Brama ontvangt excuses van Boschker en verlengt bij FC Twente
Maandag, 6 juli 2020 om 09:36

Wout Brama blijft bij FC Twente. De club uit Enschede heeft maandag bekendgemaakt dat de 33-jarige middenvelder een nieuw contract heeft getekend voor een seizoen. Zijn vorige verbintenis liep eind vorige maand af. "Het is goed dat Wout ook komend seizoen deel uitmaakt van de selectie. Hij heeft nog steeds de voetballende kwaliteiten om van waarde te kunnen zijn voor FC Twente. Bovendien is het is belangrijk dat er ervaring in de groep zit; hij kan als geen ander spelers bij de hand nemen, zowel binnen als buiten het veld", reageert technisch directeur Jan Streuer.

Brama raakte vorig seizoen op een zijspoor onder de inmiddels vertrokken trainer Gonzalo Garcia. In een uitgelekt gesprek met supporters spraken zowel Garcia als keeperstrainer Sander Boschker bijzonder negatief over de rol van Brama binnen de Twente-selectie. "Gelukkig heb ik vorige week met Sander Boschker de problemen van vorig seizoen uit kunnen praten", reageert Brama op de clubwebsite. "De manier waarop ik tijdens het bewuste gesprek met supporters na afloop bij FC Emmen werd neergezet vond ik niet kunnen. Ik zet daar nu een streep onder, dat ligt achter ons. We gaan verder, we hebben elkaar hard nodig. Ik heb er heel veel zin in."

Wout Brama onterecht aan de schandpaal genageld: 'Zo is hij helemaal niet'

"Vorige week hebben Wout en ik elkaar inderdaad uitgebreid gesproken", reageert Boschker, die zijn excuses heeft aangeboden aan Brama, goed voor 356 officiële wedstrijden en 10 doelpunten voor FC Twente. "De manier waarop ik tijdens het bewuste gesprek over Wout heb gesproken was niet goed. Het beeld dat ik van Wout heb geschetst was niet correct. Dat heb ik met Wout kunnen bespreken en ik heb daarvoor mijn excuses aangeboden. We hebben afgesproken om het achter ons te laten. Het is mooi dat Wout voor de club behouden blijft."

Ook algemeen directeur Paul van der Kraan is blij met het aanblijven van Brama. "Vorig seizoen kwam Wout na een gesprek tussen staf en supporters in een kwaad daglicht te staan. Zo ken ik Wout helemaal niet", aldus Van der Kraan. "De manier waarop we daarna met de situatie zijn omgegaan was niet goed. Het kan niet zo zijn dat er op die manier openlijk over een werknemer wordt gesproken, dat is FC Twente onwaardig en daarvoor zijn excuses op zijn plaats. We wensen Wout een goed seizoen toe en uiteindelijk hopen we dat hij ook daarna van waarde gaat zijn voor FC Twente, in welke vorm dan ook."

Meer nieuws
   
23:57
23:57
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
0
   
23:55
23:55
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
   
23:16
23:16
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
   
22:55
22:55
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
   
22:19
22:19
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
49
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (57)

 
mars0260
 
11
6 juli 2020 om 09:40
lijkt me een goede zet van Twente. neemt toch veel ervaring mee .
 
DeVrijBasisEK
 
23
6 juli 2020 om 10:04
Neemt veel ervaring mee, daar is dan ook alles mee gezegd. Hij is een typische speler voor de nummer 10-15 van de Eredivisie. Dan lees je voor de rest dat Twente probeert om een transfervrije Necid te halen voor in de spits. Vervolgens gaan ze de gaten dan opvullen met huurlingen van PSV/Ajax aldus de td. Dan heb je dus dat de 4e club van NL het moet hebben van matige voetballers “die ervaring meenemen” plus C-garnituur van de topclubs. Als Ajax een speler van Barca huurt dan roept iedereen dat Ajax niet voor andere clubs moet opleiden. Echter leiden alle Nederlandse clubs continu voor Ajax spelers op (Sierhuis, Botman etc.) Hoe kan een Twente ooit weer een beetje concurrerend zijn als ze Brama/Necid halen en alleen talent opleiden voor Ajax? Geef dan jeugd de kans, zo is de Eredivisie echt niks meer aan.
 
