'Chelsea noemt drietal grootmachten torenhoge vraagprijs voor Kanté'
Dinsdag, 14 april 2020 om 22:10

Chelsea is alleen tegen een forse transfersom bereid om afscheid te nemen van N'Golo Kanté. L'Équipe schrijft dat the Blues een bedrag van zeventig miljoen euro verlangen voor de 29-jarige middenvelder. Juventus, Real Madrid en Paris Saint-Germain worden genoemd als mogelijke bestemmingen voor Kanté.

AS bracht Kanté maandag al in verband met Real Madrid. De Franse middenvelder van Chelsea zou samen met Eduardo Camavinga (Stade Rennes) en Boubakary Soumaré (Lille OSC) in beeld zijn om Casemiro op te volgen. Laatstgenoemde lijkt met een genoemde vraagprijs van 25 miljoen euro de goedkoopste optie, daar Camavinga begeerd wordt door zo'n beetje de gehele Europese top. Ook voor Kanté zou de Koninklijke dus diep in de buidel moeten tasten.

Juventus wil de forse vraagprijs van Kanté drukken door Miralem Pjanic, Daniele Rugani of Alex Sandro als ruilmiddel aan te bieden. Ook PSG zou in de markt zijn voor Kanté, die bij Chelsea nog een contract tot medio 2023. In een eerder stadium werd al gemeld dat Chelsea niet onwelwillend tegenover het vertrek van Kanté zou staan, mits het juiste bedrag op tafel zou komen. De middenvelder moest dit seizoen door verschillende blessures de nodige wedstrijden missen.

Kanté kwam deze jaargang voorlopig tot 22 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 3 doelpunten. De 39-voudig Frans international speelt inmiddels bijna vier jaar voor Chelsea, dat hem in de zomer van 2016 voor 36 miljoen euro overnam van Leicester City. Kanté, die eerder uitkwam voor US Boulogne, won met the Blues voorlopig de Premier League en de Europa League.

Meer nieuws
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
23
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
2
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (34)

 
FlackoGS
 
40
14 april 2020 om 22:32
Voor mij nog steeds de beste cvm ter wereld. Zou letterlijk bij elk elftal ter wereld steevast in de basis staan, ongeacht de speelstijl van desbetreffende club. Als Real zijnde zou ik het echter niet doen. Casemiro en Kante is een beetje teveel van het goede. Beter Camavinga zodat je je nog op de toekomst kan richten en hem langzaamaan kan voorbereiden voor het moeilijke werk.
 
alfonsekcei
 
13
14 april 2020 om 23:35
Nou bij real madrid zou hij dus niet in de basis staan. Casemiro is gewoon een gigantisch beest, misschien is kante wel iets beter, maar casemiro is de persoon waar het team om heen draait bij real naar mijn mening. Hij is de eerste die zidane op het speelbord zet denk ik, plus volgens mij is kante ouder, dus ik zie hem niet bij real eindigen. Juve en psg kan zeker wel, city en liverpool zie ik hem ook niet snel in het team komen. Ja hij is absoluut beter dan elke speler die city en liverpool hebben op zijn positie, maar toch denk ik niet dat het gaat werken.
 
Alcantara91
 
6
14 april 2020 om 22:33
Lampard is precies geen fan van hem, speelt ook al lang niet meer op zijn positie. Op de 6 is hij voor mij de beste! Wordt in 2021 30 dus zou zeker niet meer dan 70M gaan betalen hoor dus ist realistisch wat ze vragen... vanwege de corona dalen de prijzen
 
AZE/CHE 4 EVER
 
17
14 april 2020 om 23:40
Lampjes is aan het doorslaan met jonge speler(het liefst Engels ook). Zowel Lampard als het bestuur denken dat ze een potje FM aan het spelen zijn. Talentjes door laten breken en opkopen en je wilt wel ff alle prijzen. Gaat Lamps nog wel de kop kosten wanneer ze erachter komen dat het in het echt niet zo werkt. Kante word zwaar misbruikt. Zet hem als CVM op een drie mans middenveld en twee voetballende spelers ernaast en je hebt een geweldige middenveld. Maar nee liever Jorginho, die door iedereen voorbij gelopen word en aanvallend 2 assist per jaar geeft.
 
AZE/CHE 4 EVER
 
10
15 april 2020 om 00:36
Omdat Kante daar vaker heeft gespeeld en aangetoond heeft in die rol een van de beste te zijn. Bovendien is iemand die verdedigend zo sterk is voor onze zwakke defensie ook een enorme ondersteuning.
 
VisWoestijn
 
1
15 april 2020 om 13:10
Het middenveld is overbevolkt en als ik Gilmour zag spelen, dan snap ik zeker dat Lampard ruimte voor die jongen moet maken. Kan potentieel een geweldenaar worden.maar ik ben het met je eens dat ik dan ook liever Jorginho zie gaan in plaats van Kante. Met een Zyiech en Kovacic/mount voor Kante spelend, krijg je veel meer voetbal in de ploeg. Ook heeft Kante veel meer loopvermogen dan Jorginho waardoor je hoger en met meer pressing kan spelen. De enige reden van verkoop die ik kan vinden, is dat hij meer blessuregevoelig aan het worden is en je op dit moment nog een gigantisch bedrag voor hem kan vangen om andere posities mee te versterken.
 
