Babel: 'Ik ga laten zien dat hij een partner heeft waarop hij kan rekenen'
Maandag, 21 januari 2019 om 08:04

Ryan Babel maakte zondag zijn Premier League-rentree. De Oranje-international maakte vorige week de overstap van Besiktas naar Fulham en begon tegen Tottenham Hotspur direct in de basis. De aanvaller maakte een uitstekende indruk en werd na 55 minuten spelen door manager Claurio Ranieri naar de kant gehaald. Vanaf de bank zag Babel hoe the Spurs er in de blessuretijd met de drie punten vandoor gingen, na het late winnende doelpunt van Harry Winks.

Ranieri was na afloop zeer te spreken over het spel van Babel. "Ryan was een grote dreiging voor de verdediging van Tottenham Hotspur. Ik ben daar erg blij mee", aldus de trainer in de Engelse media. "Natuurlijk kan hij nog geen negentig minuten volmaken, omdat er in Turkije een winterstop was. Maar ik hoop dat hij binnen een maand negentig minuten kan spelen."

Babel geeft op de clubwebsite aan dat hij zijn rentree in de Engelse competitie als 'zwaar' beleefde. Het voelt voor hem goed om terug in de Premier League te zijn. "Ik weet al hoe zwaar deze competitie is. Die late goal was zeer kenmerkend. Als je in de middenmoot staat, dan zou zoiets niet gebeuren", aldus Babel, die zelf twee goede mogelijkheden kreeg om te scoren. "Ik heb wat duels van Fulham geanalyseerd. Ik zag Aleksandar Mitrovic vaak alleen. Ik ga hem helpen, ik ga laten zien dat hij een partner heeft waarop hij kan rekenen. Hopelijk krijgen we meer kansen samen."

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
Donkers
 
6
21 januari 2019 om 08:28
Ben heel benieuwd hoe die het zal gaan doen in de Pl. Goede aanwinst voor Fulham met zijn dreiging voor de goal wat toch wel gemist wordt daar.
 
olumuneFb
 
8
21 januari 2019 om 08:33
Krijg toch een naar gevoel bij hem. Wilde bij Besiktas een salaris van 3.5 miljoen, toen die dat niet kreeg speelde hij als een natte krant. Nu zie je opeens hoe goed hij speelt omdat hij in de komende maanden zich wil bewijzen om een vet contract te krijgen bij een andere club. Besiktas heeft veel gedaan voor hem en hij kreeg ook een goed salaris en om dan expres slecht te spelen omdat ze je zin niet geven vind ik wel achterbaks.
 
Isco24
 
20
21 januari 2019 om 09:25
Volgens mij is hij puur weggegaan door zijn onhandige reactie op instagram toen een fan kritisch was. Daarnaast speelt/speelde heel Besiktas als een natte krant. Om dan de schuld bij Babel te leggen vind ik veel te makkelijk. Om hem achterbaks te noemen, vind ik nog vreemder.
 
regie
 
5
21 januari 2019 om 12:02
Ik denk niet dat hij expres slecht speelt. Babel is gewoon een gevoelsmens. Zit hij lekker in zijn vel dan verloopt alles gewoon beter. Overal hij nieuw binnen komt is hij gebrand om zich te laten zien en dat vertaalt zich ook op het veld. Hij heeft steeds een nieuwe uitdaging nodig.