Brazilianen ontvangen City-bod van 55 miljoen euro
Vrijdag, 18 januari 2019 om 08:00

Real Madrid weigert om Javi Sánchez tijdelijk of definitief uit te zwaaien. Bournemouth, Real Valladolid en Real Sociedad kregen nul op het rekest voor de verdediger, die dit seizoen vijfmaal zijn opwachting maakte. (AS)

Liverpool wikt en weegt de winterse komst van Ciro Immobile, als hulpmiddel in de strijd om de landstitel. Een delegatie van de Premier League-koploper zit zondag bij het duel tussen Lazio en Napoli. (Corriere dello Sport)

Manchester City heeft een formeel bod van 55 miljoen euro op Everton Soares uitgebracht. De aanvaller van Gremio de Porto Alegre wordt al sinds zijn tienerjaren door de Engelsen gevolgd. (Diverse Braziliaanse media)

Swansea City hoopt dat Galatasaray of een andere club de interesse in Wilfried Bony concretiseert. De aanvaller beschikt over een aflopende verbintenis en is de absolute grootverdiener van de Welshe club. (The People)

Gabriel Brazão heeft Arsenal teleurgesteld en gaat van Cruzeiro naar Internazionale. De club uit Milaan zal de veelbelovende doelman uit Brazilië de rest van het seizoen bij Chievo stallen. (Diverse Braziliaanse media)

Liverpool hoopt ook deze maand nog afscheid te kunnen nemen van Lazar Markovic. De miskoop is bezig aan de laatste maanden van zijn riante contract, waarin een weeksalaris van 55.000 euro is opgenomen. (Liverpool Echo)

Meer nieuws
   
08:26
08:26
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
0
   
07:44
07:44
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
21
   
23:45
23:45
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
   
23:19
23:19
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
   
23:00
23:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Robinozaurus
 
0
18 januari 2019 om 08:10
Misschien juist wel goed om Sanchez een half jaartje te verhuren zodat hij primera minuten maakt. Goed talent en zie potentie in hem voor centrale verdediger. Aan de andere kant verdedigen we op dit moment dramatisch dus pleit ik voor veel meer minuten. De champions verdediging valt zwaar door de mand dit seizoen.
 
Scouserper
 
1
18 januari 2019 om 09:00
Markovic mag idd als miskoop betiteld worden; kansen en uitleenbeurten genoeg gehad nu. Ontwikkelt zich niet en is te langzaam,zeker ook in handelingssnelheid. Verder Moreno verkopen en Sturridge loopt einde seizoen uit contract,die zal niet gaan bijtekenen. Dus spoeling gaat dun worden voorin,hopelijk brengt Klopp Brewster geleidelijk bij de eerste selectie.