Chelsea denkt aan terugkeer van publiekslieveling
Dinsdag, 12 oktober 2021 om 13:45

Aurélien Tchouaméni staat in de belangstelling van Real Madrid. De Koninklijke is op zoek naar een back-up voor Casemiro en ziet in middenvelder van AS Monaco een welkome versterking. (Marca)

Dusan Vlahovic wil zijn medio 2023 aflopende contract bij Fiorentina niet verlengen en is voor 75 miljoen euro te koop. Juventus hoopt een kans te maken op de gewilde centrumspits door Dejan Kulusevski in te zetten als ruilmiddel. (Corriere dello Sport)

Roman Abramovich staat open voor de terugkeer van Eden Hazard op Stamford Bridge. De eigenaar van Chelsea verwacht een deal te kunnen sluiten met Real Madrid, gezien de interesse van de Spaanse grootmacht in Kylian Mbappé. (El Nacional)

Alexandre Lacazette heeft geen intentie om zijn aflopende contract te verlengen bij Arsenal. De spits moet het bij the Gunners voorlopig doen met een rol op het tweede plan, aangezien Pierre-Emerick Aubameyang de eerste keus is van Mikel Arteta. (Football.london)

Atlético Madrid houdt de contractonderhandelingen van Nicolò Barella in de gaten. De middenvelder van Internazionale vraagt momenteel zes miljoen aan salaris, terwijl de Italianen niet verder willen gaan dan vier miljoen. (Mundo Deportivo)

Aaron Ramsey staat in de belangstelling van Newcastle United. De middenvelder van Juventus moet een van de eerste nieuwe versterkingen worden na de overname door het Saudi-Arabische investeringsfonds. (Tuttosport)

Meer nieuws
   
22:43
22:43
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
2
   
22:38
22:38
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
2
   
22:04
22:04
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
   
21:48
21:48
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
35
   
21:47
21:47
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (30)

 
LukaModric.10
 
10
12 oktober 2021 om 14:02
Is het gek als ik zeg dat ik Hazard best prima vind dit seizoen? Het is niet de Hazard van Chelsea en het is niet speler die de ploeg op sleeptouw neemt met goals. Maar ik vind dat hij altijd balvast is en meerdere tegenstanders naar zich toe trekt. Combineren met Benzema gaat hem ook goed af. Ik denk in een 4312 met Benzema en Mbappe voorin en Hazard er achter, dat het echt smullen word.
 
OutlawTurk
 
17
12 oktober 2021 om 14:06
Stuur maar terug hoor! Is altijd welkom bij Chelsea! The garden of Eden staat te wachten op zijn terugkomst. Chelsea mist echt een type Hazard die een wedstrijd kan doen openbreken wanneer alles vast loopt. Een type speler die een wedstrijd kan beslissen in een split second.
 
Bongiorno
 
26
12 oktober 2021 om 14:24
Zie niet hoe Hazard in deze opstelling beter zal renderen dan Ziyech, Mount of Havertz. Zal een godsvermogen aan salaris kosten en kan eigenlijk al niet meer mee op het hoogste niveau. Zo'n wedstrijd openbreken wanneer alles vastloopt is iets dat Hazard al jaren niet meer heeft gedaan.
 
Willian-Borges
 
12
12 oktober 2021 om 15:34
Vind je? Voor mij is het boek “Hazard” gesloten bij Chelsea. Is vertrokken op een mooie manier en we zijn gewoon verder gegaan. Daarnaast hebben we met Mount, Havertz, Hudson-Odoi, Pulisic, Ziyech en Werner al meer dan genoeg aanvallende opties. Waarvan het meerendeel nog super jong is en nog genoeg ruimte heeft om te groeien.
 
Hazardinho77
 
3
12 oktober 2021 om 15:57
Hazard heeft meer snelheid en actie dan mount ziyech of havertz, als hij zn fitheid terugkrijgt iig. Pulisic leek de natuurlijke opvolger die dezelfde kwaliteiten heeft, maar lijkt ook te sukkelen met meerdere blessures helaas. De andere aanvallers hebben niet die finesse en actie.
 
Timoooow
 
0
12 oktober 2021 om 18:01
Pulisic had dat inderdaad moeten worden. Maar op jonge leeftijd al zoveel geblesseerd zijn, dat komt niet goed. Hazard heeft veel topmomenten gehad. En is zeker een topspeler geweest, maar dat is ondertussen al meer dan 2 jaar geleden. Het team was toen ook wel beter. Dus een niet meer 100% Hazard zal geen meerwaarde zijn. Eventueel op huurbasis, maar zo zijn er nog veel voorbeelden die vanaf een bepaalde leeftijd het ene na het andere contract afsluiten en zonder betekenis uitdoen..
 
Ajax34x
 
17
12 oktober 2021 om 14:08
Geen goals, oké het is een spelmaker, maar dan moet hij op z`n minst gecreëerde kansen of assists kunnen overleggen. Als zelfs dat te moeilijk is, want een aanvaller met nauwelijks rendement hoort niet bij zo`n grote club te spelen. Denk oprecht dat alleen terug naar Chelsea hem (enigszins) kan redden. Alhoewel ik Hazard wel de voorkeur zou geven boven Vinicius of Isco. Minder balverlies, technisch beter en véél beter qua passing etc. Maar goed, gezien de pure armoede op de vleugels bij Madrid is dat natuurlijk allemaal niet zo moeilijk.
 
