Chelsea deelt nieuw contract met weeksalaris van 135.000 euro uit
Zaterdag, 6 juli 2019 om 15:43

De toekomst van Ruben Loftus-Cheek ligt bij Chelsea. De topclub uit Engeland maakt zaterdag bekend dat de 23-jarige middenvelder annex Engels international een nieuwe overeenkomst heeft ondertekend. Het oorspronkelijke contract van Loftus-Cheek met de Premier League-club liep nog twee seizoenen door.

Loftus-Cheek staat voorlopig nog niet tot de beschikking van nieuwbakken manager Frank Lampard. De middenvelder is nog altijd herstellende van een achillespeesblessure die hij opliep in mei en waardoor hij de Europa League-finale en de finaleronde van de Nations League moest laten schieten. Loftus-Cheek lijkt de start van the Blues aan het nieuwe seizoen niet te halen.

"Ik ben heel blij dat ik hier nog vijf jaar kan blijven. Het is de plek waar ik ben opgegroeid en hopelijk blijf ik hier nog veel langer", reageert de middenvelder op de clubsite. "Ik krijg een goed gevoel als ik terugkijk en zie hoe het harde werk zich heeft terugbetaald. Ik hoop nog veel meer prijzen te winnen en tot een belangrijke kracht voor Chelsea uit te groeien."

Als tegenprestatie voor het signeren van een nieuw contract krijgt Loftus-Cheek volgens Engelse media een fikse salarisverhoging: hij krijgt nu elke zeven dagen een bedrag van 135.000 euro. De teller staat op 72 officiële duels en 12 doelpunten voor Chelsea, dat de middenvelder in 2017/18 uitleende aan Crystal Palace.

Meer nieuws
   
14:30
14:30
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
   
14:24
14:24
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
   
14:17
14:17
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
32
   
13:54
13:54
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
13
   
13:51
13:51
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
Young_Boss
 
5
6 juli 2019 om 15:55
Tijd voor een vaste basisplaats voor deze jongen! Heeft zich zeker meer dan bewezen en lampard zal dat zeker ook hebben gezien
 
Zermatt_Person
 
4
6 juli 2019 om 16:51
Eens. Loftus-Cheek liet het in de wedstrijden die hij speelde, erg goede dingen zien. Ik denk dat als Lampard met de opstelling, zoals hieronder begint, hij erg kan verrassen met Chelsea. Zowel Kante als Kovacic werden beide totaal verkeerd gebruikt door Sarri. Sarri liet RLC regelmatig op de bank en speelde heel vaak met: Kante - Jorginho - Kovacic als middenveld. Dat werkt gewoon niet, omdat geen van die drie spelers creativiteit of diepgang heeft. Je zag dan ook direct hoeveel beter het ging toen RLC werd opgesteld op het middenveld. Ik denk dat Kante en Kovacic echt kunnen excelleren als een tweemans blok voor de verdediging, zonder Jorginho als zogenaamde "registra". Kovacic z`n sterkste kant is namelijk de bal ophalen vanuit de verdediging en vervolgens het middenveld in dribbelen en passen naar juiste t-shirt. Loftus-Cheek kan dan vanaf de nummer 10 spelen in een Van de Beek rol en doen waar hij goed in is, namelijk de diepte zoeken en scoren. Tammy Abraham zou zomaar kunnen verrassen in de spitspositie en met CHO en Pulisic heb je dan twee talentvolle buitenspelers. Ik denk dat Lampard en Chelsea erg kunnen verrassen als ze spelen met de opstelling, zoals hieronder.
 
Zuidenaar
 
2
6 juli 2019 om 15:55
Besef even dat hij 23 is! Vragen zich nogsteeds af wanneer hij gaat doorbreken en sommige hem nog benoemen als talent. Dit seizoen moet hij een basisplaats veroveren maar voetbal gaat snel en heb geen idee hoelang hij nog blesseerd is. Ze blessures spelen ook een rol, rudiger noemde RLC de sterkste in de groep maar kan niet veel oefeningen doen door ze rug. CHO moet 2x na denken voor hij ook gaat tekenen want zomaar beland hij ook in de zelfde siuatie als RLC want hij had de zelfde potentie.
 
