Barcelona sprak na PSV-thuis over de toekomst
Zondag, 23 september 2018 om 09:00

Heung-min Son voelt niks voor een terugkeer naar Duitsland, ondanks de vermeende interesse van Bayern München. De aanvaller verlengde recentelijk zijn contract met Tottenham Hotspur tot medio 2023. (The Sun)

Arne Maier, ‘de nieuwe Toni Kroos’, heeft steeds meer aanbidders. De middenvelder van Hertha BSC geniet niet alleen belangstelling van Arsenal en Manchester United, maar wordt nu ook door Juventus begeerd. (Tuttosport)

Barcelona sprak na het Champions League-duel met PSV met Iñaki Ibánez, de zaakwaarnemer van Ernesto Valverde. De club wil niet dat Valverde wordt gezien als een trainer met een houdbaarheidsdatum en wil graag verlengen. (AS)

Besiktas hoopt in januari tot een akkoord met Chelsea te komen. De Turkse topclub heeft meer dan gemiddelde interesse in Olivier Giroud, die over een aflopend contract met de Londenaren beschikt. (Diverse Turkse media)

Wolverhampton Wanderers heeft Manchester City min of meer duidelijk gemaakt dat Rubén Neves niet te koop is. Voor minder dan 120 miljoen euro mag de middenvelder, die recent bijtekende, immers niet vertrekken. (The Sun)

Andrea Agnelli houdt de situatie van Leroy Sané bij Manchester City nauwlettend in de gaten. De voorzitter van Juventus wil de aanvaller annex Duits international maar wat graag naar Turijn halen. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws
   
16:00
16:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
   
15:55
15:55
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
6
   
15:18
15:18
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
   
14:55
14:55
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
   
14:24
14:24
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
Barcaboy11
 
1
23 september 2018 om 13:56
Valverde is een trainer die gewoon niet bij Barca past. De resultaten vorig seizoen verbloemden ontzettend veel. Verdedigend stonden we beter dan ooit maar aanvallend was het nog steeds hopen op een bevlieging van Messi, die altijd wel beslissend was. Gewoon afscheid nemen na dit seizoen en ondertussen kijken naar een trainer die het voetballende gedeelte naar een hoger niveau kan tille .