Hazardinho77
 
2
12 oktober 2021 om 17:14
Ajax34x iniesta xavi en ronaldinho hadden ook niet het grootste rendement, waren die ook minder?
 
Ajax34x
 
12
12 oktober 2021 om 17:48
Hahaha, Lol, ga anders centrale middenvelder Iniesta doodleuk met vleugelaanvaller Hazard vergelijken. En beweren dat Xavi, die in z`n beste seizoen bekant alleen al 30 assists knalde, `niet het grootste rendement had` is ronduit absurd. Een vrij radicale Hazard fan laten we maar zeggen. Xavi heeft excact 260 assists+goals voor Barcelona ..als middenvelder. Die vent brak assist records. En Ronaldinho? Voor Barca: 207 wedstrijden: 165 goals+assists. Dat `niet het grootste rendement` noemen is echt gênant. Tevens is Hazard simpelweg niet van het niveau om te worden vergelijken met deze 3 legendes. Hazard is allesbehalve een big game player, ons aller Ziyech bijvoorbeeld heeft betere cijfers in de CL. Maar goed, wat stellen cijfers oftewel feiten nou voor aldus bepaalde fans.
 
Hazardinho77
 
6
12 oktober 2021 om 19:21
Lekker makkelijk op mn naam reageren ipv inhoudelijk. Xavi heeft letterlijk 1 jaar boven de 20 assists gehad de rest vaak onder de 10 dus dat valt reuze mee. Ik vergelijk ze omdat ze allen als spelmaker spelen en rendement niet alles over de kwaliteiten zegt. Nog een leuk feitje voor je. Hazard heeft veruit de meeste man of the match awards afgelopen jaren na messi en ook veruit de meeste dribbels. Loopt 1 op 2 qua rendement over zn hele loopbaan dus hoezo geen rendement, was beste speler van frankrijk op jonge leeftijd en vervolgens in Engeland. Heeft solo goals gemaakt tegen city liverpool en arsenal en de europa league finale beslist.Ik ben helemaal geen radicale fan, hij heeft zeker mindere jaren gehad, maar is echt wel een legend. En dan begin je zelf over geen rendement...
 
Ajax34x
 
8
12 oktober 2021 om 19:41
Dat jij hem een legend vind is allemaal leuk en aardig. Maar om een daadwerkelijke legend te zijn moet je het laten zien in de Champions League. Hazard deed deed dit niet. Je kan me proberen te overtuigen, maar still not impressed. Zet je roze Hazard bril eens af. Die hilarische MOTM awards zijn natuurlijk nietszeggend net zoals de FIFA ratings dit zijn of de Player Of The Month Awards dit zijn in Engeland. Bijv dit gaat sinds kort viral: Salah, heeft sinds maart 2018 bijna 100 goals+assists....en letterlijk geen enkele maand POTM award. Nauwelijks serieus te nemen dus dit soort biased populariteitsprijzen. Gehypte spelers worden altijd disproportioneel vaak MOTM. Zegt echt letterlijk niks. Als iemand bij Barca 2 goals scoort en Messi 1 goal dan alsnog won Messi MOTM. Wel het allerslechtste "leuk feitje" waar je mee kunt komen. Hazard was goed, maar echt geen legend. In Engeland misschien een paar jaar de beste geweest, maar toen Salah, Kane en KDB (en in mindere mate Mahrez, Vardy, Kante dat seizoen) begonnen te knallen was Hazard allesbehalve onbetwist de beste. Ook lekker makkelijk om te claimen dat ik niet inhoudelijk reageer gebaseerd op 1 opmerking over je naam/foto terwijl ik daarvoor een half boek vol inhoudelijke cijfers en feiten heb getypt. Waardeloze manier van reageren heb je. #cherrypicken
 
Benzema.
 
3
12 oktober 2021 om 15:00
Mwah voor het bedrag dat hij gehaald is valt hij nog steeds zwaar tegen. Van mij mag hij terug naar Chelsea.
 
Pango
 
20
12 oktober 2021 om 14:03
Hazard is wel over zijn top heen helaas. De actie, de versnelling dat was geniaal, helaas is net dat beetje finesse door blessures nu weg. Toch erg jammer en ik hoop dat hij toch weer de vorm terugkrijgt maar ik vrees ervoor. Dan nog is Hazard van een dusdanig hoog niveau dat hij van meerwaarde kan zijn. Echter om daar nou een 15 mln salaris aan te betalen is misschien teveel gezien zijn blessures de laatste jaren. (Bij real nu 28 mln op jaarbasis zelfs)
 
Deenb
 
6
12 oktober 2021 om 14:03
Niet doen Chelsea! We zijn zo goed aan het ontwikkelen met jong talent en een hecht team onder pmeester Tuchel. Geen oude vedette terug halen, mooie tijden samen gehad, niet opnieuw willen beleven.
 
