Clyne na 'frustrerende tijd' bij Liverpool: 'Dat is gewoon teleurstellend'
Maandag, 7 januari 2019 om 11:01

Nathaniel Clyne wordt door Liverpool tot het einde van het seizoen verhuurd aan Bournemouth. De 27-jarige vleugelverdediger speelde afgelopen zaterdag direct negentig minuten mee bij the Cherries, in het met 1-3 verloren FA Cup-duel met Brighton & Hove Albion. Clyne kwam zo voor het eerst sinds lange tijd weer eens tot een volledige wedstrijd.

"Ik ben blij dat ik weer eens negentig minuten heb kunnen spelen en kijk uit naar de rest van het seizoen. De afgelopen anderhalf jaar heb ik amper minuten gemaakt en dat was ik niet gewend, omdat ik voor die tijd altijd speelde. Gelukkig is deze kans gekomen, ik hoop dat ik hier zoveel mogelijk kan spelen en blessurevrij kan blijven. Het is een hele frustrerende tijd geweest", zo tekent de Liverpool Echo op uit de mond van Clyne.

"Je weet dat je fit bent en kan spelen, maar je wordt constant niet gekozen en dat is gewoon teleurstellend. Daarom wilde ik liever op zoek naar een andere club, waar ik wel aan spelen zou toekomen. Dat is de reden dat ik hier ben en ik kijk er naar uit om hier stappen te zetten", gaat de vleugelverdediger verder. Naast Bournemouth was ook Cardiff City nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van Clyne. Dat hij uiteindelijk voor een overstap naar the Cherries koos, zorgde voor woede bij Cardiff-manager Neil Warnock.

"Bournemouth heeft een geweldige manager en dat heeft me doen besluiten om hier te tekenen. Ik heb naar de speelstijl van Bournemouth gekeken en die komt overeen met die van mij. Ik heb zaterdag voor het eerst mijn ploeggenoten ontmoet, ze hebben me welkom geheten en ik kende een aantal van hen al. Ik hoop zo snel mogelijk de rechtsbackpositie te veroveren", besluit Clyne, wiens contract bij Liverpool nog loopt tot medio 2020.

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
7
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
5
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
OzwardGozku
 
8
7 januari 2019 om 11:14
Het grootste nachtmerrie voor een speler die voor een lange tijd geblesseerd uitvalt. Dan krijgt jouw concurrent de kans om zich te bewijzen en het blijkt dan de concurrent een veel betere indruk heb gemaakt dan jij waardoor je dan overbodig wordt wanneer je weer fit bent. Clyne is hier een slachtoffer van. Ik denk dat het beste is dat hij Liverpool zich achterlaat (al is hij wel een nuttige back-up). Bournemouth is wel een leuke club voor hem imo.
 
AadMaat
 
0
7 januari 2019 om 11:25
Het lastige is natuurlijk dat er niet één concurrent is die het fantastisch doet, maar met Gomez en TAA twee. Clyne kan prima een aanvaller uitschakelen, maar hij brengt aanvallend zo weinig. Hij doet me denken aan Tete wat dat betreft.
 
Shadows
 
9
7 januari 2019 om 11:30
En toch blijf ik het in het geval van Clyne vreemd vinden. Ik snap dat Trent en Gomez hem voorbij waren qua voorkeur. Maar Gomez speelt centraal achterin en is al een tijdje geblesseerd. Trent speelt vaak ijzersterk, maar soms ook wisselvallig (geen verassing op zijn leeftijd). Maar alsnog speelde Clyne zo goed als niks. Zelfs Milner buiten zijn positie kreeg een voorkeur boven hem.Ik vraag me af waarom Klopp niet meer minuten aan Clyne gunde. Maar goed, ik klaag niet zolang we meedoen voor de titel.
 
 
0
7 januari 2019 om 13:44
Goed gesommeerd alleen vind ik hem te goed voor Bournemouth. Als hij laat zien dat hij dezelfde niveau kan halen dan zou hij een ideale transfer zijn voor Man utd.
 
B_liv
 
0
7 januari 2019 om 13:29
Echt een vreemde beslissing vind ik het niet, met alle (al dan niet hun voorkeurspositie) alternatieven. Vond Clyne toen hij fit was echt een van de betere rechtsbacks. Misschien hopen ze dat hij bij Bournemouth weer die vorm terug krijgt. Zie hem dan zo weer serieus vechten om basis bij Liverpool.