ChelseaFener38
 
17
6 juli 2019 om 15:58
Voor zijn blessure had hij een basisplaats veroverd.
 
Primetime
 
7
6 juli 2019 om 16:14
Waarschijnlijk ligt hij het hele seizoen eruit, minimaal 3 kwart en gezien zijn blessuregeschiedenis verwacht ik eerder het hele seizoen. Je zegt toch zelf al dat het aan zijn blessures ligt. Wat kan Chelsea hier aan doen. Hem nog sneller brenger na iedere blessure zodat ie nog meer tijd in de ziekenboeg ligt?
 
Toti_Bete_Ka
 
3
6 juli 2019 om 16:24
Haha wat, het hele seizoen? Hoe kom je daarbij? Zal waarschijnlijk eind november begin december terug zijn.
 
Primetime
 
0
6 juli 2019 om 16:41
Uh hij loopt net 2 dagen zonder gips zag ik op zijn insta. November lijkt me echt onwaarschijnlijk. ''ruben is still looking at a very long road ahead. Most reports do not expect him back until the turn of the year, barring some sort of miraculous recovery.'' Gezien zijn blessuregeschiedenis gok ik erop dat het eerder langer gaat duren dan korter en dat ze hem heel rustig gaan brengen. Denk dat we hem met een beetje geluk in februari zien. Het hele jaar is miss ook beetje overdreven, zag dat wel in de eerste updates na zijn blessure
 
Toti_Bete_Ka
 
3
6 juli 2019 om 16:16
Topspeler, hij heeft een fantastische fysiek, techniek en is een zeer slimme speler die goede keuzes maakt op het veld. Heel erg goed dat hij bijtekent. Was vorig seizoen de beste op het middenveld van Chelsea. Hopelijk keren hij en Hudson Odoi terug in goede vorm, en ondervinden ze geen langdurige complicaties aan deze blessure. Normaal gezien zou een achillespees goed moeten helen.
 
AZE/CHE 4 EVER
 
2
6 juli 2019 om 16:29
Goed nieuws dit. Hopelijk kan hij voor een lange tijd blessure vrij blijven en zich ontwikkelen tot een vaste waard.
 
STORING
 
0
6 juli 2019 om 16:30
Zo blessuregevoelig maar wel zo goed. Ook zonder blessures heeft die jongen een lange tijd te weinig kansen gehad maar dit is inmiddels wel een serieuze kandidaat voor op het middenveld. Dit doet Chelsea dus goed. Hoewel ze met een fitte RLC, Kante, Jorginho en Kovacic wel een hoop basiswaardige centrale middenvelders hebben.
 
Zermatt_Person
 
1
6 juli 2019 om 17:02
Toch zou ik Jorginho geen basisplaats geven. Jorginho vertraagt het spel alleen maar met tikkie breed en tikkie terug en zorgt ervoor dat zowel Kante als Kovacic niet op hun sterkste posities kunnen spelen. Ik zou als Chelsea zijnde daarom spelen in een 4-2-3-1 formatie met Kante en Kovacic als tweemans blok voor de verdediging en Rlc/barkley als nummer 10.
 
SocioFan1
 
1
6 juli 2019 om 16:58
Hmm Chelsea gaat echt richting Arsenal. Aan de andere kant, kan het verbod ook goed uitpakken. Jongens als Odoi en Cheek echt kansen en het vertrouwen geven. Maar ja de aanval is wel erg rauw straks.
 
STORING
 
0
6 juli 2019 om 17:55
Zo blessuregevoelig maar wel zo goed. Ook zonder blessures heeft die jongen een lange tijd te weinig kansen gehad maar dit is inmiddels wel een serieuze kandidaat voor op het middenveld. Dit doet Chelsea dus goed. Hoewel ze met een fitte RLC, Kante, Jorginho en Kovacic wel een hoop basiswaardige centrale middenvelders hebben.