Beoogde spits van Manchester United speelt in China
Zaterdag, 25 januari 2020 om 21:45

Moussa Sissako lijkt in de Jupiler Pro League aan de slag te gaan. Standard Luik staat op het punt om de centrale verdediger op huurbasis, met optie tot koop, over te nemen van Paris Saint-Germain. (RMC Sport)

Atalanta heeft zich met een bod van vier miljoen, plus bonussen, bij Sochaux gemeld. La Dea wil voor dat bedrag middenvelder Maxence Lacroix naar de Serie A halen (Eurosport)

Manchester United komt mogelijk bij een verrassende vervanger van de geblesseerde Marcus Rashford uit. Voormalig Watford-spits, en tegenwoordig speler van Shanghai Shenhua, Odion Ighalo is in beeld om naar Old Trafford te komen. (Sky Sports)

Frank Lampard ziet in Vicente Guaita een geschikte concurrent voor Kepa Arrizabalaga. De manager wil de ervaren doelman van Crystal Palace aankomende zomer naar Chelsea halen. (The Sun)

Internazionale is al sinds november bezig met de komst van Christian Eriksen. Directeur Giuseppe Marotta overtuigde de Deen destijds in een gesprek met diens zaakwaarnemer om niet voor Paris Saint-Germain, Barcelona of Manchester United te kiezen. (La Gazzetta dello Sport)

Sporting Portugal heeft genoeg gezien van Jesé Rodríguez en wil de huurling vervroegd terugsturen naar Paris Saint-Germain. De Fransen zitten echter niet te wachten op een voortijdige terugkeer van de aanvaller. (A Bola)

Meer nieuws
   
08:33
08:33
Ontslagen Xavi laat bedrag van 8,5 miljoen vrijwillig schieten bij FC Barcelona
0
   
08:00
08:00
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
   
07:59
07:59
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
8
   
07:24
07:24
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
24
   
07:00
07:00
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
mcgregor
 
2
25 januari 2020 om 23:09
Echt jammer voor Jesé. Was echt een groot talent. Is nu overal aan het mislukken. Zelfs bij las Palmas toen. Had echt gedacht dat deze jongen de top zou halen
 
edzel
 
1
26 januari 2020 om 08:10
Helemaal mee eens. Had de flair en spel van een potentieel topspeler. De zware blessure die hij opliep heeft hem, zoals het er nu op lijkt, zijn carriere in de top gekost. Is na zijn zware blessure nooit meer op zijn oude niveau en potentieel gekomen.