Twenteov
 
33
6 juli 2020 om 10:17
Devrijbasisek ik weet niet of je weet in welke situatie Twente zit? Ik vind het een compleet plausibel verhaal wanneer Twente ervaren oud-gedienden die de club kennen afwisselt met enkele huurspelers, eigen jeugd (bosch, Roemeratoe, Zerrouki) en nieuwelingen met restwaarde (smal en hopelijk nog enkelen) in plaats van het beleid te voeren waarbij er transfersommen betaald worden voor onbekende 'aanwinsten'. We zitten niet in die positie aangezien we nog zo'n 25 miljoen schuld hebben. Die schuld moet omlaag en pas daarna kunnen we weer concurreren met hopelijk middenmoot-ploegen. Momenteel is het vooral overleven, dan kun je niet zo veel. Niet zo moeilijk te begrijpen toch?
 
ProTukker
 
10
6 juli 2020 om 10:44
@ Devrijbasisek Ben je nog niet zo lang een voetbalfan? En dat vraag ik serieus.
 
29er
 
29
6 juli 2020 om 10:47
Als je denkt dat Twente nu nog kan leven naar 'de 4e club van Nederland' heb je sinds 2011 onder een steen geleefd.twente moet het hebben van transfervrije spelers en huurlingen, want ze hebben geen cent te makken
 
MrKrillin
 
0
6 juli 2020 om 23:27
@devrij Verschil is wel dat een Sierhuis en Botman welke jij noemde verkocht zijn en de hurende club eraan verdiend heeft.
 
baradona
 
14
6 juli 2020 om 10:06
Ervaring is een overschat fenomeen , daarnaast enkel en alleen bruikbaar als je zelf nog goed genoeg bent en het over kan brengen. Daar is bij Brama in beide gevallen geen sprake van.
 
29er
 
5
6 juli 2020 om 10:49
ervaring is geen overschat fenomeen, maar je moet wel de mensen erom heen hebben die voldoende potentie hebben om er iets van te leren. Verder heb ik, en jij ongetwijfeld evenmin, geen enkel idee hoe Brama iets overbrengt op ploeggenoten
 
RaulDuke
 
5
6 juli 2020 om 10:59
@bardona: ben wel benieuwd op basis waarvan je deze conclusies trekt. Jij hebt Brama de afgelopen periode uitgebreid zien spelen en uitvoerig meegemaakt hoe hij zijn medespelers coacht? Ik vermoed zomaar van niet….ik vertrouw hier wat meer op mensen die wel verstand hebben van voetbal (streuer, Jans). Ik denk dat Brama voor een appel en ei dit seizoen gaat meevoetballen en ik ben daar erg gelukkig mee. Ik denk dat Brama meer dan gekwalificeerd is om bij een degradatiekandidaat in de eredivisie toegevoegde waarde te hebben.
 
Adthee
 
1
6 juli 2020 om 11:16
De aankopen van Tadic en Blind hebben de ommekeer bij Ajax gebracht vanwege hun ervaring. Het is voor jonge spelers die vooruit willen komen van groot belang dat ze kunnen spelen met en luisteren naar spelers die al veel hebben meegemaakt
 
baradona
 
0
6 juli 2020 om 11:36
Die presteren dan ook ....
 
RaulDuke
 
3
6 juli 2020 om 12:25
Brama presteert toch ook prima? Heeft van kenners alle lof gekregen voor zijn aandeel in de promotie van Twente.
 
FR-RKC
 
6
6 juli 2020 om 09:40
Ben benieuwd hoeveel hij nog gaat spelen komend seizoen. Vorig seizoen was er een duidelijke relatie tussen een basisplaats van Brama en het aantal behaalde punten. Een excuses van Boschker impliceert dat zijn rol in de kleedkamer toch niet zo slecht is.
 
FCT 4 ever
 
9
6 juli 2020 om 09:45
Wout werd door García ook altijd geposteerd als loper op het middenveld, een positie waar hij nooit heeft gespeeld. Wout heeft altijd op 6 gespeeld. Ik vind die relatie Brama en aantal behaalde punten dan ook flauw. Er zijn veel spelers aan wie het meer heeft gelegen maar dat wordt niet benoemd.
 
Twenteov
 
14
6 juli 2020 om 10:18
Die duidelijke relatie is er niet aangezien Brama niet op zijn eigen plek stond. Wout is echt een nummer 6, daar heeft hij zijn hele leven gestaan. Heel oneerlijk dat je die 'relatie' aanhaalt.
 
