'Chelsea heeft 200 miljoen over voor sterren van Tottenham en Everton'
Maandag, 3 juli 2017 om 07:30

Chelsea staat naar verluidt op het punt om de transfer van Tiemoué Bakayoko af te ronden voor zo'n veertig miljoen euro en het blijft waarschijnlijk niet bij de komst van de middenvelder van AS Monaco. The Sun meldt maandagochtend namelijk dat Antonio Conte zijn zinnen heeft gezet op Romelu Lukaku en Dele Alli, die zo'n honderd miljoen euro per stuk moeten kosten.

Lukaku wordt, als hij kiest voor een rentree bij Chelsea, de opvolger van Diego Costa, die van de Italiaan te horen heeft gekregen dat hij mag vertrekken. De huidige spits van Everton stond in het verleden al drie jaar onder contract bij the Blues en heeft zich in Liverpool nu zo goed ontwikkeld dat hij volgens Conte de ideale aanvalsleider voor de komende jaren is.

De coach hoopt dat Lukaku volgend seizoen ondersteund gaat worden door Alli, die in september vorig jaar wel zijn contract bij Tottenham Hotspur verlengde tot medio 2022. Chelsea denkt echter dat de middenvelder wellicht te porren is voor een verhuizing binnen Londen omdat de kans op prijzen op Stamford Bridge groter is dan bij the Spurs.

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
7
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
5
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (52)

 
King_of_Hearts
 
13
3 juli 2017 om 07:43
Alli gaat never nooit naar Chelsea... bij Spurs is hij de grote man (samen met Kane) en daarbij zal Levy dit ook nooit toestaan
 
JairArsenal
 
12
3 juli 2017 om 08:07
Echt... het enige waar ik soms jaloers op ben van Tottenham... Levy. Die man kan onderhandelen. Ik zie Alli inderdaad niet weg gaan, al helemaal niet naar Chelsea.
 
corleonevito
 
6
3 juli 2017 om 09:36
Alleen levy? Niet jaloers op hun coach en spits?
 
JairArsenal
 
5
3 juli 2017 om 10:53
Coach? Nee.. spits? Lacazette lijkt rond. Daarnaast, als er maar een klein verschil is, kan ik er mee leven, maar ben ik niet jaloers. Met Levy is dat echt een wereld van verschil.
 
EverydayChap
 
6
3 juli 2017 om 07:49
Wat een enorm zwaktebod van Chelsea. Hij was toch niet goed genoeg in eerste instantie?
 
D.costa9CFC
 
41
3 juli 2017 om 08:01
Gelukkig zijn voetballers net mensen en kunnen ze zichzelf ontwikkelen.
 
Bon Jovi
 
14
3 juli 2017 om 08:43
Ja maar zijn technische bagage is toch nog steeds veel te min? En dat zal altijd zo blijven, afschuwelijke eerste controle en kaats. Eden Hazard ziet zijn vriend van de nationale ploeg misschien komen maar zal grijze haren krijgen na het zoveelste mislukte een-tweetje en deze tijd volgend jaar heeft hij dan misschien zijn transfer naar Real beet, naar medespelers die hem doen excelleren, nu ga je als Chelsea zijnde je beste speler beperken.
 
Rodeduivelfan
 
0
3 juli 2017 om 10:57
Bon Jovi, Dan moet je eens kijken naar Chelsea wedstrijden. Zal je zien hoe vaak Costa één-tweetjes met Hazard verpest heeft desondanks hebben ze beiden hun impact gehad in deze titel en die van twee jaar geleden.
 
EverydayChap
 
0
4 juli 2017 om 23:31
Het was toch al duidelijk wat Lukaku zijn talent was. Chelsea is gewoon echt een verschrikkelijk kortzichtige club geworden. Kan met geen mogelijkheid die club nog verdedigen.
 
