65 gemiddeld met een +8 Gd. #5 Leicester had 1.63 punten per wedstrijd als vergelijking. Lijkt me duidelijk dat Arsenal onder Arteta absoluut beter presteert.
 
Arsenallz
 
8
1 november 2020 om 20:39
Dat zegt Theemirates toch ook niet? Je vergeet de context. Nu al drie toppers gehad in uitduels en al tegen Leicester gespeeld. Dan is het niet zo raar dat je niet bijster hoog staat. Resultaat van vorig seizoen zegt dan ook niks. Toen had je eerst Emery als trainer met een reeks van 7 duels waarvan 0 werden gewonnen. Bovendien zaten de teams zo dicht op elkaar dat 3 punten meer bijna CL voetbal was.
 
Begeleider
 
7
1 november 2020 om 19:40
Partey, Gabriel en Elneny waren erg goed. Elneny blijft me dit seizoen maar verbazen.
 
Samcro
 
7
1 november 2020 om 19:43
Winnen dankzij een penalty op OT met Dean als scheidsrechter. De bookies nemen hier graag je geld voor aan als je deze bet plaatst. Mager spel van ons, wel beter over de hele wedstrijd bezien.
 
RobTheGooner
 
2
1 november 2020 om 20:02
De odds waren misschien nog wel hoger dan de titel voor Leicester 4 jaar terug
 
stravven
 
4
1 november 2020 om 20:12
Wat nog veel vreemder is: Arsenal heeft de minste tegendoelpunten in de competitie, en dat na uitwedstrijden bij Liverpool, City en United.
 
TheEmirates
 
5
1 november 2020 om 20:16
Daarom, er ontstaat langzaam een solide verdediging. Dit is waar we al jaren om roepen. Toen het voetbal leuk was maar onze verdediging een gatenkaas. Daarom snap ik ook niet dat heel veel fans zo ontzettend negatief waren afgelopen weken, het was aanvallend niet goed. Maar dit is wel waar we al jaren om vroegen. Nu moet er nog voor creativiteit gezorgd gaan worden.
 
Arsenallz
 
1
1 november 2020 om 20:41
Het staat defensief ook vrij goed. Gabriel lijkt op het missende puzzelstukje. Al zou ik liever een betrouwbaardere partner naast hem zien want met Holding, Mustafi of Luiz gaat het vanzelf weer een keer mis zoals tegen Leicester City. Mustafi vergat toen even dat hij Vardy moest dekken.
 
Jackieboy10
 
0
1 november 2020 om 21:19
Precies, maar het is gewoon erg frustrerend dat zulke dingen er nog steeds in zitten. En dat uitgerekend Vardy dan weer scoorde. Je kunt gewoon een lijstje van spelers maken die altijd tegen Arsenal zullen scoren. Dat is erg frustrerend.
 
Samcro
 
0
2 november 2020 om 12:02
De goal van Leicester was meer te danken aan Xhaka dan aan Mustafi, Xhaka was zijn man volledig kwijt en is te traag om dat te herstellen.
 
 
0
1 november 2020 om 20:04
Wat een draak van een wedstrijd, van twee afschuwelijk voetballende ploegen. Zelfs een vlakke rit van 200km zonder ontsnappingen in de Vuelta is nog beter dan wat United en Arsenal vandaag lieten zien.
 
Fc Scheidsrech
 
9
1 november 2020 om 20:14
Elneny, Elneny, Elneny en Mohammed Elneny. Ik denk hij zelf je nog voor gek had verklaard als je zelfs 1,5 maand geleden tegen hem zou zeggen ie zo goed zou spelen voor ons en zo belangrijk. Hij was vandaag de man of the match met twee vingers in zijn neus en zijn voeten bij iedere bal van United spelers. In zijn broekzakken? Alles van Pogba, Fred en Rashford. Voor mij was Elneny mininaal een 9 vandaag. Daarnaast Saka! Wat een speler zolang al voor ons. Ook hij was weer geweldig. Thomas Partey ook goed en begint zijn drive te vinden, heerlijk dit. United werd tegen einde van wedstrijd wel iets beter maar zoveel echte kansen hadden ze nou ook weer niet. Gabriel moet voortaan beter oppassen als ie al geel heeft. Gefeliciteerd mede Gunners! Geweldig resultaat!!
 
