Cocu benadrukt: 'Je hoort mij niet zeggen dat hij weg moet bij PSV'
Zaterdag, 21 januari 2017 om 08:05

Florian Jozefzoon wil de gelederen van PSV graag nog deze maand verlaten. De aanvaller heeft weinig uitzicht op speeltijd. De Eindhovense club, die al afscheid nam van Luiz 'Beto' da Silva en Luciano Narsingh, vraagt een half miljoen euro voor Jozefzoon.

Phillip Cocu heeft op de flanken steeds minder opties. Jürgen Locadia is immers nog niet inzetbaar en Steven Bergwijn is niet fit genoeg om zondag tegen sc Heerenveen uit te komen. Als Jozefzoon daadwerkelijk vertrekt, wil de oefenmeester per se een vervanger hebben. "Je hoort mij niet zeggen dat Jozefzoon weg moet", zegt Cocu tegen het Eindhovens Dagblad.

"Wel wil ik werken met spelers die hier graag willen zijn." Cocu zoekt naar 'een type Jozefzoon', als opvolger van Jozefzoon. Technisch manager Marcel Brands gaf onlangs al aan dat PSV niet moeilijk zal doen zodra een club concrete interesse toont. "Florian heeft zich bij ons altijd als een voorbeeldige prof ingezet en gedragen. Dat speelt zeker mee in onze besluitvorming."

Meer nieuws
   
16:00
16:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
   
15:55
15:55
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
4
   
15:18
15:18
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
   
14:55
14:55
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
   
14:24
14:24
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
TrebleX
 
1
21 januari 2017 om 08:29
Cocu geeft Jozefszoon te weinig kans. Doe eens gek en zet hem samen met Perreiro in de spits. Met zijn snelheid kan hij voor gevaarlijke situaties zorgen. Met De Jong in de spits heb je niks aan zonder flankspelers.
 
RomBomCu
 
2
21 januari 2017 om 09:26
Jozefzoon heeft al vaker aangetoond, dat het een nuttige invaller is maar niet meer dan dat. Willems heeft misschien wel de beste voorzet van de Eredivisie in zijn linkerbeen en arias kan ook wel een aardig balletje voorgeven. Vleugelspelers zijn dus niet cruciaal, want Willems en arias mogen nu veel verder het veld op spelen en staan vaak rechtsvoor en linksvoor.
 
psv-dor-liv
 
0
21 januari 2017 om 09:51
Jozefzoon , geef hem is een kans. Ideale man naast pereiro die de diepte in kan lopen om wat ruimte aan pereiro te geven. Proberen kan iniedensgeval zeker want slechter als de Jong op dit moment kan niet
 
psv-dor-liv
 
0
21 januari 2017 om 09:51
Jozefzoon , geef hem is een kans. Ideale man naast pereiro die de diepte in kan lopen om wat ruimte aan pereiro te geven. Proberen kan iniedensgeval zeker want slechter als de Jong op dit moment kan niet