JairArsenal
 
2
3 juli 2017 om 08:06
Pogba... Lukaku heeft zich gewoon prima ontwikkeld, enkel denk ik niet dat hij tot z'n recht komt in een ploeg die 90 minuten domineert..
 
memphisdepay
 
0
3 juli 2017 om 12:00
Ben ik het niet mee eens. Duels zijn nauwelijks van hem te winnen en hij is een goede kopper en met zo.n wingback systeem zullen er veel voorzetten voor hem komen en dat is zeer gunstig voor hem. Daarnaast is Chelsea echt geen team zoals Barca of Bayenr die de hele wedstrijd domineert en dat argument vind ik sowieso niet echt gelden in de Premier league in de meeste wedstrijden die ik zie gaat het op en neer in een hoog tempo. Ik zou Lukaku wel durven kopen die man is zeer compleet als spits erg snel, sterk, goed schot, goede kopper alleen is hij technisch geen Aguero of Benzema maar hij heeft weer kwaliteiten die die jongens minder hebben.
 
Jordy-t-H
 
8
3 juli 2017 om 08:24
Gewoon echt stom gehandeld van Chelsea
 
domburg
 
8
3 juli 2017 om 10:23
gerard piqué was eerst ook niet goed genoeg voor barca .......
 
Branquinho
 
1
3 juli 2017 om 11:53
Is hij nogsteeds niet...
 
Cannavaro1
 
2
3 juli 2017 om 07:54
Deli Alli is wel de laatste die Tottenham moet laten gaan, willen ze (blijven) aanhaken met de top. Geweldige speler!
 
 
13
3 juli 2017 om 08:24
Lukaku is lang geen 100 miljoen waard, hoop echt dat Chelsea voor een andere spits gaan. Kaap dan Lacazette voor de neus van Arsenal weg. Kost veel minder en is beter dan Lukaku.
 
hazardE
 
8
3 juli 2017 om 08:39
Lacazette is rond met Arsenal, dat heeft de voorzitter van Lyon gisteren gezegd tegen de media. Maar inderdaad, Lukaku is in de verste verte geen 100 miljoen waard, net zoals wij (waarschijnlijk) die 80 miljoen voor Morata gaan betalen wat hij ook niet waard is. Maar wie anders, enige die overblijft is Aubemeyang en dan is hij zijn 70 miljoen (nog het goedkoopste) wel het meest waard. Vreemd dat hij nog niet is opgepikt eigenlijk. Vind 51miljoen voor Lacazette zo enorm goed gehandeld van Arsenal, 118 goals in een +- 190 wedstrijden.. top!
 
Bon Jovi
 
3
3 juli 2017 om 08:47
Aubameyang vind ik ook de beste spits op de markt, snap niet goed dat United en Chelsea voor Lukaku en Morata gaan. Leeftijd doorslaggevende factor?
 
 
2
3 juli 2017 om 08:50
Willian was ook zo goed als rond met Spurs, we weten allemaal hoe dat is afgelopen Ik zit niet echt te wachten op een Lukaku voor 100 miljoen of een Morata voor 80 miljoen, dan heb ik veel liever dat Conte Costa zijn excuses aanbied en hem probeert over te halen om te blijven. We zijn weer bezig aan een flut zomer. We worden alleen maar gelinkt aan spelers die geen vooruitgang zijn tov wat we nu hebben. Rudiger, Bakayoko, Lukaku, Morata moet echt janken als ik de namen lees... Hopelijk kunnen we het nog flikken om Alex Sandro te halen dat zou de pijn wel wat verzachten.
 
hazardE
 
3
3 juli 2017 om 09:28
Dat was nog eens een transfersoap, eerst gezien op Anfield dan in Londen voor Spurs en uiteindelijk toch bij Chelsea tekenen. Inderdaad, maar de namen zijn misschien nu van mindere kwaliteit en niet beter dan wat er rondloopt maar dat betekent niet dat ze niet meer kunnen groeien en goed kunnen uitdraaien. Er is ook niet veel anders beschikbaar he... Spitsen: Morata, Lukaku en Aube middenvelders: Sanches, denk dat Carvalho ook te halen valt, en als Real Ceballos haalt dat Kovavic misschien ook wel te halen valt Verdedigers: Rudiger, Koulibaly kan weg bij een 60 miljoen dacht ik, Pepe voor een jaar misschien nog,... Sandro zou echt een enorme versterking zijn, Alonso is goed maar Alex is gewoon een zware verbetering en dat is ook nodig nu jullie weer in de CL meedoen.
 
