Besiktas hoopt op aanvaller van Atlético Madrid
Zondag, 14 januari 2018 om 21:30

Ramires gaat Jiangsu Suning op huurbasis verlaten. De Chinese club en Internazionale hebben een overeenkomst bereikt aangaande de Braziliaanse middenvelder. (La Gazzetta Dello Sport)

Emerson Palmieri staat bij veel clubs in Europa op de radar. De verdediger van AS Roma wordt door Juventus gezien als de mogelijke vervanger van Alex Sandro, terwijl ook Liverpool en Newcastle United geïnteresseerd zijn. (Diverse Italiaanse media)

Kévin Gameiro is vanwege de concurrentiestrijd bij Atlético Madrid op zoek naar een nieuwe werkgever. Besiktas heeft al aangeklopt bij de spits of hij interesse heeft voor de Turkse topclub. (Diverse Spaanse media)

Palermo gaat zich versterken met Lorenzo Callegari. Genoa heeft Paris Saint-Germain ook benaderd inzake een huurdeal, maar de jonge middenvelder gaat vertrekken naar de club uit de Serie B. (Sky Italia)

Juventus denkt aan de toekomst en ziet in Andrea Pinamonti een groeibriljant. Internazionale is echter alleen bereid mee te werken aan een verhuur van de jonge spits. (Diverse Italiaanse media)

Zowel Arsène Wenger als Antonio Conte is gecharmeerd van Richarlison. De managers van respectievelijk Arsenal en Chelsea willen de aanvaller van Watford graag strikken en hebben diens zaakwaarnemer al benaderd. (The Sun)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
   
23:57
23:57
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
   
23:55
23:55
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
   
23:30
23:30
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
   
23:22
23:22
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
kartal1
 
0
14 januari 2018 om 21:46
Eindelijk een spits om naar uit te kijken, gameiro zie ik als een aanwinst en de beste naam tussen al de andere namen. Hij is een goede afmaker snel en harde werker. Hij kan echt nog van toegevoegde waarde zijn.
 
-NEC-
 
5
14 januari 2018 om 22:35
Kan me niet voorstellen dat Gameiro naar Besiktas wil. Die kan nog steeds mee in de topcompetities.
 
Quar3sma
 
0
14 januari 2018 om 21:48
Besiktas heeft zeker een spits nodig, ik hoop dat hij komt, alleen aan negredo hebben we niet genoeg..