Bayern München voedt transfersoap met tamelijk bizarre tweet
Donderdag, 1 augustus 2019 om 19:45

Bayern München heeft donderdagavond gereageerd op de geruchten dat Leroy Sané dicht bij een transfer naar de Duitse grootmacht zou zijn. Der Rekordmeister laat via Twitter weten dat de verhalen die eerder op de dag door onder meer Kicker werden verspreid niet op de waarheid berusten.

Het Duitse tijdschrift pakte donderdagmiddag uit met het verhaal dat de transfer van Sané in kannen en kruiken zou zijn. De 23-jarige vleugelaanvaller zou voor ongeveer 100 miljoen euro de overstap van Manchester City gaan maken en bij Bayern München een riant salaris gaan opstrijken. Het bericht van Kicker werd ondersteund door BILD, maar de langverwachte komst van Sané is nog niet rond, verzekert Bayern.

"De nieuwsberichten vandaag dat Leroy Sané ervoor gekozen heeft om naar Bayern te komen, corresponderen niet met de feiten", zo luidt de korte doch heldere mededeling van de club. De transfersoap rondom Sané houdt voetbalminnend Duitsland al maandenlang in zijn greep en lijkt door de tweet van Bayern voorzien van een extra dimensie.

Meer nieuws
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
1
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
   
11:13
11:13
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
0
   
11:00
11:00
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
   
10:29
10:29
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (21)

 
BestOrNothing1
 
15
1 augustus 2019 om 19:58
Joh, de Duitse Telegraaf die onzin verspreidt. Je verwacht het niet.
 
AntonieAjax
 
16
1 augustus 2019 om 20:00
Toch vind ik wel dat De Telegraaf vaak een primeur heeft als het gaat om transfers van de grootste club van het land. Dus als dit de Duitse telegraaf is, dan zullen zij toch ook akelig dicht bij de werkelijkheid zitten. Nu is het wel zo dat De Telegraaf er inderdaad ook een aantal keer naast heeft gezeten (zoals dat Frenkie naar PSG zou gaan), maar bijna altijd zitten ze omtrent transfers van Ajax wel goed en zijn ze een van de eerste die het weten.
 
Weef
 
12
1 augustus 2019 om 20:33
Als je genoeg vage geruchten publiceert zit er inderdaad wel eens een voltreffer tussen. Dit bericht zal overigens vast niet op niks zijn gebaseerd, maar de kans dat het uiteindelijk blijkt te kloppen is bij dit soort bladen net zo groot als de kans dat het toch onzin blijkt.
 
YoeriCFC
 
12
1 augustus 2019 om 20:44
De Telegraaf is pure ellende, ze schrijven zoveel onzin dat we met z’n allen heel hard moeten gaan klappen als er een keer wél iets klopt? Dacht het niet.. De Telegraaf is een dagelijks uitgebrachte roddelkrant, niets meer niet minder.
 
AntonieAjax
 
3
1 augustus 2019 om 21:44
Sorry maar ik ben het met jullie beide niet echt eens. Ik had het nu puur over Ajax hè. Over het algemeen zitten zij toch best goed met hun transfers over Ajax? Het is bijna altijd de eerste krant die met het juiste transfernieuws omtrent Ajax komen, en zoveel onzin zit er helemaal niet tussen. Dan doel ik puur op de transfers. De onzin die zij over Ten Hag bijvoorbeeld publiceren daar kan ik mij totaal niet in vinden en is inderdaad allemaal onzin en geruchten. Maar voor wat betreft transfers zitten ze echt wel vaak goed met Ajax hoor.
 
BestOrNothing1
 
11
1 augustus 2019 om 22:18
Ook een kapotte klok geeft 2 maal per dag de juiste tijd aan.
 
Xemu
 
0
2 augustus 2019 om 16:35
Als je de telegraaf moet geloven zou Eto'o etc bij Ajax spelen..
 
BaronVonBorsig
 
6
1 augustus 2019 om 20:25
Kicker en Sportbild staan er om bekend om het vaak bij het juiste eind te hebben qua transfers in Duitsland hoor.
 