corleonevito
 
0
3 juli 2017 om 09:38
We verkopen top talenten voor de ze B spelers. Ongelofelijk ake verkopen en zouma huren voor een speler( rudiger) die niet eens beter is
 
 
3
3 juli 2017 om 10:02
Denk dat je voor de juiste bedrag iedereen kan kopen. Als de club toch bereid is om rond de 100 miljoen neer te leggen voor een spits, bied dan op spelers als Lewandowski, Icardi of Aguero. Aguero en Guardiola kunnen het niet altijd met elkaar vinden en als Chelsea dan een grote zak geld neerlegt denk ik dat hij wel haalbaar is. Als we de media mogen geloven is Lewandowski ook niet tevreden en daar moet je gebruik van kunnen maken. Als Aguero en Lewa niet haalbaar zijn moet Icardi toch echt wel lukken. Inter zal sws geen nee zeggen tegen een hoog bod want elke cent is welkom aangezien ze zich aan de FFP moeten houden en Icardi zelf zou ook wel voor de prijzen willen spelen. Op het middenveld heb je ook spelers die meer zouden toevoegen dan Bakayoko., denk aan bijv. Naingollan. Verdediger hoeft er niet per se bij. Met Cahill, Luiz, Azpi, Zouma, Christensen heb je al 5 verdedigers die basis waardig zijn het is belachelijk dat Chelsea miljoenen wil neerleggen voor een extra verdediger.
 
hazardE
 
0
3 juli 2017 om 10:36
Men kan altijd proberen maar denk dat zowel Aguero en Lewa niet te halen zijn. Aguero zijn agent heeft zelf gezegd dat hij ging blijven en vechten voor z’n plaats onder Guardiola. Ancelotti en Kucharski, zaakwaarnemer van Lewa, alsook Bayern hebben gezegd dat hij bij Bayern blijft en dat er geen gesprekken zijn geweest en niet zullen komen. Voor Bayern is er geen alternatief voor Lewa dus ze zullen hem niet laten gaan. Ah ik dacht dat Zouma verhuurd was, precies ergens gelezen... Inderdaad, was Nainggolan even vergeten maar hoop nog steeds dat hij naar United komt. Hij blijft een heel moeilijke persoon om te overtuigen en een trainer moet zijn uitgaan en rook gedrag er toch ook bij kunnen nemen. Toen ze hem vroegen naar de diepgaande interesse van United zei hij dat hij: “it may be true, it may not”. Hij is niet de snuggerste maar dat klinkt ergens toch wat belovend, voor United dan...
 
gloryUnited
 
1
3 juli 2017 om 10:52
Je kan het vreemd noemen of misschien is die toch niet zo goed genoeg en blijft hij een te groot risico vroeger
 
anasstorres
 
5
3 juli 2017 om 09:53
Beter Lacazette dan Lukaku ??
 
fcu_030
 
4
3 juli 2017 om 08:27
Toch zou ik als ik alli was bij de spurs blijven veel jongen talenten een topspits en topkeeper zie ze zeker nog wel een x kampioen worden van engeland
 
pieterhoek
 
2
3 juli 2017 om 09:18
Weet iemand wat er van waar is over sandro,bonucci,bayakoko,lukaku en rudiger of die komen?
 
hazardE
 
2
3 juli 2017 om 09:34
Ik denk dat Lukaku het meest zekere is, Rudiger en Bayakoko zijn twijfelgevallen met wat er over geschreven is geweest en Bonucci lijkt me onhaalbaar. Alsook Sandro is moeilijk te zeggen, maar denk dat hij bij Juventus blijft.
 