FR-RKC
 
4
6 juli 2020 om 11:06
Onzin, ik heb genoeg wedstrijden van Twente gezien en zelfs als Brama als 8 speelde zag je dat hij het grote deel van de wedstrijd als verkapte 6 stond.
 
RaulDuke
 
5
6 juli 2020 om 11:23
@FR-RKC Ik denk dat je niet goed genoeg hebt gekeken dan. Dit was de hele aanleiding van de ruzie tussen Garcia en Brama. Brama heeft nooit fatsoenlijk zijn eigen spel kunnen en mogen spelen onder Garcia.
 
Twenteov
 
2
6 juli 2020 om 12:37
FR-RKC ik heb er een stuk meer gezien dan jij en ik heb toch heeel duidelijk gezien dat hij zeker niet direct naast de spelende 6 stond. Je doet mijn reactie af als onzin, maar ik vraag me oprecht af of je wel door had dat Wout nooit op zijn eigen positie speelde als hij er in stond. Dat zag zelfs mijn naar aspirine ruikende bejaarde buurman in het stadion. Maar jij zult het beter weten omdat jij `genoeg` wedstrijden hebt gezien.
 
SVG5
 
15
6 juli 2020 om 09:40
Toch blij mee. Kunnen we goed gebruiken nu en denk dat Jans hem ook beter gaat gebruiken dan Garcia Garcia afgelopen seizoen. Komt een team met heel andere uitstraling. Doel is echt niet om subtop te worden. Nog steeds is het overleven.
 
Held_SCW
 
1
6 juli 2020 om 10:00
Ik heb zin in volgend seizoen, met Jans en Streuer en ja vd Kraan zn invloed is op voetballend vlak misschien wat minder aanwezig... Maar eens geen frisse wind of iets dergelijks, maar Hollandse nuchterheid dat is wat Twente een paar jaar nodig is. Laat de Spaanse Duitse of wat voor trainers dan ook eens voor wat het is, een Jans Lukkien Booy etc etc zijn toch prima joh voor Nederlandse clubs plaatsen 7tm 18
 
Sirius
 
0
6 juli 2020 om 14:17
Het blijft alleen nog wel afwachten of ze ook daadwerkelijk nog wat toe kunnen voegen. De jaren gaan natuurlijk wel tellen. Brama wordt volgende maand alweer 34 jaar en El Ahmadi is 35 jaar. Totdat we ze aan het werk gaan zien, blijft het afwachten hoe goed ze nog zijn.
 
FCT 4 ever
 
1
6 juli 2020 om 09:43
Hopelijk kan Wout zich schikken in een reservewiel, want op zijn positie zie ik liever Bosch of Roemeratoe. Wel blij dat Wout heeft verlengd, El Ahmadi hoeft van mij niet zo nodig. Zeker na deze verlenging niet meer.
 
Ruiz_FCT
 
7
6 juli 2020 om 09:48
Ik hoop zelf wel op El Ahmadi, kan prima naast Brama spelen met dan hopelijk een echt aanvallende middenvelder er voor. Misschien zonde van het talent maar Roemeratoe bleek vorig seizoen toch echt nog te licht voor Eredivisie niveau. Daarnaast zullen die twee oudjes vast vaak genoeg kleine pijntjes hebben waardoor talenten wel kansen zullen krijgen.
 
Twenteov
 
2
6 juli 2020 om 10:14
Bosch is geen controleur, Roemeratoe wel. Als ook El Ahmadi komt kan Roemeratoe zijn koffers pakken (heeft wel verlengd). Jammer, maar ik hoop tegelijkertijd wel El Ahmadi terug te kunnen verwelkomen. Bij schorsingen/blessures kan Roemeratoe dan hopelijk alsnog genoeg minuten maken. Roemeratoe vond ik erg sterk voordat hij er onbegrijpelijke wijze uit moest voor dat in brand gestoken zak hooi Busquets. Heb ik net als jij wel vertrouwen in.
 
RJannes
 
1
6 juli 2020 om 10:25
Ik denk eerijk gezegd dat als El Ahmadi komt, Bosch echt zijn koffers niet hoeft te pakken hoor.. We hebben het hier over spelers van respectievelijk 33 en 35 jaar oud, die gaan niet het hele seizoen spelen natuurlijk.
 