Dimi@AFCA
 
11
1 augustus 2019 om 20:00
Wat hoop ik toch dat deze transfer door gaat zeg! Sane is nu al een topspeler en zal uitgroeien tot absolute wereldtop. Bayern moet echt alles op alles zetten om dit door te laten gaan.
 
BestOrNothing1
 
2
1 augustus 2019 om 22:19
Echt hè. Een schande dat zo’n klasbak op de bank wegrot.
 
Dimi@AFCA
 
4
1 augustus 2019 om 20:00
Wat hoop ik toch dat deze transfer door gaat zeg! Sane is nu al een topspeler en zal uitgroeien tot absolute wereldtop. Bayern moet echt alles op alles zetten om dit door te laten gaan.
 
iSimic
 
8
1 augustus 2019 om 20:09
Het feit dat Bayern dit naar buiten brengt lijkt het alleen maar meer te bevestingen maar is het vooral een kwestie van dat de clubs er nog uit moeten komen met de onderhandelingen. Zie niet in waarom Bayern anders de moeite zou nemen om dit publiekelijk te zeggen terwijl er al wekenlang, dagelijks dit soort berichten naar buiten komen.
 
iSimic
 
4
1 augustus 2019 om 20:17
Verschil natuurlijk is dat Kovac namens Bayern sprak, en dit de media is. Het contact van City naar Bayern toe over het openlijk praten van Bayern over Sane dateert ook alweer van 2 weken terug ofzo. In die 2 weken heeft Bayern zich alleen zo uitgelaten volgens mij toen er iemand van Bayern zo over sprak. Maar hebben ze niet berichten van de media ontkend, tot dit bericht. Dit gebeurde volgens mij ook met de transfers van Van Dijk, Mbappe, Neymar. Gebeurd redelijk vaak dat ze het ontkennen en vlak erna een deal hebben.
 
sacana
 
1
1 augustus 2019 om 21:15
Het lijkt op iemand die in een volle zaal roept "mensen er is geen brand in de zaal. Geen paniek. Ik herhaal er is geen brand in de zaal". Bayern neemt een politiek correcte houding terwijl een kopende club voordeel kan hebben door een transfer zo veel mogelijk in de pers te laten komen dat iedereen erin gaat geloven en teleurgesteld zal raken als het uiteindelijk niet door zou gaan.
 
ElPhenomeno
 
6
1 augustus 2019 om 20:20
Die gaat dus naar Bayern Munchen. Alle bronnen beweren het ook. Sane erbij en Bayern heeft in mijn optiek misschien wel de meest complete selectie van de wereld. Al denk ik dat Dortmund zich ook weer kan mengen met de absolute top.
 
Esmuellert
 
4
1 augustus 2019 om 20:39
Hopelijk gaat Dortmund het dit seizoen goed doen in de CL. Vorig jaar hadden ze een goede groepsfase gespeelt, maar stelde toen teleur na de winterstop. Dit seizoen hebben ze een bredere en betere selectie dus ben benieuwd.
 
Marshmallow
 
4
1 augustus 2019 om 21:40
Mee eens maar een seizoen is lang, de basis 11 is supersterk echter hebben ze in de breedte een mindere bank dan andere Europese topploegen. Dit gaat gepaard met sponsorgelden en tv-gelden waardoor er meer geld bij andere clubs in omloop wordt gebracht. Ze leun(de)n teveel op hun basis 11 waardoor het bij een schorsing of blessure meteen een klasse minder wordt. Zie Robben, Ribery, Neuer, Thiago en de blessuregevoelige Coman.
 
JoaquinBetis
 
2
1 augustus 2019 om 20:52
Media die leven van geruchten en (transfer)soaps: Sané gaat naar Bayern! Bayern, één van de betrokken partijen: deze berichten zijn niet gebaseerd op feiten. Media die leven van geruchten en (transfer)soaps: Dit bericht toont aan dat er wat speelt! Deze tweet geeft de transfersoap een extra dimensie!