Clubs staan in de rij voor strateeg van Van Marwijk
Zondag, 24 juni 2018 om 18:00

Rafael Leão heeft een aanbieding van Manchester City in beraad. Het contract van de jonge aanvaller bij Sporting Portugal werd onlangs verscheurd, waardoor hij momenteel zonder club zit. (The Times)

Lazio staat op het punt om de stekker uit de transfer van Felipe Anderson naar West Ham United te trekken. De Italiaanse club verlangt een bedrag van 38 miljoen euro voor de Braziliaan en the Hammers willen hier vooralsnog niet aan voldoen. (Football.London)

De interesse in Aaron Mooy neemt zienderogen toe. Everton, West Ham United en Southampton willen de middenvelder annex Australisch international van Huddersfield Town inlijven. Bij Australië werkt Mooy met bondscoach Bert van Marwijk. (The Sun)

Newcastle United heeft geen haast om Aleksandar Mitrovic te verkopen. The Magpies zijn bereid om te wachten, zodat zijn transfersom in de komende periode omhoog gestuwd zal worden. (Chronicle)

Het is niet uitgesloten dat Liverpool en Olympique Lyon weer in onderhandeling zullen gaan over Nabil Fekir. Jean-Michel Aulas, voorzitter van les Gones, zegt dat de gesprekken voorlopig gestopt zijn. (Liverpool Echo)

Er is sprake van een verstoorde relatie tussen Newcastle United en Yasin Ben El-Mhanni. Watford, Wolverhampton Wanderers, Leeds United en Sporting Portugal willen hem graag overnemen van the Magpies. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
21:47
21:47
The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
7
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
Kanariegeel
 
1
24 juni 2018 om 20:43
Everton zou een goede keuze kunnen zijn maar Southampton ook als eventuele opvolger van tadic
 
RamonDiaz
 
0
24 juni 2018 om 22:36
Redelijke speler maar dit lijkt me niet het niveau waar Everton naar op zoek moet. Het is een middenvelder met veel inzet en een redelijk overzicht maar toch een beetje een dertien in een dozijn voetballer en alles behalve een strateeg.