NLPaddington
 
1
3 juli 2017 om 09:55
Pieter , Sandro komt zo goed als zeker voor de linkerkant. Rudiger waarsch ook voor zn 35mil . Lukaku hopelijk niet. komt te kort voor de echte top!! Ga dan voor Lacazette of Auba . Verder alves een leuke backup voor de rechterkant zijn icm Moses. Verder hoop ik dat Conte de jeugd wat er aan komt een kansje geeft. zitten toch een paar pareltjes tussen !! Wordt een Fantastisch seizoen . Come on you Chelsea!!
 
gloryUnited
 
0
3 juli 2017 om 10:51
Je vind een semi- top spits als Lacazette beter dan lukaku?
 
lfc11
 
6
3 juli 2017 om 11:00
Want Lukaku is geen semi-top spits?
 
pieterhoek
 
0
3 juli 2017 om 11:13
Ik persoonlijk zou eerder voor lewan of belotti of auba gaaan inplaats van lukaku.sandro is een goeie voor de linkerkant maar ik denk dat voor rechterkant niks vij komt die heb je al met moses en die andere spanjaard die het afgelopen seizoen in de driemans verdediging stond en ik daarom dat conte nog een aantal sterke verdedigers wil hebben.een rudiger en ik hoop zelf bonucci erbij en dan samen met luiz.en kan nog een buitenspeler bij missch vitolo wat ook wordt genoemd ik weet alleen niet of dat echt serieus is?!
 
Filip
 
2
3 juli 2017 om 10:11
Haha Levy (voorzitter van de Spurs) gaat Alli immer nooit niet verkopen aan Chelsea. Geloof ik helemaal niks van. En daarnaast vind ik 100 miljoen voor een spelers als Lukaku (waar ik de handelingssnelheid en techniek van betwist om te kunnen slagen bij een topclub).
 
KEIZER!
 
1
3 juli 2017 om 10:30
Na Matic zou dit het volgende stuk wanbeleid zijn van Chelsea. What's next volgend seizoen Salah voor 90 miljoen terug hapen?
 
domburg
 
3
3 juli 2017 om 10:48
verwacht niet dat de spurs Delle Alli gaan laten vertrekken naar een rechtstreekse concurrent. Alli is een belangrijke schakel en vormt samen met Kane en Eriksen de echte creatieve offensieve kracht van de spurs en is daarbij , jong en van Engelse nationaliteit ...... die jongen is van goudwaarde niet alleen door zijn enorm talent maar ook door zijn situatie op de Engelse markt , net zoals Kane, en dus haast onbetaalbaar voor een club uit de PL , waar jonge talentvolle Engelse spelers haast niet meer te betalen zijn.... ik vermoed dat het moeilijker zal zijn om Eriksen te behouden als er een bod komt van barca , die gelegenheid om tot de absolute top te behoren, gaat Eriksen niet laten liggen.
 
hazardE
 
4
3 juli 2017 om 11:19
inderdaad, zoals Hangover96 al zegt. Ze hebben dit jaar ook al veel spelers verkocht aan belachelijke prijzen, hebben een nieuw contract met Nike en hun PL inkomsten; Transfers: 61 miljoen pond (ake, Cuadrado, Begovic, Traore en Atsu) Contracten: met Nike 60 milj pond per jaar, met Yokohama voor 40 milj pond per jaar PL titel:150 milj pond Tuurlijk zal dit niet alleen gaan naar transfers maar een inkomst hebben van minstens 311 miljoen pond (= 354 miljoen euro). En daar dan misschien nog de portemonnee bij van Abramovic, dan kom je wel een eindje.
 
