Contractverlenging kan 'Operatie Pogba' beïnvloeden
Woensdag, 22 mei 2019 om 00:30

De onderhandelingen tussen Roda JC Kerkrade en de beoogde nieuwe eigenaar Mikhail Ponomarev verlopen moeizaam. De club dreigt volgend seizoen minstens negen ton te kort te komen en moet daarom vrezen voor een faillissement. (De Limburger)

Liverpool is in gesprek met Max Kruse over een eventuele samenwerking. De aanvaller vertrekt deze zomer met een aflopend contract bij Werder Bremen en is daardoor transfervrij in te lijven. (Sport1)

Zinédine Zidane hoopt Paul Pogba deze zomer te kunnen verwelkomen, maar de Fransman krijgt mogelijk niet zijn zin. Toni Kroos verlengde maandag namelijk zijn contract bij Real Madrid, waardoor de Koninklijke niet van plan lijkt om alles op alles te zetten voor ‘Operatie Pogba’. (AS)

Tottenham Hotspur heeft de komst van Wilfried Zaha uit het hoofd gezet. Crystal Palace wil 113 miljoen euro ontvangen voor de aanvaller en the Spurs weigeren hieraan mee te werken. (London Evening Standard)

Napoli heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Timothy Castagne. De Belg lijkt Atalanta, net als ploeggenoot Josip Ilicic, aankomende zomer te verlaten voor i Partenopei. (Sky Italia)

Joe van der Sar keert terug naar VV Noordwijk. De zoon van Edwin van der Sar stond het afgelopen seizoen onder contract bij RKC Waalwijk, maar kwam daar niet tot een officieel debuut. (Omroep West)

Meer nieuws
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
14
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
5
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
Zuidenaar
 
3
22 mei 2019 om 01:23
Pogba zal toch de vervanger van modric zijn? Kroos sowieso een passer die het tempo bepaald en niet iemand die steeds naar voren schuift dat is meer modric. Waarschijnlijk is dit onzin of eriksen zien ze als vervanger voor modric. Het zal raar zijn voor real begrippen als hij(modric, 33 jaar) nog een volle seizoen gaat spelen of gaat isco op zijn positie spelen? Hazard gaat gehaald worden en zal vreemd zijn als je met 2 dribbelaars gaat spelen, ze gaan dan constant in de weg staan bij elkaar.
 
DRL80
 
1
22 mei 2019 om 01:29
Hoop toch echt dat Eriksen niet naar dat wespennest vertrekt.
 
JuventusPuglia
 
5
22 mei 2019 om 02:52
Hoop niet dat het waar is, Vooral als Atalanta CL voetbal haalt moeten ze sws blijven. Castagne en vooral Illicic zijn 2 belangrijke spelers
 
Gattuso007
 
5
22 mei 2019 om 03:54
Hazard en mbappe hebben Prio , Pogba mischien net niet haalbaar beide zijn al bijna 450 mil
 
Chi7
 
4
22 mei 2019 om 08:14
Courtois Odriozola, Varane, Ramos, Reguilon Kovacic, Kroos, James Asensio, Jovic, Hazard Selectie: Ceballos, Carvajal, Militao, Casemiro, Modric, Brahim, Llorente, Valverde, Mariano Vinicius, Rodrygo, Nacho Verkopen: Isco, Vallejo, Marcelo, Benzema, Bale, Lucas V
 
Japie_Krekel
 
1
22 mei 2019 om 10:11
@chi7 Kovacic en James vond ik eerlijk gezegd niet hele indrukwekkend spelen bij Chelsea en Bayern
 
Donkers
 
0
22 mei 2019 om 10:32
Asensio speelt nu al niet veel zijn talent komt er niet echt uit en is toch al 24 dus lijkt me niet dat je het daar in 1x van moet hebben. Kovacic zit bij Chelsea zelfs op de bank.
 
diegopeladona
 
1
22 mei 2019 om 13:09
Kovacic is niet gemaakt voor de PL. Zou veel meer tot zijn recht komen in de PD.Maar dit Real heeft wel meer nodig. Ze hebben een speler mer persoonlijkheid nodig die de verantwoordelijkheid om succesvol te zijn op zich wil nemen. De selectie mist nu zo een speler. James kan zeker van waarde zijn, mits fit en Jovic kan een hele interessante aankoop zijn, maar dan nog mist Real nog iets. Ik denk dat het daarom niet slecht zou zijn als ze toch een Cavani strikken of een Dzeko als doelpuntenmachine/stormram. Iig om komend jaar het qua doelpunten te overbruggen. Mbappe is dit jaar denk ik niet haalbaar.Overigens ben ik het met jou eens over Asensio. Hij is een betere invaller dan basisspeler. Lijkt dan getergder en efficienter te spelen.
 
Donkers
 
0
22 mei 2019 om 13:49
Maar Real verhuurd Kovacic nu wel aan Chelsea dus kan je toch ook niet van verwachten dat die het middenveld op sleeptouw neemt. Echter zou Casmiro zijn positie over kunnen nemen. De goals van Ronaldo moeten opgevangen worden, maar dat is inderdaad moeilijk om dat van 1 speler te verwachten, Hazard - Benzema/jovic - Rb Benzema heeft toch 20 goals te pakken dit seizoen en als Hazard erbij komt hebben ze wel weer wat scorend vermogen erbij. Dan zou ik ook nog kiezen voor een aanvallender ingestelde middenvelder die ook 10 goals en assists meepakt. Ben benieuwd wat er komt te staan.