Aston Villa stuurt 'top spy' naar Feyenoord
Zondag, 18 maart 2018 om 11:45

Fred, Blaise Matuidi en Ivan Perisic maken stuk voor stuk kans om een transfer naar Manchester United te maken. Luke Shaw, Chris Smalling, Juan Mata, Matteo Darmian, Anthony Martial en Daley Blind mogen gaan. (Mail on Sunday)

Trainer Marcelino is ervan overtuigd dat Valencia de optie tot koop op Geoffrey Kondogbia gaat lichten. De overname van de gehuurde middenvelder van Internazionale kost 25 miljoen euro. (Superdeporte)

Aston Villa heeft een van zijn 'top spies' naar Nederland gestuurd om Feyenoord-doelman Brad Jones te bekijken. De huidige nummer vier van de Championship is naarstig op zoek naar een nieuwe keeper. (Daily Mirror)

Leander Dendoncker geniet wederom interesse uit Engeland. De middenvelder van Anderlecht kan naar West Ham United of Liverpool, dat op zoek is naar een opvolger van Emre Can. (Diverse Britse tabloids)

Bernd Schuster kan zijn trainersloopbaan nieuw leven inblazen. Dalian Yifang, de werkgever van Yannick Ferreira Carrasco en Nicolás Gaitán, denkt aan de voormalig coach van Real Madrid als opvolger van Ma Lin. (Marca)

De gesprekken tussen Luis Enrique en Chelsea verlopen moeizaam. De ex-coach van Barcelona heeft namelijk een voorkeur voor Arsenal, maar heeft zelf nog niets van de Londenaren vernomen. (Star on Sunday)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
   
23:57
23:57
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
   
23:55
23:55
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
   
23:30
23:30
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
   
23:22
23:22
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
BertManders
 
52
18 maart 2018 om 11:52
Goede top spy dan als er nu al mensen van weten
 
Wichardk
 
3
18 maart 2018 om 13:25
Ik denk dat Brad Jones volgend seizoen niet meer bij Feyenoord speelt. Niet omdat hij zo goed is en dus weggekaapt wordt. Maar omdat Feyenoord gewoon een betere keeper nodig heeft. 1 top seizoen gedraaid maar Vermeer was sowieso beter. Eeuwig zonde dit
 
Tornado72
 
2
18 maart 2018 om 13:39
Prima Jones naar Engeland. Nu ballen tonen en Bijlow de kans geven.
 
Leicester
 
1
18 maart 2018 om 13:52
Villa is op zoek naar een derde keeper of keeperstrainer neem ik aan??? Wat betreft Enrique en Chelsea... Waarom ga je onderhandelen als je geen interesse hebt? Arsenal? Kwam huisstijl past die club beter bij hem. Misschien komt PSG wel om de hoek. Wie weet, Enrique past niet bij Chelsea kwam opvatting, die club is gevormd door Mourinho
 
dennis043
 
1
18 maart 2018 om 14:45
Wat een bullshit, Mata is zeer belangrijk voor United, zonder hem wordt er totaal niet tussen de linies gespeeld! En als er geen degelijke nieuwe linksback komt gaat Shaw ook nergens heen. Smalling staat elke week in de basis en doet het niet onverdienstelijk en Martial heeft zoveel potentie, zou zonde zijn om hem te laten gaan. Jammer dat het er, onder Mourinho, niet 100% uit komt. Enige van het rijtje zijn Blind en Darmian die ik wel zie vertrekken!