Conte: 'Dit team heeft hem nodig, hij blijft gewoon bij Chelsea'
Zaterdag, 14 januari 2017 om 11:15

Vorig jaar werd er volop gespeculeerd over een vertrek van John Terry bij Chelsea, maar nadat de verdediger zijn contract met een jaar verlengde leek hij in ieder geval het seizoen af te gaan maken op Stamford Bridge. Onder Antonio Conte vervult de captain echter een rol op de achtergrond en onlangs doken er geruchten op dat AFC Bournemouth de stopper graag zou willen huren.

Conte heeft nu echter laten weten niet van plan te zijn om afscheid te nemen van zijn verdediger: "Om eerlijk te zijn heeft hij het er met mij niet over gehad. En ik spreek John iedere dag. Hij is een belangrijke speler voor ons, of hij nog speelt of niet, omdat hij belangrijk is in de kleedkamer. Dit team heeft hem nodig. Hij is een geweldige speler, maar ook een geweldig persoon. Ik herhaal het nog een keer: John blijft bij ons. Hij is onze speler, hij maakt deel uit van mijn team", vertelt de Italiaan aan The Guardian.

"Als hij besluit een punt achter zijn loopbaan te zetten, zou hij heel goed als manager aan de slag kunnen gaan. Hij is slim en hij begrijpt het voetbal", gaat Conte verder. "Maar alleen als hij klaar is. Voor nu moeten we hem nog laten spelen."

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
YoeriCFC
 
0
14 januari 2017 om 11:35
Ik kan best begrijpen dat Terry nog naar Amerika of China vertrekt als hij geen nieuw contract ondertekent bij Chelsea voor het einde van het seizoen, maar een uitleenbeurt aan Bournemouth halverwege het seizoen om wat minuutjes te maken is toch totaal ongeloofwaardig als gerucht?! Of zie ik dat verkeerd? Ik begin me steeds een beetje meer te storen aan de Engelse media... Costa traint al drie dagen niet mee met de selectie en er is niks aan de hand, maar zodra de media er lucht van krijgen staat mijn hele facebookpagina vol met artikels met koppen over het einde van Costa bij Chelsea na "Massive row with Conte"... Het lijkt wel alsof er af en toe moedwillig aan stoelpoten gezaagd wordt, dat zag je bij Swansea en Bradley, Pullis en WBA en ook weer (na 1!!!!! verliespartij tegen Spurs) over Conte en Chelsea.. Heel erg jammer!
 
Topvoetbal1999
 
0
14 januari 2017 om 11:55
Waar gaat dit over.... De media probeert onrust te zaaien bij Chelsea. Eerst over Costa die "weg" zou gaan omdat hij te vaak geblesseerd zou zijn terwijl hij er veertien keer heeft gescoord in de PL. En nu Terry die meer wilt spelen als je 36 bent en je staat nog onder contract bij zo`n mooie club als Chelsea mag je jezelf in je handen knijpen lijkt me. Zoals Conte al aangeeft Terry is een belangrijke speler, vooral in de kleedkamer.
 
Furore75
 
0
14 januari 2017 om 19:51
Een vertrek naar een Engelse club zie ik niet gebeuren. Een avontuur in de USA zou wel mooi zijn als Engelsman zijnde. Ook een jaartje cashen in China is niet onrealistisch.