Twenteov
 
0
6 juli 2020 om 10:31
Rjannes, nee Bosch hoeft zeker zijn koffers niet te pakken. Ik had het over Roemeratoe, omdat er met Brama en El Ahmadi dan 2 controleurs erbij komen, maar ook hij hoeft natuurlijk niet te vertrekken wat mij betreft. Sterker nog: ik heb van beiden hoge verwachtingen. Ik denk ook wel dat hij genoeg minuten maakt hoor, ik hoop het ook, maar 2 toppers als El Ahmadi en Brama als concurrenten op het middenveld maakt het niet makkelijker als jongeling.
 
Ruiz_FCT
 
1
6 juli 2020 om 11:02
Als je Brama en El Ahmadi beide opstelt heb je aan Bosch en Roemeratoe toch mooie eerste vervangers die je gedurende het seizoen steeds meer speelminuten kunt geven? Ik zou juist absoluut niet teveel druk op die jonge gasten leggen nu. Twente moet zich in eerste instantie gewoon veilig spelen namelijk en met Brama en El Ahmadi weet je dat dat niveau wel goed zit. Edit: Overigens zal Jans het vast wel opmerken mocht een Bosch of Roemeratoe op training meer laten zien dan bijvoorbeeld Brama. Het is sowieso lekker fatsoenlijke wissels te hebben.
 
Twenteov
 
0
6 juli 2020 om 12:31
Ruiz_fct maar Bosch is geen controleur dus die heeft weinig met Brama en El Ahmadi te schaften qua concurrentie, Bosch zal met Selahi moeten concurreren of de 'new guy' die er nog niet is. Roemeratoe heeft er wel 2 concurrenten bij. Op zich volg ik je verhaal, maar aangezien we niet/nauwelijks een spits en buitenspelers hebben en we niet al teveel knaken hebben vraag ik me af of het verstandig is 3 controleurs te hebben/daar geld in te investeren. Maar als het mogelijk is en we ook buitenspelers en een spits krijgen dan ben ik helemaal voor hoor.
 
Ruiz_FCT
 
1
6 juli 2020 om 12:36
Controleur is zo`n begrip waar teveel lading aan hangt. Engelaar was bijvoorbeeld ook een `controleur` maar speelde ook succesvol samen met El Ahmadi, waarschijnlijk speelde Twente toen zelfs het beste voetbal. De meeste spelers zullen wel op zowel de meest controlerende positie (nummer 6) als op iets daarvoor (nummer 8?) kunnen spelen en kun je daardoor ook prima samen opstellen denk ik. Ik snap jouw punt ook wel natuurlijk, er moet wel geld overblijven voor scorend vermogen . Wat ik heb begrepen is dat El Ahmadi pas in augustus besluit of hij naar Twente wil of niet dus ik ga ervan uit dat de selectie dan wel grotendeels rond is al. Dan kan er dan nog besloten worden of hij nodig is of niet.
 
DeVeste
 
9
6 juli 2020 om 09:43
Goed nieuws, Brama kan nog van behoorlijk veel waarde zijn voor dit Twente. Op naar de volgende 10 spelers meneer Streuer!
 
MatthijsEde
 
9
6 juli 2020 om 09:44
‘’Het beeld wat ik van Wout heb geschetst was niet correct’’? Aldus Boschker. Heb je gelogen tegen de supporters? Of is dit om het allemaal goed te praten? Als het toen echt zo was, dan was het zowel correct geformuleerd en correct dat je het hebt gezegd. Achteraf dit zeggen houdt in dat je ergens een foutje begaat. Zo lees ik het althans.
 
RaulDuke
 
1
6 juli 2020 om 11:09
Het kan toch zijn dat hij het destijds zo beleefde, maar bij nader inzien inzicht en na enig reflectie durft toe te geven dat hij fout zat? Hoe dan ook, of het nu fout of goed was: Brama en Boschker hebben een over mijn lijk mentaliteit en dat moet er dus ook in bij de rest van de jongere spelers. Daar hoort wel eens bij dat je iemand onterecht verrot scheld, dan zeg je sorry en ga je weer door. Met tere zieltjes gaat Twente zich niet handhaven in de Eredivisie, we hebben het nu 2 jaar met mooi-weer voetballers geprobeerd en dat resultaat was erg tegenvallend.
 
Ruiz_FCT
 
3
6 juli 2020 om 09:50
Mooi nieuws! Hopelijk komt El Ahmadi ook nog, dan heb je op het middenveld in ieder geval een sterk defensief blok staan.
 