YoeriCFC
 
8
14 april 2020 om 22:39
Hoewel Kante geweldig is geweest voor Chelsea, vind ik dat we wel serieus na moeten denken of we hem kosten wat kost moeten willen behouden. Kante heeft eigenlijk al best lang zijn hoge niveau niet meer aangetikt en heeft dit seizoen echt moeite gehad om fit te blijven. Een fitte Kante, die op zijn favoriete manier kan spelen, is de beste ter wereld daar twijfel ik niet aan. Ik vind alleen dat zijn positie zonder Matic niet echt meer bestaat bij Chelsea. We spelen niet meer met twee man op het middenveld en op het middenveld zoals we daar nu mee spelen moet er een speciale positie gemaakt worden voor hem wat ten kosten gaat van de rest. Daarbij is hij in mijn optiek aanvallend niet effectief genoeg. Voor 70 miljoen of alles daarboven denk ik dat Chelsea hem het best kan laten gaan.
 
MarcelKalasj
 
9
14 april 2020 om 23:02
Als je een accountant verplaatst naar Wall Street zullen de prestaties toch ook tegenvallen. Hij word aanvallend gebruikt, wat zn zwakke punt is. Persoonlijk vind ik dat Jorginho weg mag
 
YoeriCFC
 
4
14 april 2020 om 23:06
Als je aanvallend wil spelen heb je meer aan Jorginho dan aan Kante. Kante was perfect voor het verdedigende countervoetbal van Conte, maar voor aanvallend voetbal is hij niet gemaakt. Onder Lampard spelen we niet of nauwelijks op de counter, dus dan zal Kante meer naar voren moeten spelen. Dat gaat hem gewoon een stuk minder goed af.
 
theo uphus
 
5
14 april 2020 om 22:43
Opvallend dat je bij elke speler die in de etalage staat bij welke club dan ook als het om Juventus gaat zij er steeds een ruilspeler tegenover zetten. Die niet zelden voor niks want transfervrij binnen is gehaald.ik wist niet dat Juventus uut Zeeland kwam.........
 
albert333
 
1
14 april 2020 om 22:47
Ik word een beetje moe van mijn club Real Madrid. Of het altijd waar is of niet weet ik niet zeker maar de laatste tijd hoor je vaak dat Real interesse heeft in veel spelers. willen ze daar twee elftallen neerzetten of niet soms
 
AcKaka
 
3
14 april 2020 om 23:17
Ach dat zijn ook maar geruchten. Als we alles moesten geloven dan had barca nu 16 spitsen en 8 middenvelders gehaald.
 
Japie_Krekel
 
3
14 april 2020 om 22:55
zou geen verkeerde speler zijn voor United. een middenveld met Kante, Pogba en Bruno Fernandes zou echt geweldig zijn
 
Japie_Krekel
 
2
15 april 2020 om 00:07
@hangover96 bij Leicester speelde Kante ook op de CVM positie en hij onderschepte echt abnormaal veel tegenaanvallen altijd. onder Sarri bij Chelsea moest hij opeens op een andere positie gaan spelen omdat die Jorginho naast hem kwam te staan en toen vond ik hem gelijk een stuk minder dan als pure controleur
 
martijnovic
 
1
15 april 2020 om 00:18
@Hannover jij bent volgens mij nog het meest defensief ingestelde forum lid hier. Als man utd de titel wil moeten ze aanvallend gaan spelen. Bijv met een box to box (pogba) een spelverdeler (Bruno die ook prima kan verdedigen) en een nummer 10. Zoals jij wil gaan spelen is echt veel te verdedigend en zal je nooit kampioen worden.
 
Japie_Krekel
 
2
15 april 2020 om 01:50
@hangover96 het staat nu iig goed bij United maar Pogba - Kante zijn verdedigend gezien wel een goed duo gebleken in het Franse elftal dat het WK won
 
Holland8
 
2
15 april 2020 om 00:33
Super middenveld. Misschien wel beste van Europa hoewel ik wel een echte creatieveling mis.
 
Japie_Krekel
 
1
15 april 2020 om 01:52
@holland8 Bruno Fernandes is best creatief imo en Pogba heeft ook wel momenten waarop hij leuke dingen laat zien
 
-The Maestro-
 
6
15 april 2020 om 00:22
Man United moet Kanté natuurlijk gelijk transfertaget nummer 1 maken. Een middenveld met Pogba, Kanté & Fernandes is natuurlijk geweldig. Mocht Pogba verkocht worden zou je Fred op zijn plaats kunnen zetten. Dan heb je ook voldoende geld om bijvoorbeeld Sancho & Werner te halen. Dan krijg je pas een team! De Gea; Shaw, Maguire, Bailly, Wan-Bissaka; Fred, Kanté; Rashford, Fernandes, Sancho; Werner (4-2-3-1).
 
-The Maestro-
 
0
15 april 2020 om 09:08
Bailly is helaas vaak geblesseerd, maar als 'ie fit is speelt hij soms echt geweldig. Ik vind Lindelöf een aardige verdediger, maar vaak een beetje te 'lief'.
 
Chelsea007
 
0
15 april 2020 om 17:19
Hem verkopen zou een groge achteruitgang zijn voor Chelsea, ik hoop dat dit dan ook domme geruchten zijn. Ik zie liever Jorginho vertrekken voor minimum 40 miljoen dan Kante.