Barcelona scout Spaans-Braziliaans talent
Woensdag, 21 februari 2018 om 18:00

Sint-Truiden hoopt Chuba Akpom definitief over te nemen van Arsenal. Assistent-trainer Chris O’Loughlin zegt dat hij ‘niets kan uitsluiten’, maar dat het laatste woord aan Arsenal is. (Het Belang van Limburg)

Craig Bellamy is de voornaamste kandidaat om de nieuwe manager te worden van Oxford United. De oud-aanvaller werkt momenteel als ‘player development manager’ bij Cardiff City. (BBC)

Barcelona heeft interesse in Victor Bobsín van Grêmio. De achttienjarige middenvelder heeft een Spaans paspoort vanwege de Spaanse nationaliteit van zijn vader. (Globo Esporte)

Diego Simeone laat het aan Fernando Torres om te bepalen waar hij volgend seizoen speelt. De trainer van Atlético Madrid zegt ieder besluit van de spits te respecteren. (AS)

Leicester City betaalt drieënhalf miljoen euro aan de Football League. Daarmee voorkomt de voormalig kampioen een straf op basis van de regelgeving van de Financial Fair Play. (Sky Sports)

FC Nantes is bereid om Claudio Ranieri naar de Italiaanse ploeg te laten gaan. Voorzitter Waldemar Kita zegt dat hij dat soort ‘persoonlijke ambities’ niet in de weg zal zitten. (RMC)

Meer nieuws
   
06:30
06:30
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
   
00:23
00:23
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
   
00:00
00:00
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
   
23:35
23:35
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
3
   
23:28
23:28
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
Milan_Psv
 
5
21 februari 2018 om 18:45
Zou het Ranieri zeker gunnen, maakt ook eigenlijk niks meer uit wat hij gaat doen. In mijn ogen blijft die man altijd een held.