29er
 
0
6 juli 2020 om 11:10
Met de gemiddelde leeftijd, snelheid en wendbaarheid van een olietanker. Ik zie het niet gebeuren dat zij vaak samen op het veld staan
 
Ruiz_FCT
 
2
6 juli 2020 om 11:21
Als El Ehmadi nog op 80% van zijn Feyenoord kwaliteiten zit zal dit wel meevallen bij hem. Die oogt in ieder geval nog heel fit. Brama is inderdaad niet de snelste, nooit geweest ook, maar compenseert over het algemeen nog veel met gewoon slim positioneren. In het kampioensjaar van Twente hadden we Brama, Janssen en Perez op het middenveld, dat waren allemaal nou niet bepaald Neymars.
 
29er
 
0
6 juli 2020 om 11:38
Geen Neymars, maar wel een stuk beweeglijker dan Brama en El Ahmadi ooit geweest zijn. Dat je niet allemaal snelheidsduivels nodig hebt en ik mee eens, als je maar een complementair middenveld krijgt. Echter, wanneer 2 van de 3 zo traag zijn als El Ahmadi en Brama ben ik benieuwd wat de taak van de 3e man gaat worden
 
Ruiz_FCT
 
2
6 juli 2020 om 12:39
In mijn herinnering is El Ahmadi helemaal niet zo traag maar misschien heb ik hem te lang niet zien spelen .
 
twente-watcher
 
0
6 juli 2020 om 13:20
Je moet niet gek kijken dat Brama een plek centraal achterin krijgt als El Ahmadi komt voor het middenveld.
 
Sirius
 
0
6 juli 2020 om 14:15
Je hebt ook nog Selahi, Roemeratoe, Bosch en Aburjania. Ik moet nog maar zien hoe het middenveld eruit gaat zien. Totdat hij (El Ahmadi) een contract heeft en totdat we ze zien spelen, blijft het toch gissen wat Brama en El Ahmadi op dit moment nog toe kunnen voegen aan het spel. Ze zijn natuurlijk wel respectievelijk 33 en 35 jaar. Brama wordt volgende maand alweer 34 jaar.
 
Ruiz_FCT
 
0
6 juli 2020 om 16:05
Het is even afwachten hoe ze zullen presenteren op hun oude leeftijd inderdaad maar ik kan me nauwelijks voorstellen dat vooral El Ahmadi heel veel minder is geworden, die moest het toch vooral van zijn techniek hebben. Ik denk dat ze hem willen hebben als bijvoorbeeld Selahi nog verkocht wordt
 
Filip
 
1
6 juli 2020 om 09:54
Goede zet van Twente. Ik vermoed dat ze nu ook een coach hebben die zijn kwaliteiten onderkent en weet hoe die jongen gebruikt moet worden. Volgens mij weet Jans spelers goed te motiveren en in hun kracht te zetten.
 
maurootje
 
4
6 juli 2020 om 09:55
Toch altijd vreemd om te lezen. Boschker;" het beeld wat ik over Brama schetste was niet correct" dude waarom zeg je het dan!? Om een wit voetje te halen bij supporters, zo van "kijk heb slecht zijn, gelukkig ben ik dat niet"? Of was het wel zijn waarheid, maar doet hij nu alsof hij het verkeerd had, terwijl je toen de waarheid sprak, want dan moet je gewoon ballen tonen en achter je woorden gaan staan. Ik zou het heel moeilijk vinden om met zo iemand nog een kleedkamer te delen. Want je weet niet meer, wanneer hij oprecht is of niet.
 
Ruiz_FCT
 
2
6 juli 2020 om 11:15
Boscker heeft nooit bekend gestaan om zijn wijze uitspraken en komt over het algemeen gewoon niet al te snugger over. Ik vraag me daarom af of de spelers in de kleerkamer hem überhaupt al serieus nemen eerlijk gezegd.
 
twente-watcher
 
1
6 juli 2020 om 13:18
Het is dat er een standbeeld van hem voor de Veste staat, anders had hij net als de rest van de technische staf beter aan de kant geschoven kunnen worden.
 