MarekHamsik17
 
4
1 november 2020 om 20:28
Shaw 37,5 miljoen, Lindelöf 35 miljoen, Bailly 38 miljoen, Pogba transfervrij laten gaan teruggekocht voor 105 miljoen, Maguire 87 miljoen Vertrokken: Alexis Sanchez 34 Miljoen, transfervrij laten gaan, Herrera 36 miljoen, transfervrij laten gaan. 372,5 miljoen weggegooid aan waardeloze spelers, maar dan ook echt waardeloos
 
TheRoscoe
 
15
1 november 2020 om 20:37
Ik heb voor de verandering niets te klagen en iedereen heeft me positief verrast en ik ben gewoon blij, echt gewoon heel blij, blij blij blij, blij blij, blij blij blij
 
El Chicharito
 
0
1 november 2020 om 22:13
Een kinderhand is snel gevuld.
 
TheRoscoe
 
5
2 november 2020 om 07:49
Zeg dat nu nog eens maar dan zonder te janken.
 
Ayrshire
 
0
2 november 2020 om 14:03
Zelfs Lacazette?
 
TheRoscoe
 
1
2 november 2020 om 22:01
Zelfs Lacazette.
 
kootjai
 
0
1 november 2020 om 20:41
Dit zegt meer over man u dan arsenal. Kennelijk is man u op dit moment NOG slechter dan de gunners. Beide ploegen zullen met moeite moeten vechten voor EL voetbal, meer valt er niet te halen. Ooit de 2 beste ploegen in de PL, maar dan praten we over 15-20jr geleden! Wat een slecht wedstrijd zeg...
 
MichaellMT
 
5
1 november 2020 om 20:59
Wat ben ik blij met deze overwinning! Arsenal verdiende het iets meer. Wat zijn Partey en Gabriel goed zeg!!!! En Elneny die speelt ook zeer sterk dit seizoen, Partey / Elneny sterk blok!
 
ViscaCatalunya
 
1
1 november 2020 om 21:11
Balen voor Arsenal dat ze nog steeds niet van een top 6 team hebben kunnen winnen. Ik las in een Engelse krant dat Fernandes al een aanloop wilde toen er voor een penalty gefloten werd.
 
DiegoLugano
 
0
1 november 2020 om 22:37
Ben ik de enige die het zorgwekkend vind dat Arsenal slechter was dan dit United en nog steeds met een gelukje wint? Gaat alsnog niet de goede kant op.
 
Jackieboy10
 
7
2 november 2020 om 01:12
Slechter? Van beide kanten was het niet goed genoeg, maar Arsenal was toch echt de ploeg die het meeste druk zette op de tegenstander en kansen creëerde. United ging pas in de 2e helft een beetje voetballen en creëerde zelfs toen eigenlijk alleen wat doe de bal domweg in de 16 te pompen. Dus dan ben je denk ik inderdaad de enige, want daar was dus niet het geval. Beide waren niet top. Een gelijkspel had gekund, maar Arsenal was toch wel licht de betere dus is een overwinning niet gek.
 
DiegoLugano
 
0
2 november 2020 om 08:06
Licht de betere dan dit United is nog altijd slecht. Als dit een West Ham of Burnley uit was geweest had Arsenal hier gewoon 2-0 verloren. Er is totaal geen creativiteit en al helemaal niet de druk dat een topclub uitoefent meestal. Volgende week zal Arsenal gewoon weer punten laten liggen.
 
Samcro
 
1
2 november 2020 om 12:07
Er zal altijd kritiek zijn, ook als je na 14 jaar weer eens op OT wint, dan ook nog dankzij een pingel gegeven door Dean. Je verzint het niet... Maar goed, we hebben gewonnen, hebben gezien hoe enorm goed onze aankopen het doen en als we eenmaal volledig aangepast zijn aan het spel dat Arteta wil spelen zal het alleen maar beter gaan. We komen van heel ver, maar blijkbaar moeten we met reuzenstappen weer in de top meedraaien. Lekker makkelijk dat bekritiseren, maar de fans zien dat het de goede kant op gaat en houden vertrouwen in Arteta en wat hij neer wil zetten.