Bayern-icoon verwelkomt geruchten: 'Hij is een fantastische speler'
Dinsdag, 25 april 2017 om 11:15

Lothar Matthäus verwelkomt de geruchten over de interesse van Bayern München in Alexis Sánchez. De sterspeler van Arsenal steggelt nog altijd met de clubleiding over een nieuw contract en dinsdag schrijft de Daily Mirror dat Bayern de situatie nauwgezet volgt. Sánchez zou zelfs 'transferdoelwit nummer één' zijn van de Duitsers.

Directeur Michael Reschke was zondag aanwezig bij de halve finale van de FA Cup tussen Arsenal en Manchester City, waarin Sánchez in de verlenging uitgroeide tot matchwinner. Manchester United, Manchester City, Chelsea, Paris Saint-Germain worden ieder gelinkt aan de Chileense aanvaller. Matthäus hoopt dat de belangstelling van Bayern serieus blijkt. "Sánchez is een fantastische speler. Hij zou een goede aankoop zijn voor Bayern."

"Zijn grootste pre is dat hij zowel centraal in de voorhoede kan spelen, als op de vleugels", stelt de clubicoon in gesprek met AZ. Dat de komst van Sánchez mogelijk ten koste gaat van Douglas Costa, doet de oud-verdediger niet veel. "Costa is niet meer de speler die hij was toen hij net begon bij Bayern. Daarnaast stel ik het niet op prijs dat hij in interviews hint naar een transfer. Dat komt zowel Bayern als hemzelf niet ten goede. Als de club een nieuwe aanvaller haalt, zullen ze hem niet tegenhouden om te vertrekken."

Meer nieuws
   
11:09
11:09
Het AD weet waarom Pascal Jansen en Frank de Boer geen opties voor Ajax waren
1
   
10:20
10:20
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
11
   
10:00
10:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
24
   
09:15
09:15
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
93
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (20)

 
FC_Twente_65
 
2
25 april 2017 om 11:25
Real Madrid moet proberen hem te halen. Zou er perfect passen. Geweldige speler, zo technisch, knetterhard werken altijd, en natuurlijk een prima afmaker. Ik weet dat hij een verleden heeft bij Barcelona, maar niet geschoten is altijd mis. Het is in het verleden wel vaker gebeurd.
 
siepie
 
4
25 april 2017 om 12:10
Met Ronaldo, Benzema, Bale, Asensio, Morata, James en Isco hebben ze hem toch helemaal niet nodig? Dan vind ik hem voor Bayern veel meer geschikt, want Ribery is over de heel en Costa heeft dit seizoen niet het niveau van zijn eerste seizoen behaald.
 
FC_Twente_65
 
0
25 april 2017 om 12:28
Ik bedoelde Sanchez dan als spits, waar hij dit seizoen ook staat bij Arsenal. Benzema of morata zal denk ik verkocht worden, en dan moet er een vervanger komen, vandaar Sanchez. De rest die je op noemt zijn buitenspelers of zelfs middenvelders. En ja, zo'n speler zou absoluut ook bij Bayern passen als linksbuiten.
 
siepie
 
1
25 april 2017 om 13:11
Okee.. Dan snap ik idd wel dat je hem bij Real vindt passen. Al lijkt het me persoonlijk geen goed idee. Benzema, Sanchez en Morata kunnen alledrie bij de meeste topclubs in de basis spelen en het banken van een van deze spelers kan nooit voor langere tijd goed gaan (alleen Isco lijkt er nooit problemen mee te hebben). Je ziet nu bv ook dat Morata na 1 seizoen alweer verder wil kijken, omdat hij te weinig speelt. Dus als je hem nu inruilt voor Sanchez, denk ik dat je over een jaar hetzelfde probleem krijgt met of Benzema of Sanchez.
 
Samcro
 
9
25 april 2017 om 11:27
Als Sanchez niet wil bijtekenen wat mij betreft ruilen met Costa en een zakje geld van Bayern.
 
hellflames
 
0
25 april 2017 om 12:49
Ruilen voor Costa, Renato Sanches en 20 miljoen
 
Samcro
 
0
25 april 2017 om 13:13
Ik zeg doen, bij Bayern zeggen ze waarschijnlijk iets anders.
 
PiotrZielinski
 
0
25 april 2017 om 13:49
Goed punt, Costa krijgt helaas niet zoveel kansen van Ancelotti. Hij blijft nog te veel hangen met Robben en Ribery en Xabi. Wil meer Renato, costa en Coman zien. Maar Costa ruilen voor Sanchez, lijkt mij een prima deal. Staat denk Bayern ook voor open, aangezien ze dit ook al Real hebben gedaan met Xabi en Kroos.
 