Sirius
 
2
6 juli 2020 om 14:12
Die is gewoon z'n baantje veilig aan het stellen. Hij praat nu hoe de wind waait en daar ben ik nooit een fan van. Dat soort mensen zorgen voor onrust in een organisatie en ik zie zo snel ook niet wat Boschker nou precies toevoegt aan de technische staf. Ze hadden 'm gewoon keeperstrainer moeten laten.
 
falcao1984
 
0
6 juli 2020 om 16:58
Boschker is een scholletje die alleen bezig is met de BV Boschker. Brama is als persoon slimmer dan Boschker maar kan me niet aan de indruk onttrekken dat ook hij de laatste 2 jaar voornamelijk bezig is met de BV Brama.
 
jeron
 
4
6 juli 2020 om 10:36
Ik riep vlak na het incident al dat dit zou gebeuren.familie van hem is een collega van mij.gesprekken waren toen al gaande dat het bestuur rust in huis wilde en daarom Gonzalo niet op straat wilde zetten.men wilde eerst handhaven en daarna de knopen doorhakken.het gekke is dat dit in overleg met Wout is gegaan.daarom bleef Wout ook netjes op de achtergrond en is er ook eerst niks tussen Bosschker en Brama geweest.nu Gonzalo de laan uit is, is er tijd voor verzoening...ik vermoed dat er al een plan klaar ligt om Wout klaar te stomen richting trainersschap
 
Ruiz_FCT
 
1
6 juli 2020 om 11:10
Dat verklaart wel het een en ander ja! Brama op termijn als trainer zou top zijn. Hij komt intelligent, welbespraakt en tactisch sterk over en is natuurlijk echt een kind van de club.
 
Sirius
 
1
6 juli 2020 om 14:08
Boschker heeft gewoon geen andere keuze. De technisch directeur ziet in Brama nog een toevoeging en dan kun je of als een vent bij `jouw` standpunt blijven, of huichelen tot je een ons weegt. Ik ben niet zo`n fan van mensen die praten hoe de windrichting staat. Meestal zorgen ze ook voor onrust binnen een organisatie. Boschker is dus voor mij nogal ongeloofwaardig en lijkt meer bezig z'n baantje veilig te stellen.
 
laurens92
 
1
6 juli 2020 om 11:12
Weet niet hoeveel Brama verdiend, maar hopelijk heeft hij ook nog wat salaris ingeleverd nadat dat personeel van Twente ontslagen is. Ron Jans zal zich ook wel hard hebben gemaakt voor een langer verblijf, ze kennen elkaar natuurlijk van hun tijd bij Zwolle. Hoop wel dat Twente niet zometeen alleen uit 30ers bestaat (brama, El Ahmadi, Elia).
 
wandering
 
2
6 juli 2020 om 15:40
Dat zijn er dus 3 van de 23 dat is toch niet overdreven veel? Waarbij ik ook twijfels heb of dat Elia wil komen
 
falcao1984
 
1
6 juli 2020 om 11:40
Denk dat de invloed van Ron Jans als trainer momenteel best overschat wordt en dat Twente het nog moeilijk zat zal krijgen. Met of zonder Brama.
 
29er
 
0
6 juli 2020 om 12:28
goh, in de categorie open deuren en een trainer is zo goed als zijn materiaal. Maar je hebt helemaal gelijk. Met de financiele huishouding van Twente weet je dat je komende jaren tegen degradatie voetbalt. Ik verwacht wel dat Jans het maximale uit de beperkte selectie haalt, waar een Garcia een beperkte selectie nog beperkter maakte
 
TJFaijer
 
0
6 juli 2020 om 13:48
En dat terwijl Garcia een groter budget had in verhouding, (er waren veel meer selectiespelers uit het vorige jaar die verlengden of nog een contract hadden), maar waar totaal niet slim op is ingekocht. Ik vraag mij alleen af als Garcia daar veel aan kon doen of dat van Leeuwen telkens met bepaalde spelers kwam.
 
Denn01
 
2
6 juli 2020 om 13:17
Zanger Lorenzo had toch wel een grote invloed op Twente. Eerst Garcia out, en nu Brama die verlengt.
 
Sirius
 
0
6 juli 2020 om 14:06
Dit komt natuurlijk niet geloofwaardig over. Boschker praat zoals de wind gaat. Zo komt het althans op mij over. Eerst een speler fileren tegenover supporters en nu z'n beschermheren vertrokken zijn, draait alles ineens weer 180 graden. Dit zijn Schreuder-praktijken. Leuk hoor zo'n status als clubicoon, maar dit soort mensen zorgen altijd alleen maar voor onrust binnen een club en ik zie ook niet zo snel de meerwaarde van Sander Boschker op technisch vlak. Misschien als keeperstrainer, maar verder eerlijk gezegd niet. Verder goed dat ze het uit hebben gesproken, maar Boschker slaat hier ook wel een behoorlijke flater.