Zuurprum
 
15
12 oktober 2021 om 14:05
Hazard heeft gefaald bij Real Madrid, je ziet gewoon dat het een beperkte speler is. Spelers als Mané, Salah en Mahrez zijn veel betere spelers. Zeker wat betreft spelen als team. Niet met zo'n grote ego als Hazard. Hazard heeft nooit meer dan goals in een seizoen in de PL weten te maken. Zelfs Ings kan er gewoon in een seizoen maken. Die hoeft Chelsea echt niet terug. Die slijt zijn laatste dagen bij Royal Antwerp.
 
Ajax34x
 
24
12 oktober 2021 om 14:11
Enerzijds eens, maar toen je begon over `Hazard is ego`, gezien de hoeveelheid assists die hij heeft....en dan uitgerekend Mane géén ego noemen en zelfs `voor het team zou spelen`. Oh ironie. Mijn lunch bijna uitgespuugd op de grond. Dank daarvoor.
 
tyuin
 
1
12 oktober 2021 om 14:18
Als Hazard goedkoop is op te pikken is het best de moeite waard toch. Komt net weer een beetje op niveau en soms is spelen op het oude nest net wat je nodig hebt.
 
arsenal890
 
10
12 oktober 2021 om 15:19
Ik stopte al bij het lezen toen je Hazard beperkt noemde. Deze man is jaren lang de beste PL speler geweest. In zijn topjaren was die echt onwijs goed. Als hij een beetje fit kan blijven is die zeker nog wel van waarde bij Chelsea.
 
Samcro
 
7
12 oktober 2021 om 15:43
We hebben er met Zuurprum een nieuwe aandachtzoeker op vz bij. Die mensen leven voor een volle inbox.
 
Lierse1997
 
3
12 oktober 2021 om 16:51
Dat je nog de moeite neemt erop te reageren @Arsenal890, gewoon verspilde moeite.
 
Emile Hesky G
 
6
12 oktober 2021 om 14:13
Niet aan beginnen. Hazard moet zoveel energie steken in het op gewicht blijven, dat er van voetballen niet veel terecht komt
 
Samcro
 
4
12 oktober 2021 om 14:14
Het zou gek zijn als Newcastle ontbreekt in de wandelgangen de komende periode, daar wordt de halve wereld naartoe geschreven. Lacazette proberen te verkopen in de winter en anders lekker erbij houden, mag wat mij betreft ook wel wat minuten krijgen want voorin loopt het vaak beter met hem dan met Auba. Volgende zomer vol voor een spits die kan wat Laca en Auba samen kunnen.
 
nederland79
 
1
12 oktober 2021 om 14:51
het is dan alleen wel twijfelachtig met welke namen ze in verband worden gebracht. Dat schiet toch niet op. Ik snap best dat het lastig is om gelijk de beste spelers ter wereld te kopen, die willen eerst weten hoe zo'n project loopt en willen gelijk mee doen om de prijzen en in de CL. Maar koop dan op zn minst jongens die nog beter kunnen worden en nog even mee kunnen in plaats van deze middelmaat.
 
Douwe Dabbert
 
3
12 oktober 2021 om 15:40
Nou ja, de v/d Beekjes van deze wereld en wie weet voelt Wijnaldum (ervaring ipv beter worden) wel iets voor een terugkeer als hij niet voldoende aan spelen toekomt bij psg. Coutinho, Botman..?Ik denk dat zij het vooralsnog in die categorie moeten zoeken.
 
Samcro
 
1
12 oktober 2021 om 15:42
Eens, maar ik denk dat die zaken nog wel in een stroomversnelling zullen komen als blijkt hoeveel ze daadwerkelijk aan salarissen kunnen gaan betalen. Ik vind het voor de club Newcastle erg mooi, doet me denken aan mijn jonge jaren dat ik voetbal keek met mijn grootvader, maar de eigenaar zelf moet je toch eigenlijk niet willen.
 
Jackieboy10
 
1
12 oktober 2021 om 15:45
Misschien wil Newcastle wel Lacazette kopen dan . Kan hij in Engeland blijven en kunnen wij nog een zakcentje vangen. Win-win situatie!
 
Samcro
 
1
12 oktober 2021 om 15:56
Ik denk dat je beter in London kunt zitten dan in Newcastle, maar als zij het salaris over willen nemen zou het zomaar kunnen
 
FiveO
 
1
12 oktober 2021 om 14:15
Het zou mooi zijn als Hazard terugkeert bij Chelsea echter denk ik niet dat Chelsea dat moet doen. Chelsea beschikt al over de nodige opties voorin en het heeft na mijn mening weinig zin om daar nog eens één bij te doen. Verder logisch dat Chelsea zich niet mengt in de strijd om Haaland aangezien Chelsea deze zomer Lukaku al heeft gehaald.
 
burwatti
 
1
12 oktober 2021 om 14:55
4-4-2 met twee beren als Lukaku en Haaland voorin, dat zou toch wel vet zijn. Hazard moet Chelsea niet meer aan beginnen, is een te grote gok.