Rochester
 
0
3 juli 2017 om 12:00
Of Lukaku momenteel 100 miljoen waard zal zijn? Nee, dat denk ik niet. Maar geen enkele speler is momenteel 100 miljoen waard. Misschien Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, maar die zijn beide respectievelijk ook al 32- en 30-jaar oud, dus dan vraag je je natuurlijk wel af of het handig zou zijn om 100 miljoen (of meer) in een speler van die leeftijd te investeren. Of Alli ook 100 miljoen waard is? Nee, dat denk ik ook niet. Alli is echt een zeer goede speler, maar ook bij lange na geen 100 miljoen waard. Het is gewoon puur de markt van tegenwoordig, want voor bijna elke speler wordt er teveel betaald, tegenwoordig. Veertig miljoen voor Bakayoko vind ik dan wel weer een vrij goede prijs. Waarschijnlijk nog aan de hoge kant, want ongeveer 30 miljoen vond ik toch beter, maar 40 miljoen is nou ook weer niet zo overdreven en in mijn ogen een relatief goede prijs voor hem. Er gaan ook geruchten dat Chelsea een nieuwe centrale verdediger en linksback/linkshalf wilt aantrekken en dan komen er (als centrale verdediger) namen als Bonucci, van Dijk, Boateng, etc. en als linksback wordt Alex Sandro vrij vaak genoemd, maar in mijn ogen hoeven ze beide posities niet echt te versterken. Als centrale verdediger hebben ze Christensen erbij gekregen, die terug is gekeerd na 2 jaar verhuurd te zijn aan Borussia Mã¶nchengladbach en die heeft zich daar gewoon uitstekend ontwikkeld, dus ik zou hem gewoon de kans geven en als linksback/linkshalf deed Marcos Alonso het het afgelopen seizoen gewoon prima, dus dan zijn versterkingen op die 2 posities in mijn ogen niet echt nodig. Zie opstelling: meestal speelt Hazard volgens mij ook in een vrije rol achter de spitsen, dus als een soort nummer 10. Dan heb je in mijn ogen geen nieuwe nummer 10 (bedoel ik dus Alli) nodig, want je hebt met Willian en Fã¡bregas 2 spelers die ook eventueel op die positie uit de voeten kunnen. Chelsea heeft deze zomer in principe wel lekker verkocht, want ze hebben Akã© (voor 22 miljoen), Cuadrado (voor 19 miljoen), Begovic (voor 11 miljoen), Traorã© (voor 10 miljoen) en Atsu (voor 7 miljoen) verkocht en ja, ik weet dat Cuadrado al bij Juventus speelt, maar volgens transfermarkt is hij deze zomer voor 19 miljoen verkocht aan Juventus en ik verwacht (of acht de kans groot) dat spelers als Diego Costa, Matiä‡, Rã©my, van Ginkel, etc. ook nog wel verkocht zullen worden door Chelsea.
 
Rugu
 
1
3 juli 2017 om 14:13
Klopt niet wat je zegt. Grote instellingen als Forbes, Marketwatch werken er met een team van specialisten in de economie, marketing etc aan om te berekenen hoeveel voetballers daadwerkelijk waard zijn. Zo is Neymar momenteel de meest waardevolle speler ter wereld met een marktwaarde van 210 miljoen. Gevolgd door Dele Alli (155 miljoen), Kane, Messi, Griezmann, Suarez, Pogba, Higuain, Hazard en Dybala. Is niet mijn mening, ook niet hun mening maar is gewoon zo feitelijk berekend. Ik bedoel de kiloprijs goud ligt momenteel iets onder de 35.000 euro per kilo. Dan kan ik wel zeggen ''aah niks wat maar een kilo weegt kan meer waard zijn dan 10.000 euro''. Maar dat is feitelijke onzin. Dit kan je namelijk berekenen, vraag en aanbod, wat diegene oplevert. Als bijvoorbeeld Neymar bewijs van spreken 100 miljoen voor Barcelona aan merchandising oplevert, 20 miljoen draagt hij mee aan prijzengeld, hij heeft een bepaalde restwaarde van 80 miljoen. Dan is hij dus feitelijk 200 miljoen waard. Dat is niet mijn mening, dat is een feit. Dan kunnen er wel altijd weer van die mensen zijn die met dooddoeners komen als ''geen een voetballer is 100 miljoen waard''. Klopt gewoon feitelijk niet.
 
ForzaRCGenk1
 
1
3 juli 2017 om 15:51
@rochester Vind je niet dat Moses vervangen mag worden? Voor het spelletje dat Chelsea speelt zou ik daar toch een wingback zien a la Antonio Valencia!