Chelsea reserveert veertig miljoen voor Braziliaan
Maandag, 28 mei 2018 om 09:00

Borussia Dortmund gaat zich versterken met Marius Wolf. De rechtshalf komt voor vijf miljoen euro over van Eintracht Frankfurt en was ook in beeld bij RB Leipzig en TSG Hoffenheim. (Kicker)

Luciano Spalletti laat weten dat er geen vorderingen zijn in de onderhandelingen met Internazionale over een nieuw contract. De trainer loopt volgend jaar uit zijn contract. (RMC Sport)

Chelsea is bereid om veertig miljoen euro te betalen voor Felipe Anderson. Dat zullen de agenten van de Braziliaanse aanvaller Lazio binnenkort laten weten. (Radiosei)

Leicester City heeft zijn oog laten vallen op Serhat Tasdemir. De zeventienjarige middenvelder komt momenteel op het vijfde niveau van Engeland uit voor Fylde. (Daily Star)

PEC Zwolle heeft Mike van Duinen nog altijd niet binnen. Toch vertrouwt de club erop dat de aanvaller van Excelsior binnenkort gepresenteerd kan worden. (De Stentor)

Ivan Marcano gaat FC Porto verlaten. De Spaanse verdediger heeft een aflopend contract en gaat een dezer dagen waarschijnlijk tekenen bij AS Roma. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
   
23:57
23:57
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
   
23:55
23:55
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
   
23:30
23:30
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
   
23:22
23:22
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
lucas1234
 
4
28 mei 2018 om 09:21
Zou geweldig passen in de Premier League. Buiten dat het een geweldige voetballer is, gaat die ook voorop in de strijd en werkt die zich enorm uit de naad. Ik heb enorm van hem genoten van hem de laatste wedstrijd van de Serie A tegen Inter. Nam zijn ploeg echt op sleeptouw.
 
NinjaKong
 
2
28 mei 2018 om 11:06
Jammer dat Anderson niet naar het WK gaat. De concurrentie is natuurlijk groot met Neymar, Douglas Costa en Willian maar als je ziet dat de 30 jarige Taison is opgeroepen dan zie ik liever Anderson die aardig uitblinkt in de Serie A.
 
martijnovic
 
1
28 mei 2018 om 11:48
kan volgend jaar wel de verassing worden ala salah die Anderson. William op links hazard op 10 en Anderson op rechts. lewa ervoor en je hebt een wereld aanval. word leuk volgend seizoen in de PL.