Gooner4
 
0
25 april 2017 om 11:29
Hoe zit het met Costa dan? Ik hoop nog altijd dat Sampaoli binnen gehaald kan worden, want dan zie ik Sanchez ook zeker blijven. Maar goed, zal niet gebeuren. Sanchez gaat vertrekken, maar waar naartoe is nog de vraag. Bayern, Juve, Psg. Het boeit me niet zoveel, zolang het maar niet naar een andere Engelse club is. Misschien zou je Sanchez kunnen ruilen tegen Costa + nog wat geld. Heb je direct een vervanger die ook al heeft laten zien van geweldige klasse te kunnen zijn.
 
SantiArsenal
 
1
25 april 2017 om 12:05
Ik zie hem ook nog steeds blijven, mits er komende zomer minimaal 2 serieuze versterkingen gehaald gaan worden. En dan niet een type Perez of Elneny, maar een type Lacazette.
 
Gooner4
 
0
25 april 2017 om 15:06
Waarom zie je hem blijven? Ik denk dat het sws klaar is met Wenger en Sanchez en Wenger blijft toch. Pff als ik er aan denk wordt ik alweer kwaad. Een maand geleden zeggen dat hij heel snel nieuws zou geven over zijn toekomst, maar wat doet die man? Wachten wachten tot het een beetje zakt en dadelijk ineens verlengen.
 
Rochester
 
2
25 april 2017 om 11:33
Zou in principe een topversterking voor Bayern Mã¼nchen zijn. Arjen Robben en Franck Ribã©ry zijn niet de jongste meer en sowieso al vrij blessuregevoelig, terwijl er een kans bestaat dat Douglas Costa in de zomer zal vertrekken. Dan heb je met Kingsley Coman (ik denk wel dat Bayern hem definitief zal vastleggen) maar 1 vleugelaanvaller (die als het goed is) meestentijds fit is, dus dan zou Alexis Sã¡nchez echt wel een welkome versterking zijn. Ik ben ook benieuwd of Bayern in de zomer nog een opvolger voor Philipp Lahm zal halen en ja, ze hebben met Joshua Kimmich al een vervanger klaarstaan, maar Kimmich (kan hij de plek van Xabi Alonso overnemen op het middenveld) vind ik als middenvelder veel beter dan als back, dus ik hoop eerlijk gezegd dat Bayern in de zomer een nieuwe rechtsback erbij haalt. Misschien een poging wagen om Benjamin Henrichs over te nemen van Bayer Leverkusen? En ja, ik weet dat Henrichs van oorsprong ook een middenvelder is, maar Henrichs vind ik als rechtsback juist wel weer goed.
 
balou7
 
0
25 april 2017 om 11:51
ZE hebben al een rechtsback aangetrokken. Rudy van hoffenheim
 
Rochester
 
1
25 april 2017 om 12:03
@ Balou7, Klopt, samen met Niklas Sule. Beide was ik even vergeten.
 
SuperBuLi
 
0
25 april 2017 om 12:46
Rudy rechtsback? Hij is een middenvelder he daar speelt hij beter dan op de RB positie
 
balou7
 
0
25 april 2017 om 13:51
Maar ik ga er niet vanuit dat ze rudy hebben aangetrokken om op het middenveld te spelen
 
pantha
 
1
25 april 2017 om 11:36
Costa zo snel mogelijk de deur uit, voordat ie te veel in waarde zakt. Sanchez zie ik graag komen, alhoewel het ook niet de volgzaamste lijkt
 
SergioSimbula
 
1
25 april 2017 om 13:22
De beste stap voor Sanchez op dit moment in zijn carrière zou Juventus zijn. Hij past er perfect in het systeem, zou gegarandeerd een basisplaats hebben, kent de Serie A al, en doet er mee voor alle prijzen.
 
ElPhenomeno
 
0
25 april 2017 om 14:04
Zal een perfecte speler voor Bayern zijn. Zowel Sanchez als Ozil zijn 2 spelers die ik graag bij Bayern zie voetballen. Nieuw elan hebben ze ook wel nodig in mijn optiek.
 
AlexHulsmans
 
0
25 april 2017 om 18:00
Als Sampaoli trainer wordt van Barcelona dan is de kans groot dat Sanchez een 2de kans krijgt daar en ook omdat ze een terugkoop clausule hebben in het contract met Arsenal.Maar ik verkies dat hij vertrekt naar Juventus of Bayern .Atletico Madrid heeft ook een goeie kans aangezien hun speelstijl en zijn samewerking met Diego Simeone in het verleden bij River Plate waar ze kampioen werden in Argentinië.